- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.961
Sizi anlatimca sinirleniyor:) butun hayatin forum mu bu ne ya diyor anlatamam :))))
İvycim hakkinda hayirlisi olsun. Valla ben gezme ve marul yikama modundaydim bugun:) bu hafta salatalarimiz tamamdir :)))
Selam kızlar bugün eşimle marketin organik reyonunu geziyoruz Kaan için malum bu ay bizde başlayacağız ek gıdaya ben konuşuyorum aşkım bu şöyle besleyiciymiş bu böyle besleyiciymiş die anlatıyorum adam daki tepki hayatım boşver sen o kadar besleyici yedirme çocuğa yeterince besili bizim ki boş bol su içir sen ona :)) bu arada Kaan'ı yemek yerken kucağıma alıyorum masada masaya vuruo sürekli be bulsa karıştırıo yaramazlıklar başladı şimdiden :)) o yüzden mama sandalyesini öne çektim alma işini çok mutlu oldu üzerine de o vakumlu oyuncaklardan aldım düşmeyenlerden ama bizimki çekti çıkardı ve canını yaktı sonra büküte büküte ağladı son dudak bükücü))
Bişey sorucam sizinkilerin konuşma durumları nasıl Kaan hiç susmak bilmiyor ve her duyduğunu taklit ediyor benimki mi çok geveze yoksa bu dönemin olayı konuşmak mı
Ewt römer ii puan almamis. Gordun mu adac sitesini? Almanca. Esim se diyor ki bi tane var direk hizla uzaklas diyorlar resmen, fiyatina baktim 1 milyarin uzerinde diyor.
Ne yaptı acaba umarım güzel haberlerle gelir
bende mümkün olduğunca çarşıya pazara çıkardım tabi çok çok soğuklar hariç evde de çok sıkı giydirmiyorum
banyosunuda bazen gündüz bazen gece yaptırıyorum ihtiyacına göre eğer çok kusmuk olduysa gündüz yaptırıyorum ama genelde akşam yaptırmaya çalışıyorm uykusu iyi olsun diye. saçını kurutma makinesiyle en düşük ayarda uzaktan tutarak kurutuyorum.
bu arada kızım bügün yolmayı öğrendi. gazeteyi yüzünü benim yüzümü saçlarını yolmaya çalışıp durdu. hatta gazeteyi tutup yırttıkça gülüp durdu
Burası ne kadar sakin bu haftasonu, maşallah bu topic in kadınları çok aktif :) ya çalışıyorlar ya gezmelerdeler... Maşallah hepsine.
Pazartesi bir workshop a başlayacağım diye yazmıştım, kayınvalidem geliyor ve bakıcımıZda tamam, sabah 08:00 - 12:00 arasında yokum, kızım zaten bu süre içinde çoğunlukla uyuyor. Aklım evde kalmayacak hem babannemiz hemde günlük annemize çok güveniyorum.
Daha önce yakın bir şehirdeki üniversitede doktoraya başvurmuştum, şuanda doktora yapan kişiler tezini verip kadroyu boşaltınca değerlendireceğiz demişlerdi, öyle bir sistemi var okulun, avrupanın en elit univ.i seçilmiş üst üste yıllarca, o yüzden sadece oraya başvurmuştum. Cuma günü postakutumuza davet mektubu düşmüş :) yeniden konuşacağız ve muhtemelen olacak. Şuanki işimle kıyasla maaşı daha düşük ama çalışma saatleri daha esnek olur, hemde uzun vadede getirisi daha çok. İlk başvurduğumda çok istekliydim, konuya falan hakimdim ama şimdi aklımdanda çıkmıştı o kadar istklide değilim... Pazartesi arayacağım bakalım, ilk fırsatta randevu alıp görüşeceğim, iyi dileklerinize ihtiyacım var... Bu sıralar hep iş ve eğitimle ilgili gelişmeler oluyor hayatımızda, hayırlısı bakalım...
Slm kızlar.
