2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızımın minicik kitaplığı gelmiş, ben onu kurayım şimdi :) bu annelikle bir tek marangozluk yapmadığım kalmıştı zaten, kitaplık, oyuncak sandığı ve bir masa şeklinde 3 set aldık, masanın üstü 2 parça, bir parçası delikli şekiller var, küpler, daireler falan yerleştiriyorsun, çok beğenerek aldım ama şimdilik sadece kitaplığını kuracağız. Biraz daha büyüynce diğer parçaları açarız, emeklemeye yer kalsın odada, zaten küçük alan. Ustalara kurdurmak istemedim bunları, matkapla falan çizerlerse çok üzülürüm, dışı el boyaması, bremen mızıkacıları temalı, benim en sevdiğim kitaptı küçükken o yüzden öyle seçtim :)

Haydi bana kolay gelsin.

Eskiden bir komşumuz vardı, oğlunun ismi Atahan dı, annesi hep atağaaan derdi :) maden söyleyemiyorsun neden öyle bir isim seçtin diye dalga geçerdik, yumuşatarak telaffuz ediyorum ben derdi o da. Atahan ismi çok güzel, keşke bu şekidle kullansa büyüyünce paşa.

Bu arada ben çocuklara nasıl isim verilirse o şekilde kullanılması taraftarıyım, burada bir tanıdığımızda kızına çok fantastik bir isim koymuş (hamileyken oluyor öyle aklımız bir karış havada), okuduğu bir frp kitabından etkilenip, birde yanına emine ismini koymuş kayınvalidesinin adı, tabii o fantastik ismi kimse söylemediği için kızın adı emine kaldı:)

bencede bu sefer habersiz alma :))))

Beklebeklecim, bencede habersiz alma canım, madem bu konularda ters düşüyorsunuz birlikte karar verin alıp almamaya, zaten birşey alır ve o konuda huzursuzluk yaşarsn içine sinerek kullanmassın.

Bende eşime kızarım tam tersi, o çok rahat davranır alışveriş konusunda. Ben daha düşünerek hareket ederim. Bazen karışmayım diyorum ama bazende mudahale etmeden duramıyorum maalsef. Geçen gün bir konuda baya eleştirdim, kendine baya pahalı bir mont almış, baya demekle abartmıyorum gerçekten pahalı, bende uzunca ama yumuşak bir ses tonuyla fikirlerimi söyledim bu konuda, hatta açtım internette daha uygun fiyata alınabileceğini falan gösterdim, dinledi dinledi, sonra sende al niye almıyorsunki dedi :s evet zaten kıskandığım için eleştiriyorum ben seni diyebildim :s

oğlum 2 ağustos'ta doğdu.
bebişin doğum tarihi 17 ağustos gözüküyor ama sezeryan olduğu için 2 hafta önce alıncak.
Allah nasip ederse, bunu da 2 ağustos'ta doğurcam.

abmde bende 2 aralık doğumluyuz canm çok güzel bi duygu.aramızda 2 yıl var bizimde. ama kendisiyle 4 yldır görüşmüyorz.doğumgünleri burçlar aynı ama kişilikler taban tabana zıt malesef... neyse herkes kendi hayatında mutlu olsunda ......

amin canm hakkında hayırlsı olsun inşallah eşin aklını başına alır

başını okurken üzüldüm ama neyseki sonrası güzel geçmiş :)
yerim ben onu :))) gözümün önüne geldi şaşkın gözlerle nasıl baktığı :))

Bende Atahan ismini çok beğenerek koydum. ben Atahan diyorum babası Bleda, bakalım hangisini seçecek büyüdüğünde...ama Ata olarak kullanırsada hoşuma gider çünkü sevdiğim bir isim

bende isim koyarken çok araştırmıştım, çünkü nedense ismin karakteri ve geleceği şekillendirdiği gibi bir batıl inancım var, sakın gülmeyin bana

Cok saol canım. Neyse toparladi kuzum. Bugun eski haline tamamen donmuş oldu. Cok tesekkurler

Çok sevindim iyi olmasına hep iyi olsun kuzucuk

Birkaç gün yokum. Beni özleyin anacım :)

Allahaısmarladık.

