2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler canım, zamanımız oluyor bol bol bende sürekli değişik yerlere götürmeye çalışıyorum kızımı, belki ileride çalışırken böyle fırsat bulamam. Bu arada akvaryum çook kötüydü, yazdım zaten gelince :)

Boşver canım, artık bunlara takılmayalım bile. Valla açık söylemek gerekirse benim tüm gün burda oturup topic topic gezecek birde üstüne fitne fesat üretecek zamanım yok ve zekamda o yönde çalışmıyor zaten. Bebeklerimiz büyüdü, daha az uyuyup daha çok ilgi istiyorlar, ona ayıracağım 1 dakikam bile çok kıymetli benim, başka saçmalıklara ayıramayacağım, hemde kötü uslup, ucuz muhabbet insanı düşürür, o yüzden herkes kendi tarzında güzel güzel yazıyor şurda, sizinle geçirdiğim zaman çok özel benim için. Hem kendimle ilgili bilgi vermeye çalışıyorum hemde sizler ve bebişler nasılsınız öğrenmiş oluyorum. Günlük paylaşımlarımı yapıp yanlızlığımı unutuyorum, Türkçe dertleşebilmek, paylaşabilmek çok iyi geliyor çünkü. Bunuda kısıtlı zamanımda yapıyorum ve biliyorumki hepiniz birşeylerden zaman ayırıp buraya bize yetişiyorsunuz. Hepinizi seviyorum :)) sinirlenme sende boşver, senin keyfinin kaçmasına değecek birisi değildir bunları yapan.

Yarın iş görüşmende başarılar canım. Belki akşam gelemeyebilirim, eşim ve kızımla ymeğe gidiyoruz, ee artık şarap içmekde serbest :))

Yarın gelir gelmez yaz bize lütfen güzel haberleri.

Terrariumun nooldugunu bilmiom biliyorsam da ismini bilmiyorum bi googlea sorayim :)

Ewt hakkinds hayirlisi. Kac haftalik oldugu belli mi????

İvy normalde ben cok pintiydjm hele ogrenciligimde para biriktireyim diye ankarada iki minibus yetine tekinin yolunu yurur tek minibuse binerdim harclik biriktirirdim okadar:) ama kizimla birlikte icimdeki alisveris canavari ortaya cikti, herseyi almak istiyorum ona :) e kocacim da normal karsilamiyor haliyle. Bi caresi bulunur elbet canim, bi oturup konusalim :))

Aman bosver, ziyaretcilerimiz cok demek ki. Nasil da guzel yazistigimizi okuyorlardir. Selam olsun:)

önce karagümrüğü yak sonra paşa paşa yat...
harbi delikanlıymışsın...

kızım babasıyla çığlık çığlığa oyun oynuyor bundan daha büyük bir mutluluk yoktur herhalde

Yok vermedim ben suan annemdeyim ben disardayken 2defa pirinc unu vermis okadar 10gun sonra 5.5aylik olacak evime gecince baslaarim diyorum cokmu gec olurki..

Hanımlar,
koca koca kadınlarız diyorsunuz, haklısınız hepiniz belli yaşlarda anne olmuş kadınlarsınız, o zaman burada başkaları hakkında yorum yerine günlük konuşmalarınıza devam ediniz, kişiler hakkında her yazışmanız söz hakkı doğuruyor, polemiğe zemin hazırlamak istemiyoruz diyorsanız yazmamalısınız.

Ve şunu da unutmayın, kötü içerik butonuna sizlerde ihtiyaç duyuyorsunuz zaman zaman, site kurallarına uymayan durumları bildirmek ispiyonlamak değildir

Evet "zaman zaman". "Her firsatta" degil. Biz kendi aramizda takiliyoruz zaten.

Forumun uya olmadan okunanamasi gibi bir durum olamaz mi? Bence ozaman cozulur, ziyaretcilerimiz pek cok malum. Tum forumlar icin gecerli. Herkes okuyabildigi icin zaten KK ekşisözlügün diline düşmüş ya.

Her okuyan her yazılanı üzerine alıyor die biz rahat rahat konuşamayacakmıyız. Ayrıca bu şikayet edenlerin amacı zaten buranın huzurunu bozmak ve sizde buna müsaade gösteriyorsunuz burda kişiye şahsa yapılan bir hakaret polemik vs yok lütfen daha fazla sohbetimizi bölmeyin

Ne yapalım yani bizde işi gücü bırakıp orayı okuyalım sonrada bulduğumuz her fırsatta banlayalım bunu mu istiyorsunuz.

Diger topic zaman zaman ozellikle ilk acildiginda surekli burayi cekistirdi halada burdaki konusmalara atifta bulunurlar ama hic uyarilmadilar. Cunku kimse tenezzul etmedi. Topigin izlenip sikayet edilmesi de polemige zemin hazirlayip soz hakki doguruyor bence. Onlar bizler kavramini olusturan ayrica konusu ve konusulanlarin bu kadar alakasiz oldugu topigi takibe almak sanki sorunu daha kolay cozdurur.

Kolay gelsin..

Canım hakkında hayırlısı olsun , insallah hersey gönlünce olur
Gecmis bir zamanda sana cok iyi niyetlisin demiştim hatırlar mısın, gercekten tezimi kanıtladın :)) dedigin gibi ne kadar sorunlu biri olsada anne iste disarda bıraksan vicdanın rahat etmez, insallah o da senin iyi niyetini anlar da daha iyi bir insan olur
Birkaç gün yokum. Beni özleyin anacım :)

Allahaısmarladık.
Hadi bakalım iyi dinlenmeler , cok ozletme kendini
Hayırlısı olsun canım , saglıklı olsunda
Benim de son ikisi agustos doğumlu ama 2 yas var aralarında
Oo bebisin herseyi zaten hazirmiş , o da bende geleyim bari demis :))
Gercekten zamanlama ozaman super olmus :)
Canım o batıl inanç degil oyleymis , isimler insanın karakterini etkilermiş
önce karagümrüğü yak sonra paşa paşa yat...
harbi delikanlıymışsın...
Ya daha söylenecek cok şey var da topigi amacından saptırmamak icin susuyorum
Surda guzel paylaşımlar icin burdayiz , ortak bir noktamız var bebeklerimiz , neyi paylaşamadiysak artık
İvy nin dediği gibi bazı insanların cok vakti var anlaşılan , bu yonde enerjilerini harcıyorlar, neyse herkes herseyi anlıyor nasıl olsa , daha fazla üstünde durmaya gerek yok

Küçük İnsanlar Kişileri, Normal insanlar olayları, Büyük İnsanlar Fikirleri Tartışırlarmış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…