Geçmiş almış başını gitmiş okuyamayacam galiba benden kızıma geçen hastalığım maalesef günlerdir sürüyor ancak bugün kendine geldi en az yarım kilo verdi şu bi haftadaaşılarımızıda yapamıyoruz en az 10 gün beklicez bunun üstüne aşıda gelirse yandıkki ne yandık :s
Uuuu cok havaliyim aksam yemegim emelle ayniymis, nekadannnnn becerikliyim yauuuuuu :))))))
Çok geçmiş olsun canım.
saolun kızlar, bugün dr umuza gittik iyiki gitmişiz. ventolin verdi 3 posta. kan testi yapıldı. meğer bornşları daralmış viral inf geçiriyormuş kızım.
iki şurup filan verdi. dünden beri bir posta yedi canım kızım. inş işe yarar ilaçları. çarş kontrolümüz var.
sadece iştahsızlık mı olur belirtisi dedim çok şaşırdım çünkü. çok nadir öksürüyor ama öksürükten saymadım bile yani...
dua et iiştahsızlıkla belli oldu yoksa salı günü nefes alamaz halde gelirdiniz buraya dedi(
haberler böyle...
Tamam canım bekliyoruz..Valla desteğine destekle karşılık versin o da canım, bunu bulamayan eşlerde var :) anlat sen ona bizim halimizi mesela :)
Odanın desimlerini gönderceğimya hepinize bir şekilde, havuz resimlerinide eklerim canım.
Ahah evet bravo, bende birgün yakalayacağım sizi azmettim :)
Tamam canım, şeytan gözlerden sakınmak için özelden gelicek :) evettt çok mükemmelim çekemeyenim çok napıyım:)
Çook geçmiş olsun canım, iyiki gitmişsinizbu teşhisi koyan doktora güvenin tam mı?
Biz malesef alamadık ve bakamadık yeni eve geldik teyzemlerde oturduk mağaza kapanmıştıBiz aldık canım benim aklımda 3 marka vardı zaten yaptığım araştırmalar sonucu römer cybex ve besafe cybexin kemersiz ön bar kullanımı sıkıntı yarattı denedik çok sıkıştırdı Kaan'ı ama ben sirona modelini beğeniyordum onu denedik ve hiç sevmedi gerçekten de çok rahatsız sıkıştırdı tospiğimi besafe de içi daha dar omuzlardan şimdiden kastı römer de daha mutluydu ve daha rahat görünüyordu iç genişliği daha fazla ve fiyatı da çok uygundu bugün için lacivert olanı aldık mama sandalesîde aldık poly onda da % 10 indirim yaptılar puanlarla beraber 250 liraya geldi
Gönlünden geçen neyse o olsun canım inşallah.Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden de :)Burası ne kadar sakin bu haftasonu, maşallah bu topic in kadınları çok aktif :) ya çalışıyorlar ya gezmelerdeler... Maşallah hepsine.
Pazartesi bir workshop a başlayacağım diye yazmıştım, kayınvalidem geliyor ve bakıcımıZda tamam, sabah 08:00 - 12:00 arasında yokum, kızım zaten bu süre içinde çoğunlukla uyuyor. Aklım evde kalmayacak hem babannemiz hemde günlük annemize çok güveniyorum.
Daha önce yakın bir şehirdeki üniversitede doktoraya başvurmuştum, şuanda doktora yapan kişiler tezini verip kadroyu boşaltınca değerlendireceğiz demişlerdi, öyle bir sistemi var okulun, avrupanın en elit univ.i seçilmiş üst üste yıllarca, o yüzden sadece oraya başvurmuştum. Cuma günü postakutumuza davet mektubu düşmüş :) yeniden konuşacağız ve muhtemelen olacak. Şuanki işimle kıyasla maaşı daha düşük ama çalışma saatleri daha esnek olur, hemde uzun vadede getirisi daha çok. İlk başvurduğumda çok istekliydim, konuya falan hakimdim ama şimdi aklımdanda çıkmıştı o kadar istklide değilim... Pazartesi arayacağım bakalım, ilk fırsatta randevu alıp görüşeceğim, iyi dileklerinize ihtiyacım var... Bu sıralar hep iş ve eğitimle ilgili gelişmeler oluyor hayatımızda, hayırlısı bakalım...
