2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimki de tuvalet kagidj yirtiyor :))) ben altini acinca hep bi kurularim, bi gun bi baktim almis eline yandan yandan yirtiyor :)))

bende altını aldıktan sonra kurularım nemli kalıp pişik olmasın diye benimki bazen tuvalet kağıdı bazende ıslak mendil poşetini ele geçiriyor almaya çalışırken kendini döndürüyor totosu açık oyun yapıyor bana

iyi geceler herkese
bir haftalık ana evi tatilinden sonra evimizdeyiz..
cepten takip ettim ama yazamadım... dünden bugüne birikmiş geçmişi okuyayım şimdi
herkes iyidir inşallah..

iyi geceler herkese
bir haftalık ana evi tatilinden sonra evimizdeyiz..
cepten takip ettim ama yazamadım... dünden bugüne birikmiş geçmişi okuyayım şimdi
herkes iyidir inşallah..

Hoşgeldin canım çok şükür iyiyiz.
Benimde annem yarın bana geliyor ohh değmeyin keyfime. Ya öyle mutluyum ki annem burada iken sinemaya gideriz kociş ile birde ben camları silerim annem kızıma bakarken oh camlarımda mis olacak neredeyse 1 ay oldu silinmeyeli :)

Bu arada kızım bugün mevlüdün göz bebeği idi :) Elden ele gezdi hanımefendi.

canım benim oğlum da öyle yapıyor elini inceliyor.

Çok geçmiş olsun canım, İnşallah çabucak atlatırsınız, çok çocuklu eve de grip girince haliyle daha panik oluyor insan...
Öyle canım , 2 numara kreşe başladı , o getirdi zaten hastalığı kresten
O kucukkende ablası getirirdi , ne yapalım hafif atlatirlar insallah
Ona da bakayım bakalım.

Meltemcim ve elifcim geçmiş olsun.
Sagol canım , bütün hasta bebislere Allah şifa versin tez vakitte

Kac zamandir yazacagim unutuyorum, Bioxcin femina şampuani , bioblas sac kremi ( sac dökülmesine karşı ) kullanıyorum , arada da (cok degil) argan yağlı ürünler varya durulanmayan ondan sürüyorum , hic kalmadı dökülme nerdeyse , sizlerede söyleyim dedim

Benim son iki dogum arası 2 yıl oldugu icin acayip dökülüyordu, birde önceki doğumdan sonra 1,5 yıla yakın dökülmüştü , hic ihtimal vermemiştim ama bu sac dökülmesi karşıtı şampuanlar vs ise yarıyormuş galiba :)

Tatlım oncelıkle selamlar nıce zamandır yazanıyorum.. Benım kızımda am kılo almıyor senın kı dımdı ac kg oldu.. Ben anlamıyorum artık kafayı yicemm

Şurda anlatmıştım canım; http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=568185&page=7486&p=33790339#post33790339

Başka sorun olursa sor lütfen ve ben şiddetle tabsiye ederim imkanın varsa.

Süperrr ya dört gözle bekliyorum 20 Şubat ı :) gidicem inş eşime söyledim biraz kurudur kendilerinin kafası o havuzda dolu erkek var deli etme beni oranın bi havuzu var gidemezsin vs vs esti gürledi sonra sakince anlattım tamam dedi :) yazılacam şu hastalık bi geçsin

Senin adına çok sevindim emelcim inş güzel zaman geçirirsin :)

Bu arada hep benim yazdıklarım oldu son sayfa ama napıım toplu alıntıla yaz konusunda pek becerikli deilim :/bide kızlar hoppalamı yürüteç mi alsam alıcam birini ama karar veremiyorum

geçmiş olsun dielklernde bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.

ıvy kan değerleriyle viral enfeksşyon olduğu kesin. ciğerlerini de iyi dinlemiştir sanırım yoğun bakım uzmanı dru umarım yanlış bir tanı değildir....

dr lar konusunda malesef içim çok rahat değil. nedenlerim var elbet ama anlatması uzun vaktınızı almayayım...

gebelik döneminde kullandığımız elevit ilacının içinde domuz jelatini kullanmışlar bu haberi duydunuz mu??

sağlık bakanlığı ve üretci firma doğrulamış!

bende tüp bebek tedavilerine başlamadan öönce tıp fakültesinde yüksek lisansımı yaptım. doktoraya başlayacaktım ki bizim durumu öğrendim. zaman kaybetmeden bu işlere giriştik....doktora olayını askıya aldım. şimdide gözümde çok büyüyor. gerçekten stresli ve zor bir süreç...

mesleki açıdan ileride sana getirisi çok iyi olucaksa ve kendinde o gücü buluyorsan başla bence ıvy. bir konuda uzmanlaşmış olursun ne güzel......

Aynı şeyi benimkide yapıo canım yaklaşık 10 gündür hatta yazmıştım buraya iki elini birden yapsa apaçi dansı gibi olucak die :))

Canım ben de daha veremedım hatta uzerıne aldım. Sanırım abur cubur yemeyı bırakıp duzenlı hssa baslamk lazım. Ancak enım için cok zor

Bence cybex. Bence bmc gibi oldu :))

Cybex çok rahatsız yalnız denerken farkediceksin Kaan nefret etti ki benim ilk tercihim cybex sirona modeli idi dönüyor falan rahat oturtabilmek için ama çevrildiğinde mecbur kemer bağlantısı çıkarılıp o ön barı ile kullanıyor ve sıkıştırdı Kaan hoşlanmadı biraz dar içi sironanın diğer modeli daha geniş ama oda ön barlı cybex tede indirim yapıcaklardı ama ben tercihimi römerden yana yaptım adac tan onay almış sonuç olarak. bakmadım açıkcası listede kaçıncı sırada ve hangi modeline baktın çünkü bu trifix isofix+ bide arkadan bagaja sabitleniyor. Römer konfor olarak da diğerlerine göre daha rahat. Rahat etmesi çok önemli çünkü etmezse ve sevmese hiç bir anlamı yok arabada evet çok yüksek değil ama çok alçak tadeğil bağlandığında kurtarıyor yani

Kızlar araba koltuğu olarak en iyisi hangisi
Yani römer mi maxi cosi mi ?

Canım en iyisi deneyerek karar vermek belli başlı markalar arasında kızçenin en çok rahat ettiği modelleri tercih edebilirsin Maxi cosi tobi isofixli değil Maxi cosi pearl var isofixli ki iç genişliğini beğenmiştim onun malum biz biraz enliyiz ancak onda da isofix bağlantısı ayrı satılıyormuş bu yüzden eledim. Ama kesinlikle denemek gerekiyor benim favorim cybex sirona idi ama bizim ki hiç sevmedi onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…