2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam herkese,

Bebislerin ve annelerinin keyifleri saglıkları iyidir umarım.

Aybike' nin cuma görüşmesi vardı. Nasıl gecmis merak ediyorum. Bilen bilgi verebilir mı?

Puffycim çok geçmiş olsun bende hep sabahları yanıma alıyorum artık yapmıcam Rabbim evlâtlarımızı korusun bende kucağımdan düşürdüm ama çok az bi mesafeydi

Dişlerinizde hayırlı olsun :) ya benim kız mesela iştahsızlık yaşamadı diş çıkarırken ama şu hastalık mahvetti onu ya resmen yarım kilo verdi bakalım yarın ne dicek doktor :/

Bu arada kızlar hani suluk muhabbeti yapmıştık almıyor içemiyor kızım demiştim suluktanmış yani avent i alamıyor kızım bi suluk aldım geçen gün ona lıkır lıkır içior ucu biberon ucu gibi yumuşak ama emniyeti var yani ağzına koyup sıkıştırınca akıyor inanın aklı gidiyor sürekli elinde :) adı neavita almak isteyen arklar olursa bi bakın derim

Cooook gecmis olsun canım , cok sukur bisey olmamış
İlk disiniz de hayırlı olsun

Kizlar son 3banyodur kizima bi haller oldu. Vucudu yikarken sorun yok keyifli, ama filede ters cevirdigimiz aan surat gidiyo hele basini yikamaya baslarsak agliyor ama cani yaniyo gibi. Daha hic su filan dokmeden saclarini kopurturken basliyor aglamaya, su dokunce basiyo cigligi yapmazdi boyle.. Bunu yasayan oldu mu ne dusunuyorsunuz

Öncelikle çook geçmiş olsun canım. Dişiniz hayırlı olsun :)
Saol canım yaa..Bende 6 ayımı bitirmeden diş çıkarmışım. Şükürki bana benzer bişiisi oldu

canım çok geçmiş olsun beterinden korusun ne hissettiğini thmin edebiliyor insan
bizimki henüz dönemiyor yerinden oynamıyor ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum..
Saol canım. Hiiç dönemiyo edemiyo falan fistan diye boşlama..Bende dönemiyo diye oyuncakları yanına dökmüştüm mutfağa kadar bi gittim bi cıyak! sen dön oyuncak suratına bat!Te Allaam ya!

Yasaa benimki dr bizimke yatiyor yanina yastik koyuyorum bak korkuttun beni simdiii. Cok gecmis olsun. Ama biz totoyu kaldiramiyoruz daha. Ufff cok aci tecrubeymis. Allah sifa versin bisicik olmasin. Disiniz dr hayirli olsuuun:)
Teşekkürler teyzesi. Çok fenaa çok Şimdi alnının sol tarafında yeşerikle karılık bi morluk var

Teşekkürler. Sizede çok geçmiş olsun. Biran önce toparlansınlar inşallah.İştahsız çocuk çekilmiyormuş! Ne zamandır kendi kendime sinirleniyorum avent deyince bi patlama geldi şimdi..hemen kusayım içimdekileri! Çok kaliteli yok öyle iyi falan fistan diye avent biberon aldım..fossss! Sonuçta plastik!Çok dikkatli ve temiz kullanmama rağmen berbat oldu!Emziği desen odun gibi bişii!Çoooook süper mükemmeel denilen mustela bebeğimin egzemasını ayyuka çıkardı!Beyaz paket prima poposunu pişik yaptı!Daha saymak istemiyorum.Tecrübem:En pahalı ürün değil en yarayışlı ürün!En pahalısı en iyisi anlamına gelmiyormuş!

Cooook gecmis olsun canım , cok sukur bisey olmamış
İlk disiniz de hayırlı olsun
Teşekkürler canım. Allah korudu..

Canım fileyi çıkartıp suyun içine oturtarak yıkamayı denesen..Suyla oynatsan biraz..dikkati dağılınca belki huysuzluk yapmaz.

CANIM benımkşde kafayı yikarken ağlıyordu son iki uıkamada bende onunla yıkandım aldım onu kucağıma girdik duşun altına kafamızdan sular dökülüyor ses yok hiç ağlamıyor .

