2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aybike bunu beğendi kk yine izin vermedi

kızlar hepinize çooook teşekkür ediyorum, şimdi isimleri yazmaya başlasam unuttuğum olur diye korktum o yüzden hepiniz dedim çünkü gerçekten HEPİNİZ ....

nekadar güzel bir grup olduk biz böyle sevinçleri üzüntüleri birlikte yaşıyoruz, birbirimize dualar edip destek veriyoruz :) hatırlayıp da başarılar dilemeyi unutmuyorsunuz nekadar ince nekadar tatlı insanlarsınız

yarın akşam giremezsem topice merak etmeyin, gerçi haber vermek için girmeye çalışacağım...yarın görüşmem Manisada, ATahanla birlikte gidiyoruz. annemle babamda manisaya gelecek ve oğluşuma bakacaklar ben görüşmedeyken...sonra dördümüz Ayvalık a baba ocağında haftasonu tatiline :) biliyorsunuz bu aralar böyle birşeye çok ihtiyacım vardı. gidip biraz kafamı toparlayayım düşüncelerimi düzene sokayım...bu arada annemler oğluşumu 2 günlükten görmüşler sadece 1 gece kalabilmişlerdi, yarın tepkileri ne olacak çok merak ediyorum

bu arada fikir beyan ettiğim için yarın banlanırsam sizi seviyorum kuzularım yokluğumda beni unutmayın

Aybike bugünkü gönderilerinin hepsini beğendi, altına imza attı
zaten Aybike oldum olası senin fikirlerini pek bir beğenir :)

canım sen ne ince bir insansın :)
paylaşımlarında kelimelerine dikkat ediyorsun hep acaba birilerini incitirmiyim diye, seni takdir ediyorum

Günaydın Ağustos bebişlerinin güzel anneleri nasılsınız özledim hepinizibenim oğlum şubatın 4 nde beş aylık olucak sizin bebişler biraz önde varmı emekleyen apıldayan

Bide bişey sorucam adet olmaya başladınızmı,16 günde bi oluyorum ya bu üçüncü 1 buçuk ayda,sütde azalıyor sanki hasta olunca:44:

Çoook beğendim , ayrıca başta meltowski, myhoney,luboyf,lepistess,dokuzay olmak üzere tüm çalışan annelerimize
( adını yazamadıklarım da dahil) ayrıca teşekkür ederim benim derdime de sevincime de ortak oluyorlar kısıtlı zamanlarında uykularından feragat ederek cvp yazıyorlar, iyi ki varlar

canım senden haber bekliyoruz. inşallah şu iş görüşmesi hayırlı sonuçlanır.

Cancağızlarım günaydın. İkea mesaj atmış antîloop mama sandalyesı stoktaymıs gün inde bitebilşrmiş. Bilg olsun öptüm

Babasi yurtdisindaydi ya, geldi ise gitti ve hasta oldu. 2 gundur kollarim kopmustu ona paslama hayallerim suya dustu. Adamin atesi 39... Ve dun gece kizim bi ilke imza atarak 00.30da uyudu aklimi kaciracaktim artik. Mefer kaka yapacakmis. Disi mi agriyo diye calpol verdim o derecede caresizdim. Gece babasi iceride uyudu, kizim bizim yatakta, ben de yatagin kosesinde. Hastalik bulasmasin diye ugrasiyoruz umarim ise yarar. Kollarimi hissetmiyorum artik. Annem gelse ya.... Pof. Bunalima girmem herhalde dimi???

Ewt hakkinds hayirlisi. Kac haftalik oldugu belli mi????
canım değer düşüktü en son 4 ya da 5 haftalık işte keseyi görünce tam ultrasondan bakacak önce anlaşılmaz dedi doktorum
eşimde benden 2 yaş büyük o da avukat. kızlar günler geçtikte konuşmaya karar veriyorum sanki ama daha bu sabah şişmansın falan filan diyo huylu huyundan vazgeçmeyecek. ben hamilelikte 10 kilo aldım ve şuan sadece 3 kilosunu verebildim bir de bunun üzerine 1 hamilelik daha beni onun gözünde çekilmez yapacak. o böyle kötü davranınca da iyice kafam karışıyor. :26:

Hakknda hayrlisi olsn canm insallah guzel gecer gorusme.buarada manisada gecti hayatmn yuzde 90i sormak istedgn bisey olursa yardmci olrm

Bide murekkep yalamis ama bi bayana neyn nasl soylenecegni ogrenememis.allah yardmcn olsn nevalecm esinde babalk depresyonunda brnce

Kızlar selam bebegi huysuz uykusuz olanları okudum ara ara.. Ben yasamış biri olarak idrar yolu enfeksiyonuna dikkat diyorum.. Doktorumuzun da dediği gibi kabizsa ishalse yemiyorsa huysuzsa uykusuzsa vs vs. Kısacası herseyde idrar tahlili diyor... Biz ateşli geçirdik bu yas icin cok tehlikeliymis.. Suan geldigimiz noktaya inanamıyorum bu kadar kısa zamanda cok şey değişti... Öncelikle sunnet sonra bir yasına kadar koruyucu antibiyotik 6 ay sonra film vs vs... Rabbim beterinden korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…