- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.941
Birseyler olmuş yine kaçırmisim
Hosgeldin canim. Evet isi gucu olmayan arkadaslar biZi takip edip raporlamislar, Mune uyari cekti, ama niyeyse sadece bize:) bizi cekistirenleri biz takip edemedigimiz icin raporlanmadilar ve uyari bildigim kadariyla sadece buraya geldi. Sen sen ol artik dikkatli konus BBG evine döndük :))
uyarı alacak ne yapılmış anlamadım ama ben arada laf taşıyanlarf olduğunu düşünüyorum, bi orada bi burada yazanlar var, ufak bir ziyaretçilik bnde yaptım meraktan
Ivy bnde mayolu foto istiyorum
emelbahacım ii gezmeler
5N1Ke : yemek sıkıntılarınız düzelir inş.
Aybike: güzel hbrler ver bizee...
yrn eşim gelio sevinsem mii eve dönüş yaklaşıyo üzülsem mii:26:
Eline saglık coook tatlı olmus tabi içindekiyle :))kızıma keçeden anne yapımı fotoğraf çerçevesi Eki Görüntüle 957848
Gecmis olsun canım insallah değildir
dr umuzşa konuştuk. akşam bir posta yedirdim yediği gibi yne çıkardı. bu diş değil inf dedi. idrarını yolladım babasıyla şimdi. geri bildirim yapacagz. çok uzgunum yaa şuan uyuyor bitkin tatsız tussuz kuzummm((
idrar yolları infeksiyonu kesin....
amin cnm inşallah.
maşallah kızına bayıldım yüzme aktivitenize:) hergün çıkarmandan müthiş ıvy gelişimi için çok öenmli inşallah bir iki aya ben de hergün çıkarıcam boğaz havası aldırıcam kızıma..
o defteri çoktan kapadık beklebekle. malesef
Hadi basarılarkızlar sabah ehliyet için direksiyon sınavım var dua edin
Oh yandan yandan :))
Wu hu babyUuuu cok havaliyim aksam yemegim emelle ayniymis, nekadannnnn becerikliyim yauuuuuu :))))))
uyarı alacak ne yapılmış anlamadım ama ben arada laf taşıyanlarf olduğunu düşünüyorum, bi orada bi burada yazanlar var, ufak bir ziyaretçilik bnde yaptım meraktan
emelbahacım ii gezmeler
Eline saglık coook tatlı olmus tabi içindekiyle :))
Hadi basarılar
Wu hu baby
Sen olmussun tamammdir
saolun kızlar, bugün dr umuza gittik iyiki gitmişiz. ventolin verdi 3 posta. kan testi yapıldı. meğer bornşları daralmış viral inf geçiriyormuş kızım.
iki şurup filan verdi. dünden beri bir posta yedi canım kızım. inş işe yarar ilaçları. çarş kontrolümüz var.
sadece iştahsızlık mı olur belirtisi dedim çok şaşırdım çünkü. çok nadir öksürüyor ama öksürükten saymadım bile yani...
dua et iiştahsızlıkla belli oldu yoksa salı günü nefes alamaz halde gelirdiniz buraya dedi(
haberler böyle...
Kilo vermek icin bi diyey moduna girdi, ben de destek olmaya her gun yemek yaomaya calisiyorum. Ama kiymetini bilmio ki. Hata mi ediuorum bilemedim
Oy ne güzel geçmiş gününüz. En kısa zamanda mayolu fotoğraf istiyorum canım.
Yeşil mercimek ve bulgur pilavı canım :)
Aaa çok sevindim adaşım :) Çok memnun oldum. Bazen sabredemiyoruz ben kızıma bir kere kızacağım ama dedim hemen dudak büktü hanfendi.
Kaçmadım canım eşim geldi o yüzden çıkmak zorunda kaldım yemek yedik :)
Bekleyle menülerimiz aynıymış :) Benimde canım istemişti. Bıkmadan günlerce yiyebileceğim bir yemek yeşil mercimek.
Ben kızımı hiç korumadım 2,5 aylıktık hatta düzeltilmiş 1,5 aylıktı tatile gittik Fethiye ye kızımın ayaklarını suya da soktum. Kayınvalidem yeleksiz bırakma diyor hiç giydirmiyorum aşağı ineceğim zaman giydiriyorum o kadar. Sakınan göze çöp batar demişler. Çok şükür daha hiç hasta olmadık. Çarşıya pazara giderken kayınvalidem bırak diyor hava alsın diyorum götürüyorum. Annem de hasta edersin kızım dikkat et der. Teyzem giydir der annem o bilir kızını ne kadar giydireceğini der.
