- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.801
kızlar aklıma bir şey geldi sahi size soracaktım ama bir türlü fırsatım olmuyor netle pc ile. 6 ay kontrolümüzde aşılardan sonra oh be 1 yaşına kadar aşı yok şükür demiştim doktorumuza. doktorumuzda 9. ayda kızamık vb. bir aşı var devletin yaptırdığı dedi. aşı takviminde göremiyorum o an sormayı da atlamışım. sizin haberiniz var mı bu aşıdan?
kızlar aklıma bir şey geldi sahi size soracaktım ama bir türlü fırsatım olmuyor netle pc ile. 6 ay kontrolümüzde aşılardan sonra oh be 1 yaşına kadar aşı yok şükür demiştim doktorumuza. doktorumuzda 9. ayda kızamık vb. bir aşı var devletin yaptırdığı dedi. aşı takviminde göremiyorum o an sormayı da atlamışım. sizin haberiniz var mı bu aşıdan?
Evet canım 9 ayda kızamık kızıkcık kabakulak 3K aşısı var sağlık ocağı dedi bize de.
evet ben de şimdi netten araştırdım. 9. aya eklenmiş yeni aşı ondan takvimde yok. off off ne çektik şu aşılardan.
Sorma benim kız ilk aşılarda ağlamadı çok yani mızırdandı ama 6. ay aşılarında iç çeke çeke ağladı yavrum.
Canım Suriye'den gelen aşırı göç sebebiyle öne alınmış bir aşıymış o aşı bende sağlık ocağında sormuştum bide menenjit var özel ama onun farklı türleri varmış kimisi 9. Ayda kimisi yaşında bizim doktor yaşında yapılmasını uygun görmüştü ama doktorumuzu değiştirmek zorundayız bu ay bakalım yeni doktorumuz ne diecek
Sorma benim kız ilk aşılarda ağlamadı çok yani mızırdandı ama 6. ay aşılarında iç çeke çeke ağladı yavrum.
Bizimki 2. Ayda çok ağlamıştı ve çok ağır atlatmıştık ateşlenmiştiama 4. Ay aşılarında ilk bacakta hiç sesi çıkmadı ikincide mızırdandı azcık baktı ağlamazsam üçüncüyüde vuracaklar dedi galiba. Çok rahat atlattık ateş huzursuzluk falan yapmadı bakalım 6. Ay da neler olucak inşallah kolay geçer
Bizimki 2. Ayda çok ağlamıştı ve çok ağır atlatmıştık ateşlenmiştiama 4. Ay aşılarında ilk bacakta hiç sesi çıkmadı ikincide mızırdandı azcık baktı ağlamazsam üçüncüyüde vuracaklar dedi galiba. Çok rahat atlattık ateş huzursuzluk falan yapmadı bakalım 6. Ay da neler olucak inşallah kolay geçer
Oyy yerim ben güzel kızı. Allahım bebeklerimize yetecek kadar iştah versin. Çok yiyip obez olmasınlar az yiyip büyümemezlik yapmasınlar.suriyelilerden çektiklerimiz umarım bununla sınırlı kalır hiç snamıyorum ya...
biz hep iştahsızlık yaşıyoruz aşılarda. zaten çok iştahsız bir bebeğim var bir de aşı olunca hepten deliriyorum yemiyor diye.
Maşallah ona. normalde elif kucakta uyumaz misal her aşından sonra ağlaya ağlaya kucakta sızıyor. o denli travma yaratıyor sanırım.
Oyy yerim ben güzel kızı. Allahım bebeklerimize yetecek kadar iştah versin. Çok yiyip obez olmasınlar az yiyip büyümemezlik yapmasınlar.
yok bacım yok yemiyor hatun. bakalım kim pes edecek o mu ben mi :) Allah dağına göre kar verirmiş derler ya, erken doğan bir bebek, yemeyen bir bebek, uyumayan bir bebek, kilo almayan bir bebek... kendimi everest dağı gibi hissediyorum
Aynı kaderi paylaşıyoruz sayılır. Ama yeter ki Rabbim onların yokluğu hastalığı ile sınamasın bizi. Varsınlar az yesinler kavga dövüş yedirelim yeter ki sağlıklı olsunlar.
Benim kızımda yiyor ama kilo almıyor benimde canım sıkkın bu konuda gerçi artık takmıyorum çünkü yeni gittiğimiz doktor bu kiloya gelmesi bile çok iyi dedi. Emzirmeye devam dedi ek gıdalardan da ver arada dedi. Ama öncelik anne sütü dedi.
