- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.061
Bi ara çok niyetlenmiştik başlayalım die hasta olunca erteledik havalar biraz ısınsın dioruz ama bize belli olmaz :)) bakmışsın haftaya başlamışız :))
örümcek,yürüteç kullananlar varmı yardım lutfenn. . . oglum iyice yaramaz oldu kucaktan ınmıo ne yapacagımı sasrdım hıc oturmak ıstemıo zaten yalnzda oturamıo dusuohep ayakta durmaktan ıyıce yoruldum aklıma bu geldı kullananlar warmı help help
Kızlar bebegım 5 ay 1 haftalık.. Ara ara kalp çarpıntısı gıbı bırsey yasıyorum.. Sızın de basınıza gelıyor muu
İYİ akşamlar demeye geldim kimsecikler yokne olduki neden yoksunuz umarım iyisinizdir
hoşbuldum canım..
ne güzel insanın anası gibisi yok işte :) kolay gelsin..
benimde çok dökülüyor saçlarım heryer saç tavsiye ettiğin şampuanlardan alayım bende saçlarım gür kel kalmam heralde ama etrafa dökülen saçlar çok rahatsız ediyor...
hoşbuldum canım
ablamla birlikte gttik annemlere çok istedik heves ettik ondan sanırım biraz hastalıkla geçti.. büyük birşey değildi... anacım sağolsun baktı bize...
ama yinede birkaç gezme yaptık akrabalarımıza arkadaşlarımıza...
ama insanın evi gibiside yok yinede kapıdan girince ohh diyorsun...
Ne işe yarıyorlar acaba, üzerine gelince birşey yazıyor mu? Bu yeşil benekler çirkin diye bunları getirdiler sanırım ama forum temasıyla çok alakasız olmuş renk ve görsel seçimi :))) çok mantıklı bir nedeni vardır belki bu renk ve görselin seçilmesinin bilemiyorum, henüz anlayamadım ne olduğunu çünkü...
Ben mobilden bişi göremiom merak da ettim ya
Ivy hayırlısı olsun Dr konusu inş her şey gönlüne göre olur
Havuz maceranıza da çok imrendim
Ben yazın oğluşumu denize sokcam valla bu konuyu hiç araştırmadım ama dört gözle yaz gelse de denize girsek die bekliom
Burda bebeklere özel havuz vs yoktur muhtemelen normal havuza girmektense de Deniz'i tercih ederim eminim ordan kat kat daha hijyendir
Sürekli okuom ama ara girdiğim için hiçbişi aklımda kalmıo ya
Hı meltowski geçmiş olsun kuzuna
Şu marul vs yıkama işlemini nası yapıosunuz ya çok pratik olur yıkayım kurutup poşetlio musunuz
Ben sırf onları yıkamaya üşendiğimden salata yapmıom bazen
Ayrıca da göbeeem çıktı bu da nesi şimdi yaa hala aynı kilodaymışım oysa tartıldım az önce abur cuburu kesmem lazım herhal
Çok teşekkürler canım, aminnnn.
Bencede deniz havuzdan kat kat daha iyi, ben nasılsa havuza sokuyorum şimdi burda, yazında şişme havuz alırım bahçeye o uüzden denizi eledim ama belkide sokarım tabii :)
Marulları yıkıyoruz, kurutıyoruz, sonra vakumlu kaplara koyup buzdolabına koyuyoruz, belki buzdolabı poşetide oluyordur ben denemedim ama o zaman çabuk bozulur. Ben tüm yeşillikleri bu şekilde hazırlıyorum alışverişten sonra, soslarıda şişelere hazırlıyorum. Zaten bıçak kullanmam, elimle parçalar atar sos dökerim pratik oluyor.
