2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende mümkün olduğunca çarşıya pazara çıkardım tabi çok çok soğuklar hariç evde de çok sıkı giydirmiyorum
banyosunuda bazen gündüz bazen gece yaptırıyorum ihtiyacına göre eğer çok kusmuk olduysa gündüz yaptırıyorum ama genelde akşam yaptırmaya çalışıyorm uykusu iyi olsun diye. saçını kurutma makinesiyle en düşük ayarda uzaktan tutarak kurutuyorum.
bu arada kızım bügün yolmayı öğrendi. gazeteyi yüzünü benim yüzümü saçlarını yolmaya çalışıp durdu. hatta gazeteyi tutup yırttıkça gülüp durdu

Bizimkilere hiç karışmamışlar heralde biraz izin versek tamamen kaptırıcaz cocugu😊 Sırf bu baskıdan kurtulmak için 2,5 aylıkken tatile gittik biz. (Denize de sokucaz dedik sokmadık tabi de abarttık biraz)Babam çok kızdı bi hasta edin torunumu ben sorcam size dedi. Baya da korktum ama Allahtan bişi olmadı gittik geldik yoksa dillerinden kurtulamazdık.

Kizlar doktor zararli dedigi halde ogluma hoppala almak istiyorum bilmiyorum hatami yapıyorum ama gece gun bir arkadas
.Bright Starts Entertain and Grow Aktivite Merkezi hoppala aldim diyordu nerden ve kaca aldi yada baska alip memnun kalan varmi

Gule gule kullansn kardelencim...ayaginda paralansn cok guzel olmus bayldm converslerin....
kızıma keçeden anne yapımı fotoğraf çerçevesi Eki Görüntüle 957848
himmm bunuda denemem lazim cok guzel gorunuyor

Bu gelismelere sevndm.allah yardmcn olsun
Benm kucuk melegmde herseyi agzina sokuyor
kızlar sabah ehliyet için direksiyon sınavım var dua edin
Allah zihin acikligi versn

valla cnm bende yurutec almadm ama arkadastan yurutecibi aldim abartmamak kosuluyla bindirmeyi dusunuyorum

Kilo vermek icin bi diyey moduna girdi, ben de destek olmaya her gun yemek yaomaya calisiyorum. Ama kiymetini bilmio ki. Hata mi ediuorum bilemedim

Oy ne güzel geçmiş gününüz. En kısa zamanda mayolu fotoğraf istiyorum canım.

Akşama ne pişirdiniz kızlar? Bakalım kafamda yeşil ışık yakacak bir menu var mı
Yeşil mercimek ve bulgur pilavı canım :)

Aaa çok sevindim adaşım :) Çok memnun oldum. Bazen sabredemiyoruz ben kızıma bir kere kızacağım ama dedim hemen dudak büktü hanfendi.

Akşamki menünü söylemedn nereye kaçtınnnn ?
Kaçmadım canım eşim geldi o yüzden çıkmak zorunda kaldım yemek yedik :)
Bekleyle menülerimiz aynıymış :) Benimde canım istemişti. Bıkmadan günlerce yiyebileceğim bir yemek yeşil mercimek.

Ben kızımı hiç korumadım 2,5 aylıktık hatta düzeltilmiş 1,5 aylıktı tatile gittik Fethiye ye kızımın ayaklarını suya da soktum. Kayınvalidem yeleksiz bırakma diyor hiç giydirmiyorum aşağı ineceğim zaman giydiriyorum o kadar. Sakınan göze çöp batar demişler. Çok şükür daha hiç hasta olmadık. Çarşıya pazara giderken kayınvalidem bırak diyor hava alsın diyorum götürüyorum. Annem de hasta edersin kızım dikkat et der. Teyzem giydir der annem o bilir kızını ne kadar giydireceğini der.
Yani ben kimsenin dediğini yapmıyorum az çok biliyorum çocuk bakmayı kuzenlerden dolayı. Kendi bilgim doğrultusunda büyütüyorum.

Hadi bakalım en kısa zamanda konuş canım bize de haber vermeyi unutma. Rabbim zihin açıklığı versin derslerinde de. Hayırlısı ile kazan inşallah.
kızlar sabah ehliyet için direksiyon sınavım var dua edin

Rabbim gönlüne göre versin canım. Başarılar.

