2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Niye sokmican denize? Annemlerin karasuda yazligi var. İstanbula da yakin ben direk karadenizin kiyisinda kizimla şıp şıp yapmayi planliyorum. :)

Aaaaaaaaaaaaa ivyyy sen alisveris merkezine mi gidiyosun nekadannnnn ayip. :)) ben de kizimi eve hapsettim resmen cikarsam iyi olacak.

Bendede erişte var evde, denemeliyim bu tarifi :) saol canım.

Niye sokmican denize? Annemlerin karasuda yazligi var. İstanbula da yakin ben direk karadenizin kiyisinda kizimla şıp şıp yapmayi planliyorum. :)

Her ne kadat tuzlu su olsada, mikrop kapabiliyor bebekler. Zararlı algler var deniz suyunda, ve metabolizmalarında ciddi hasara yol açabiliyormuş göz, cinsel organ gibi uzvlara yerleşerek. Hemde ciltleri tuzlu suya henüz hazır olmayacak 1 yaşda, o yüzden ben sokmak istemiyorum canım. Umarım yazın denizin güzlliğine kapılmam :)

Baktım biraz netten yok sanırım Bursa'da😟 Sanırım İstanbul'da var sadece. Yinede bir araştırıcam tabi çok pahalı diilse istiyorum bence de çok yararlı bir aktivite olur.

Canım sende şişme havuz alır kendin yüzdürsün, aynı şey :) hatta şimdide küvet varsa yüzdür bence ılık suda.

Kizlar bugun bi arkadasima gittim 2 yasi da kiI var bi oyuncagi var daha dogrusu vazgecilmezi desem yeri manyak bi oyuncak tatlimi tatli gobegini ve kafasini salllaya sallaya sarkilar soyluyo ninniler soyluyo bilmedigi sarki ninni yok a dan z ye tum ninnileri biliyor oglum bayildi ona iki saat oynadi ki cinar kolay kolay 1 dkkadan uzun hic bi oyuncagiyla oynamayan bi bebek ben bayildim ve hemen yarin sabah siparis verucem bi sitede buldum bakin linkini atiyim zor bebekleri olan annneler icin ozellikle birebir diye duau uyorum yatirdim cinari karsisina koydum bastim koluna.. giderken ci arla nasil sohbet edicem diye dusunurkwn 2 saat araliksiz dedikodu yapmisiz hic anlamadim zaman nasil gecmis oglum oyle guzel oynadiki http://www.hediyecik.com/?urun-3565-Arimaya-Masal-anlatan-pelus-Oyuncak.html

Son düzenleme:

dr umuzşa konuştuk. akşam bir posta yedirdim yediği gibi yne çıkardı. bu diş değil inf dedi. idrarını yolladım babasıyla şimdi. geri bildirim yapacagz. çok uzgunum yaa şuan uyuyor bitkin tatsız tussuz kuzummm((

idrar yolları infeksiyonu kesin....

amin cnm inşallah.

maşallah kızına bayıldım yüzme aktivitenize:) hergün çıkarmandan müthiş ıvy gelişimi için çok öenmli inşallah bir iki aya ben de hergün çıkarıcam boğaz havası aldırıcam kızıma..

Hakkaten yemiyomus ya. Emmek istiyo olabilir mi acaba??

o defteri çoktan kapadık beklebekle. malesef

Bendede erişte var evde, denemeliyim bu tarifi :) saol canım.

Ay bayildim cok guzel olmus:) gaz yaoacak diye tirsiyorum simdi. Gittim kocama sordum begendin mi dedim cevap su; guzel.. Yani cok bi begenmedik ama guzel.. Simdi hasta diye alttan mi almaliyim ben bayildim yahu! Agzinin mi tadi yok acaba? Ya da kavga cikaricam kiymet bilsene diye

Hmm ben bunu doktoruma bi sorayim. Bi karadnizli olatak ben cok hevsliydim kizimi karadenizle tanistirmaya yahu

Biliyorum aslinda ams belki geri donmek istiyodur dedim ne biliim..

Ahah süpermiş, benim kızımda furby e bayılıyor ama ilerde öyle konuşur diye çok oynatamıyordum :) sıkışırsak alalım bunu canım saol :)

Olsun alisveris de yapma sen! :))))))

Tamam :))

Yapma sende bir daha canım, o zaman öyle kıymetli oluyorki o ev yemekleri.

