- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.681
Canım ayakta sallayınca bile durmadı babası ile birlikte battaniyede salladım bakalım bu akşam nasıl uyuyacak.Neden salladın canım, keşke başka bir sakinleştirme yöntemi bulsaydın, neyse artık prensesimizin keyfine göre yeniden oturtursunuz düzeni, inşallah diş geliyordur cnm :)
kızlar benim çok büyük bir derdim var. :)
oğluma isim bulmak için okadar çok uğraştımki.9 ay karar veremedik. çocuk doğdu kaç gün bekledik.
şimdi tekrar erkek deyince doktor.
Allahım dedim ne yapıcaz. kesin çocuk isimsiz kalcak.
hiç bir ismi beğenmiyor eşim, siyah la beyaz gibiyiz.
bir türlü anlaşamıyoruz. offff offff
evet bende bebekleri görünce kızımın büyüdüğünü daha iyi anlıyorum.bugün öğleden sonra arkadaşım doğum yapmıştı onu ziyarete gitcez :) yeni bebeleri gördükçe kızımın büyüdüğünü daha iyi anlıyorumkızım abla oldu yaaa
Bilmiyorum canım birde alırsak sevmezse ondan da korkuyorum ne bilim ya. Bu hafta yada önümüzde ki hafta bakacağız babamız ile.Cnm saglikli olsun insallah bnde dogum yaptgndan beri hep 2. cocuk ruyasi goruyom hepde o da kiz oluyor.esime diyorum masrafsz buyutrz ablasinin kiyafetleri eskimedi zaten. seninde oglan olursa yeni cok bisey almana gerek kalmaz.hem ben 2. Ayni da olsa farklida olsa 3.bebegi dusunuyorum.sende oyle sanrm
Arkadsm chicco aldi ve oglu oturmadi sevmedi bende almayi dusunmuyorum cnm.ama su evlerde kullanikan yatablr pozisyona gelen salncaklarda istiyorum onun sabtleneblme ozelligi ve mama icin aparati var
sen aktvte merkzin nerden almstn markasi neydi cnm
Aynen canım o değil hadi ben istiyorum eşime ne oluyorsa 2 ay sonra yine yapalım diyor oldu dedim. Valla kaçışım yok galiba yapacak bu adam ikinci çocuğu çok geçirmeden. Kayınvalidem 4 sene sonra yapın diyor ben 2 sene sonra istiyorum çünkü bebeğim emsin istiyorum kocam 2 ay sonra istiyor. :)Canım yazdıklarını ve heyecanını okuyunca çok pis gaza geliyorum ikinci çocuk konusunda çok zor bir hamilelik geçirmeme rağmen düşünüyorum da hamilelik ne güzel şeymiş gerçekten özlüyor insan iki erkek olması kardeşler için daha iyi olacak arkadaşsız kalmayacak bide ona araba buna bebek derdi olmayacak onun küçülenlerini diğeri giyebilecek :) bitek aynı kıza aşık olmasınlar yeter :))
Canım şu aktivite şeysinin markası neydi yazmıştın biliyorum ama kaydetmemişim bize de böyle bişi şart zira sadece kucakta duruyo oda gezerek kollarım sündü
Kızımı akvaryuma götürüyorum bugun :) acaba hoşuna gider, birşey anlar mı bilemiyorum :) balıkları izler yavrum, hemde bu soğuk havada yapacak başka birşey yok dışarıda maalesef.
Hepinize bebişlerle birlikte güzeeeel günler...
Arkadaşlar merhaba,
Yeni üyeyim doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum açıkçası.22 ağustos doğumlu bir oğlum var.6. ayın içindeyiz ama pişik sorunuyla uğraşıyorum.Cildi inanılmaz hassas.Sürekli yıkamama ve temiz tutmama rağmen geçiremiyorum.Bildiğiniz,kullandığınız ürünleri bana söylerseniz çok memnun olurum.
Canım ayakta sallayınca bile durmadı babası ile birlikte battaniyede salladım bakalım bu akşam nasıl uyuyacak.
Canım ilk çocuğunun adı ne ? belki ben sana bir kaç isim önerebilirim ?
evet bende bebekleri görünce kızımın büyüdüğünü daha iyi anlıyorum.
Ohh ne güzel bizde cumartesi gideceğiz bebek görmeye o bebekte 1 aylık bakalım :)
Bilmiyorum canım birde alırsak sevmezse ondan da korkuyorum ne bilim ya. Bu hafta yada önümüzde ki hafta bakacağız babamız ile.
Aynen canım o değil hadi ben istiyorum eşime ne oluyorsa 2 ay sonra yine yapalım diyor oldu dedim. Valla kaçışım yok galiba yapacak bu adam ikinci çocuğu çok geçirmeden. Kayınvalidem 4 sene sonra yapın diyor ben 2 sene sonra istiyorum çünkü bebeğim emsin istiyorum kocam 2 ay sonra istiyor. :)
Oh gezin bakalım ana kız :)
Canım benim kızım pişik olduğunda biz travozol ve fito iki kremi kullandık 3 gün geçti bir daha da pişik olmadı.
Teşekkür ederim canım ama bir işe yaramadı onlar. Penaten kullanan oldu mu hiç
Canım Bepanten merhem kullandın mı ?
Kullanmadım onu da bir deneyim olmazsa
Tesekkur ederim bi de ona bakalom
bende kararsızım o konuda canım ya . Bir yandan gereksiz geliyor ne bilim ya.
arkadaşlar merhaba,
yeni üyeyim doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum açıkçası.22 ağustos doğumlu bir oğlum var.6. Ayın içindeyiz ama pişik sorunuyla uğraşıyorum.cildi inanılmaz hassas.sürekli yıkamama ve temiz tutmama rağmen geçiremiyorum.bildiğiniz,kullandığınız ürünleri bana söylerseniz çok memnun olurum.
teşekkür ederim canım ama bir işe yaramadı onlar. Penaten kullanan oldu mu hiç
aynı duyguları paylaşıyorum canım
]
canım fito krem ve trosyd krem birleştirip kullanabilrisn.
Bu trosyd süper bir krem inş. Işine yarar
çok teşekkürler sirayla deneyecegim artik bepantenden baslayayim bakalim
canım bepanten merhem kullandın mı ?
canım trosyd den başlamanı tavsiye ederim bepanten yazan kimdi alınmasın ama lütfen :)
Canım Bepanten merhem kullandın mı ?
canım trosyd den başlamanı tavsiye ederim bepanten yazan kimdi alınmasın ama lütfen :)
ay canım benim sen yazmışşsın ben seni çok sefiyorum alınmadın demii.
pişikten çok çekmiş biri olarak ben kullanıyorum, paşamın cildi çok hassas
iki gün sürmesem hemen pişik oluyor...ama olduğunda geçirmek konusunda başarılı olmadı
arkadaşlar Burka ithalatçı firmaya yazıp indirim almış...
birkaç kişi daha bir araya gelir şukadar adet alıcaz dersek ekstra indirim alırız diye düşünüyorum
şuan Burka, ben ve Lepistess alıyoruz...başka alırım diyen var mı? sayı belirleyip görüşelim firmayla
Kaç paraya düşmüşlerdi aybikecim söylemiştin ama ben unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?