- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.741
Çok sevindim iyi olmasına hep iyi olsun kuzucuk
Nihayet gidiyorsun annene demek hadi iyi gezmeler, gerçi ben annem de olsa gezmeye çıkamadım hala iş güç uğraşmaktan
Canım çok giremiyorum topiğe firma en son 160 kdv kargo dahil fiyat verdi zaten toptan fiyatıymış bu. Ben haftaya salı ya da çarşamba almayyı plag ıyorum .yalnız söyleyeyim kesinlikle bir akrabalık tanıdıklık vs yok daha ucuza nasıl alabilirim diye araştırırken buldum adının ozan olmasm da bir işaret herhalde dedim. Ben de gerçeğini görmeden yazan özellik ve yorumlara güvenerek alıcam
İnşallalh pişman olmam.( ama hiç olmazsa 230 değil 160 lira için üzülürüm)
Senin kızınla böyle gezmelere gitmene bayılıyorum ne güzel değişik bir yer görecek kızın
Ben bubchen kullanıyorum hiç pişik olmadı ama pişik olursa saf zeytinyağı iyi geliyor diye duymuştum
Tahmin ediyorum canım , ben senin iyi niyetini biliyorum
Mune un hemen nasıl hbri oluyor, sonucta her topigi okuyamaz ,
kocaman kadınlarız , anneyiz , boyle ufak ucuz hesaplar pesinde koşmak hic hoş degil ,
Neyse lafı uzatıp onların ekmegine yağ sürmeyeceğim
:)) ispiklerim zaten ben gizli alırsan yazık adamcağıza
bencede bu sefer habersiz alma :))))
Gittik geldik :) çok kötü bir yerdi maalesef, tatlı su akvaryumu olduğu için zaten balıklar minikti, birde akvaryumların önüne neredeyse 1 -2 metre geriden güvenlik şeridi çekmişler, cama yaklaşamıyorsun, ışıklardan akvaryum camında kendimizi izledik bol bol. Kızım ilk başta beğendi girişteki balık maketlerine bayıldı ama içerisi sıkıcıydı. Görevliye biraz söylenince şeridi açtı lütfen geçin yakından baksın falan dedi ama ışıklandırma öyle kötükü yakındanda görsek değişmiyormuş :)
Hemen aynı binada terrarium (sanırım türkçeside bu şekilde yazılıyor) sergisi vardı, ona bayıldıkkkk. Kızımda delirdi her bir ortama ayrı atladı. Bende geçmişte denemiştim yapmayı ama tam bir fiyasko olmuştu benim denemem, bayılırım terrariumlara. Yanlız olsaydım saatlerce gezerdim heralde... Cuma saat 4-6 arasında ücretsizmiş giriş, belki yeniden giderim :)
evet canım konuşamadım off ne yapacağım bilmiyorum. ev cümbür cemaat bizimkinin de ağzı sıkı değil ama fazla uzatmamak da lazım biliyorum... söyleyince ve ben niyetimi söyleyince kıyametler kopacak sadece onu biliyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin
oğlum 2 ağustos'ta doğdu.
bebişin doğum tarihi 17 ağustos gözüküyor ama sezeryan olduğu için 2 hafta önce alıncak.
Allah nasip ederse, bunu da 2 ağustos'ta doğurcam.
Beklebeklecim, bencede habersiz alma canım, madem bu konularda ters düşüyorsunuz birlikte karar verin alıp almamaya, zaten birşey alır ve o konuda huzursuzluk yaşarsn içine sinerek kullanmassın.
Bende eşime kızarım tam tersi, o çok rahat davranır alışveriş konusunda. Ben daha düşünerek hareket ederim. Bazen karışmayım diyorum ama bazende mudahale etmeden duramıyorum maalsef. Geçen gün bir konuda baya eleştirdim, kendine baya pahalı bir mont almış, baya demekle abartmıyorum gerçekten pahalı, bende uzunca ama yumuşak bir ses tonuyla fikirlerimi söyledim bu konuda, hatta açtım internette daha uygun fiyata alınabileceğini falan gösterdim, dinledi dinledi, sonra sende al niye almıyorsunki dedi :s evet zaten kıskandığım için eleştiriyorum ben seni diyebildim :s
Ya kızlar Mune un msj I'ni görünce yazmadan edemedim cok sinirlendim çünkü
Topik kimsenin tekelinde degil ama ziyaretçi olarak okumayın kardeşim kötü niyetliysen , kim üstüne alınırsa alınsın cok ayıp yaptığınız
Yazmayıp sadece okuyup biri bisey yazinca haber vermek , kimse kusura bakmasın ama ispiyonculuktur , eminim Mune a ve kedicige hbr veren de bu tarz insanlar , yapmayın Allah askına
Ajanlar var heralde burda , aaa yaZamam ben küstüm ama onlar yazarsa hemen şikayet ederim tarzi tuhaf insanlar
Bu msjdan sonra ceza alırsam bu da bu tezin kanıtıdır , pasa pasa cezamı da çekerim
Kedicik hosgelmis bu arada
Yarın iş görüşmende başarılar canım. Belki akşam gelemeyebilirim, eşim ve kızımla ymeğe gidiyoruz, ee artık şarap içmekde serbest :))
Yarın gelir gelmez yaz bize lütfen güzel haberleri.
