2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Peki öyleyse, ben uyarmam gerektiği için uyarımı yaptım, topiklerinize uyarı yapılmayınca da uyarı yapılmadan banlama yapılıyor diyorsunuz.
Artık site kurallarını bildiğinize göre uyarılara da gerek kalmamış, size iyi sohbetler.

Yok vermedim ben suan annemdeyim ben disardayken 2defa pirinc unu vermis okadar 10gun sonra 5.5aylik olacak evime gecince baslaarim diyorum cokmu gec olurki..

Yok canım geç kaldığını söylemek bana düşmez tabi
Biliyorsun ilk 6 ay hiç bi şey verilmesin deniyo
Kamu spotlarında hastanelerde heryerde böyle söyleniyor ilk 6 ay sadece anne sütü
Ben 5 ayı doldurduğunda başladım katı gıdaya
Önceki 10 gün sadece tattırdım
Çünkü benim kızım çok istekli tutmak mümkün değil Şapur şupur yiyo
Bence sen en iyisi bebeğini izle
Sizinle masaya oturt ağız hareketlerini izle
Yediklerinize bakıp iştah göstergesinde bulunuyor mu
Biz şu an 5 ay 10 günlüğüz
Günde yarım fincan meyve veya sebze püresi yiyor
Yarım fincan da yoğurt yiyor

Hay agzini öpiiim ! Bal damliyo bal .

Bende onu diyorum ben de kötü niyetli davranıp orayı okuyup , onlar her burayı cekistirdiginde bildireyim ozaman ,
Hem isteyen istediğini yazmakta Ozgur de , hemde gizli gizli takip et en ufak ima da dahi uyarı ver, moderatore bildir , boyle is mi olur,
Kimse kusura bakmasın kucuk kafalı insanların yapacagı isler bunlar

Ayrıca Allah onların yolunu açık etsin , banane ne yapmışlar ne etmişler , guzel muhabbetleri olsun , onlar üzülse ben mutlu mu olacağım sanki , herkes iyi olsun keske, fikir ayrılığına düştük diye insanlardan nefret edecek , onlari aşağılayıp , acık arayip dalga geçecek karakterde biri degilim

Herkese gidiyorsa bu uyarilar, sorun yok sanirim.

Helal meltem senin de agzini öpiim ! (Mecazi diyom tabii

Aaa aybikecim Bleda ne demek ilginç bi isim
Atahan bence de çok güzel
Ata lı isimler karizmatik oluyo bence

Kızlar sizde de oluyor mu arada şu an her saat başı seri üretime geçtim kızım Emerek bitiremiyo sütü dolu dolu süt oluyo
Geçen hafta da kurumuştu nerdeyse o kadar azdıki motilium almıştım
Bu hafta hiç bi şey almadığım halde ne oldu böyle anlamadım
Bu döngü hep böyleydi ben de ayın 10 günü
Normal 10 günü az 10 günü de aşırı süt şeklinde
Aşırı süt iyi bi şey de tek sorun sürekli boğazına kaçıyo kızımın Allah korusun insan korkuyo

İşte sorun da bu canım herkes senin kadar düzgün karakterde değil...

Selam kızlar, mune nin yazısını görünce yine gerisini okuyasım gelmedi... Gerçekten huzursuzluktan başka birşey değil... Ve site yönetimi anlamasada ben hepinizin tek tek neye sitem ettiğini gayet net anladım, bu tür ortamlara alışkın olmadığımız için bizi fazlasıyla rahatsız etmesi normal, bende bir dosttan rica ettim, Gönüllü topic izleyicisi olarak sürekli takip edecek ve raporlayacak, herşeyden nem kapacak, kendisi de zaten sosyolog belki onada bir faydası olur, çeşit çeşit insan görür :) site yönetiminin istediğide buydu sanırım, size bulaşanlara yanıt vermeyin bize bildirin, koca koca bir kadın olarak ben kendimce böyle bir çözüm buldum artık :)^^^^

Neyse, geyiği bir tarafa bırakayım, bu akşam yemek süperdi. Kızımda gelir gelmez bıcıbıcı yaptı uyudu. Banyo kitabı var şişme, onu elinden alamadık banyodan çıkarken, çığlık çığlığa yapıştı. İlk defa bir oyuncak için böyle mücadele etti, ama sonra unuttu tabii hemen.

Yarın ilk yüzme dersimiz var. Çoook heyecanlıyım, nihayet açıldı kursumuz, açılmama ihtimali vardı, 7 bebek kayıt olmuş, biz 6-12 aylıklarla birlikteyiz :) gelince detayları yazarım ve foto da eklerim, kıskandırmak için :)))))

Son düzenleme:

İvy bunu beğendi. Birde yorum bıraktı -çok doğru tespit

O değilde azimlerini taktir ettim doğrusu bıkmadan usanmadan an be an takip ediyorlar asker gibi kesin nöbet listesi de yapmışlardır :)))

Bu topicde zaten hep ziyaretci patlaması yaşanıyor :) yine öyle bir durumdayız.

Saat 12 de dansöz çıkacakmış diye duydum bende???

bizim kardeşliğimiz anne baba tutumu kurbanı oldu canım malesef.bence yetiştirme tarzı çok önemli.Allah çocuklarımıza kardeş sevigisini aşılayabilmeyi ve eşit davranabilmeyi nasip etsin.

ayy gene bişiler olmuş ben kaçırdım ve geriyede gitsem anlayamadım..ziyaretçi çokluğu bnm de dikkatimi çok çekiyor, sessiz okuyup arada sırf laf konuşmuş olmak için 2 satırcık kendi kendine yazıp (konuyla alakasız bodoslama dalış yapanlar) laf taşıyor diye düşünüyorum

bizim için çok da tınn o ayrı

Aybikecim yrn inş. herşey güzel olur güzel hbrlerle dönersin..

bgn ünv. arkadaşlarımla buluştuk 3ümüzde de birer bebe biri2 yaşında biri Furkan 3.de 3aylık..çok eğlendik biri uyudu biri uyandı biri kaka yaptı sonra öbürü..bi o emzirdi bi öbürü..çokk komikti..ve bol bol kocalar çekiştirildi yrn da kuzenler toplaşması var anneannemlerde pasta börek kısır parti...hepinizin yerine eğleniyorum canlar

kargoda dahilse çok iyi fiyat almışsın bende haftaya almayı planlıyorum, dur ozaman yazayım adamlara...dediğin gibi beğenmezsek en azından yanan 160tl olur

bayıldığım şarkıyı hatırlattın bana :)))
Karagümrüğü yakarım diyorsun yani arkadaşım bende seni yalnız bırakmam çünkü harbiden tadı kaçtı...bütün gün işi gücü bırak oku sağa sola laf yetiştirip ortalık karıştır sonra yanlış yapan biz olalım

benim için "2 kitap okudu kendini doktor sanıyor" dendiğinde orta yerde, ben gidip kimseyi şikayet etmedim kendi ayıbı dedim...sayelerinde moderatörler topicimizin sıkı takipçisi haline geldi. kendimi bbg evinde hissediyorum artık, bişey yazarken elli kere kelimeleri kontrol ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…