- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.021
Ben de veremiyorum. Ağlamak istiyorum. Hamile kalmadan 52 idim. Doğuma 62 ile girdim. Çıktığımda 57. Bi ara 55 e düştüm şimdilerde çıkıştayım 58 59 gidiyorum. Sütüm azalıyor. Süt olsun diye yemediğim içmediğim kalmadı. Zayıf halimi çok özlüyorum...Canım ben de daha veremedım hatta uzerıne aldım. Sanırım abur cubur yemeyı bırakıp duzenlı hssa baslamk lazım. Ancak enım için cok zor
Süperrr ya dört gözle bekliyorum 20 Şubat ı :) gidicem inş eşime söyledim biraz kurudur kendilerinin kafası o havuzda dolu erkek var deli etme beni oranın bi havuzu var gidemezsin vs vs esti gürledi sonra sakince anlattım tamam dedi :) yazılacam şu hastalık bi geçsin
Ben de veremiyorum. Ağlamak istiyorum. Hamile kalmadan 52 idim. Doğuma 62 ile girdim. Çıktığımda 57. Bi ara 55 e düştüm şimdilerde çıkıştayım 58 59 gidiyorum. Sütüm azalıyor. Süt olsun diye yemediğim içmediğim kalmadı. Zayıf halimi çok özlüyorum...
Ahahah eşinin tespiti supermiş, maşallah Kaan a.
Benim kızımda hiç susmuyor canım, hatta bunarakar değişik sesler çıkarıcam diye ağzını büze büze garip telaffuzlara başladı, ağzıda köpüklü köpüklü oluyor :) yerimmm
Tabiki senin tercihin ama bu konuda ben otel havuzlarına pek güvenmiyorum bebek şartlarına uygun mu değilmi klor var mı yok mu. Bu konuyu da baya araştırdım zamanında nerede oturtuyorsun bilmiyorum ama ben Aqua totsa götüreceğim kısmetse çünkü burası bebekler için uygun şartları karşılıyor bi bak istersen
Ya evet ona gitmeyi çok istiyorum ama evime çok uzak :/ ben bakırköy de oturuorum havuzdan sonra hemen eve geçmek daha uygun olacak benim için baktım aslında havuz sıcaklığı falan olması gereken gibi klor aklıma gelmemişti :/ iice araştırıım saol canm uyardığın için
Ehehe ben de yerim onun parmaklarini valla:)Oyy yerim ben onun o parmaklarını :)
bende altını aldıktan sonra kurularım nemli kalıp pişik olmasın diye benimki bazen tuvalet kağıdı bazende ıslak mendil poşetini ele geçiriyor almaya çalışırken kendini döndürüyor totosu açık oyun yapıyor bana
Masallah ona nazar degmesin :)Hoşgeldin canım çok şükür iyiyiz.
Benimde annem yarın bana geliyor ohh değmeyin keyfime. Ya öyle mutluyum ki annem burada iken sinemaya gideriz kociş ile birde ben camları silerim annem kızıma bakarken oh camlarımda mis olacak neredeyse 1 ay oldu silinmeyeli :)
Bu arada kızım bugün mevlüdün göz bebeği idi :) Elden ele gezdi hanımefendi.
çok iyi ya hayır anlamıyorum nedir bunların kağıda peçeteye ilgisi o oyuncaklar hakikaten boşuna varsa yoksa kağıt ıslak mendil su şişesi :/
Bilemedim biz de musait bi zamanda gidip deneyelim kilodan dolayi sorun olabilir dedigim gibi. Ama ön barı olanlar hep oneriliyormus. Bi gidip kizi oturtmak lazim.Cybex çok rahatsız yalnız denerken farkediceksin Kaan nefret etti ki benim ilk tercihim cybex sirona modeli idi dönüyor falan rahat oturtabilmek için ama çevrildiğinde mecbur kemer bağlantısı çıkarılıp o ön barı ile kullanıyor ve sıkıştırdı Kaan hoşlanmadı biraz dar içi sironanın diğer modeli daha geniş ama oda ön barlı cybex tede indirim yapıcaklardı ama ben tercihimi römerden yana yaptım adac tan onay almış sonuç olarak. bakmadım açıkcası listede kaçıncı sırada ve hangi modeline baktın çünkü bu trifix isofix+ bide arkadan bagaja sabitleniyor. Römer konfor olarak da diğerlerine göre daha rahat. Rahat etmesi çok önemli çünkü etmezse ve sevmese hiç bir anlamı yok arabada evet çok yüksek değil ama çok alçak tadeğil bağlandığında kurtarıyor yani
Bilemedim biz de musait bi zamanda gidip deneyelim kilodan dolayi sorun olabilir dedigim gibi. Ama ön barı olanlar hep oneriliyormus. Bi gidip kizi oturtmak lazim.
Bu daha baslangic mucadeleye devam :)))
Bunlar ne ki? Tv kumandasi cep telefobu tencere tava hep ayni hava olacaklar :))))
Ay cok msj icerikli gordum kendim:))
Günaydın ya kızlar kızımın gözüne az bişe mama değdi mikrop falan kapar mı acaba ne ile temizlesem bilemedim :/
Aynen görümcem kızı yüzünden mutfakta alt dolaplara bişe dizemiyordu sürekli kızın elindeydi her şey :/
Canım ben darıcadayım emin ol bana daha uzak ama otel havuzları için için rahat değil gerçekten inşallah düzgün bir sistem vardır için rahat götürürsün
En güzeli deneyerek karar vermek Nihai karar bızdıkların ilerde böle tontiklikleri kalmaz ama sevmedi bizimki takılınca bastı çığlığı satıcı da söyledi genelde hep aynı şey oluyor die Şubat ayında cybex de indirime girecekmiş e bebek te aklında bulunsun takip edersin
Gercekten mi? Dur bekleyelim ozaman:) sagol canim.
Bu maviler ne ya.... Giricek dediler ama girmezsede sen gel bizim oraya ben sana % 10 indirim yaptırırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?