- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.001
Bizimki de tuvalet kagidj yirtiyor :))) ben altini acinca hep bi kurularim, bi gun bi baktim almis eline yandan yandan yirtiyor :)))
iyi geceler herkese
bir haftalık ana evi tatilinden sonra evimizdeyiz..
cepten takip ettim ama yazamadım... dünden bugüne birikmiş geçmişi okuyayım şimdi
herkes iyidir inşallah..
canım benim oğlum da öyle yapıyor elini inceliyor.Bu arada kızlar kızım enteresan bi el hareketine başlamış elini böle hani deli misin der gibi sallarız ya aynısı yapıo sürekli hemde ne alaka anlamadım yani bi tersini bi düzünü çevirip duruo elinin bana bişi mi ima edior ne iş anlamadım
Öyle canım , 2 numara kreşe başladı , o getirdi zaten hastalığı krestenÇok geçmiş olsun canım, İnşallah çabucak atlatırsınız, çok çocuklu eve de grip girince haliyle daha panik oluyor insan...
Sagol canım , bütün hasta bebislere Allah şifa versin tez vakitteOna da bakayım bakalım.
Meltemcim ve elifcim geçmiş olsun.
Kızlar araba koltuğu olarak en iyisi hangisi
Yani römer mi maxi cosi mi ?
Bizim de haftaya pzt asilar napcaz bilmiom.aman dermansiz dert vermesin cidden Allah. Korusun tum bebekleri.
Ona da bakayım bakalım.
Meltemcim ve elifcim geçmiş olsun.
Bizimki de tuvalet kagidj yirtiyor :))) ben altini acinca hep bi kurularim, bi gun bi baktim almis eline yandan yandan yirtiyor :)))
Aynı kaderi paylaşıyoruz sayılır. Ama yeter ki Rabbim onların yokluğu hastalığı ile sınamasın bizi. Varsınlar az yesinler kavga dövüş yedirelim yeter ki sağlıklı olsunlar.
Benim kızımda yiyor ama kilo almıyor benimde canım sıkkın bu konuda gerçi artık takmıyorum çünkü yeni gittiğimiz doktor bu kiloya gelmesi bile çok iyi dedi. Emzirmeye devam dedi ek gıdalardan da ver arada dedi. Ama öncelik anne sütü dedi.
Ne yapalım demek ki bizim kızlar zayıf olacak. Manken yapacağız biz kızları dimi Med ?
Şurda anlatmıştım canım; http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=568185&page=7486&p=33790339#post33790339
Başka sorun olursa sor lütfen ve ben şiddetle tabsiye ederim imkanın varsa.
Hoşgeldin canım çok şükür iyiyiz.
Benimde annem yarın bana geliyor ohh değmeyin keyfime. Ya öyle mutluyum ki annem burada iken sinemaya gideriz kociş ile birde ben camları silerim annem kızıma bakarken oh camlarımda mis olacak neredeyse 1 ay oldu silinmeyeli :)
Bu arada kızım bugün mevlüdün göz bebeği idi :) Elden ele gezdi hanımefendi.
Valla desteğine destekle karşılık versin o da canım, bunu bulamayan eşlerde var :) anlat sen ona bizim halimizi mesela :)
Odanın desimlerini gönderceğimya hepinize bir şekilde, havuz resimlerinide eklerim canım.
eçmiş olsun canım, iyiki gitmişsinizbu teşhisi koyan doktora güvenin tam mı?
Bu arada kızlar kızım enteresan bi el hareketine başlamış elini böle hani deli misin der gibi sallarız ya aynısı yapıo sürekli hemde ne alaka anlamadım yani bi tersini bi düzünü çevirip duruo elinin bana bişi mi ima edior ne iş anlamadım
canım benim oğlum da öyle yapıyor elini inceliyor.
Aynı şeyi benimkide yapıo canım yaklaşık 10 gündür hatta yazmıştım buraya iki elini birden yapsa apaçi dansı gibi olucak die :))
Aynı kaderi paylaşıyoruz sayılır. Ama yeter ki Rabbim onların yokluğu hastalığı ile sınamasın bizi. Varsınlar az yesinler kavga dövüş yedirelim yeter ki sağlıklı olsunlar.
