- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.781
Canım bende isimlerin kişiliğe ve hayattan alacaklarına etki ettiğine inanırım :) mesela o bahsettiğim komşumuzun oğlu atağaaaan hem yakışıklı hemde melek kalplidir, şimdi deniz subayı oldu :) çoook güzel bir eşi var yeni evlendi.
Yarın iş görüşmende başarılar canım. Belki akşam gelemeyebilirim, eşim ve kızımla ymeğe gidiyoruz, ee artık şarap içmekde serbest :))
Yarın gelir gelmez yaz bize lütfen güzel haberleri.
Aaa aybikecim Bleda ne demek ilginç bi isim
Atahan bence de çok güzel
Ata lı isimler karizmatik oluyo bence
Tam uyumuştum aklıma geldin geri kalktım, iş görüşmende bol şans diliyorum inşallah iyi olur
Bu topicde zaten hep ziyaretci patlaması yaşanıyor :) yine öyle bir durumdayız.
Saat 12 de dansöz çıkacakmış diye duydum bende???
Boşver canım, artık bunlara takılmayalım bile. Valla açık söylemek gerekirse benim tüm gün burda oturup topic topic gezecek birde üstüne fitne fesat üretecek zamanım yok ve zekamda o yönde çalışmıyor zaten. Bebeklerimiz büyüdü, daha az uyuyup daha çok ilgi istiyorlar, ona ayıracağım 1 dakikam bile çok kıymetli benim, başka saçmalıklara ayıramayacağım, hemde kötü uslup, ucuz muhabbet insanı düşürür, o yüzden herkes kendi tarzında güzel güzel yazıyor şurda, sizinle geçirdiğim zaman çok özel benim için. Hem kendimle ilgili bilgi vermeye çalışıyorum hemde sizler ve bebişler nasılsınız öğrenmiş oluyorum. Günlük payl
aşımlarımı yapıp yanlızlığımı unutuyorum, Türkçe dertleşebilmek, paylaşabilmek çok iyi geliyor çünkü. Bunuda kısıtlı zamanımda yapıyorum ve biliyorumki hepiniz birşeylerden zaman ayırıp buraya bize yetişiyorsunuz. Hepinizi seviyorum :)) sinirlenme sende boşver, senin keyfinin kaçmasına değecek birisi değildir bunları yapan.
kızlar hepinize çooook teşekkür ediyorum, şimdi isimleri yazmaya başlasam unuttuğum olur diye korktum o yüzden hepiniz dedim çünkü gerçekten HEPİNİZ ....
nekadar güzel bir grup olduk biz böyle sevinçleri üzüntüleri birlikte yaşıyoruz, birbirimize dualar edip destek veriyoruz :) hatırlayıp da başarılar dilemeyi unutmuyorsunuz nekadar ince nekadar tatlı insanlarsınız
yarın akşam giremezsem topice merak etmeyin, gerçi haber vermek için girmeye çalışacağım...yarın görüşmem Manisada, ATahanla birlikte gidiyoruz. annemle babamda manisaya gelecek ve oğluşuma bakacaklar ben görüşmedeyken...sonra dördümüz Ayvalık a baba ocağında haftasonu tatiline :) biliyorsunuz bu aralar böyle birşeye çok ihtiyacım vardı. gidip biraz kafamı toparlayayım düşüncelerimi düzene sokayım...bu arada annemler oğluşumu 2 günlükten görmüşler sadece 1 gece kalabilmişlerdi, yarın tepkileri ne olacak çok merak ediyorum
bu arada fikir beyan ettiğim için yarın banlanırsam sizi seviyorum kuzularım yokluğumda beni unutmayın
canım değer düşüktü en son 4 ya da 5 haftalık işte keseyi görünce tam ultrasondan bakacak önce anlaşılmaz dedi doktorumEwt hakkinds hayirlisi. Kac haftalik oldugu belli mi????
eşimde benden 2 yaş büyük o da avukat. kızlar günler geçtikte konuşmaya karar veriyorum sanki ama daha bu sabah şişmansın falan filan diyo huylu huyundan vazgeçmeyecek. ben hamilelikte 10 kilo aldım ve şuan sadece 3 kilosunu verebildim bir de bunun üzerine 1 hamilelik daha beni onun gözünde çekilmez yapacak. o böyle kötü davranınca da iyice kafam karışıyor. :26:Nevalecim ben sana hiç kıyamıuorum ya
Senin bu kocan varya tam dayaklık
Evlenmeden öncede ne kadar güzel olduğuna dair iltifatlar ediyormuştur eminim seni öyle kandırmıştır
Bi de boyun kaç şu an ksç kilosun da bu adam sürekli böyle imalarda. Bulunuyor sana
Bi de genceciksin canım ya nerdeyse benim evlendiğim yaş 26
Ben 3 yıldan sonra ancak karar verdim çocuk sahibi olmaya
Çok uğraştık çocuk için diyosunya zaten 1.5 yıl olmuş evleneli bunun 9 ayı hamilelik zaten e bence sen evlenir evlenmez çocuk yapmışsın böyle bi adamdan
Benim yaşım nerdeyse 30 şu an ama eşime çıtır karın var muamelesi yaparım hala
Bi de sen avukatsın hukuk okumuşsun bi kariyerin var
Böyle davranmaya devam ederse vurursun kapıyı çıkarsın
Peşinden koşacak çok bulunur senin
Ben eşimi çok seviyorum ama olurda beni beğenmemezlik yaparsa hiç işim olmaz onunla
Büyük konuşmayım zor durum gerçekten ama beğendiği kapıya gider
Sen lütfen kendine güven bu günler elbet geçecek
Bu arada eşin kaç yaşında ne iş yapıyo bu beyfendi
kızlar hepinize çooook teşekkür ediyorum, şimdi isimleri yazmaya başlasam unuttuğum olur diye korktum o yüzden hepiniz dedim çünkü gerçekten HEPİNİZ ....
nekadar güzel bir grup olduk biz böyle sevinçleri üzüntüleri birlikte yaşıyoruz, birbirimize dualar edip destek veriyoruz :) hatırlayıp da başarılar dilemeyi unutmuyorsunuz nekadar ince nekadar tatlı insanlarsınız
yarın akşam giremezsem topice merak etmeyin, gerçi haber vermek için girmeye çalışacağım...yarın görüşmem Manisada, ATahanla birlikte gidiyoruz. annemle babamda manisaya gelecek ve oğluşuma bakacaklar ben görüşmedeyken...sonra dördümüz Ayvalık a baba ocağında haftasonu tatiline :) biliyorsunuz bu aralar böyle birşeye çok ihtiyacım vardı. gidip biraz kafamı toparlayayım düşüncelerimi düzene sokayım...bu arada annemler oğluşumu 2 günlükten görmüşler sadece 1 gece kalabilmişlerdi, yarın tepkileri ne olacak çok merak ediyorum
bu arada fikir beyan ettiğim için yarın banlanırsam sizi seviyorum kuzularım yokluğumda beni unutmayın
canım değer düşüktü en son 4 ya da 5 haftalık işte keseyi görünce tam ultrasondan bakacak önce anlaşılmaz dedi doktorum
eşimde benden 2 yaş büyük o da avukat. kızlar günler geçtikte konuşmaya karar veriyorum sanki ama daha bu sabah şişmansın falan filan diyo huylu huyundan vazgeçmeyecek. ben hamilelikte 10 kilo aldım ve şuan sadece 3 kilosunu verebildim bir de bunun üzerine 1 hamilelik daha beni onun gözünde çekilmez yapacak. o böyle kötü davranınca da iyice kafam karışıyor. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?