- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.721
Anladım canım O zaman sen Mete yi seviyorsan buna da Mete Alp koyun :)
İlk oğluşunun doğum tarihi neydi canım ?
bencede bu sefer habersiz alma :))))
oğlum 2 ağustos'ta doğdu.
bebişin doğum tarihi 17 ağustos gözüküyor ama sezeryan olduğu için 2 hafta önce alıncak.
Allah nasip ederse, bunu da 2 ağustos'ta doğurcam.
evet canım konuşamadım off ne yapacağım bilmiyorum. ev cümbür cemaat bizimkinin de ağzı sıkı değil ama fazla uzatmamak da lazım biliyorum... söyleyince ve ben niyetimi söyleyince kıyametler kopacak sadece onu biliyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin
Gittik geldik :) çok kötü bir yerdi maalesef, tatlı su akvaryumu olduğu için zaten balıklar minikti, birde akvaryumların önüne neredeyse 1 -2 metre geriden güvenlik şeridi çekmişler, cama yaklaşamıyorsun, ışıklardan akvaryum camında kendimizi izledik bol bol. Kızım ilk başta beğendi girişteki balık maketlerine bayıldı ama içerisi sıkıcıydı. Görevliye biraz söylenince şeridi açtı lütfen geçin yakından baksın falan dedi ama ışıklandırma öyle kötükü yakındanda görsek değişmiyormuş :)
Hemen aynı binada terrarium (sanırım türkçeside bu şekilde yazılıyor) sergisi vardı, ona bayıldıkkkk. Kızımda delirdi her bir ortama ayrı atladı. Bende geçmişte denemiştim yapmayı ama tam bir fiyasko olmuştu benim denemem, bayılırım terrariumlara. Yanlız olsaydım saatlerce gezerdim heralde... Cuma saat 4-6 arasında ücretsizmiş giriş, belki yeniden giderim :)
Eskiden bir komşumuz vardı, oğlunun ismi Atahan dı, annesi hep atağaaan derdi :) maden söyleyemiyorsun neden öyle bir isim seçtin diye dalga geçerdik, yumuşatarak telaffuz ediyorum ben derdi o da. Atahan ismi çok güzel, keşke bu şekidle kullansa büyüyünce paşa.
Bu arada ben çocuklara nasıl isim verilirse o şekilde kullanılması taraftarıyım, burada bir tanıdığımızda kızına çok fantastik bir isim koymuş (hamileyken oluyor öyle aklımız bir karış havada), okuduğu bir frp kitabından etkilenip, birde yanına emine ismini koymuş kayınvalidesinin adı, tabii o fantastik ismi kimse söylemediği için kızın adı emine kaldı:)
oğlum 2 ağustos'ta doğdu.
bebişin doğum tarihi 17 ağustos gözüküyor ama sezeryan olduğu için 2 hafta önce alıncak.
Allah nasip ederse, bunu da 2 ağustos'ta doğurcam.
Cok saol canım. Neyse toparladi kuzum. Bugun eski haline tamamen donmuş oldu. Cok tesekkurler
Birkaç gün yokum. Beni özleyin anacım :)
Allahaısmarladık.
canım ben Holmere karar verdim...hatta dünde söyledim burda, eğer alacaklar varsa Burka firmayla görüşmüş, şukadar kişi alıcaz diyip ekstra indirim isteyelim diyorum
Kızımı akvaryuma götürüyorum bugun :) acaba hoşuna gider, birşey anlar mı bilemiyorum :) balıkları izler yavrum, hemde bu soğuk havada yapacak başka birşey yok dışarıda maalesef.
Hepinize bebişlerle birlikte güzeeeel günler...
Arkadaşlar merhaba,
Yeni üyeyim doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum açıkçası.22 ağustos doğumlu bir oğlum var.6. ayın içindeyiz ama pişik sorunuyla uğraşıyorum.Cildi inanılmaz hassas.Sürekli yıkamama ve temiz tutmama rağmen geçiremiyorum.Bildiğiniz,kullandığınız ürünleri bana söylerseniz çok memnun olurum.
abmde bende 2 aralık doğumluyuz canm çok güzel bi duygu.aramızda 2 yıl var bizimde. ama kendisiyle 4 yldır görüşmüyorz.doğumgünleri burçlar aynı ama kişilikler taban tabana zıt malesef... neyse herkes kendi hayatında mutlu olsunda ......
Çok güzel :) Biri yaşını kutlarken öbürü hayata merhaba diyecek :)
Yok canım , herkesin belli bir aile hekimi var , o o kişiden sorumlu , eğer takipten çıkarırsa devlet ceza puanı mı ne veriyormuş , bizim ki biraz rahat ondan daha cok üstümüze düşüyor , çünkü yaşadığım mahallede genc nüfus daha az , az hamile vardır yani takip ettigiSağlık ocakları arasında rekabet mi var, en çok hastayı kapan en fazla ödeneği falan mı alıyor acaba? Böyle insana yapışmaları hiç normal gelmedi bana :) hem günah değilmi, hamileler evden bile çıkmamalıyken kapıya asıp cümle aleme hamile olduğunu duyurmak yakışırmı onlara, cık cık.
