2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bi ara çok niyetlenmiştik başlayalım die hasta olunca erteledik havalar biraz ısınsın dioruz ama bize belli olmaz :)) bakmışsın haftaya başlamışız :))

Hadi bakalım, inşallah herşeynyolunda giderde başlarsınız biran önce canım :)

Bazı arkadaşlar aktivite merkezi kullanıyor, yürüteç gibi kendisini ittiremiyor ilerlemek için içinde, bele daha az yük bindiğinden memnunlar, bende almak istemiştim yakında ama belkide 1 ay daha dişimi sıkarım, sonrasında emekleme çalışmaları başlayacak zaten hızlıca, çocuğu öyle birşeyin içine hapsetmeyip yerde özgür bırakma taraftarıyım.

Kızlar bebegım 5 ay 1 haftalık.. Ara ara kalp çarpıntısı gıbı bırsey yasıyorum.. Sızın de basınıza gelıyor muu

Geçmiş olsun, panik atak veya ritm bozukluğu olabilir, keşke hemen doktordan randevu alsan zira bahsettiğin sorun hamilelik sonrası oluşan genel sorunlardan birisi gibi gelmedi bana. Bizide haberdar et lütfen, merak ederiz.

İYİ akşamlar demeye geldim kimsecikler yok ne olduki neden yoksunuz umarım iyisinizdir

Hoş geldin, bu topic in bayanları çok sosyal, herkes biryerlerde haftasonunda veya birşeylerle meşguller canım :) pazartesi gelirler şimdi tek tek haftasonlarını anlatırlar, bende emrak ediyorum nerede herkes diye :)

Ohh çok iyi olmuş, hastayken insan özellikle bir anne şevkati iyi geliyor :) yinede tabii herkesin kendi evinin yerini hiçbirşey tutmaz.

Ne işe yarıyorlar acaba, üzerine gelince birşey yazıyor mu? Bu yeşil benekler çirkin diye bunları getirdiler sanırım ama forum temasıyla çok alakasız olmuş renk ve görsel seçimi :))) çok mantıklı bir nedeni vardır belki bu renk ve görselin seçilmesinin bilemiyorum, henüz anlayamadım ne olduğunu çünkü...

Ben mobilden bişi göremiom merak da ettim ya
Ivy hayırlısı olsun Dr konusu inş her şey gönlüne göre olur
Havuz maceranıza da çok imrendim
Ben yazın oğluşumu denize sokcam valla bu konuyu hiç araştırmadım ama dört gözle yaz gelse de denize girsek die bekliom
Burda bebeklere özel havuz vs yoktur muhtemelen normal havuza girmektense de Deniz'i tercih ederim eminim ordan kat kat daha hijyendir
Sürekli okuom ama ara girdiğim için hiçbişi aklımda kalmıo ya
Hı meltowski geçmiş olsun kuzuna

Şu marul vs yıkama işlemini nası yapıosunuz ya çok pratik olur yıkayım kurutup poşetlio musunuz
Ben sırf onları yıkamaya üşendiğimden salata yapmıom bazen
Ayrıca da göbeeem çıktı bu da nesi şimdi yaa hala aynı kilodaymışım oysa tartıldım az önce abur cuburu kesmem lazım herhal

Geçmiş olsun, panik atak veya ritm bozukluğu olabilir, keşke hemen doktordan randevu alsan zira bahsettiğin sorun hamilelik sonrası oluşan genel sorunlardan birisi gibi gelmedi bana. Bizide haberdar et lütfen,

Canım sağol
Haber verıcemm

Çok teşekkürler canım, aminnnn.

Bencede deniz havuzdan kat kat daha iyi, ben nasılsa havuza sokuyorum şimdi burda, yazında şişme havuz alırım bahçeye o uüzden denizi eledim ama belkide sokarım tabii :)

Marulları yıkıyoruz, kurutıyoruz, sonra vakumlu kaplara koyup buzdolabına koyuyoruz, belki buzdolabı poşetide oluyordur ben denemedim ama o zaman çabuk bozulur. Ben tüm yeşillikleri bu şekilde hazırlıyorum alışverişten sonra, soslarıda şişelere hazırlıyorum. Zaten bıçak kullanmam, elimle parçalar atar sos dökerim pratik oluyor.