Ya kızlar Mune un msj I'ni görünce yazmadan edemedim cok sinirlendim çünkü
Topik kimsenin tekelinde degil ama ziyaretçi olarak okumayın kardeşim kötü niyetliysen , kim üstüne alınırsa alınsın cok ayıp yaptığınız
Yazmayıp sadece okuyup biri bisey yazinca haber vermek , kimse kusura bakmasın ama ispiyonculuktur , eminim Mune a ve kedicige hbr veren de bu tarz insanlar , yapmayın Allah askına
Ajanlar var heralde burda , aaa yaZamam ben küstüm ama onlar yazarsa hemen şikayet ederim tarzi tuhaf insanlar
Bu msjdan sonra ceza alırsam bu da bu tezin kanıtıdır , pasa pasa cezamı da çekerim
Kedicik hosgelmis bu arada
canım hiç mi başlamadın tatatırarak da olsa
bence yavaş yavş tatdırsan iyi olur tabi doktorunun fikri çok öenmli
bir de bu konuda bebeği dinlemek en iyisi
siz masada yemek yerken ağzını oynatıyor mu yeme hareketşi yaıyor mu istekli mi onları kontrol et
ben,m kızı masada zor tutuyoduk, bir kaşık yoğurt verdim mesela ikincis için çığlık atuyor ver diye
bunlar önemli, dene istersen ona göre hareket edersin sonra zorlanabilrsin katı gıdaya geçişte
Hanımlar,
koca koca kadınlarız diyorsunuz, haklısınız hepiniz belli yaşlarda anne olmuş kadınlarsınız, o zaman burada başkaları hakkında yorum yerine günlük konuşmalarınıza devam ediniz, kişiler hakkında her yazışmanız söz hakkı doğuruyor, polemiğe zemin hazırlamak istemiyoruz diyorsanız yazmamalısınız.
Ve şunu da unutmayın, kötü içerik butonuna sizlerde ihtiyaç duyuyorsunuz zaman zaman, site kurallarına uymayan durumları bildirmek ispiyonlamak değildir
Hanımlar,
koca koca kadınlarız diyorsunuz, haklısınız hepiniz belli yaşlarda anne olmuş kadınlarsınız, o zaman burada başkaları hakkında yorum yerine günlük konuşmalarınıza devam ediniz, kişiler hakkında her yazışmanız söz hakkı doğuruyor, polemiğe zemin hazırlamak istemiyoruz diyorsanız yazmamalısınız.
Ve şunu da unutmayın, kötü içerik butonuna sizlerde ihtiyaç duyuyorsunuz zaman zaman, site kurallarına uymayan durumları bildirmek ispiyonlamak değildir
Hanımlar,
Hanımlar,
Canım hakkında hayırlısı olsun , insallah hersey gönlünce olurçooook teşekkür ederim canım benim :) bizde Ozanımı öpüyoruz :)
valla nekadar sağlıklı bir karar veriyorum şu psikolojiyle bilmiyorum ...ama birkaç gün sonra kendime gelir aynıı evde yapamam tekrar desem bile bu konuya çözüm bulmam lazım...kafamda bir iki çözüm var, şu Cumayı atlatayım sakinleşeyim eşimle konuşacağım seçenekleri canım...
Hadi bakalım iyi dinlenmeler , cok ozletme kendiniBirkaç gün yokum. Beni özleyin anacım :)
Allahaısmarladık.
Hayırlısı olsun canım , saglıklı olsundaaşkolsun söylemez olurmuyum hiç tabiki size söyleyeceğim :)
doktor daha çok erken dedi.
ama bir çıkıntı gördük, yani büyük ihtimal erkek...
birdahaki ay kesinleşecek bakalım.
galiba oğlanları çiftliycem :)
kız umudum 3.çocuğa kaldı :)
Oo bebisin herseyi zaten hazirmiş , o da bende geleyim bari demis :))yazdım canım markasını, bright starts entertain and grow aktivite merkezi hoppala
bende erkek olmasına maddi olarak sevindim. oğlumun giyemediği bir sürü şey var. ilk çocuk diye biraz abartmıştım herşeyi :)
şuan çalıştığım için annemde oğlum.
o yüzden hem evde mama sandalyesi hem annemde mama sandalyesi var.
evde bir yatak annemde bir yatak var.
evde bir puset annemde bir puset var. herşeyimiz çift oğlumun rahatı için.
yani hiç birşey almama gerek yok .herşey çifter çifter :))
Canım o batıl inanç degil oyleymis , isimler insanın karakterini etkilermişBende Atahan ismini çok beğenerek koydum. ben Atahan diyorum babası Bleda, bakalım hangisini seçecek büyüdüğünde...ama Ata olarak kullanırsada hoşuma gider çünkü sevdiğim bir isim
bende isim koyarken çok araştırmıştım, çünkü nedense ismin karakteri ve geleceği şekillendirdiği gibi bir batıl inancım var, sakın gülmeyin bana
Ya daha söylenecek cok şey var da topigi amacından saptırmamak icin susuyorumönce karagümrüğü yak sonra paşa paşa yat...
harbi delikanlıymışsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?