2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Afiyet olsun canım, kısırrr çok severim, iyiki hamile değilim yoksa kalkıp kısır yapmıştım şimdi :)) iyi eğlenceler size, büyük aile toplantılarına bayılırım kendimde geniş bir aileden gldiğim için çok yokluğunu çekiyorum burda, benim için 2 tabak ye kısırdan :)

Canım nasıl geçti gününüz kızın ile :)

İyi tatiller canım, inşallah görüşmen güzel geçerde haftasonuda keyif yaparsın birazcık, çok hakettin bunu çünkü, artık stresler bitsin herşey sırayla yoluna girsin inşallah.

Günaydın Ağustos bebişlerinin güzel anneleri nasılsınız özledim hepinizibenim oğlum şubatın 4 nde beş aylık olucak sizin bebişler biraz önde varmı emekleyen apıldayan

Hoşgeldiniz :) bizimki sürekli yuvarlanıyor, tepiniyor ilerlemeye çalışıyor ama maalesef olmuyor:) sırtüstü yatarak yukarıya doğru yol alabiliyor sadece şimdilik.

Bu yazınızda size katılıyorum >click :)))

Çok geçmiş olsun cnm, hasta koca çok zor oluyor maalesef, dikkat edinde size geçmesin.

Canım sadece 7 kilo fazlalıkla nasıl bir insan bu kadar değişebilirki? Ben 7 kilo fazlam varken aynı kıyqfetlrimi giyiyordum, sadece göbek çıkmıştı azcık, eşinin psikolojik baskısı sana kendini şişman hissettiriyor olabilir mi?

Bu arada hızlıca 1 beden inclten medikal korseler var, 7 kilocuk onlarla hemen toparlanır bence...

Benim kızım iştahsız bu aralar, ama tabii bahsettiğin problem için birçok belirti olması lazım bir arada. allah korusun bebeklerimizi, geçmiş olsun sizede canım.

Ama sağlıklı bir bebek :) Allah bozmasın sağlığını, sanada sabır ve güç versin canım, demekki üstesinden kalkabilceksin ki bu yavru sana emant edilmiş.

alın size şekil 1a - yemeyen bebek :) hani bazen gelmiyorsun yazmıyorsun diyorlar ya, ben bu cadıyla uğraşmaktan kendimi bile unuttum :)

Eki Görüntüle 957416

Maşallah, bilmiş bilmiş bakıyor birde :)))

Uzun uzunn baktım resme, ben çok seviyorum böyl ağzı gözü mama olan hallerini :) büyümüşlerde artık yemek yiyorlar diye seviniyorum izleyip :)

Ben 2 haftalık bir uğraşın sonucunda kısmen bir plan oluşturdum canım. Saati geçirecek gibiysek aşırı uyarark bebeği yorma yoluna gittim, saate daha çok varsa daha sakin oyunlar ve mama saatini geçiktirerek dengelerim. En önemlisi, düzenli ve vrimli uyku için her gün temiz havada yürüyüş şart, yoksa gerçekten olmuyor bu iş.

Disari cikinca yoruluyolar evet. Kucaginda mi gezdiriyorsun yoksa arabasinda mi ivyccim??

Bu bebeklerin huylarının tersine dönmesi duası tutarda kızım yaramaz olursa senden bilicem mt cim :)))

Bebeklerin kabızlığı için, hipp in erik püresi var, onu önerdi benim doktorum. İstersen bir iki kaşık vererek deneyebilirsin rahatlasın kuzucuk.

Benim kızımda beni etrafında görmeyince huysuzlanıyor bu aralar, sevinsek mi üzülsek mi acaba :) artık iyice bağlanıyorlar bize.

Canım biraz sabret, sonraki günlerde acısını çıkaracaktır. Benim kızım ne zaman iştahsızlaşsa hemen akabindeki 3-4 gün tam saatinde bol bol yiyor, çok normalmiş bu. Benim doktorumun tek önerisi, iştah, uyku için her gün mutlaka temiz hava almalılar. Soğuk bile olsa mutlaka çıkarın hergün, farkı göreceksiniz.

