2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sizi anlatimca sinirleniyor:) butun hayatin forum mu bu ne ya diyor anlatamam :))))

Valla gerçek hayatta nerden bulacaksında bu kadar taze anneyi bir araya getirip dertleştireceksin, bizim eşler yatsın kalksın site sahibine dua etsinler :) sık sık google reklamlarına tıklasınlar. Yoksa bu kadar şeyi kendileri dinlemek zorunda kalacaklardı :)

Son düzenleme:

Ahahah eşinin tespiti supermiş, maşallah Kaan a.

Benim kızımda hiç susmuyor canım, hatta bunarakar değişik sesler çıkarıcam diye ağzını büze büze garip telaffuzlara başladı, ağzıda köpüklü köpüklü oluyor :) yerimmm

Slm kızlar.
Geçmiş almış başını gitmiş okuyamayacam galiba benden kızıma geçen hastalığım maalesef günlerdir sürüyor ancak bugün kendine geldi en az yarım kilo verdi şu bi haftada aşılarımızıda yapamıyoruz en az 10 gün beklicez bunun üstüne aşıda gelirse yandıkki ne yandık :s

Ewt römer ii puan almamis. Gordun mu adac sitesini? Almanca. Esim se diyor ki bi tane var direk hizla uzaklas diyorlar resmen, fiyatina baktim 1 milyarin uzerinde diyor.

Siteye bakmamıştım ben hiç canım, ama bebek arabası ve oto koltuğu almaya gittiğimizde römer i tavsiye edip baya övmüşlerdi, almadık ama.

Kızlar konuyu balıklama dalacam nolur kusuruma bakmayın ama oto koltuğu meselesi ne bana anlatın lütfen çnk almak istiyorum ve römer banada çok övülmüştü :/

Canım kaç aylık kızın
Gazeteyi yırtabilmesi iyi bi gelişme
Benimki ağzına götürüyor henüz

Hakkında hayırlısı olsun canım , senin icin en iyisi ne olacaksa öyle olsun

Gecmis olsun
Bizde grip olduk , 2-3 gecedir saat bası uyanıyor burnu tıkanıyor diye sinirlenip uyanıyor
İnsallah ilerlemez de ptesi aşılara engel olmaz

Uuuu cok havaliyim aksam yemegim emelle ayniymis, nekadannnnn becerikliyim yauuuuuu :))))))

Maşallah sana beklecim:) Olmuşsun sen:)

Çok geçmiş olsun canım.

Tamam canım bekliyoruz..

Biz malesef alamadık ve bakamadık yeni eve geldik teyzemlerde oturduk mağaza kapanmıştı Eşim ya yarın yada haftaya bakarız dedi bakalım olmazsa netten alacağız eşimde polly istiyor bakalım.
Güle güle kullanın canım.
Gönlünden geçen neyse o olsun canım inşallah.Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden de :)

Sayfada 28 ziyaretci var :))) rekora koşuyor topic :)
Maşallah topiğimize..

Eşin haklı canım benim. Bu arada benim kız konuşmayı bıraktı boğazından öhö diye sesler çıkarmaya başladı hoşuna gidiyor yine yapıyor. Birde geçen hafta pazar babası gazete okurken gazeteyi çekti yırttı. Babası daha şimdiden gazete keyfimi elimden aldın dedi.

Çok iyi denk gelmiş canım biz üzüldük alamadık diye baya iyi indirim oldu cünkü. 14 tane satmıslar burda. Artık olmasada alıcaz vakti gelince 2 aya lazım olur heralde.

Bende oto koltuğunda en iyi römer diye bilirdim, çarpışma testlerinde hep en yüksek puanı alıyor diyordu satıcılar, palavramıymış :s

Bende Öyle biliyorum zaten sitesinde de var bütün testleri falan bide esim arastırdı cok hassastır güvenlik konusunda özellikle isofixli bir model alınıcaksa en iyisi römermiş. Hatta cok önce chicconun magazasında puset bakarken araba koltugumuzuda tanıtalım diyip görevli bize tanıtım yapmıstı bizde pek bilmiyoruz en iyisi hangisi diye sormustuk ozaman ilk sırada römer var demişlerdi ki kendileri satmıyorlardı.

Gecmis olsun
Bizde grip olduk , 2-3 gecedir saat bası uyanıyor burnu tıkanıyor diye sinirlenip uyanıyor
İnsallah ilerlemez de ptesi aşılara engel olmaz

Saol cnm sizede geçmiş olsun. Hiç bahsetme saat başı iyi yne ben 3 gecedir sadece 2 saat uyuyabildim krizlerdeyim :"( aşılara maalesef engel en az 10 gün bekliceksiniz dedi doktor :/ işte ancak Perşembe cuma vurabilicez

Ivycim havuz maceranızı okudum çok şanslı kızın senin gibi bi annesi var
Resim de bekleriz
Doktora konusunda ise kesinlikle seni destekliyorum akedemisyenlik hep aklımda kalmıştır benim de özel sektör yıpratıcı diye düşünüyorum dediğin gibi bazı durumlarda işin maaşına bakmamak lazım doktora eminim çok şey katacaktır
Bir de ben çok gurur duyuyorum yurtdışında eğitim alanında üniversitelerde falan Türk doçentlerle Prof larla falan tanıştığımda
Biliyorsun özellikle Almanya da imajımız kötü

Saol cnm sizede geçmiş olsun. Hiç bahsetme saat başı iyi yne ben 3 gecedir sadece 2 saat uyuyabildim krizlerdeyim :"( aşılara maalesef engel en az 10 gün bekliceksiniz dedi doktor :/ işte ancak Perşembe cuma vurabilicez

Canım çok geçmiş olsun
Bol ıhlamur vs gibi doğal şeylerle atlatmaya çalış Allah şifa versin tez zamanda

Canım çok geçmiş olsun
Bol ıhlamur vs gibi doğal şeylerle atlatmaya çalış Allah şifa versin tez zamanda

Saol canım olmadı maalesef doğal şeylerle geçemezmiş antibiyotik verdi doktor 4 gün oldu zor bela içiriyorum augmentin :/ bide ibufen kullandık sabah akşam ancak bugün biraz kendine geldi çnk hem kulak hem boğaz iltihaplanmış yani doktorumuz ilaçtan hiç hoşlanmayan bi adamdır buna rağmen vermemiz lazım dedi :/

Ivycim ben okuyamadım ama havuzda işler nasıl gitti çok merak ediyorum bende kızımla yazılacam evime yakın bi yer var aquababies titanic port otelde kurs veriomuş inş şubattakine başlıcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…