Ne yapalım demek ki bizim kızlar zayıf olacak. Manken yapacağız biz kızları dimi Med ?
suriyelilerden çektiklerimiz umarım bununla sınırlı kalır hiç snamıyorum ya...
biz hep iştahsızlık yaşıyoruz aşılarda. zaten çok iştahsız bir bebeğim var bir de aşı olunca hepten deliriyorum yemiyor diye.
Maşallah ona. normalde elif kucakta uyumaz misal her aşından sonra ağlaya ağlaya kucakta sızıyor. o denli travma yaratıyor sanırım.
alın size şekil 1a - yemeyen bebek :) hani bazen gelmiyorsun yazmıyorsun diyorlar ya, ben bu cadıyla uğraşmaktan kendimi bile unuttum :)
Eki Görüntüle 957416
Bi de ben demir ilacı vermiyorum içinde paraben var diye ama versemiydim diye içim içimi yiyor. Siz veriyormusunuz?
aşkolsun söylemez olurmuyum hiç tabiki size söyleyeceğim :)
doktor daha çok erken dedi.
ama bir çıkıntı gördük, yani büyük ihtimal erkek...
birdahaki ay kesinleşecek bakalım.
galiba oğlanları çiftliycem :)
kız umudum 3.çocuğa kaldı :)
nakit fiyatı canım...
huggies de pişik yaptı bizde..ben en iyi sonucu primada aldım ama onunda derdi kokusu...çişini yaptığında resmen ilaç gibi kokuyor
kızlar hepinize çooook teşekkür ediyorum, şimdi isimleri yazmaya başlasam unuttuğum olur diye korktum o yüzden hepiniz dedim çünkü gerçekten HEPİNİZ ....
nekadar güzel bir grup olduk biz böyle sevinçleri üzüntüleri birlikte yaşıyoruz, birbirimize dualar edip destek veriyoruz :) hatırlayıp da başarılar dilemeyi unutmuyorsunuz nekadar ince nekadar tatlı insanlarsınız
yarın akşam giremezsem topice merak etmeyin, gerçi haber vermek için girmeye çalışacağım...yarın görüşmem Manisada, ATahanla birlikte gidiyoruz. annemle babamda manisaya gelecek ve oğluşuma bakacaklar ben görüşmedeyken...sonra dördümüz Ayvalık a baba ocağında haftasonu tatiline :) biliyorsunuz bu aralar böyle birşeye çok ihtiyacım vardı. gidip biraz kafamı toparlayayım düşüncelerimi düzene sokayım...bu arada annemler oğluşumu 2 günlükten görmüşler sadece 1 gece kalabilmişlerdi, yarın tepkileri ne olacak çok merak ediyorum
bu arada fikir beyan ettiğim için yarın banlanırsam sizi seviyorum kuzularım yokluğumda beni unutmayın
Babasi yurtdisindaydi ya, geldi ise gitti ve hasta oldu. 2 gundur kollarim kopmustu ona paslama hayallerim suya dustu. Adamin atesi 39... Ve dun gece kizim bi ilke imza atarak 00.30da uyudu aklimi kaciracaktim artik. Mefer kaka yapacakmis. Disi mi agriyo diye calpol verdim o derecede caresizdim. Gece babasi iceride uyudu, kizim bizim yatakta, ben de yatagin kosesinde. Hastalik bulasmasin diye ugrasiyoruz umarim ise yarar. Kollarimi hissetmiyorum artik. Annem gelse ya.... Pof. Bunalima girmem herhalde dimi???
alın size şekil 1a - yemeyen bebek :) hani bazen gelmiyorsun yazmıyorsun diyorlar ya, ben bu cadıyla uğraşmaktan kendimi bile unuttum :)
Eki Görüntüle 957416
ama bu çok tatlı bi cadı ANNESİİİİ :)alın size şekil 1a - yemeyen bebek :) hani bazen gelmiyorsun yazmıyorsun diyorlar ya, ben bu cadıyla uğraşmaktan kendimi bile unuttum :)
Eki Görüntüle 957416
Herkese selam güzel anneler..hamılelıgımın güzel gecmesını sağlayan ınsanlar :))
Artık gıremıyorum malesef buraya kızım mızmız bıraz...6. Ayımızı doldurduk sukur...bu ay kızıma uyku egıtımıne başladım...aranızda varmı onerısı olan ve uygulayan..şimdilik gündüz rutını oluşturmaya çalışıyorum...duzenlı oldukça ağlamaları da azaldı uykuları da uzadı cok şükür...gecmısı okumam sanırım mümkün degıl umarım herkese iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?