- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.661
Cnm saglikli olsun insallah bnde dogum yaptgndan beri hep 2. cocuk ruyasi goruyom hepde o da kiz oluyor.esime diyorum masrafsz buyutrz ablasinin kiyafetleri eskimedi zaten. seninde oglan olursa yeni cok bisey almana gerek kalmaz.hem ben 2. Ayni da olsa farklida olsa 3.bebegi dusunuyorum.sende oyle sanrm
Arkadsm chicco aldi ve oglu oturmadi sevmedi bende almayi dusunmuyorum cnm.ama su evlerde kullanikan yatablr pozisyona gelen salncaklarda istiyorum onun sabtleneblme ozelligi ve mama icin aparati var
sen aktvte merkzin nerden almstn markasi neydi cnm
Canım yazdıklarını ve heyecanını okuyunca çok pis gaza geliyorum ikinci çocuk konusunda çok zor bir hamilelik geçirmeme rağmen düşünüyorum da hamilelik ne güzel şeymiş gerçekten özlüyor insan iki erkek olması kardeşler için daha iyi olacak arkadaşsız kalmayacak bide ona araba buna bebek derdi olmayacak onun küçülenlerini diğeri giyebilecek :) bitek aynı kıza aşık olmasınlar yeter :))
Canım şu aktivite şeysinin markası neydi yazmıştın biliyorum ama kaydetmemişim bize de böyle bişi şart zira sadece kucakta duruyo oda gezerek kollarım sündü
evet canım ben aktivite merkezini 4.aydan beri kullanıyorum. o olmazsa hayatım kaymıştı .çok rahat ettim.
zaten hamileliğim nedeniyle ağır kaldırmam yasak. oğlumu çok kucakta taşıyamıyorum. büyük faydası oldu.
mama sandalyesi -park yatağı ve aktivite merkezi bunların 3 ünden de çok memnunum :)
2gundur gece uykularina dalamiyoruz. Babasi yoktu ondan mi ataktan mi yoksa dis mi gelip bilmiorum. Akssm 7den 11e kadar kucaktan inmiyo. 10kilo surkli salliyorum. Kollarimda derman kalmadi oyle yorgunum ki.. Okuyup cikiyorum anca forumu cvp bile yazmaya gucum yok.
İrmakcim cok sevindim guzel haberlerine, kiz erkrk fark etmez evlat candir caninin parcasidir caninin taaa içidir.
Aybike yarin sendrn de guzel haberler beklioz insallah.
Nevale esinle konusmadin sanirim henuz, geciktirme bence.
Minnosh canim yerinde olmayi oyle isterdim ki. İyi eglenceler bol dinlenmeler.
İvy benim kizimda da sulugu tutma calismalari basladi cok tatli oluyo ya.
Luboyf cnm gecmis olsun Allah kimseyi evladiyla sinamasin hepsini korusun insallah.
My honey kayraya da sana da cok gecmis olsun. Rahatsizligi neymis ben mi kacirdim acep?
yazdım canım markasını, bright starts entertain and grow aktivite merkezi hoppala
bende erkek olmasına maddi olarak sevindim. oğlumun giyemediği bir sürü şey var. ilk çocuk diye biraz abartmıştım herşeyi :)
şuan çalıştığım için annemde oğlum.
o yüzden hem evde mama sandalyesi hem annemde mama sandalyesi var.
evde bir yatak annemde bir yatak var.
evde bir puset annemde bir puset var. herşeyimiz çift oğlumun rahatı için.
yani hiç birşey almama gerek yok .herşey çifter çifter :))
Canım yazdıklarını ve heyecanını okuyunca çok pis gaza geliyorum ikinci çocuk konusunda çok zor bir hamilelik geçirmeme rağmen düşünüyorum da hamilelik ne güzel şeymiş gerçekten özlüyor insan iki erkek olması kardeşler için daha iyi olacak arkadaşsız kalmayacak bide ona araba buna bebek derdi olmayacak onun küçülenlerini diğeri giyebilecek :) bitek aynı kıza aşık olmasınlar yeter :))
Canım şu aktivite şeysinin markası neydi yazmıştın biliyorum ama kaydetmemişim bize de böyle bişi şart zira sadece kucakta duruyo oda gezerek kollarım sündü
aminnnn canım :)
o uyku sorunları bizdede var...saat şaşmadı ama sürekli ağlayark uyanıyor. sanırım diş sorunları başladı artık bebişlerin
dün baktım en uygun fiyatlı bu siteyi buldum
http://www.tipistipis.com.tr/kategori/yurutec-hoppala/bright-starts
yazdım canım markasını, bright starts entertain and grow aktivite merkezi hoppala
bende erkek olmasına maddi olarak sevindim. oğlumun giyemediği bir sürü şey var. ilk çocuk diye biraz abartmıştım herşeyi :)
şuan çalıştığım için annemde oğlum.
o yüzden hem evde mama sandalyesi hem annemde mama sandalyesi var.
evde bir yatak annemde bir yatak var.
evde bir puset annemde bir puset var. herşeyimiz çift oğlumun rahatı için.
yani hiç birşey almama gerek yok .herşey çifter çifter :))
Kızımı akvaryuma götürüyorum bugun :) acaba hoşuna gider, birşey anlar mı bilemiyorum :) balıkları izler yavrum, hemde bu soğuk havada yapacak başka birşey yok dışarıda maalesef.
Hepinize bebişlerle birlikte güzeeeel günler...
Sen cok yuksek fiyatli bulmussun. 185e surada var;
http://www.webdenal.com/bright-starts-60002-entertain-ve-grow-bebek-aktivi_617676.html
Benim oğlum da sürekli evin içinde gezmek istiyor. Bunu alsam çözüm olur mu acaba? Kaç aylıktan itibaren kullanılıyor?
bu konuda ırmak kullanıcı olarak tecrübelio 4. ayda başlamış...yalnız gezmek istiyor dedin diye hatırlatayım dedim, bu yürütec değil, sabit duruyor
yürütece zararlı diyor bütün doktorlar ama anladığım kadarıyla bunda belini ittirmediği için öyle bir yok dimi?
ben mama sandalyesinde holmere karar verdim...benim evde kediler olduğu için kriterlerim sizden biraz farklı oluyor. mesela holmerde en çok cezbeden tepsinin arkaya takılmasıben öyle sağa sola koyamam çünkü tepsiyi evdeki canavarlar yüzünden
aynen canım bende çok araştırdım. yürüteç kesinlikle almam.kalça çıkıklığı da yapıyormuş. aynı zamanda bir çok tanıdığın çocuğu yürüteci defalarca devirdi hiç güvenli değil.
bunda ayakta duruyor. kullanmaya başladıktan sonra ayak kasları dahada güçlendi.kendine güveni geldi bence.
Uzun bir zaman büyüğe aldıkların yetecek canım. Ama kız olursa eminim rahat durmazsın :)) sizin park yataktan bizde de var üst katta gündüz uykuları için sanki çok uyuyor gibi :) ama müZikli zımbırtısını çok seviyordu şimdi ondanda sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?