2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende olduğunda trosyd kullanıyorum, 2 günde geçiriyor...mesela geçen molfix aldım hemen pişik yaptı...bepantheni günlük kullanıyorum
3 gün önce bepanthenimizi kaybettim bugün yine pişik olmuş
ikisi benim elimin altında duruyor...biri günlük engellemek için diğeri olduğunda tedavi için
ama dediğin gibi her bebekte farklı oluyor

Evet biz şuan huggies kullanıyoruz .

nakit fiyatı canım...

huggies de pişik yaptı bizde..ben en iyi sonucu primada aldım ama onunda derdi kokusu...çişini yaptığında resmen ilaç gibi kokuyor

Tamam akşama eşime söylerim ona göre yazarım sana canım.

Primanın aktif bebekler yani yeşil paketi o yüzden bıraktım cidden ilaç kokuyor yaa

Dogru yerdesin hosgeldin. Hametan cok iyi geliyor. Genelde bepanthol ve sudocrem kullaniyorum ben.

Bez degistirmeyi denedin mi? Ablamin oglu cok cekti ondan. Prima premium care(beyaz olan) alerji yapti, hugghies iyi geldi.nsimdi prima aktif bebek kullanior yesil olani sorun yok. Her defasinda altini yikiyor ama silmiyor.
Cok gecmis olsun.

Merak ettik seni bi haber edeydin ya:) neyse iyiymissiniz iyi gezmeler size:)

Oğlumun ismi : Çınar Alp :)

Eğer oğlum olursa Alperen Mete olacak. İstersen Alperen güzel isim hemde uyumlu olur :)

mete'yi bende seviyorum. oğlumda istedim.
eşim metehan diye tutturunca vazgeçtim. alperen 'i eşim istemiyor.
ben modern isimleri seviyorum.
kuzey,poyraz,toprak gibi eşim aksine gelenekçi.
oğlumun adını çınar koyana kadar neler yaşadım bilemezsin :)

Anladım canım O zaman sen Mete yi seviyorsan buna da Mete Alp koyun :)

İlk oğluşunun doğum tarihi neydi canım ?

Gittik geldik :) çok kötü bir yerdi maalesef, tatlı su akvaryumu olduğu için zaten balıklar minikti, birde akvaryumların önüne neredeyse 1 -2 metre geriden güvenlik şeridi çekmişler, cama yaklaşamıyorsun, ışıklardan akvaryum camında kendimizi izledik bol bol. Kızım ilk başta beğendi girişteki balık maketlerine bayıldı ama içerisi sıkıcıydı. Görevliye biraz söylenince şeridi açtı lütfen geçin yakından baksın falan dedi ama ışıklandırma öyle kötükü yakındanda görsek değişmiyormuş :)
Hemen aynı binada terrarium (sanırım türkçeside bu şekilde yazılıyor) sergisi vardı, ona bayıldıkkkk. Kızımda delirdi her bir ortama ayrı atladı. Bende geçmişte denemiştim yapmayı ama tam bir fiyasko olmuştu benim denemem, bayılırım terrariumlara. Yanlız olsaydım saatlerce gezerdim heralde... Cuma saat 4-6 arasında ücretsizmiş giriş, belki yeniden giderim :)

canım madem Mete yi seviyorsun ozaman eşine senin istediğin olsun adı Metehan olsun de...
zaten çocuk Han kısmını kullanmayacak ilerde, yani adı Mete olacak
bizde de Atahan ı seviyorum ama muhtemelen kendisi ilerde Ata diye kullanacak

evet canım konuşamadım off ne yapacağım bilmiyorum. ev cümbür cemaat bizimkinin de ağzı sıkı değil ama fazla uzatmamak da lazım biliyorum... söyleyince ve ben niyetimi söyleyince kıyametler kopacak sadece onu biliyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…