- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.841
ayy gene bişiler olmuş ben kaçırdım ve geriyede gitsem anlayamadım..ziyaretçi çokluğu bnm de dikkatimi çok çekiyor, sessiz okuyup arada sırf laf konuşmuş olmak için 2 satırcık kendi kendine yazıp (konuyla alakasız bodoslama dalış yapanlar) laf taşıyor diye düşünüyorum
bizim için çok da tınn o ayrı
Aybikecim yrn inş. herşey güzel olur güzel hbrlerle dönersin..
bgn ünv. arkadaşlarımla buluştuk 3ümüzde de birer bebe biri2 yaşında biri Furkan 3.de 3aylık..çok eğlendik biri uyudu biri uyandı biri kaka yaptı sonra öbürü..bi o emzirdi bi öbürü..çokk komikti..ve bol bol kocalar çekiştirildiyrn da kuzenler toplaşması var anneannemlerde pasta börek kısır parti...hepinizin yerine eğleniyorum canlar
ohhhhh afiyet bal şeker olsun kumrulara
Afiyet olsun canım, kısırrr çok severim, iyiki hamile değilim yoksa kalkıp kısır yapmıştım şimdi :)) iyi eğlenceler size, büyük aile toplantılarına bayılırım kendimde geniş bir aileden gldiğim için çok yokluğunu çekiyorum burda, benim için 2 tabak ye kısırdan :)
kızlar hepinize çooook teşekkür ediyorum, şimdi isimleri yazmaya başlasam unuttuğum olur diye korktum o yüzden hepiniz dedim çünkü gerçekten HEPİNİZ ....
nekadar güzel bir grup olduk biz böyle sevinçleri üzüntüleri birlikte yaşıyoruz, birbirimize dualar edip destek veriyoruz :) hatırlayıp da başarılar dilemeyi unutmuyorsunuz nekadar ince nekadar tatlı insanlarsınız
yarın akşam giremezsem topice merak etmeyin, gerçi haber vermek için girmeye çalışacağım...yarın görüşmem Manisada, ATahanla birlikte gidiyoruz. annemle babamda manisaya gelecek ve oğluşuma bakacaklar ben görüşmedeyken...sonra dördümüz Ayvalık a baba ocağında haftasonu tatiline :) biliyorsunuz bu aralar böyle birşeye çok ihtiyacım vardı. gidip biraz kafamı toparlayayım düşüncelerimi düzene sokayım...bu arada annemler oğluşumu 2 günlükten görmüşler sadece 1 gece kalabilmişlerdi, yarın tepkileri ne olacak çok merak ediyorum
bu arada fikir beyan ettiğim için yarın banlanırsam sizi seviyorum kuzularım yokluğumda beni unutmayın
Günaydın Ağustos bebişlerinin güzel anneleri nasılsınız özledim hepinizibenim oğlum şubatın 4 nde beş aylık olucak sizin bebişler biraz önde varmı emekleyen apıldayan
Çoook beğendim , ayrıca başta meltowski, myhoney,luboyf,lepistess,dokuzay olmak üzere tüm çalışan annelerimize
( adını yazamadıklarım da dahil) ayrıca teşekkür ederim benim derdime de sevincime de ortak oluyorlar kısıtlı zamanlarında uykularından feragat ederek cvp yazıyorlar, iyi ki varlar
Babasi yurtdisindaydi ya, geldi ise gitti ve hasta oldu. 2 gundur kollarim kopmustu ona paslama hayallerim suya dustu. Adamin atesi 39... Ve dun gece kizim bi ilke imza atarak 00.30da uyudu aklimi kaciracaktim artik. Mefer kaka yapacakmis. Disi mi agriyo diye calpol verdim o derecede caresizdim. Gece babasi iceride uyudu, kizim bizim yatakta, ben de yatagin kosesinde. Hastalik bulasmasin diye ugrasiyoruz umarim ise yarar. Kollarimi hissetmiyorum artik. Annem gelse ya.... Pof. Bunalima girmem herhalde dimi???
