- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.041
Maviler???
Bi de hangi magazasina gidiyordun daricada var mi
İsimlerin altında maviler var gebze center daki mağazaya gidiyorum
iyi geceler herkese
bir haftalık ana evi tatilinden sonra evimizdeyiz..
cepten takip ettim ama yazamadım... dünden bugüne birikmiş geçmişi okuyayım şimdi
herkes iyidir inşallah..
Hoşgeldin canım çok şükür iyiyiz.
Benimde annem yarın bana geliyor ohh değmeyin keyfime. Ya öyle mutluyum ki annem burada iken sinemaya gideriz kociş ile birde ben camları silerim annem kızıma bakarken oh camlarımda mis olacak neredeyse 1 ay oldu silinmeyeli :)
Bu arada kızım bugün mevlüdün göz bebeği idi :) Elden ele gezdi hanımefendi.
Öyle canım , 2 numara kreşe başladı , o getirdi zaten hastalığı kresten
O kucukkende ablası getirirdi , ne yapalım hafif atlatirlar insallah
Sagol canım , bütün hasta bebislere Allah şifa versin tez vakitte
Kac zamandir yazacagim unutuyorum, Bioxcin femina şampuani , bioblas sac kremi ( sac dökülmesine karşı ) kullanıyorum , arada da (cok degil) argan yağlı ürünler varya durulanmayan ondan sürüyorum , hic kalmadı dökülme nerdeyse , sizlerede söyleyim dedim
Benim son iki dogum arası 2 yıl oldugu icin acayip dökülüyordu, birde önceki doğumdan sonra 1,5 yıla yakın dökülmüştü , hic ihtimal vermemiştim ama bu sac dökülmesi karşıtı şampuanlar vs ise yarıyormuş galiba :)
Süperrr ya dört gözle bekliyorum 20 Şubat ı :) gidicem inş eşime söyledim biraz kurudur kendilerinin kafası o havuzda dolu erkek var deli etme beni oranın bi havuzu var gidemezsin vs vs esti gürledi sonra sakince anlattım tamam dedi :) yazılacam şu hastalık bi geçsin
geçmiş olsun dielklernde bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.
ıvy kan değerleriyle viral enfeksşyon olduğu kesin. ciğerlerini de iyi dinlemiştir sanırım yoğun bakım uzmanı dru umarım yanlış bir tanı değildir....
dr lar konusunda malesef içim çok rahat değil. nedenlerim var elbet ama anlatması uzun vaktınızı almayayım...
gebelik döneminde kullandığımız elevit ilacının içinde domuz jelatini kullanmışlar bu haberi duydunuz mu??
sağlık bakanlığı ve üretci firma doğrulamış!
bende tüp bebek tedavilerine başlamadan öönce tıp fakültesinde yüksek lisansımı yaptım. doktoraya başlayacaktım ki bizim durumu öğrendim. zaman kaybetmeden bu işlere giriştik....doktora olayını askıya aldım. şimdide gözümde çok büyüyor. gerçekten stresli ve zor bir süreç...
mesleki açıdan ileride sana getirisi çok iyi olucaksa ve kendinde o gücü buluyorsan başla bence ıvy. bir konuda uzmanlaşmış olursun ne güzel......
Ben de veremiyorum. Ağlamak istiyorum. Hamile kalmadan 52 idim. Doğuma 62 ile girdim. Çıktığımda 57. Bi ara 55 e düştüm şimdilerde çıkıştayım 58 59 gidiyorum. Sütüm azalıyor. Süt olsun diye yemediğim içmediğim kalmadı. Zayıf halimi çok özlüyorum...
Ve o köpükler tükürüğe dönüşüyor :)) hiç birinin tükürüklerini yalayıp yutmak isteyeceğimi düşünmezdim anne olmadan önce :)) Allah isteyen herkese nasip etsin ...
Bu arada hayırlısı ne ise ol olsun canım sizin için ve sakın köreldiğini düşünme ilgi alanlarında yada mesleğinde ilerleyemiyor olabilirsin ama annelik gibi mesaisi bitmeyen bir işte sürekli kendimizi geliştiriyoruz. Ve sizin kızınla soğuk kar kış demeden yaptığınız gezilere çok özeniyorum benim hayalim de hep aynı şekildeydi ama iki kere hasta edince korkar oldum
İsimlerin altına mavi ördek gibi bisey koymuşlar , ne ola ki bu
İvy de iki tane var
Bu sabah kızım tükürmeyi, ağzındakini püskürtmeyide keşfetti, artık tamamız :) baya uzağa püskürtüyor hemde, mutfak duvarlarını korumak lazım :)
Haklısın canım, tabii annelik gibi zor ve güzel bir işle meşgulum ama hayatın bir grçeği de şu ki, kariyerimde olacak olumlu glişmeler kızımın geleceğine yatırım olacaktır, hem bugüne hmde geleceğe yatırım yapmak gerek. Allah sağlık versin hpimiz, umarım n sağlıklı kararı verebilirim.
Bu arada, hastalıklar seni yıldırmasın, ne oldu bıcı bıcı havuz işi?
Kızlar bebegım 5 ay 1 haftalık.. Ara ara kalp çarpıntısı gıbı bırsey yasıyorum.. Sızın de basınıza gelıyor muu
ala ala ndn oluorkı bı doktora gt ıstersn bndede gogus agrısı war
hoşbuldum canım..Hoşgeldin canım çok şükür iyiyiz.
Benimde annem yarın bana geliyor ohh değmeyin keyfime. Ya öyle mutluyum ki annem burada iken sinemaya gideriz kociş ile birde ben camları silerim annem kızıma bakarken oh camlarımda mis olacak neredeyse 1 ay oldu silinmeyeli :)
Bu arada kızım bugün mevlüdün göz bebeği idi :) Elden ele gezdi hanımefendi.
Kac zamandir yazacagim unutuyorum, Bioxcin femina şampuani , bioblas sac kremi ( sac dökülmesine karşı ) kullanıyorum , arada da (cok degil) argan yağlı ürünler varya durulanmayan ondan sürüyorum , hic kalmadı dökülme nerdeyse , sizlerede söyleyim dedim
Benim son iki dogum arası 2 yıl oldugu icin acayip dökülüyordu, birde önceki doğumdan sonra 1,5 yıla yakın dökülmüştü , hic ihtimal vermemiştim ama bu sac dökülmesi karşıtı şampuanlar vs ise yarıyormuş galiba :)
Hoşgeldinn, anne evi kaçakları sırayla gelsinler bakalım, neler yaptınız anlatın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?