Nihayet gidiyorsun annene demek hadi iyi gezmeler, gerçi ben annem de olsa gezmeye çıkamadım hala iş güç uğraşmaktan

canım ben Holmere karar verdim...hatta dünde söyledim burda, eğer alacaklar varsa Burka firmayla görüşmüş, şukadar kişi alıcaz diyip ekstra indirim isteyelim diyorum

Canım çok giremiyorum topiğe firma en son 160 kdv kargo dahil fiyat verdi zaten toptan fiyatıymış bu. Ben haftaya salı ya da çarşamba almayyı plag ıyorum .yalnız söyleyeyim kesinlikle bir akrabalık tanıdıklık vs yok daha ucuza nasıl alabilirim diye araştırırken buldum adının ozan olmasm da bir işaret herhalde dedim. Ben de gerçeğini görmeden yazan özellik ve yorumlara güvenerek alıcam
İnşallalh pişman olmam.( ama hiç olmazsa 230 değil 160 lira için üzülürüm)

Senin kızınla böyle gezmelere gitmene bayılıyorum ne güzel değişik bir yer görecek kızın

Ben bubchen kullanıyorum hiç pişik olmadı ama pişik olursa saf zeytinyağı iyi geliyor diye duymuştum

hadi ya çok üzüldüm bak
bende aksine doğum tarihi burcu herşeyi aynı olursa yakın olurlar diye düşünüyodum.
ama kardeş olunca öyle. 1 yaş ta olsa ,5 yaş ta olsa sürtüşmeler oluyo ne yazıkki.

Yok canım , herkesin belli bir aile hekimi var , o o kişiden sorumlu , eğer takipten çıkarırsa devlet ceza puanı mı ne veriyormuş , bizim ki biraz rahat ondan daha cok üstümüze düşüyor , çünkü yaşadığım mahallede genc nüfus daha az , az hamile vardır yani takip ettigi
Meltowski bunu beğendi :))

Ya kızlar Mune un msj I'ni görünce yazmadan edemedim cok sinirlendim çünkü
Topik kimsenin tekelinde degil ama ziyaretçi olarak okumayın kardeşim kötü niyetliysen , kim üstüne alınırsa alınsın cok ayıp yaptığınız

Yazmayıp sadece okuyup biri bisey yazinca haber vermek , kimse kusura bakmasın ama ispiyonculuktur , eminim Mune a ve kedicige hbr veren de bu tarz insanlar , yapmayın Allah askına
Ajanlar var heralde burda , aaa yaZamam ben küstüm ama onlar yazarsa hemen şikayet ederim tarzi tuhaf insanlar

Bu msjdan sonra ceza alırsam bu da bu tezin kanıtıdır , pasa pasa cezamı da çekerim

Kedicik hosgelmis bu arada

Kimin laf taşıdığını bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum ve sana katılıyorum canım. Kedicik için ben görüştüğüm için yazdım ama gidip kediciğe senin için böyle yazdılar vs demedim.

Cok gecmis olsun canım , bizde de oluyor insanın eli ayağına dolaşıyor
Cok gecmis olsun canım , simdi daha iyisindir umarım

Pazarlık sonucu gelen mailin kopyası ismimğ değiştirdim sadece isteyen iletişime geçebilşir,
Piyasadan daha ucuza olduğu için hbr veriyorum reklam falan deil kesinlikle

Merhaba Burka Hanım,

Sizin gibi bilinçli Annelere yardımcı olmak isteriz ancak inanın döviz artışı maliyetlerimizi çok yükseltti, sitelerden de takip ediyorsunuzdur ürünlere zam geliyor. Fakat biz size uygun fiyat verdik, inanın Holmer kalitesindeki diğer muadil ürünler 300TL civarında satılıyor.
Aslında fiyatlarımız sabitdir ancak usulen bir indirim yapmak isteriz ve kargo bize ait 160TL den ürün gönderebiliriz.
Malesef kapıda ödeme imkanı yoktur, size vereceğimiz hesap numarasına havale yapabilirsiniz.

mama sandalyesi kılıfı PVC kumaş olup ılık su ile silinebilir.

ürün, ödemenize müteakip 1 gün sonra kargoya verilir

Bütün oto koltuklarımız güvenlik testinden geçmiştir.

Saygılarımla/Best regards/Mit freundlichen Grüssen
Mustafa Erhan
Ozan İthalat
Gökkent Mah. 409. Sok. NO:2/11
38350 Kayseri/Türkiye
merhan@ozanithalat.com
Tel: 00905073135307
Fax:0090352 327 21 03

Kimin laf taşıdığını bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum ve sana katılıyorum canım. Kedicik için ben görüştüğüm için yazdım ama gidip kediciğe senin için böyle yazdılar vs demedim.

Tahmin ediyorum canım , ben senin iyi niyetini biliyorum
Mune un hemen nasıl hbri oluyor, sonucta her topigi okuyamaz ,

kocaman kadınlarız , anneyiz , boyle ufak ucuz hesaplar pesinde koşmak hic hoş degil ,

Neyse lafı uzatıp onların ekmegine yağ sürmeyeceğim

Canım bende isimlerin kişiliğe ve hayattan alacaklarına etki ettiğine inanırım :) mesela o bahsettiğim komşumuzun oğlu atağaaaan hem yakışıklı hemde melek kalplidir, şimdi deniz subayı oldu :) çoook güzel bir eşi var yeni evlendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…