örümcek,yürüteç kullananlar varmı yardım lutfenn. . . oglum iyice yaramaz oldu kucaktan ınmıo ne yapacagımı sasrdım hıc oturmak ıstemıo zaten yalnzda oturamıo dusuohep ayakta durmaktan ıyıce yoruldum aklıma bu geldı kullananlar warmı help help
Tabiki senin tercihin ama bu konuda ben otel havuzlarına pek güvenmiyorum bebek şartlarına uygun mu değilmi klor var mı yok mu. Bu konuyu da baya araştırdım zamanında nerede oturtuyorsun bilmiyorum ama ben Aqua totsa götüreceğim kısmetse çünkü burası bebekler için uygun şartları karşılıyor bi bak istersen
Merhabalar kıymetli anneeler. Bir kaç gündür çok karmaşık olaylar yaşadık. 3 gün önce oğlum yataktan düştüAklım başımdan gitti.. Sabah çok erkn kalkıyor,hepinizin bebesi gibi.. yatağına yatırmadım emzirdim yanımda yatırdım,yastığı da yatağın kenarına koydum tedbir amaçlı..Sen ne ara uyandın o yastığı kenara attın... Bi çığlık sesine uyandım amaaa..gözlerimin önü karardı resmen.Hemen elinin yüzünü yıkadım su içirdim arabaya atladım dooğru acil!Dr her yerine baktı,röntgen çekildi..Şükürler olsun hiç bir şey yoktu.24 saat kontrol edeceksin falan fistan..atlattık.Allah'ım en kötü olayımız bu olsun inşallah!
Çok hareketlendi.. Sürünerek her yere gidiyor.Napacam bilmiyorum :26:
Kızlar oğlum ilk dişini gün itibariyle çıkarmış bulunmaktadiğeride yolda..yeri boşluk,diş henüz üste çıkmadı;bekliyoruz Felaket derecede iştahsız. Sadece su içiyor.. Az da olsa yese razıyım.
Merhabalar kıymetli anneeler. Bir kaç gündür çok karmaşık olaylar yaşadık. 3 gün önce oğlum yataktan düştüAklım başımdan gitti.. Sabah çok erkn kalkıyor,hepinizin bebesi gibi.. yatağına yatırmadım emzirdim yanımda yatırdım,yastığı da yatağın kenarına koydum tedbir amaçlı..Sen ne ara uyandın o yastığı kenara attın... Bi çığlık sesine uyandım amaaa..gözlerimin önü karardı resmen.Hemen elinin yüzünü yıkadım su içirdim arabaya atladım dooğru acil!Dr her yerine baktı,röntgen çekildi..Şükürler olsun hiç bir şey yoktu.24 saat kontrol edeceksin falan fistan..atlattık.Allah'ım en kötü olayımız bu olsun inşallah!
Kızlar oğlum ilk dişini gün itibariyle çıkarmış bulunmaktadiğeride yolda..yeri boşluk,diş henüz üste çıkmadı;bekliyoruz Felaket derecede iştahsız. Sadece su içiyor.. Az da olsa yese razıyım.
Ne işe yarıyorlar acaba, üzerine gelince birşey yazıyor mu? Bu yeşil benekler çirkin diye bunları getirdiler sanırım ama forum temasıyla çok alakasız olmuş renk ve görsel seçimi :))) çok mantıklı bir nedeni vardır belki bu renk ve görselin seçilmesinin bilemiyorum, henüz anlayamadım ne olduğunu çünkü...
Ohoo bizde mamalar nerelere degiyor :)) sakin ol cnm bisi olmaz ben dr. Fischer steril goz temizleme mendilleriyle siliyorum. Eczanelerde ve mothercarede satiliyor.
Ben mobilden bişi göremiom merak da ettim ya
Ivy hayırlısı olsun Dr konusu inş her şey gönlüne göre olur
Havuz maceranıza da çok imrendim
Ben yazın oğluşumu denize sokcam valla bu konuyu hiç araştırmadım ama dört gözle yaz gelse de denize girsek die bekliom
Burda bebeklere özel havuz vs yoktur muhtemelen normal havuza girmektense de Deniz'i tercih ederim eminim ordan kat kat daha hijyendir
Sürekli okuom ama ara girdiğim için hiçbişi aklımda kalmıo ya
Hı meltowski geçmiş olsun kuzuna
Şu marul vs yıkama işlemini nası yapıosunuz ya çok pratik olur yıkayım kurutup poşetlio musunuz
Ben sırf onları yıkamaya üşendiğimden salata yapmıom bazen
Ayrıca da göbeeem çıktı bu da nesi şimdi yaa hala aynı kilodaymışım oysa tartıldım az önce abur cuburu kesmem lazım herhal
Ben kullanıyorum CANIM yürüteç çokta memnunum.ama zararlı olduğunu söylüyor bazı arkadaşlar.ben arastırmadım sen istersen bi araştır içine hangisi sinerse öyle yap.
Saol cnm geçti gitti valla bişi olmadı gibi ama aklımda bulunsun alıyım yarında doktora gidicez ona soracam böyle durumlarda napmam lazım acaba die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?