Yani ben kimsenin dediğini yapmıyorum az çok biliyorum çocuk bakmayı kuzenlerden dolayı. Kendi bilgim doğrultusunda büyütüyorum.
Hadi bakalım en kısa zamanda konuş canım bize de haber vermeyi unutma. Rabbim zihin açıklığı versin derslerinde de. Hayırlısı ile kazan inşallah.
Rabbim gönlüne göre versin canım. Başarılar.
Günaydın kızlar bugün kızım ile bebek mevlüdüne gideceğiz . 26 günlük bir bebek göreceğiz. Hava buz eşimin işi var otobüs ile gideceğiz. O yüzden yokum bugün merak etmeyin. Akşam geç geliriz belki giremeyebilirim.
Uuuu cok havaliyim aksam yemegim emelle ayniymis, nekadannnnn becerikliyim yauuuuuu :))))))
emelbahacım ii gezmeler
saolun kızlar, bugün dr umuza gittik iyiki gitmişiz. ventolin verdi 3 posta. kan testi yapıldı. meğer bornşları daralmış viral inf geçiriyormuş kızım.
iki şurup filan verdi. dünden beri bir posta yedi canım kızım. inş işe yarar ilaçları. çarş kontrolümüz var.
sadece iştahsızlık mı olur belirtisi dedim çok şaşırdım çünkü. çok nadir öksürüyor ama öksürükten saymadım bile yani...
dua et iiştahsızlıkla belli oldu yoksa salı günü nefes alamaz halde gelirdiniz buraya dedi(
haberler böyle...
Römer trifix 935 e düşmüş ama bitmiş hiç kalmamış. Görevli daha sabahtan bitti bütün koltuklar dedi üzüldük keske kacırmasaydık😕 subat ayı boyunca her gün farklı markalarda indirimler olucakmıs beklediğiniz bişi varsa sabahtan almanız gerekicek
Eline saglık coook tatlı olmus tabi içindekiyle :))
Hadi basarılar
Wu hu baby
Sen olmussun tamammdir
haberler böyle...
Valla desteğine destekle karşılık versin o da canım, bunu bulamayan eşlerde var :) anlat sen ona bizim halimizi mesela :)
Odanın desimlerini gönderceğimya hepinize bir şekilde, havuz resimlerinide eklerim canım.
Ahah evet bravo, bende birgün yakalayacağım sizi azmettim :)
Tamam canım, şeytan gözlerden sakınmak için özelden gelicek :) evettt çok mükemmelim çekemeyenim çok napıyım:)
Çook geçmiş olsun canım, iyiki gitmişsinizbu teşhisi koyan doktora güvenin tam mı?
Burası ne kadar sakin bu haftasonu, maşallah bu topic in kadınları çok aktif :) ya çalışıyorlar ya gezmelerdeler... Maşallah hepsine.
Pazartesi bir workshop a başlayacağım diye yazmıştım, kayınvalidem geliyor ve bakıcımıZda tamam, sabah 08:00 - 12:00 arasında yokum, kızım zaten bu süre içinde çoğunlukla uyuyor. Aklım evde kalmayacak hem babannemiz hemde günlük annemize çok güveniyorum.
Daha önce yakın bir şehirdeki üniversitede doktoraya başvurmuştum, şuanda doktora yapan kişiler tezini verip kadroyu boşaltınca değerlendireceğiz demişlerdi, öyle bir sistemi var okulun, avrupanın en elit univ.i seçilmiş üst üste yıllarca, o yüzden sadece oraya başvurmuştum. Cuma günü postakutumuza davet mektubu düşmüş :) yeniden konuşacağız ve muhtemelen olacak. Şuanki işimle kıyasla maaşı daha düşük ama çalışma saatleri daha esnek olur, hemde uzun vadede getirisi daha çok. İlk başvurduğumda çok istekliydim, konuya falan hakimdim ama şimdi aklımdanda çıkmıştı o kadar istklide değilim... Pazartesi arayacağım bakalım, ilk fırsatta randevu alıp görüşeceğim, iyi dileklerinize ihtiyacım var... Bu sıralar hep iş ve eğitimle ilgili gelişmeler oluyor hayatımızda, hayırlısı bakalım...
Sayfada 28 ziyaretci var :))) rekora koşuyor topic :)
Bende oto koltuğunda en iyi römer diye bilirdim, çarpışma testlerinde hep en yüksek puanı alıyor diyordu satıcılar, palavramıymış :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?