2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben de daha veremedım hatta uzerıne aldım. Sanırım abur cubur yemeyı bırakıp duzenlı hssa baslamk lazım. Ancak enım için cok zor
Ben de veremiyorum. Ağlamak istiyorum. Hamile kalmadan 52 idim. Doğuma 62 ile girdim. Çıktığımda 57. Bi ara 55 e düştüm şimdilerde çıkıştayım 58 59 gidiyorum. Sütüm azalıyor. Süt olsun diye yemediğim içmediğim kalmadı. Zayıf halimi çok özlüyorum...

Tabiki senin tercihin ama bu konuda ben otel havuzlarına pek güvenmiyorum bebek şartlarına uygun mu değilmi klor var mı yok mu. Bu konuyu da baya araştırdım zamanında nerede oturtuyorsun bilmiyorum ama ben Aqua totsa götüreceğim kısmetse çünkü burası bebekler için uygun şartları karşılıyor bi bak istersen

Ne güzel çok az kilo almışsın hamilelikte ben 55 le hamile kaldım ilk 4 ay kusa kusa 5 kilo verdim sonra 70 le doğuma girdim şuan 58 kiloyum ama son iki kiloyu son bir ayda verdim Kaan 9 kiloyu geçtikten ve kucaktan inmemek gibi bir huy edindikten sonra yakında bel fıtığı olucak sanırım

Ve o köpükler tükürüğe dönüşüyor :)) hiç birinin tükürüklerini yalayıp yutmak isteyeceğimi düşünmezdim anne olmadan önce :)) Allah isteyen herkese nasip etsin ...

Bu arada hayırlısı ne ise ol olsun canım sizin için ve sakın köreldiğini düşünme ilgi alanlarında yada mesleğinde ilerleyemiyor olabilirsin ama annelik gibi mesaisi bitmeyen bir işte sürekli kendimizi geliştiriyoruz. Ve sizin kızınla soğuk kar kış demeden yaptığınız gezilere çok özeniyorum benim hayalim de hep aynı şekildeydi ama iki kere hasta edince korkar oldum

Ya evet ona gitmeyi çok istiyorum ama evime çok uzak :/ ben bakırköy de oturuorum havuzdan sonra hemen eve geçmek daha uygun olacak benim için baktım aslında havuz sıcaklığı falan olması gereken gibi klor aklıma gelmemişti :/ iice araştırıım saol canm uyardığın için

Canım ben darıcadayım emin ol bana daha uzak ama otel havuzları için için rahat değil gerçekten inşallah düzgün bir sistem vardır için rahat götürürsün

Masallah ona nazar degmesin :)

Cam silmek miiii, emel bu konuda seni yakalayamam yok yok.

Bilemedim biz de musait bi zamanda gidip deneyelim kilodan dolayi sorun olabilir dedigim gibi. Ama ön barı olanlar hep oneriliyormus. Bi gidip kizi oturtmak lazim.

Bilemedim biz de musait bi zamanda gidip deneyelim kilodan dolayi sorun olabilir dedigim gibi. Ama ön barı olanlar hep oneriliyormus. Bi gidip kizi oturtmak lazim.

En güzeli deneyerek karar vermek Nihai karar bızdıkların ilerde böle tontiklikleri kalmaz ama sevmedi bizimki takılınca bastı çığlığı satıcı da söyledi genelde hep aynı şey oluyor die Şubat ayında cybex de indirime girecekmiş e bebek te aklında bulunsun takip edersin

Gercekten mi? Dur bekleyelim ozaman:) sagol canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…