2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çocuklar bebekken nasılsa tersine dönermiş. Yani iştahlı bebek iştahsız, uslu bebek yaramaz olabiliyormuş. Yada tersi. Artık terse dönmesine duacı olucaz napalım.

Bu arada ek gıda işinde pütürler hayatımızdan çıkınca işler düzeldi. Ama pütürlere nasıl alışıcaz onu bilmiyorum. Kavanoz meyvenin 3 te birini tek seferde yemeye başladı kızım. Blendırdan geçirdiğim Koyu kıvamlı sebze çorbasınıda ilk gün az yedi ama ikinci gün kavanozla(meyve kavanozu) yanıma almıştım. Yine yarısını yedi. Ama su çok az içiyor. Ve kabızımız hiç bitmiyor. Sürekli mızırdanıyor. Ya emecek ya meyve sebze bişi vericem yada mızırdana mızırdana uyuyacak kısa kısa. Ev aldı başını gitti. Dünde tam gün dışarıdaydık. Yinede yarım gün sakindi günün kalanında hep mızırdandı. Geçti sandım ama eğer ataksa tabi devam ediyor. Neyse sağlıklı ya. Yani umarım. Bi sıkıntısı var da ben anlamıyorum gibi geliyor. Gerçi ağrı sızı ilgi gösterince azalmaz herhalde. Mutfağa bardak koymaya gidiyorum 20-30 sn içinde gözünden yaş gelerek ağlıyor. Geliyorum ne oldu annecik diyorum susuyor.

geçtiğimiz haftalarda benim kızımda böyleydi. mız mız hep kucak ister , yanından ayrıldığım an çığlığı basıyordu ve çok az uyuyordu. bizim ki atakmış kendi kendine döndü ve sonrasında düzelti. bütün sıkıntılarımız dönmesi içinmiş. inşallah sizinde ataktır da hemen geçiverir.

alın size şekil 1a - yemeyen bebek :) hani bazen gelmiyorsun yazmıyorsun diyorlar ya, ben bu cadıyla uğraşmaktan kendimi bile unuttum :)

Eki Görüntüle 957416

Benimki iştahlı yesede tipi aynen böyle oluyor. Kirpiğinden sebze çorbası ayıklıyorum. Sadece kendi soframdan verirsem püskürtmüyor. Şu mama sandalyesini alayım beraber sofra kurucam kendime ve kızıma. Hep kendi tabağımın aynısından yediricem. 6 aylık olalım diye oyalanıyorum. Alsam dayanamayıp oturturum hoşuna gidincede süreler uzar diye çekiniyorum.

ama bu çok tatlı bi cadı ANNESİİİİ :)

hoşgeldin cnm ben pes ettim 1 hafta uğraşıp düzen oluşturuyorum 1 misafirlikle tüm düzen bozuluyor. bugün k.v deye gidcm gene düzen falan kalmaz

Ayyy deme yaaa bende ondan cok korkuyorum hsonları arabada uyuyo hep gezdıgımız ıcın :)) bızımkıde şaşarmı acaba sımdı yatırıyorum uyuyo o kıvama geldık...ınsallah bozulmaz ya

İnşallah canım.

Kıyamam yaaa gene iyi dayanıyorlar ben bi tetenoz oldum 3 gün kolum ağrıdı ayrıca iştahsız değil formunu koruyor bızdığım
aynen ne illet bişiydi o tetenoz aşıları ya hatırlayınca ürperdim yemin ederim.

Ağzını yerim senin çekik gözlü meleğim benim . Olsun annesi çok tatlı ama.
teşekkürler teyzesi tatlı ama cadı diyelim biz ona :)

maşallah kızımın adaşına. tadını beğenmemiştir belki. hiç mi bir şey yemiyor yoksa seçiyor mu?
yok canım yemeğe karşı bir alerjisi var bıdığın :)

canım bizimkinde eller hep önde bariyer gelen kaşık görmesin set kuruyor direkt. itikliyor kaşığı o da ben de üst değişiyoruz akabinde.

neyse bugün çok lak lak ettim görev beni bekler :) öptüm sizleri bir daha ne zaman uğrarırım belli olmaz herkeşler iyi baksın kendine.

Sagol canim insallah bulasmaz evet.

Bendensin... Diş diye dusunuyorum ben.

iş görüşmesinde başarılar canım, ailenle de iyi eğlenceler

bende senin yazdıklarını beğeniyorum canım :))

burka ,çooook iyisin ,sende iyiki varsın, iyi niyetin öyle iyi hissediliyor ki taa buralardan

bu yememe konusundan inanılmaz tükendim bittim artık.

yemiyor kızım yemiyorrrrrr(( hele 4 gündür mahvolduk yeme saatleri ikimize de işkence oldu. zorluyorum hiç istemesmde. ona kalsa aç kalıcak. diş olayı mahvetti bizi.

Bizde huzursuz galiba bizimde dişimiz gelecek. Dişler çıkana kadar canımızı okuyacak bu yavrular .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…