Meltowski bunu beğendi :))Nevalecim ben sana hiç kıyamıuorum ya
Senin bu kocan varya tam dayaklık
Evlenmeden öncede ne kadar güzel olduğuna dair iltifatlar ediyormuştur eminim seni öyle kandırmıştır
Bi de boyun kaç şu an ksç kilosun da bu adam sürekli böyle imalarda. Bulunuyor sana
Bi de genceciksin canım ya nerdeyse benim evlendiğim yaş 26
Ben 3 yıldan sonra ancak karar verdim çocuk sahibi olmaya
Çok uğraştık çocuk için diyosunya zaten 1.5 yıl olmuş evleneli bunun 9 ayı hamilelik zaten e bence sen evlenir evlenmez çocuk yapmışsın böyle bi adamdan
Benim yaşım nerdeyse 30 şu an ama eşime çıtır karın var muamelesi yaparım hala
Bi de sen avukatsın hukuk okumuşsun bi kariyerin var
Böyle davranmaya devam ederse vurursun kapıyı çıkarsın
Peşinden koşacak çok bulunur senin
Ben eşimi çok seviyorum ama olurda beni beğenmemezlik yaparsa hiç işim olmaz onunla
Büyük konuşmayım zor durum gerçekten ama beğendiği kapıya gider
Sen lütfen kendine güven bu günler elbet geçecek
Bu arada eşin kaç yaşında ne iş yapıyo bu beyfendi
Ya kızlar Mune un msj I'ni görünce yazmadan edemedim cok sinirlendim çünkü
Topik kimsenin tekelinde degil ama ziyaretçi olarak okumayın kardeşim kötü niyetliysen , kim üstüne alınırsa alınsın cok ayıp yaptığınız
Yazmayıp sadece okuyup biri bisey yazinca haber vermek , kimse kusura bakmasın ama ispiyonculuktur , eminim Mune a ve kedicige hbr veren de bu tarz insanlar , yapmayın Allah askına
Ajanlar var heralde burda , aaa yaZamam ben küstüm ama onlar yazarsa hemen şikayet ederim tarzi tuhaf insanlar
Bu msjdan sonra ceza alırsam bu da bu tezin kanıtıdır , pasa pasa cezamı da çekerim
Kedicik hosgelmis bu arada
Cok gecmis olsun canım , bizde de oluyor insanın eli ayağına dolaşıyorAaa aradaki saat farkımız artık 2 saat
Burda saat 10.30
Orda yarım olmuş ben de neden kimse yok diyorum
Kızım bugün Emerken süt boğazına kaçtı nefessiz kaldı bi kaç saniye kızardı morardı
Hemen kaldırıp silkeledim çok korktum ömrümden ömür gitti
Sonra da çok ağladı
Yavrum benim ya
Cok gecmis olsun canım , simdi daha iyisindir umarımSelam kızlar,
Öncelikle soran ve gecmis olsun dileklerini ileten herkese tesekkurler
Kayra iyi suan. Kayra hastalığından dolayı emmedigi icin ben dun mastit oldum. Allahım ne kotu birşeymis. Ilk defa oldum.39 derece ateş yaptı. 5 ay boyunca hic olmamıştı. Neyde simdi oglum da ben de iyiyiz.
Aybike arkadasım o kalbin neymiş senin yaaa. Helal olsun
Ben de kayınvalideme saka ile karışık resmen yalvardım kayra sizi cok özledi misali. 17 Mart için bilet almış 15 gn kalacak. Pek bi sevindirik oldum:)
Ivy'cim odanın resmini ben de görebilir miyim ? Istersen email adresimi özelden gonderebilirim
Burkacim guzel haberlerini gözüm parlayarak okuyorum
Bana soru soran var da cevaplayamadigim kimse varsa kusura bakmasın. Hala 2-3 hafta önceki gecmisi bitiremedik
2. Bebegine hamile olan arkadasım. Alacağın kararı esinle ortak alman gerektiğini düşünüyorum.
Bu bebek aldırma ile ilgili konuda kelimeleri seçerken hassas olmamız gerekiyor. Nickini hatırlamıyorum bundan 1 ay kadar once bir arkadasimiz burda hamileliğini sonlandirmisti. Dun yapılan yorumları okurken onun adına kendimi kotu hissettim.
Yahu bu mule kim. Ara sıra girip kme yazıyor onu mu takip ediyor? Bu topice kacinci girişim/yazisim demiste.
Ne hamileyken ne de doğumdan sonra ben de saglik ocagina kayıt yaptırmadım. Onlar da beni arayıp sormadılar. Tetanoz asinisi burda duymuştum. O zaman doktoruma sorduğumda şart degil demişti ben de yaptirmamistim.
Şimdilik bu kadar.
Sevgiler
Kimin laf taşıdığını bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum ve sana katılıyorum canım. Kedicik için ben görüştüğüm için yazdım ama gidip kediciğe senin için böyle yazdılar vs demedim.
Bende Atahan ismini çok beğenerek koydum. ben Atahan diyorum babası Bleda, bakalım hangisini seçecek büyüdüğünde...ama Ata olarak kullanırsada hoşuma gider çünkü sevdiğim bir isim
bende isim koyarken çok araştırmıştım, çünkü nedense ismin karakteri ve geleceği şekillendirdiği gibi bir batıl inancım var, sakın gülmeyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?