- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.081
SonrA beni de bilgilendiri misin? Malum cok yasiyoruz bunu:)
Selam herkese,
Bebislerin ve annelerinin keyifleri saglıkları iyidir umarım.
Aybike' nin cuma görüşmesi vardı. Nasıl gecmis merak ediyorum. Bilen bilgi verebilir mı?
Supr bir haber canım, myhoney rabarbaa ve bir kaç arkadaş daha düşünüyordu istanbulda kursa götürmeyi, hepinizden bkliyoruz hikayeleri :)
Merhabalar kıymetli anneeler. Bir kaç gündür çok karmaşık olaylar yaşadık. 3 gün önce oğlum yataktan düştüAklım başımdan gitti.. Sabah çok erkn kalkıyor,hepinizin bebesi gibi.. yatağına yatırmadım emzirdim yanımda yatırdım,yastığı da yatağın kenarına koydum tedbir amaçlı..Sen ne ara uyandın o yastığı kenara attın... Bi çığlık sesine uyandım amaaa..gözlerimin önü karardı resmen.Hemen elinin yüzünü yıkadım su içirdim arabaya atladım dooğru acil!Dr her yerine baktı,röntgen çekildi..Şükürler olsun hiç bir şey yoktu.24 saat kontrol edeceksin falan fistan..atlattık.Allah'ım en kötü olayımız bu olsun inşallah!
Çok hareketlendi.. Sürünerek her yere gidiyor.Napacam bilmiyorum :26:
Kızlar oğlum ilk dişini gün itibariyle çıkarmış bulunmaktadiğeride yolda..yeri boşluk,diş henüz üste çıkmadı;bekliyoruz Felaket derecede iştahsız. Sadece su içiyor.. Az da olsa yese razıyım.
Saol canım yaa..Bende 6 ayımı bitirmeden diş çıkarmışım. Şükürki bana benzer bişiisi olduÖncelikle çook geçmiş olsun canım. Dişiniz hayırlı olsun :)
Saol canım. Hiiç dönemiyo edemiyo falan fistan diye boşlama..Bende dönemiyo diye oyuncakları yanına dökmüştüm mutfağa kadar bi gittim bi cıyak! sen dön oyuncak suratına bat!Te Allaam ya!canım çok geçmiş olsun beterinden korusun ne hissettiğini thmin edebiliyor insan
bizimki henüz dönemiyor yerinden oynamıyor ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum..
Teşekkürler teyzesi. Çok fenaa çokYasaa benimki dr bizimke yatiyor yanina yastik koyuyorum bak korkuttun beni simdiii. Cok gecmis olsun. Ama biz totoyu kaldiramiyoruz daha. Ufff cok aci tecrubeymis. Allah sifa versin bisicik olmasin. Disiniz dr hayirli olsuuun:)
Teşekkürler. Sizede çok geçmiş olsun. Biran önce toparlansınlar inşallah.İştahsız çocuk çekilmiyormuş! Ne zamandır kendi kendime sinirleniyorum avent deyince bi patlama geldi şimdi..hemen kusayım içimdekileri! Çok kaliteli yok öyle iyi falan fistan diye avent biberon aldım..fossss! Sonuçta plastik!Çok dikkatli ve temiz kullanmama rağmen berbat oldu!Emziği desen odun gibi bişii!Çoooook süper mükemmeel denilen mustela bebeğimin egzemasını ayyuka çıkardı!Beyaz paket prima poposunu pişik yaptı!Daha saymak istemiyorum.Tecrübem:En pahalı ürün değil en yarayışlı ürün!En pahalısı en iyisi anlamına gelmiyormuş!Puffycim çok geçmiş olsun bende hep sabahları yanıma alıyorum artık yapmıcam Rabbim evlâtlarımızı korusun bende kucağımdan düşürdüm ama çok az bi mesafeydi
Dişlerinizde hayırlı olsun :) ya benim kız mesela iştahsızlık yaşamadı diş çıkarırken ama şu hastalık mahvetti onu ya resmen yarım kilo verdi bakalım yarın ne dicek doktor :/
Bu arada kızlar hani suluk muhabbeti yapmıştık almıyor içemiyor kızım demiştim suluktanmış yani avent i alamıyor kızım bi suluk aldım geçen gün ona lıkır lıkır içior ucu biberon ucu gibi yumuşak ama emniyeti var yani ağzına koyup sıkıştırınca akıyor inanın aklı gidiyor sürekli elinde :) adı neavita almak isteyen arklar olursa bi bakın derim
Teşekkürler canım. Allah korudu..Cooook gecmis olsun canım , cok sukur bisey olmamış
İlk disiniz de hayırlı olsun
Canım fileyi çıkartıp suyun içine oturtarak yıkamayı denesen..Suyla oynatsan biraz..dikkati dağılınca belki huysuzluk yapmaz.Kizlar son 3banyodur kizima bi haller oldu. Vucudu yikarken sorun yok keyifli, ama filede ters cevirdigimiz aan surat gidiyo hele basini yikamaya baslarsak agliyor ama cani yaniyo gibi. Daha hic su filan dokmeden saclarini kopurturken basliyor aglamaya, su dokunce basiyo cigligiyapmazdi boyle.. Bunu yasayan oldu mu ne dusunuyorsunuz
