2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pfff bebekler hasta olmasin yaa cok gecmia olsun en kisa zamanda atlatsin insallah minigin, kiyamam.

Ooo süper emelcim o konuda da ilerde kızın kağıt yırtabilmesi önemli bi mesafe maşallah ona

Bu arada kızlar kızım enteresan bi el hareketine başlamış elini böle hani deli misin der gibi sallarız ya aynısı yapıo sürekli hemde ne alaka anlamadım yani bi tersini bi düzünü çevirip duruo elinin bana bişi mi ima edior ne iş anlamadım

Burdada en çok kullanılan markadır, kşme sorsan römer der, demekki satıcılara güvenmeyip her bilgiyi teyit ettirmek gerek...

Aminnn canım, çok teşekkürler.

Bizim de haftaya pzt asilar napcaz bilmiom. aman dermansiz dert vermesin cidden Allah. Korusun tum bebekleri.

Teşekkür ederim canım, hepimizin yavruları çok şanslı.

Ayrıca yazınla bana gerçekten cesaret verdin, maaşına bakmaktan çok (bu arada maaş neredeyse 1/4 ü kadar şimdiki maaşımın) o stresi kaldırabilirmiyim ona emin olamıyorum. Sürekli çalışma araştırma gerektiriyor biliyorsun, kızımın vaktinden çalmak istemiyorum, hergün 3 saat yolda cabası... Bir yandanda, belki bu bir işaret diyorum, tamda acaba biraz daha ücretli izin alsammı diye düşünürken bu fırsat çıktı çünkü diğer yandan bu şekilde evde köreldiğimi düşünüyordum...bu arada eşimin yorumu; o üniversitede doktora yapmak demek tüm saçları beyazlatmak demek, sakın deneme oldu :) kendisi oradan mezunda, az çekmedi :)

Canım kaç aylık kızın
Gazeteyi yırtabilmesi iyi bi gelişme
Benimki ağzına götürüyor henüz

5 ay 5 günlük. benimkide ağzına götürebilmek için uzanıp ucundan tutup yırtıyor zaten
seninki ne kadarlık? kız - erkek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…