2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Emelcim güldürdün beni, marifetli hatun :) illa heryer miss olacak yani, 40 yıl düşünsem cam silmek aklıma gelmez bebğime bakacak birileri varken:))

Bende ne zamandır bunu soracağım unutuyorum :) bn normalde her 3-4 ayda bir şampuan dğiştiririm, 2 marka var kullandığım sırayla alıyorum ikisinide, john frida ve elseve. Elseve den memnun değilim artık, hangi şampuanı alsam diye size soracaktım. Çok saç döküyor v doğumdan sonrada arttı, gerçi bende saç bol ama yinede tedbirli olmak istiyorum. Bioxin i denyeyim bende çok saol canım.

Bir yakınımın verdiği bir tarifi de paylaşayım, ufak bir şişe zeytinyağına 1 diş sarımsak doğrayıp 5-6 gün bekletiyoruz. Sonra her banyo öncesi dökülen ve güçsüzleşen yerlere zeytinyağıyla masaj yapıp, yarın saat sonra yıkıyoruz saçları, sonrada bu tarifi veren kişiye dua ediyoruz :) benim kardeşim yaptı ufak ufak saçlar bile çıkmış, çok tavsiye etti ama ben henüz denemedim.

Supr bir haber canım, myhoney rabarbaa ve bir kaç arkadaş daha düşünüyordu istanbulda kursa götürmeyi, hepinizden bkliyoruz hikayeleri :)

Anladım canım, çok gçmiş olsun yeniden

Demeyin böyl kızlar kızıcam şimdi size :) bende süt veren kocaman göğüsleri, fazla kilolalrı özlüyorum. Bebeğim kollarımda emzirmenin kyfi paha biçilemez... Şimdi sadece emzirmey odaklanın, gider o kilolalar zamanla.

Bu sabah kızım tükürmeyi, ağzındakini püskürtmeyide keşfetti, artık tamamız :) baya uzağa püskürtüyor hemde, mutfak duvarlarını korumak lazım :)

Haklısın canım, tabii annelik gibi zor ve güzel bir işle meşgulum ama hayatın bir grçeği de şu ki, kariyerimde olacak olumlu glişmeler kızımın geleceğine yatırım olacaktır, hem bugüne hmde geleceğe yatırım yapmak gerek. Allah sağlık versin hpimiz, umarım n sağlıklı kararı verebilirim.

Bu arada, hastalıklar seni yıldırmasın, ne oldu bıcı bıcı havuz işi?

Bi ara çok niyetlenmiştik başlayalım die hasta olunca erteledik havalar biraz ısınsın dioruz ama bize belli olmaz :)) bakmışsın haftaya başlamışız :))

bugün hava güzeldi bizde ailecek parka gezmeye çıktık kızımla dolaştık geldik

örümcek,yürüteç kullananlar varmı yardım lutfenn. . . oglum iyice yaramaz oldu kucaktan ınmıo ne yapacagımı sasrdım hıc oturmak ıstemıo zaten yalnzda oturamıo dusuohep ayakta durmaktan ıyıce yoruldum aklıma bu geldı kullananlar warmı help help

hoşbuldum canım..
ne güzel insanın anası gibisi yok işte :) kolay gelsin..

benimde çok dökülüyor saçlarım heryer saç tavsiye ettiğin şampuanlardan alayım bende saçlarım gür kel kalmam heralde ama etrafa dökülen saçlar çok rahatsız ediyor...

Hoşgeldinn, anne evi kaçakları sırayla gelsinler bakalım, neler yaptınız anlatın?

hoşbuldum canım
ablamla birlikte gttik annemlere çok istedik heves ettik ondan sanırım biraz hastalıkla geçti.. büyük birşey değildi... anacım sağolsun baktı bize...
ama yinede birkaç gezme yaptık akrabalarımıza arkadaşlarımıza...
ama insanın evi gibiside yok yinede kapıdan girince ohh diyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…