2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Neden salladın canım, keşke başka bir sakinleştirme yöntemi bulsaydın, neyse artık prensesimizin keyfine göre yeniden oturtursunuz düzeni, inşallah diş geliyordur cnm :)
Canım ayakta sallayınca bile durmadı babası ile birlikte battaniyede salladım bakalım bu akşam nasıl uyuyacak.

Canım ilk çocuğunun adı ne ? belki ben sana bir kaç isim önerebilirim ?

bugün öğleden sonra arkadaşım doğum yapmıştı onu ziyarete gitcez :) yeni bebeleri gördükçe kızımın büyüdüğünü daha iyi anlıyorum kızım abla oldu yaaa
evet bende bebekleri görünce kızımın büyüdüğünü daha iyi anlıyorum.
Ohh ne güzel bizde cumartesi gideceğiz bebek görmeye o bebekte 1 aylık bakalım :)

Bilmiyorum canım birde alırsak sevmezse ondan da korkuyorum ne bilim ya. Bu hafta yada önümüzde ki hafta bakacağız babamız ile.
Aynen canım o değil hadi ben istiyorum eşime ne oluyorsa 2 ay sonra yine yapalım diyor oldu dedim. Valla kaçışım yok galiba yapacak bu adam ikinci çocuğu çok geçirmeden. Kayınvalidem 4 sene sonra yapın diyor ben 2 sene sonra istiyorum çünkü bebeğim emsin istiyorum kocam 2 ay sonra istiyor. :)

Oh gezin bakalım ana kız :)

Canım benim kızım pişik olduğunda biz travozol ve fito iki kremi kullandık 3 gün geçti bir daha da pişik olmadı.

Kissslarrr selam gecmisi okuyamadim vakit olmadi zaten kaccc sayfa olmus. Annemler geldi ohhhh o kadar iyi geldi ki. Iyiyiz biz qrada bir girip okurum. Ben yokken cok onemli birseyler oldu mu herkes iyi dimi. Özledim sizi öpüyorum hepiniziiii

Teşekkür ederim canım ama bir işe yaramadı onlar. Penaten kullanan oldu mu hiç

İstanbulda yaşayan arkadaşlar saraçhanede polly mama sandalyesıni 250 tlye almış bir tanidigim. Genelde herşeypghyasadan daha ucuz

bende kararsızım o konuda canım ya . Bir yandan gereksiz geliyor ne bilim ya.

aynı duyguları paylaşıyorum canım

]

teşekkür ederim canım ama bir işe yaramadı onlar. Penaten kullanan oldu mu hiç

canım fito krem ve trosyd krem birleştirip kullanabilrisn.
Bu trosyd süper bir krem inş. Işine yarar

arkadaşlar Burka ithalatçı firmaya yazıp indirim almış...
birkaç kişi daha bir araya gelir şukadar adet alıcaz dersek ekstra indirim alırız diye düşünüyorum
şuan Burka, ben ve Lepistess alıyoruz...başka alırım diyen var mı? sayı belirleyip görüşelim firmayla

pişikten çok çekmiş biri olarak ben kullanıyorum, paşamın cildi çok hassas
iki gün sürmesem hemen pişik oluyor...ama olduğunda geçirmek konusunda başarılı olmadı

Her bebeğin cildi farklı cidden annem bize eskiden troysd kullanmış evde de bulundurur misafir gelmişti bebekleri pişikti kıpkırmızı olmuştu yavrucağın poposu sürdüler o gece geçmiş annemi aradılar Allah razı olsun diye. Abimin kızında da troysd kullandık benim kıza yaramadı benim kıza doktor travozol ve fito verdi sürdük 3 gün geçti sonrasında olmadık pişik hiç hemde ıslak mendil kullanmama rağmen maşallah diyim.

Bepentan merhem de arkadaşımın kızında iyi sonuç verdi. Herşey de olduğu gibi bundan da deneme ile doğruyu bulacak arkadaş.

Benim kızım bez yüzünden pişik olmuştu mesela prima beyaz paketler yüzünden.

Kaç paraya düşmüşlerdi aybikecim söylemiştin ama ben unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…