Maşallah topiğimize..Sayfada 28 ziyaretci var :))) rekora koşuyor topic :)
Eşin haklı canım benim. Bu arada benim kız konuşmayı bıraktı boğazından öhö diye sesler çıkarmaya başladı hoşuna gidiyor yine yapıyor. Birde geçen hafta pazar babası gazete okurken gazeteyi çekti yırttı. Babası daha şimdiden gazete keyfimi elimden aldın dedi.Selam kızlar bugün eşimle marketin organik reyonunu geziyoruz Kaan için malum bu ay bizde başlayacağız ek gıdaya ben konuşuyorum aşkım bu şöyle besleyiciymiş bu böyle besleyiciymiş die anlatıyorum adam daki tepki hayatım boşver sen o kadar besleyici yedirme çocuğa yeterince besili bizim ki boş bol su içir sen ona :)) bu arada Kaan'ı yemek yerken kucağıma alıyorum masada masaya vuruo sürekli be bulsa karıştırıo yaramazlıklar başladı şimdiden :)) o yüzden mama sandalyesini öne çektim alma işini çok mutlu oldu üzerine de o vakumlu oyuncaklardan aldım düşmeyenlerden ama bizimki çekti çıkardı ve canını yaktı sonra büküte büküte ağladı son dudak bükücü))
Bişey sorucam sizinkilerin konuşma durumları nasıl Kaan hiç susmak bilmiyor ve her duyduğunu taklit ediyor benimki mi çok geveze yoksa bu dönemin olayı konuşmak mı
Biz aldık canım benim aklımda 3 marka vardı zaten yaptığım araştırmalar sonucu römer cybex ve besafe cybexin kemersiz ön bar kullanımı sıkıntı yarattı denedik çok sıkıştırdı Kaan'ı ama ben sirona modelini beğeniyordum onu denedik ve hiç sevmedi gerçekten de çok rahatsız sıkıştırdı tospiğimi besafe de içi daha dar omuzlardan şimdiden kastı römer de daha mutluydu ve daha rahat görünüyordu iç genişliği daha fazla ve fiyatı da çok uygundu bugün için lacivert olanı aldık mama sandalesîde aldık poly onda da % 10 indirim yaptılar puanlarla beraber 250 liraya geldi
Bende oto koltuğunda en iyi römer diye bilirdim, çarpışma testlerinde hep en yüksek puanı alıyor diyordu satıcılar, palavramıymış :s
Gecmis olsun
Bizde grip olduk , 2-3 gecedir saat bası uyanıyor burnu tıkanıyor diye sinirlenip uyanıyor
İnsallah ilerlemez de ptesi aşılara engel olmaz
Valla gerçek hayatta nerden bulacaksında bu kadar taze anneyi bir araya getirip dertleştireceksin, bizim eşler yatsın kalksın site sahibine dua etsinler :) sık sık google reklamlarına tıklasınlar. Yoksa bu kadar şeyi kendileri dinlemek zorunda kalacaklardı :)
Saol cnm sizede geçmiş olsun. Hiç bahsetme saat başı iyi yne ben 3 gecedir sadece 2 saat uyuyabildim krizlerdeyim :"( aşılara maalesef engel en az 10 gün bekliceksiniz dedi doktor :/ işte ancak Perşembe cuma vurabilicez
Canım çok geçmiş olsun
Bol ıhlamur vs gibi doğal şeylerle atlatmaya çalış Allah şifa versin tez zamanda
Valla gerçek hayatta nerden bulacaksında bu kadar taze anneyi bir araya getirip dertleştireceksin, bizim eşler yatsın kalksın site sahibine dua etsinler :) sık sık google reklamlarına tıklasınlar. Yoksa bu kadar şeyi kendileri dinlemek zorunda kalacaklardı :)
Amin canım teşekkürler, bende marul yıkadım bu sabah yanlız değilsin :))
Ivycim havuz maceranızı okudum çok şanslı kızın senin gibi bi annesi var
Resim de bekleriz
Doktora konusunda ise kesinlikle seni destekliyorum akedemisyenlik hep aklımda kalmıştır benim de özel sektör yıpratıcı diye düşünüyorum dediğin gibi bazı durumlarda işin maaşına bakmamak lazım doktora eminim çok şey katacaktır
Bir de ben çok gurur duyuyorum yurtdışında eğitim alanında üniversitelerde falan Türk doçentlerle Prof larla falan tanıştığımda
Biliyorsun özellikle Almanya da imajımız kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?