2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Birseyler olmuş yine kaçırmisim

Hosgeldin canim. Evet isi gucu olmayan arkadaslar biZi takip edip raporlamislar, Mune uyari cekti, ama niyeyse sadece bize:) bizi cekistirenleri biz takip edemedigimiz icin raporlanmadilar ve uyari bildigim kadariyla sadece buraya geldi. Sen sen ol artik dikkatli konus BBG evine döndük :))

uyarı alacak ne yapılmış anlamadım ama ben arada laf taşıyanlarf olduğunu düşünüyorum, bi orada bi burada yazanlar var, ufak bir ziyaretçilik bnde yaptım meraktan

Ivy bnde mayolu foto istiyorum

emelbahacım ii gezmeler

5N1Ke : yemek sıkıntılarınız düzelir inş.

Aybike: güzel hbrler ver bizee...

yrn eşim gelio sevinsem mii eve dönüş yaklaşıyo üzülsem mii:26:

Benim bu ufak hatam oldu hemen ispiyonlama moduna girilmis de:) kedicik ile ilgili gereksiz bi elestiride bulunmustum, hooop Mune geldi, bn takiptey kanimca cunku kedicikde hemen geldi, ona da haber vermislerZ neyse ben hatami kabul ettim ama burayi okuyanlari kisitlayamiyorsun iste. Laf tasiyan var mi yok mu bilemiyorum da, gozetlendigimiz kesin. Amaaan bosver.

Üzülebilirsim bence:) rahattin orada:) simdiden ii yolculuklar buarada canim.

kızıma keçeden anne yapımı fotoğraf çerçevesi Eki Görüntüle 957848
Eline saglık coook tatlı olmus tabi içindekiyle :))
Gecmis olsun canım insallah değildir
kızlar sabah ehliyet için direksiyon sınavım var dua edin
Hadi basarılar
Oh yandan yandan :))
Uuuu cok havaliyim aksam yemegim emelle ayniymis, nekadannnnn becerikliyim yauuuuuu :))))))
Wu hu baby
Sen olmussun tamammdir

Eline saglık coook tatlı olmus tabi içindekiyle :))

Gecmis olsun canım insallah değildir

Hadi basarılar

Oh yandan yandan :))

Wu hu baby
Sen olmussun tamammdir

saolun kızlar, bugün dr umuza gittik iyiki gitmişiz. ventolin verdi 3 posta. kan testi yapıldı. meğer bornşları daralmış viral inf geçiriyormuş kızım.

iki şurup filan verdi. dünden beri bir posta yedi canım kızım. inş işe yarar ilaçları. çarş kontrolümüz var.

sadece iştahsızlık mı olur belirtisi dedim çok şaşırdım çünkü. çok nadir öksürüyor ama öksürükten saymadım bile yani...
dua et iiştahsızlıkla belli oldu yoksa salı günü nefes alamaz halde gelirdiniz buraya dedi(

haberler böyle...

Römer trifix 935 e düşmüş ama bitmiş hiç kalmamış. Görevli daha sabahtan bitti bütün koltuklar dedi üzüldük keske kacırmasaydık😕 subat ayı boyunca her gün farklı markalarda indirimler olucakmıs beklediğiniz bişi varsa sabahtan almanız gerekicek

Cok gecmis olsun , hic öksürüğü yokmuydu cok ilginç , Allah beterinden saklasın

Selamlar

Bugün herkes geziyor sanırım. Sayfa takıldı kaldı kaç saattir. Bende bugün keskin soğuğa rağmen çıktım kızımla. 1-2 alacağım şey vardı hepsine dolanamadım mızırdandı biraz kızım bende eve döndüm. Yinede hava aldık.

Kilo vermek icin bi diyey moduna girdi, ben de destek olmaya her gun yemek yaomaya calisiyorum. Ama kiymetini bilmio ki. Hata mi ediuorum bilemedim

Valla desteğine destekle karşılık versin o da canım, bunu bulamayan eşlerde var :) anlat sen ona bizim halimizi mesela :)

Odanın desimlerini gönderceğimya hepinize bir şekilde, havuz resimlerinide eklerim canım.