Günaydın kızlar bugün kızım ile bebek mevlüdüne gideceğiz . 26 günlük bir bebek göreceğiz. Hava buz eşimin işi var otobüs ile gideceğiz. O yüzden yokum bugün merak etmeyin. Akşam geç geliriz belki giremeyebilirim.

Dikkat et üşüme çocuğu :)) şaka bi yana otobüler sıcak oluyor üstünü inceltmeyi ihmal etme kısa mesafede olsa soğuk değil ter hasta eder. Görümceme bırakmıştım 1-2 saatliğine bi geldim örgü yeleği giydirmiş üstüne. Dedim burası sıcak niye giydirdin. Dedi hapşırdı. Üşüyünce hapşurmuyor o refleks olarak hapşırıyor. Olsun bendeyken ben tedbirli davranayım da. Dedim tedbir değil bu. Terlerse esas hasta olur. O kızını hapşırdıkça giydirdi herhalde ki çok terler ve sürekli hasta olur. 11 yaşında hala ateşkenir sık sık.

İnce bir tulum giydireceğim canım üzerine kalın tüylü bir tulumumuz var onu giydireceğim . Otobüse binince çıkaracağım 1 saatlik yol gideceğimiz yer.

İnce bir tulum giydireceğim canım üzerine kalın tüylü bir tulumumuz var onu giydireceğim . Otobüse binince çıkaracağım 1 saatlik yol gideceğimiz yer.

Kız 1 saat çokmuş. Azmine sağlık. Benimde hem merkezde işlerim var hemde markete gitmem lazım ama açık havada uzun süre dolaşmaktan çekiniyorum. Arabayla sonrada kapalı mekanlara her gün çıkıyoruz ama ne bileyim pusetimiz baston yani fazla korunmalı değil. Aslında yağmurluğunu taksam rüzgarı keser ama. Yağmur yokkende boşuna kızımın etrafı görmesini engellemeyim diyorum. Bi yandanda giydir astronotu bağla ağzını atkıyla çıkar diyorum. Of bilmiyorum.

Yol 1 saat sürüyor sonra bizi alacaklar otogardan :) Annem ve teyzem gelme dedi ama ne yapayım çocuğum var diye hep evde mi oturacağım. Kocacım kızı bırak anneme dedi bende yok dedim ben nereye kızım oraya :)

Giydir astronotunu çık canım ben astronot almadım gerek duymadım hep eşimle gittiğimiz için gerek olmuyor. Geçenlerde lc de tulum gördüm onu aldım pembe tavşan tulumu kalın bayağı işimizi görür zaten ben çok giydirmiyorum kızımı.

Günaydın kızlar bugüne özel e bebekte britax römer de ve prima da %28 indirim var keşke daha önce deneseydim bugün gitmemiz çok zor

Günaydın kızlar bugüne özel e bebekte britax römer de ve prima da %28 indirim var keşke daha önce deneseydim bugün gitmemiz çok zor

İnternetten ve sipariş. 100 lirayı geçince kargo yok nasılsa. Ben bez ve ıslak mendilleri hep netten sipariş alıyorum. Kocam taşıyacağına kargocu taşısın. Yazık adama koliyle alıyoruz.

Uuuu cok havaliyim aksam yemegim emelle ayniymis, nekadannnnn becerikliyim yauuuuuu :))))))

Bende intagramdan gördüm azönce. Eşime söyledim. Şimdi çıkıcaz evden oto koltuğunu römer alalım diyordu esim çarpışma testlerini sertifikalarını falan inceledi koltukların ona karar verdi ama bir dez avantajı var alçak geliyormus bebekler etrafı göremeyip sıkılıyorlarmış şimdi gidip bakıcaz arabamıza deniycez begenirsek alırız bugün. İyi ya da kötü sizinle paylasırım

Kizlar biz Adac testlerine baktik oradaki carpisma testlerine gore alicaz. Esim cok bakti britax römer iyi puanlar almamis. Cybex ve kiddy iyi puan almis. Bikac tane daha vardi ama hatirlayamadim. Biz sanirim cybex.pallas.2 alacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…