Benim kızımda yiyor ama kilo almıyor benimde canım sıkkın bu konuda gerçi artık takmıyorum çünkü yeni gittiğimiz doktor bu kiloya gelmesi bile çok iyi dedi. Emzirmeye devam dedi ek gıdalardan da ver arada dedi. Ama öncelik anne sütü dedi.
Ne yapalım demek ki bizim kızlar zayıf olacak. Manken yapacağız biz kızları dimi Med ?
Dogru yerdesin hosgeldin. Hametan cok iyi geliyor. Genelde bepanthol ve sudocrem kullaniyorum ben.
Bez degistirmeyi denedin mi? Ablamin oglu cok cekti ondan. Prima premium care(beyaz olan) alerji yapti, hugghies iyi geldi.nsimdi prima aktif bebek kullanior yesil olani sorun yok. Her defasinda altini yikiyor ama silmiyor.
Cok gecmis olsun.
Denemelerimizi paylaşayım,
File denedik iki kez. Önce hırsla yapıştı çok sürmedi bıraktı ve istemedi. Suluktan da içemedi. Tıpayla da tıpasızda denedim. Ama yılmak yok yine deneyecem her ikisinide. Sebze çorbası yaptım ilk defa kızıma. Tarife netten baktım biraz değiştirdim. 4-5 tatlı kaşığı yedi. İlk sefere göre gayet iyiydi. Bide kuzenlerim geldi şu meşhur dayımın kızları. Kuru inciri yalattırdılar kızıma çok sevdi. Önlük takmaya yetişemedim üstü başı hep günün menüsü oldu. Bizden haberler böyle. Babası yolda kızımın gelince banyo yapıp emişip hop yatak.
Canım ben de daha veremedım hatta uzerıne aldım. Sanırım abur cubur yemeyı bırakıp duzenlı hssa baslamk lazım. Ancak enım için cok zorMerhaba annisler. Sessizce takip ediyorum sizi genelde ama bugün yazasim geldi.
× 6 ayimiz bitti. 9 kg. 72 cm.
× Ek gıdaya ufaktan başladık. Havuç, patates buharda haşlayıp çatalla ezip veriyorum cok seviyor.
× Bal kabagi haşladım iki kez. Yine catalla ezip verdim zeytinyağı da damlattim. Yedi...
× Elma ve armut rendeleyip veriyorum çok güzel yiyor. Filede yemeye de alışıyor yavaş yavaş.
× Polly mama sandalyesinde yiyor bunları, memnunuz simdilik...
× Gunde 3 kere devam sutu veriyordu annem. Ama simdi Şubat tatili dolayısıyla evdeyim, sadece geceleri 150 cc veriyorum. Onun dışında bol bol emziriyorum.
× Yeni yeni donmeye basladi. Ama çok seri değil... Desteksiz oturamiyor hala... Dis de görünmüyor daha...
Çok şükür kızımla ilgili bi sıkıntim yok. Benim sıkıntım kendimle...
102 kg. ile doğuma girmiştim (75 dim hamile olduğumda)... 40 mız çıkarken 90 a düşmüştüm ve inanır misiniz hala 90 dayım. Takili kaldım resmen. Adet görmeye başlayınca kilo verenleri okuyorum. Çok ozeniyorum. Çünkü benim öyle bi şansım yok, rahmim alınmıştı hatırlarsınız belki. Acaba diyorum adet olamadığım için mi veremiyorum kiloları yoksa ne bulursam yedigim icin mi? Gerçi bazen boşver diyorum hayatta kaldığına şükür et. Bazen de diyorum hayatımin geri kalanını şişman biri olarak mi gecirecegim?
haklısın canım bu dediğini uygulayacağım benim temel sorunum evliliğim
olumlu olumsuz tüm yorumlarınız için çok teşekkürler kızlar düşüneceğim zaten işle ev arasında mekik dokuyorum bir de misafirlerimiz var kaynanamlar. son isteyeceğim şey bir can almak umarım gerek kalmaz
Canım bu senın hayatın.. İstedıgın kararı ver.. Bu bır tek senı ılgılendırır.. Sevgıler
Bence cybex. Bence bmc gibi oldu :))
Kızlar araba koltuğu olarak en iyisi hangisi
Yani römer mi maxi cosi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?