Hangi marka kullanıyorsun karar veremiyorum :/

CANIM biz çarşıda gezerken gördük Sunny baby vakvak yürüteç . Müzikli çokta kullanışlı biz 60 tl ye aldık nette daha ucuz olabilir. Alıcaksan müzikli olsun derim ilk baş korkmuştu oğlum sonra sesi ilgisini çekti öyle alıştı. Şimdi tek başına geziyor etrafı kereta
Halıda süremiyordu. Sımdi uçuyor
Mutfakta biz yemek yerken çok rahat ettik yemek boyunca oyalanıyor.
BiDe rahat rahat yiyoruz .

5n1ke meltowski mn_elif bebeklerinize çok geçmiş olsun

benimde çok dökülüyor saçlarım bioxcin femina denemeye karar vermiştim senin de onayını aldığım iyi oldu en kısa sürede başlayacağım. inşallah bana da iyi gelir.

çok geçmiş olsun benim kızımda koltuk üzerinden düşmüştü o an dünyası kararıyor insanın. Allah kimseye yaşatmasın. ilk dişinizde hayırlı olsun. inşallah huysuzluğu tez zamanda geçer.

büyük oğlumö da çok kucakçı bir çocuktu ve pek istemesem de yürüteç kullandık.zaten fazla oturtmasan hiç bie sakıncası yok.en baştan 5 er dk büyüdükçe daha fazla durabilir ama bi emekledimi pek durmaz içinde.şimdi ise daha kullanmöadım bu oğluş daha sakin yerlde yatırıyorum yanına uzanırım öyle vakit geçiriyoruz.

geçmiş olsun canım canını sıkma oluyor böyle kazalar Allah kurusun diyorum.dişleriniz hayırlı olsun birden çıkarması güzel sıkıntıyı birden bitmiş olur.yemek için zorlama dişleri çıksın iki katını yemeye başlayac rahat ol.

canım başını tewrsteykenm yıkamaya dene bakalım belki ağlamaz benimki de ters pozisyonda daha memnun suya oyuncakları izliyor yalıyor oyalanıyor.sonrada duşta yıkıyorum ben.

Emel'cim azmine hayran kaldim. 1 saatlik otobus yolculugu ve tek basina. Valla maallah arkadasim. Babamin bir lafi var, kadin milletine gokte dugun var de, merdiven dayar giderler der.

Cani tez birine benziyorsun. Ben mi cok miy miyim yaaaaa.

Kayra burnunu temizlerken cok agliyor ama ne aglamak katiliyor. En sonunda kiyamiyorum pes ediyorum oyle burnunda kuru sumugu ile kaliyor.

Burun temizleme yontemim su sekilde, Once solisyon sikiyorum yumusamasini bekliyorum sonra otri bebe ile cekiyorum. Eger otri bebe ole gelmiyorsa kulak pamukcugu ile aliyorum.

Kizilca kiyamet kopuyor bunlari yaparken. O kadar ki kipkirmizi olup nefessiz kaliyor. Esim de burnunu temizleyecegim diye Kayra da fobi olacak diyor.

Siz ne yapiyorsunuz?

Bende başlarda senin gibi yapıyordum. Artık çok daha seyrek yapıyorum bu dediklerini. Banyo yaptırırken yüzüstü çevirince başını yıkarken her su döküşümde elimle yüzünü yıkıyorum ve bu esnada burnunu da azıcık sıkıyorum. 3-5 sefer bunu tekrarlayınca sümük çıkıveriyor. Elimle alıp elimi yıkıyorum. Yani kendi burnumu temizler gibi. Bi tek hınkıramıyor kızım. Günaşırı banyo yapıyoruz genelde yeterli oluyor. Eğer nefes alışı zorlanmıyorsa otriyi kullanmıyorum. Yani sadece acil durumlarda kullanıyorum diyebilirim.

ben de öyle yapıyorum canım zaten yoksa şimdiye çoktan vermiştim. çok çabuk kilo veririm normalde ama hiç kasmıyorum kendimi. gerçekten sana katılıyorum emzirmek çok güzel bi duygu kilo falan umrumda değil arada moralim bozuluyor ama kızım için diyorum. 2 yaşına kadar emsin diye dua ediyorum. sütüm az zaten. yemeye içmeye devam. süt olsun kızçeme.
ben burayı çok seviyorum ya herkes çok samimi...
kimseyle paylaşamadığımı, korkularımı hep burda döküyorum içimi...
iyiki varsınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…