Uuuu cok havaliyim aksam yemegim emelle ayniymis, nekadannnnn becerikliyim yauuuuuu :))))))

Ahah evet bravo, bende birgün yakalayacağım sizi azmettim :)

Tamam canım, şeytan gözlerden sakınmak için özelden gelicek :) evettt çok mükemmelim çekemeyenim çok napıyım:)

Çook geçmiş olsun canım, iyiki gitmişsiniz bu teşhisi koyan doktora güvenin tam mı?

Biz aldık canım benim aklımda 3 marka vardı zaten yaptığım araştırmalar sonucu römer cybex ve besafe cybexin kemersiz ön bar kullanımı sıkıntı yarattı denedik çok sıkıştırdı Kaan'ı ama ben sirona modelini beğeniyordum onu denedik ve hiç sevmedi gerçekten de çok rahatsız sıkıştırdı tospiğimi besafe de içi daha dar omuzlardan şimdiden kastı römer de daha mutluydu ve daha rahat görünüyordu iç genişliği daha fazla ve fiyatı da çok uygundu bugün için lacivert olanı aldık mama sandalesîde aldık poly onda da % 10 indirim yaptılar puanlarla beraber 250 liraya geldi

Burası ne kadar sakin bu haftasonu, maşallah bu topic in kadınları çok aktif :) ya çalışıyorlar ya gezmelerdeler... Maşallah hepsine.

Pazartesi bir workshop a başlayacağım diye yazmıştım, kayınvalidem geliyor ve bakıcımıZda tamam, sabah 08:00 - 12:00 arasında yokum, kızım zaten bu süre içinde çoğunlukla uyuyor. Aklım evde kalmayacak hem babannemiz hemde günlük annemize çok güveniyorum.

Daha önce yakın bir şehirdeki üniversitede doktoraya başvurmuştum, şuanda doktora yapan kişiler tezini verip kadroyu boşaltınca değerlendireceğiz demişlerdi, öyle bir sistemi var okulun, avrupanın en elit univ.i seçilmiş üst üste yıllarca, o yüzden sadece oraya başvurmuştum. Cuma günü postakutumuza davet mektubu düşmüş :) yeniden konuşacağız ve muhtemelen olacak. Şuanki işimle kıyasla maaşı daha düşük ama çalışma saatleri daha esnek olur, hemde uzun vadede getirisi daha çok. İlk başvurduğumda çok istekliydim, konuya falan hakimdim ama şimdi aklımdanda çıkmıştı o kadar istklide değilim... Pazartesi arayacağım bakalım, ilk fırsatta randevu alıp görüşeceğim, iyi dileklerinize ihtiyacım var... Bu sıralar hep iş ve eğitimle ilgili gelişmeler oluyor hayatımızda, hayırlısı bakalım...

Bende oto koltuğunda en iyi römer diye bilirdim, çarpışma testlerinde hep en yüksek puanı alıyor diyordu satıcılar, palavramıymış :s

Cok cok gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum

Sizi anlatimca sinirleniyor:) butun hayatin forum mu bu ne ya diyor anlatamam :))))

İvycim hakkinda hayirlisi olsun. Valla ben gezme ve marul yikama modundaydim bugun:) bu hafta salatalarimiz tamamdir :)))

Selam kızlar bugün eşimle marketin organik reyonunu geziyoruz Kaan için malum bu ay bizde başlayacağız ek gıdaya ben konuşuyorum aşkım bu şöyle besleyiciymiş bu böyle besleyiciymiş die anlatıyorum adam daki tepki hayatım boşver sen o kadar besleyici yedirme çocuğa yeterince besili bizim ki boş bol su içir sen ona :)) bu arada Kaan'ı yemek yerken kucağıma alıyorum masada masaya vuruo sürekli be bulsa karıştırıo yaramazlıklar başladı şimdiden :)) o yüzden mama sandalyesini öne çektim alma işini çok mutlu oldu üzerine de o vakumlu oyuncaklardan aldım düşmeyenlerden ama bizimki çekti çıkardı ve canını yaktı sonra büküte büküte ağladı son dudak bükücü ))
Bişey sorucam sizinkilerin konuşma durumları nasıl Kaan hiç susmak bilmiyor ve her duyduğunu taklit ediyor benimki mi çok geveze yoksa bu dönemin olayı konuşmak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…