Kizlar son 3banyodur kizima bi haller oldu. Vucudu yikarken sorun yok keyifli, ama filede ters cevirdigimiz aan surat gidiyo hele basini yikamaya baslarsak agliyor ama cani yaniyo gibi. Daha hic su filan dokmeden saclarini kopurturken basliyor aglamaya, su dokunce basiyo cigligiyapmazdi boyle.. Bunu yasayan oldu mu ne dusunuyorsunuz
Hangi marka kullanıyorsun karar veremiyorum :/
Kac zamandir yazacagim unutuyorum, Bioxcin femina şampuani , bioblas sac kremi ( sac dökülmesine karşı ) kullanıyorum , arada da (cok degil) argan yağlı ürünler varya durulanmayan ondan sürüyorum , hic kalmadı dökülme nerdeyse , sizlerede söyleyim dedim
Benim son iki dogum arası 2 yıl oldugu icin acayip dökülüyordu, birde önceki doğumdan sonra 1,5 yıla yakın dökülmüştü , hic ihtimal vermemiştim ama bu sac dökülmesi karşıtı şampuanlar vs ise yarıyormuş galiba :)
Merhabalar kıymetli anneeler. Bir kaç gündür çok karmaşık olaylar yaşadık. 3 gün önce oğlum yataktan düştüAklım başımdan gitti.. Sabah çok erkn kalkıyor,hepinizin bebesi gibi.. yatağına yatırmadım emzirdim yanımda yatırdım,yastığı da yatağın kenarına koydum tedbir amaçlı..Sen ne ara uyandın o yastığı kenara attın... Bi çığlık sesine uyandım amaaa..gözlerimin önü karardı resmen.Hemen elinin yüzünü yıkadım su içirdim arabaya atladım dooğru acil!Dr her yerine baktı,röntgen çekildi..Şükürler olsun hiç bir şey yoktu.24 saat kontrol edeceksin falan fistan..atlattık.Allah'ım en kötü olayımız bu olsun inşallah!
Kızlar oğlum ilk dişini gün itibariyle çıkarmış bulunmaktadiğeride yolda..yeri boşluk,diş henüz üste çıkmadı;bekliyoruz Felaket derecede iştahsız. Sadece su içiyor.. Az da olsa yese razıyım.
örümcek,yürüteç kullananlar varmı yardım lutfenn. . . oglum iyice yaramaz oldu kucaktan ınmıo ne yapacagımı sasrdım hıc oturmak ıstemıo zaten yalnzda oturamıo dusuohep ayakta durmaktan ıyıce yoruldum aklıma bu geldı kullananlar warmı help help
canım başını tewrsteykenm yıkamaya dene bakalım belki ağlamaz benimki de ters pozisyonda daha memnun suya oyuncakları izliyor yalıyor oyalanıyor.sonrada duşta yıkıyorum ben.Kizlar son 3banyodur kizima bi haller oldu. Vucudu yikarken sorun yok keyifli, ama filede ters cevirdigimiz aan surat gidiyo hele basini yikamaya baslarsak agliyor ama cani yaniyo gibi. Daha hic su filan dokmeden saclarini kopurturken basliyor aglamaya, su dokunce basiyo cigligiyapmazdi boyle.. Bunu yasayan oldu mu ne dusunuyorsunuz
Yol 1 saat sürüyor sonra bizi alacaklar otogardan :) Annem ve teyzem gelme dedi ama ne yapayım çocuğum var diye hep evde mi oturacağım. Kocacım kızı bırak anneme dedi bende yok dedim ben nereye kızım oraya :)
Giydir astronotunu çık canım ben astronot almadım gerek duymadım hep eşimle gittiğimiz için gerek olmuyor. Geçenlerde lc de tulum gördüm onu aldım pembe tavşan tulumu kalın bayağı işimizi görür zaten ben çok giydirmiyorum kızımı.
Kayra burnunu temizlerken cok agliyor ama ne aglamak katiliyor. En sonunda kiyamiyorum pes ediyorum oyle burnunda kuru sumugu ile kaliyor.
Burun temizleme yontemim su sekilde, Once solisyon sikiyorum yumusamasini bekliyorum sonra otri bebe ile cekiyorum. Eger otri bebe ole gelmiyorsa kulak pamukcugu ile aliyorum.
Kizilca kiyamet kopuyor bunlari yaparken. O kadar ki kipkirmizi olup nefessiz kaliyor. Esim de burnunu temizleyecegim diye Kayra da fobi olacak diyor.
Siz ne yapiyorsunuz?
Demeyin böyl kızlar kızıcam şimdi size :) bende süt veren kocaman göğüsleri, fazla kilolalrı özlüyorum. Bebeğim kollarımda emzirmenin kyfi paha biçilemez... Şimdi sadece emzirmey odaklanın, gider o kilolalar zamanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?