2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bright starts entertain and grow aktivite merkezi hoppala
internetten aldım canım.

yazdım canım markasını, bright starts entertain and grow aktivite merkezi hoppala
bende erkek olmasına maddi olarak sevindim. oğlumun giyemediği bir sürü şey var. ilk çocuk diye biraz abartmıştım herşeyi :)
şuan çalıştığım için annemde oğlum.
o yüzden hem evde mama sandalyesi hem annemde mama sandalyesi var.
evde bir yatak annemde bir yatak var.
evde bir puset annemde bir puset var. herşeyimiz çift oğlumun rahatı için.
yani hiç birşey almama gerek yok .herşey çifter çifter :))

yürütece zararlı diyor bütün doktorlar ama anladığım kadarıyla bunda belini ittirmediği için öyle bir yok dimi?
ben mama sandalyesinde holmere karar verdim...benim evde kediler olduğu için kriterlerim sizden biraz farklı oluyor. mesela holmerde en çok cezbeden tepsinin arkaya takılması ben öyle sağa sola koyamam çünkü tepsiyi evdeki canavarlar yüzünden

aminnnn canım :)
o uyku sorunları bizdede var...saat şaşmadı ama sürekli ağlayark uyanıyor. sanırım diş sorunları başladı artık bebişlerin

Sen daha birinciye hamileyken 2. Bebeğide planlamışsın Irmakcım :))

Kızımı akvaryuma götürüyorum bugun :) acaba hoşuna gider, birşey anlar mı bilemiyorum :) balıkları izler yavrum, hemde bu soğuk havada yapacak başka birşey yok dışarıda maalesef.

Hepinize bebişlerle birlikte güzeeeel günler...

dün baktım en uygun fiyatlı bu siteyi buldum
http://www.tipistipis.com.tr/kategori/yurutec-hoppala/bright-starts

Uzun bir zaman büyüğe aldıkların yetecek canım. Ama kız olursa eminim rahat durmazsın :)) sizin park yataktan bizde de var üst katta gündüz uykuları için sanki çok uyuyor gibi :) ama müZikli zımbırtısını çok seviyordu şimdi ondanda sıkıldı

iyi eğlenceler canım size :)
gelince anlat tepkisini, merak ederim kuzucuğu

Benim oğlum da sürekli evin içinde gezmek istiyor. Bunu alsam çözüm olur mu acaba? Kaç aylıktan itibaren kullanılıyor?

bu konuda ırmak kullanıcı olarak tecrübeli o 4. ayda başlamış...yalnız gezmek istiyor dedin diye hatırlatayım dedim, bu yürütec değil, sabit duruyor

aynen canım bende çok araştırdım. yürüteç kesinlikle almam.kalça çıkıklığı da yapıyormuş. aynı zamanda bir çok tanıdığın çocuğu yürüteci defalarca devirdi hiç güvenli değil.
bunda ayakta duruyor. kullanmaya başladıktan sonra ayak kasları dahada güçlendi.kendine güveni geldi bence.

Arkadaşlar merhaba,

Yeni üyeyim doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum açıkçası.22 ağustos doğumlu bir oğlum var.6. ayın içindeyiz ama pişik sorunuyla uğraşıyorum.Cildi inanılmaz hassas.Sürekli yıkamama ve temiz tutmama rağmen geçiremiyorum.Bildiğiniz,kullandığınız ürünleri bana söylerseniz çok memnun olurum.

çok saol canım, evet sanırım benim derdime de derman olur bu :)

yani şimdilik idare ediyor. bakalım annemdeki yatak sepet beşiklerden şu tüllü süslü püslü olanlardan. bebiş gelince ilk zamanlar yine onda yatırırım . oğluma şu araba yataklardan almayı çok istiyodum.doğum gününde alacaktım.
ama onların ölçüleri de çok genişmiş.
iki erkek olursa 2 tane lazım ilerde gardrop,şifonyer derken oyun alanı kalmayacak. oda okadar büyük değil çünkü.
şimdi den dertlendim.
odalarını nasıl ayarlıcam diye. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…