canım değer düşüktü en son 4 ya da 5 haftalık işte keseyi görünce tam ultrasondan bakacak önce anlaşılmaz dedi doktorum
eşimde benden 2 yaş büyük o da avukat. kızlar günler geçtikte konuşmaya karar veriyorum sanki ama daha bu sabah şişmansın falan filan diyo huylu huyundan vazgeçmeyecek. ben hamilelikte 10 kilo aldım ve şuan sadece 3 kilosunu verebildim bir de bunun üzerine 1 hamilelik daha beni onun gözünde çekilmez yapacak. o böyle kötü davranınca da iyice kafam karışıyor. :26:
Kızlar selam bebegi huysuz uykusuz olanları okudum ara ara.. Ben yasamış biri olarak idrar yolu enfeksiyonuna dikkat diyorum.. Doktorumuzun da dediği gibi kabizsa ishalse yemiyorsa huysuzsa uykusuzsa vs vs. Kısacası herseyde idrar tahlili diyor... Biz ateşli geçirdik bu yas icin cok tehlikeliymis.. Suan geldigimiz noktaya inanamıyorum bu kadar kısa zamanda cok şey değişti... Öncelikle sunnet sonra bir yasına kadar koruyucu antibiyotik 6 ay sonra film vs vs... Rabbim beterinden korusun...
yok bacım yok yemiyor hatun. bakalım kim pes edecek o mu ben mi :) Allah dağına göre kar verirmiş derler ya, erken doğan bir bebek, yemeyen bir bebek, uyumayan bir bebek, kilo almayan bir bebek... kendimi everest dağı gibi hissediyorum
alın size şekil 1a - yemeyen bebek :) hani bazen gelmiyorsun yazmıyorsun diyorlar ya, ben bu cadıyla uğraşmaktan kendimi bile unuttum :)
Eki Görüntüle 957416
Herkese selam güzel anneler..hamılelıgımın güzel gecmesını sağlayan ınsanlar :))
Artık gıremıyorum malesef buraya kızım mızmız bıraz...6. Ayımızı doldurduk sukur...bu ay kızıma uyku egıtımıne başladım...aranızda varmı onerısı olan ve uygulayan..şimdilik gündüz rutını oluşturmaya çalışıyorum...duzenlı oldukça ağlamaları da azaldı uykuları da uzadı cok şükür...gecmısı okumam sanırım mümkün degıl umarım herkese iyidir..
Çok geçmiş olsun cnm, hasta koca çok zor oluyor maalesef, dikkat edinde size geçmesin.
Ben 2 haftalık bir uğraşın sonucunda kısmen bir plan oluşturdum canım. Saati geçirecek gibiysek aşırı uyarark bebeği yorma yoluna gittim, saate daha çok varsa daha sakin oyunlar ve mama saatini geçiktirerek dengelerim. En önemlisi, düzenli ve vrimli uyku için her gün temiz havada yürüyüş şart, yoksa gerçekten olmuyor bu iş.
Çocuklar bebekken nasılsa tersine dönermiş. Yani iştahlı bebek iştahsız, uslu bebek yaramaz olabiliyormuş. Yada tersi. Artık terse dönmesine duacı olucaz napalım.
Bu arada ek gıda işinde pütürler hayatımızdan çıkınca işler düzeldi. Ama pütürlere nasıl alışıcaz onu bilmiyorum. Kavanoz meyvenin 3 te birini tek seferde yemeye başladı kızım. Blendırdan geçirdiğim Koyu kıvamlı sebze çorbasınıda ilk gün az yedi ama ikinci gün kavanozla(meyve kavanozu) yanıma almıştım. Yine yarısını yedi. Ama su çok az içiyor. Ve kabızımız hiç bitmiyor. Sürekli mızırdanıyor. Ya emecek ya meyve sebze bişi vericem yada mızırdana mızırdana uyuyacak kısa kısa. Ev aldı başını gitti. Dünde tam gün dışarıdaydık. Yinede yarım gün sakindi günün kalanında hep mızırdandı. Geçti sandım ama eğer ataksa tabi devam ediyor. Neyse sağlıklı ya. Yani umarım. Bi sıkıntısı var da ben anlamıyorum gibi geliyor. Gerçi ağrı sızı ilgi gösterince azalmaz herhalde. Mutfağa bardak koymaya gidiyorum 20-30 sn içinde gözünden yaş gelerek ağlıyor. Geliyorum ne oldu annecik diyorum susuyor.
bu yememe konusundan inanılmaz tükendim bittim artık.
yemiyor kızım yemiyorrrrrr(( hele 4 gündür mahvolduk yeme saatleri ikimize de işkence oldu. zorluyorum hiç istemesmde. ona kalsa aç kalıcak. diş olayı mahvetti bizi.
dokuzay arkadaşıma önerdiği site için teşekkür ederim. görüp çok beğendim hemen örmeye başladım, sayesinde kızımın converse patikleri oldu :)
Eki Görüntüle 957596 Eki Görüntüle 957599
Canım nasıl geçti gününüz kızın ile :)
Kac saat arayla yedirmeye calisiyorsun???
Bizde huzursuz galiba bizimde dişimiz gelecek. Dişler çıkana kadar canımızı okuyacak bu yavrular .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?