Aaa nası olduysa göründü şimdi mavi kuş:26:

Az önce gaza gelip marullarımı yıkadım ama tam vakumlu kabım yok bi tane saklama kabına koyup denicem bakalım ne kadar dayanacak

Ben kullanıyorum CANIM yürüteç çokta memnunum.ama zararlı olduğunu söylüyor bazı arkadaşlar.ben arastırmadım sen istersen bi araştır içine hangisi sinerse öyle yap.

Merhabalar kıymetli anneeler. Bir kaç gündür çok karmaşık olaylar yaşadık. 3 gün önce oğlum yataktan düştü Aklım başımdan gitti.. Sabah çok erkn kalkıyor,hepinizin bebesi gibi.. yatağına yatırmadım emzirdim yanımda yatırdım,yastığı da yatağın kenarına koydum tedbir amaçlı..Sen ne ara uyandın o yastığı kenara attın... Bi çığlık sesine uyandım amaaa..gözlerimin önü karardı resmen.Hemen elinin yüzünü yıkadım su içirdim arabaya atladım dooğru acil!Dr her yerine baktı,röntgen çekildi..Şükürler olsun hiç bir şey yoktu.24 saat kontrol edeceksin falan fistan..atlattık.Allah'ım en kötü olayımız bu olsun inşallah!
Çok hareketlendi.. Sürünerek her yere gidiyor.Napacam bilmiyorum :26:

Kızlar oğlum ilk dişini gün itibariyle çıkarmış bulunmakta diğeride yolda..yeri boşluk,diş henüz üste çıkmadı;bekliyoruz Felaket derecede iştahsız. Sadece su içiyor.. Az da olsa yese razıyım.

bende internette araştırma yaparken Aqua totsu gördüm Rabarbara. Oğlumu ordaki kursa kayıt ettirmeyi düşünüyorum ancak henüz erken. Bir kaç ay daha beklememiz lazım. kursa katıldığında bilgi veririsen cok memnun olurum. forumu sürekli takip edemiyorum. unutmazsan özelden mesaj atmanı rica edeceğim.

CANIM geçmiş olsun Allah korumuş yavrunu. Alışıcaz artık düşmelere :) şahsen ben çok düşen yaramaz bir kızdım
Bende oğlumu 2 kere anakucağından düşmüş halde buldum
Ağlamadı ama

Saol tatlım.Ya bide bizim yatak biraz yüksekce..Baza yüzünden! Çok fena bi durum,anlatamam! Bi üzüldüm..hala şokunu üzerimden atamadım
Yuvarlanmayı geçti sürünerek her yere gidiyor.. Ne yapacam bilmiyorum. Bugünde kafasını sandalyeye çarptı! Ne kadar dikkat edersen et bişi oluyo

Puffy2306 geçmiş olsun cnm
benimkide 2-3 gündür ek gıdalarını reddediyor biberona heyecanlanıyor onu içiyor ama ek gıdaya ı-ı diyor. iştahıda biraz azaldı acaba diş mi çıkaracak

Öncelikle çook geçmiş olsun canım. Dişiniz hayırlı olsun :)

canım sende iki tane mavi şeyden var :)
vazgeçilmez olabilirsin ama biraz daha çaba harcaman gerekli yazıyor...

canım çok geçmiş olsun beterinden korusun ne hissettiğini thmin edebiliyor insan
bizimki henüz dönemiyor yerinden oynamıyor ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum..

Ohoo bizde mamalar nerelere degiyor :)) sakin ol cnm bisi olmaz ben dr. Fischer steril goz temizleme mendilleriyle siliyorum. Eczanelerde ve mothercarede satiliyor.

Saol cnm geçti gitti valla bişi olmadı gibi ama aklımda bulunsun alıyım yarında doktora gidicez ona soracam böyle durumlarda napmam lazım acaba die

Bende bu konuda çok skntılıyım ne alsam napsam bilemedim

Canım ben tupper aldım sebze saklamak için olan saklama kaplarından yıkıyorum iyice sirkeli suda da yarım saat kadar bekletiorum sonrada kurulayıp onun içine yerleştiriyorum epey zaman dayanıyor içinde

Yasaa benimki dr bizimke yatiyor yanina yastik koyuyorum bak korkuttun beni simdiii. Cok gecmis olsun. Ama biz totoyu kaldiramiyoruz daha. Ufff cok aci tecrubeymis. Allah sifa versin bisicik olmasin. Disiniz dr hayirli olsuuun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…