Canım sende şişme havuz alır kendin yüzdürsün, aynı şey :) hatta şimdide küvet varsa yüzdür bence ılık suda.

Korkuyorum üşütücek diye banyosunu bile gündüz yaptırıyoruz annemle gece üşürmüş uyurken annem öyle diyo😊 bende yaza denizde yüzdürürüm artık.

Benim sıpam uyumuyor yaa saat 9 da girdik odaya bu saat oldu direniyor 6. Gecemiz her gece aynı saatte giriyoruz uyku rutinlerimizi gerceklestiriyoruz sonrası ağla bağır uyumuyor. Gittikçe kısalıcagına uzadı uyuması. Aglayınca dayanamayıp kucagıma alıyorum yatagına koyunca yine baslıyor😔 sanırım ben beceremedim bu işi cok moralim bozuldu. Nerde yanlıs yapıyorum?

Korkuyorum üşütücek diye banyosunu bile gündüz yaptırıyoruz annemle gece üşürmüş uyurken annem öyle diyo😊 bende yaza denizde yüzdürürüm artık.

Ben uyku öncesi yaptırıyorum banyosunu, saçlarına şapka örtüyorum kuruyana kadar sonra uyurken alıyorum şapkasınıda. Ki biz çok soğuk bir ülkede yaşıyoruz. Ben hiç sakınmadım doğduğundan beri, daha güçlü olur bünyesi diye düşündüm, çok sarıp sarmalayıp sakınınca çabuk hasta olur bebekler bence. Şimdilik çok şükür rahatsızlanmadı, inşallah böyle devam eder.

Bizi çocukken alıştırmışlar mesela, hep fanila giyermişiz veya uyanınca hemen yelek. Ben hala içime atlet giymeden duramam, hasta olurum hemen. Birde sabah uyanınca hemen sabahlığımı giymessem zatürre olucam sanırım. Bir çok arkadaşım var sakınılmadan çıplak ayak yerlere basarak büyümüşler, bu soğuklarda taş gibi atlatıyorlar :) bende çok kolay hastalanıyorum dikkat etmessem.

Kac gündür bana birsekilde yardim eden kardeşlerim benim dertlesebilecegim kardeeesim yok ama sizler varsiniz. Hayatimin n onemli noktasinda sizler vardiniz hep birlikte hayatımızı degistirdik. Birbirimizden cok sey öğrendik iyiki varsınız.
Bana gelince aksam kaynanam ikinci cocuk ne zaman geliyor benim oglum diye sordu o sirada esimde ilk 2 sene olmazmis dedi sezeryandan sonra. Bir arkdasi anlatmis ona bunu duyunca umitlendim belki beni anlar diye ve konusma kararini kesinlestirdim. Ama simdi de ne zaman söylesem diye düşünüyorum. Ne konusacagimi dusunup duruyorum. Neyse ben biraz daha ders calisayim bir yandan da kpssye hazırlanıyorum ya aklimi verebilirsem kizim icin çalışıyorum

Doğrusunu yapıyosun gercekten ne kadar üstüne düşersen okadar hasta oluyorlar sonra.
Bende hiç pimpiriklenmiyorum aslında heryere gidiyoruz herseyi yapıyoruz onla birlikte. Üst üste de giydirmem ama annem illa üşür diyince üşiyceni düşünüyorum gece😊 Annemler cok karısırlar onla gitmeyin bize bırakın hasta olur üşür mikrop kapar... Bazen dışardayken bile evdeyiz diyorum aradıklarında😀

İyi yapıyorsun canım beyaz yalanlar bunlar :) toruna kıyamıyorlardır tabii be kıymetli o şimdi.

Benimde anneannem çok sakınırmış bizi, anneme çok karışırmış konu torunlar olunca. O yüzden şimdi annem aman çok sakınmayın, özgür bırakın çocukları diyor bize. Kendisi de mümkün olduğu kadar karışmıyor, bol bol veriyor ama kendinde söz hakkı görmüyor bebeğimiz konusunda. Kendi ağzı çok yandığı için heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…