Canım nasıl geçti gününüz kızın ile :)

Eveet geçmişi okumadan pat diye dalmak istemedim konuya :)

Kızımla sabah ilk yüzme kursumuza gittik, sadece 3 bebek gelmişti. Anne ve babalarda havuza giriyor bebeklerle, ilk gün tanıştık suyla oynadılar, kızım bayıldı. Su 31 dereceydi, içeriside çok güzeldi o yüzden üşümeden huysuzlanmadan evimize geldik. Hepimize birer oda verdiler hazırlık için, alt açma ünitesi, mama yapmak için tezgah falan donanımlıydı odalar baya. Orada hazırlanıp bornozlarla havuza geçiyorsun. Telefonumu odada bıraktım resşm çekemedim, kızımı havuzda hocalarla bırakıp gidip alamadım ilk gündn hemen güvenemedim bende heyecanlıydım çünkü. Neyse haftaya çarşamba yeniden gidicez bu sefer unutmayacağım. Kızım mayosuyla çok tatlıydı :) baya baya yüzdü, hatta ellerini göğsünde birleştirip, ağzını bilmiş bilmiş buruşturup ayaklarını yan yan çırparak bir yüzüşü vardı herkes gülmekten katıldı. En küçük benim kızım zaten aralarında, eiğer anneler keşke daha erken getirseydik dediler. Yaklaşık bir saat kaldık suda, sonrasında da bebekleri kurulayıp giydirip hocalar ve diğer ebeveynlerle birşeyler yedik, hepsi çok pozitif insanlardı. Kısacası çok güzel bir gün geçirdik.

Havuzdan çıkınca kızımı yıkadım odadaki minik duşta, giydirirken ağladı biraz, giydirip hemen pusetine koydum eve gelene kadar gözünü açmadan uyudu, oto koltuğuna koyarken bile uyanmadı. Eve gelincede biraz oynadı hemen geri uyudu.

Bende onunla 1 saat kestirdim benide stres yormuş demekki :)

Akşama yemek yapacağım bugün, ama bir mucize bekliyorum yerimden kalkmak için :)))

Son düzenleme:
Kac saat arayla yedirmeye calisiyorsun???

valla saat kaygısı artık yok çünkü abartmıyorum çocuk yemiyor.dün gece 21.30 da muhallebi yaptım ağlaya ağlaya yedi son iki üç kaşıkta yediğinin iki katını kustu. yemedı birdaha. uyuttum. gece 1.5 2 gıbı devam sütü içerdi yaptım ondan 40 cc içti. biberondan tiksiniyor anlamadım ne oldu bu çocuğa. memeyi bırakır gibi biberon bıraktı kızım. sonra sabaha kadar bır kez daha denedim. artık inanın yıldım ıkıncı denemede hiç zorlamadım verdim almadı bende geri çektim. sabah 9.5 ta zorlaaaaa yarım porsiyon kahvaltısından yedi. sonra saat 14 te zrlaaaa mama. şimdi çorba verdim yemedi. aç yani..... sinirlerim bozuk.

dr uyla konustum idrar tahlili istedi. onu vereceğiz bu akşam. büyük olasılık öyle birşey. diş bukadar yapmaz heralde. bilemiyorum canım çok sıkkın.

babası geldi şimdi oturdum btüün gün mızmız bir bebekle beynim çatlıyor ya((

allahın gücüne gitmesin ama bugün yeterrrr dedim yeter. bağırdım kızıma

Bizde huzursuz galiba bizimde dişimiz gelecek. Dişler çıkana kadar canımızı okuyacak bu yavrular .

iki dişi çıktı kızımın emel. şimdi azı diişleri kabarmış dün annem dedi azı dişlerini çıkaracak kesin dedi. parmağımı alıp arkalarda eziyor sürekli.

buarada adaşız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…