- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.701
Her bebeğin cildi farklı cidden annem bize eskiden troysd kullanmış evde de bulundurur misafir gelmişti bebekleri pişikti kıpkırmızı olmuştu yavrucağın poposu sürdüler o gece geçmiş annemi aradılar Allah razı olsun diye. Abimin kızında da troysd kullandık benim kıza yaramadı benim kıza doktor travozol ve fito verdi sürdük 3 gün geçti sonrasında olmadık pişik hiç hemde ıslak mendil kullanmama rağmen maşallah diyim.
Bepentan merhem de arkadaşımın kızında iyi sonuç verdi. Herşey de olduğu gibi bundan da deneme ile doğruyu bulacak arkadaş.
Benim kızım bez yüzünden pişik olmuştu mesela prima beyaz paketler yüzünden.
canım nette 200tl ye satılıyor, 165tl ye düşürmüşler
150tl diyelim diyorum firmaya
canım nette 200tl ye satılıyor, 165tl ye düşürmüşler
150tl diyelim diyorum firmaya
bende olduğunda trosyd kullanıyorum, 2 günde geçiriyor...mesela geçen molfix aldım hemen pişik yaptı...bepantheni günlük kullanıyorum
3 gün önce bepanthenimizi kaybettim bugün yine pişik olmuş
ikisi benim elimin altında duruyor...biri günlük engellemek için diğeri olduğunda tedavi için
ama dediğin gibi her bebekte farklı oluyor
150 tl taksitle mi olacak peki ona göre akşama eşime söyleyeyim taksit veya nakit vs diye?
nakit fiyatı canım...
huggies de pişik yaptı bizde..ben en iyi sonucu primada aldım ama onunda derdi kokusu...çişini yaptığında resmen ilaç gibi kokuyor
Arkadaşlar merhaba,
Yeni üyeyim doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum açıkçası.22 ağustos doğumlu bir oğlum var.6. ayın içindeyiz ama pişik sorunuyla uğraşıyorum.Cildi inanılmaz hassas.Sürekli yıkamama ve temiz tutmama rağmen geçiremiyorum.Bildiğiniz,kullandığınız ürünleri bana söylerseniz çok memnun olurum.
gerçi benim baktığım kargo dahil ama bu daha ucuza geliyor yinede :) eline sağlık canım
Kissslarrr selam gecmisi okuyamadim vakit olmadi zaten kaccc sayfa olmus. Annemler geldi ohhhh o kadar iyi geldi ki. Iyiyiz biz qrada bir girip okurum. Ben yokken cok onemli birseyler oldu mu herkes iyi dimi. Özledim sizi öpüyorum hepiniziiii
bunu kocamdan habersiz alamam :) ikna etmeliyimmmm :))
Canım ayakta sallayınca bile durmadı babası ile birlikte battaniyede salladım bakalım bu akşam nasıl uyuyacak.
Canım ilk çocuğunun adı ne ? belki ben sana bir kaç isim önerebilirim ?
evet bende bebekleri görünce kızımın büyüdüğünü daha iyi anlıyorum.
Ohh ne güzel bizde cumartesi gideceğiz bebek görmeye o bebekte 1 aylık bakalım :)
Bilmiyorum canım birde alırsak sevmezse ondan da korkuyorum ne bilim ya. Bu hafta yada önümüzde ki hafta bakacağız babamız ile.
Aynen canım o değil hadi ben istiyorum eşime ne oluyorsa 2 ay sonra yine yapalım diyor oldu dedim. Valla kaçışım yok galiba yapacak bu adam ikinci çocuğu çok geçirmeden. Kayınvalidem 4 sene sonra yapın diyor ben 2 sene sonra istiyorum çünkü bebeğim emsin istiyorum kocam 2 ay sonra istiyor. :)
Oh gezin bakalım ana kız :)
Canım benim kızım pişik olduğunda biz travozol ve fito iki kremi kullandık 3 gün geçti bir daha da pişik olmadı.
Oğlumun ismi : Çınar Alp :)
Bunu kocamdan habersiz alamam :) ikna etmeliyimmmm :))
Tamam akşama eşime söylerim ona göre yazarım sana canım.
Primanın aktif bebekler yani yeşil paketi o yüzden bıraktım cidden ilaç kokuyor yaa
evet ama benim başka şansım kalmadıhuggies de molfix de pişik yaptı
başa bez markası var mı?
Eğer oğlum olursa Alperen Mete olacak. İstersen Alperen güzel isim hemde uyumlu olur :)
mete'yi bende seviyorum. oğlumda istedim.
eşim metehan diye tutturunca vazgeçtim. alperen 'i eşim istemiyor.
ben modern isimleri seviyorum.
kuzey,poyraz,toprak gibi eşim aksine gelenekçi.
oğlumun adını çınar koyana kadar neler yaşadım bilemezsin :)
mete'yi bende seviyorum. oğlumda istedim.
eşim metehan diye tutturunca vazgeçtim. alperen 'i eşim istemiyor.
ben modern isimleri seviyorum.
kuzey,poyraz,toprak gibi eşim aksine gelenekçi.
oğlumun adını çınar koyana kadar neler yaşadım bilemezsin :)
2gundur gece uykularina dalamiyoruz. Babasi yoktu ondan mi ataktan mi yoksa dis mi gelip bilmiorum. Akssm 7den 11e kadar kucaktan inmiyo. 10kilo surkli salliyorum. Kollarimda derman kalmadi oyle yorgunum ki.. Okuyup cikiyorum anca forumu cvp bile yazmaya gucum yok.
İrmakcim cok sevindim guzel haberlerine, kiz erkrk fark etmez evlat candir caninin parcasidir caninin taaa içidir.
Aybike yarin sendrn de guzel haberler beklioz insallah.
Nevale esinle konusmadin sanirim henuz, geciktirme bence.
Minnosh canim yerinde olmayi oyle isterdim ki. İyi eglenceler bol dinlenmeler.
İvy benim kizimda da sulugu tutma calismalari basladi cok tatli oluyo ya.
Luboyf cnm gecmis olsun Allah kimseyi evladiyla sinamasin hepsini korusun insallah.
My honey kayraya da sana da cok gecmis olsun. Rahatsizligi neymis ben mi kacirdim acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?