- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.981
Slm kızlar.
Geçmiş almış başını gitmiş okuyamayacam galiba benden kızıma geçen hastalığım maalesef günlerdir sürüyor ancak bugün kendine geldi en az yarım kilo verdi şu bi haftadaaşılarımızıda yapamıyoruz en az 10 gün beklicez bunun üstüne aşıda gelirse yandıkki ne yandık :s
Pfff bebekler hasta olmasin yaacok gecmia olsun en kisa zamanda atlatsin insallah minigin, kiyamam.
Maşallah sana beklecim:) Olmuşsun sen:)
Çok geçmiş olsun canım.
Tamam canım bekliyoruz..
Biz malesef alamadık ve bakamadık yeni eve geldik teyzemlerde oturduk mağaza kapanmıştıEşim ya yarın yada haftaya bakarız dedi bakalım olmazsa netten alacağız eşimde polly istiyor bakalım.
Güle güle kullanın canım.
Gönlünden geçen neyse o olsun canım inşallah.Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden de :)
Maşallah topiğimize..
Eşin haklı canım benim. Bu arada benim kız konuşmayı bıraktı boğazından öhö diye sesler çıkarmaya başladı hoşuna gidiyor yine yapıyor. Birde geçen hafta pazar babası gazete okurken gazeteyi çekti yırttı. Babası daha şimdiden gazete keyfimi elimden aldın dedi.
Ooo süper emelcim o konuda da ilerde kızın kağıt yırtabilmesi önemli bi mesafe maşallah ona
Hakkında hayırlısı olsun canım , senin icin en iyisi ne olacaksa öyle olsun
Çok iyi denk gelmiş canım biz üzüldük alamadık diye baya iyi indirim oldu cünkü. 14 tane satmıslar burda. Artık olmasada alıcaz vakti gelince 2 aya lazım olur heralde.
Bende Öyle biliyorum zaten sitesinde de var bütün testleri falan bide esim arastırdı cok hassastır güvenlik konusunda özellikle isofixli bir model alınıcaksa en iyisi römermiş. Hatta cok önce chicconun magazasında puset bakarken araba koltugumuzuda tanıtalım diyip görevli bize tanıtım yapmıstı bizde pek bilmiyoruz en iyisi hangisi diye sormustuk ozaman ilk sırada römer var demişlerdi ki kendileri satmıyorlardı.
Gecmis olsun
Bizde grip olduk , 2-3 gecedir saat bası uyanıyor burnu tıkanıyor diye sinirlenip uyanıyor
İnsallah ilerlemez de ptesi aşılara engel olmaz
Maşallah sana beklecim:) Olmuşsun sen:)
Çok geçmiş olsun canım.
Tamam canım bekliyoruz..
Biz malesef alamadık ve bakamadık yeni eve geldik teyzemlerde oturduk mağaza kapanmıştıEşim ya yarın yada haftaya bakarız dedi bakalım olmazsa netten alacağız eşimde polly istiyor bakalım.
Güle güle kullanın canım.
Gönlünden geçen neyse o olsun canım inşallah.Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden de :)
Maşallah topiğimize..
Eşin haklı canım benim. Bu arada benim kız konuşmayı bıraktı boğazından öhö diye sesler çıkarmaya başladı hoşuna gidiyor yine yapıyor. Birde geçen hafta pazar babası gazete okurken gazeteyi çekti yırttı. Babası daha şimdiden gazete keyfimi elimden aldın dedi.
Saol beklecimhiç bahsetme o hasta hali kıpkırmızı gözler nefes alamayışı çok kötüydü ama Rabbim dermansız dert vermesin çok şükür geçti gibi bişe ah şu 6 ay aşılarınıda bi atlatsak :/
Kızlar araba koltuğu olarak en iyisi hangisi
Yani römer mi maxi cosi mi ?
Bu arada kızlar kızım enteresan bi el hareketine başlamış elini böle hani deli misin der gibi sallarız ya aynısı yapıo sürekli hemde ne alaka anlamadım yani bi tersini bi düzünü çevirip duruo elinin bana bişi mi ima edior ne iş anlamadım
Eşim pek memnun değil ama bu durumdan canım.
Bence cybex. Bence bmc gibi oldu :))
Bizimki de tuvalet kagidj yirtiyor :))) ben altini acinca hep bi kurularim, bi gun bi baktim almis eline yandan yandan yirtiyor :)))
Ivycim havuz maceranızı okudum çok şanslı kızın senin gibi bi annesi var
Resim de bekleriz
Doktora konusunda ise kesinlikle seni destekliyorum akedemisyenlik hep aklımda kalmıştır benim de özel sektör yıpratıcı diye düşünüyorum dediğin gibi bazı durumlarda işin maaşına bakmamak lazım doktora eminim çok şey katacaktır
Bir de ben çok gurur duyuyorum yurtdışında eğitim alanında üniversitelerde falan Türk doçentlerle Prof larla falan tanıştığımda
Biliyorsun özellikle Almanya da imajımız kötü
Hehe yesil mercimekten sonra marulla yakalican sizi diyorsun :))))
Canım kaç aylık kızın
Gazeteyi yırtabilmesi iyi bi gelişme
Benimki ağzına götürüyor henüz
Ivycim ben okuyamadım ama havuzda işler nasıl gitti çok merak ediyorum bende kızımla yazılacam evime yakın bi yer var aquababies titanic port otelde kurs veriomuş inş şubattakine başlıcaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?