2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet diş geliyor canım. zor kilo alıyorken kilo vermesi canımı sıkıyor zaten zorlamıyorum zorlarsam hemen kusuyor.

canım kilo vermesine çok üzüldüm ya. okuyunca girip yazmak geldi içimden. sanırım sen artık şu similac mamaya başlamalısın diye düşünüyorum. biz de 19 unda gideceğiz kontrole. bu ay similac vermedim ben. geçen ayla bu ayı kıyaslamak istiyorum. bakalım ne göreceğim sonucunda. bir de sen tekirdağda mıydın canım ya.

Hoşgeldin canım . Teşekkür ederim yazdığın için söyledim doktorumuza gerek yok dedi . Bu ay bakacağız dedi. Yok canım Lüleburgaz dayım.

oy oy ne çektik be emelcim seninle. homini de gırtlak bir bebe istiyom ben ya

Sorma buna da şükür diyorum ama işte kilo vermesi cidden canımı sıkıyor. Ya insan zorla yer mi ? Karşısında yapmadığım şaklabanlık kalmıyor yediği 3-4 çay kaşığı. Tarhana bile yemiyor ya oysa severek içmişti bir kere Allahım sen bizleri evlatlarımız ile sınama.

Bende homini gırtlak bir bebek istiyorum en azından anası gibi herşeyi yiyen bir çocuk olsun yaa.
Neden sormuştun canım nerede olduğumu ?

zaten çok kilo alıyorlar bir de vermiyorlar mı uyuz oluyor insan )) Tekirdağ da isen bir şey soracaktım da gerek kalmadı cnm.

İyi akşamlar kızlar...Daha önce Toprak Ali'nin 3,4 günde bir kaka yaptığını söylemiştim ya ben 5 gündür sabah akşam keçi sütünden yoğurt veriyordum, o da reddetmiyor sağolsun oğlum benim üç gündür her gün kaka yapıyor ve beklemediği için bu kaka kahverengi ve çok kötü kokulu değil,sarı.Acaba diyorum sadece sütle doymuyor muydu da kaka yapmıyordu?yoksa yoğurt bağırsaklarına mı iyi geldi? doymamasını düşünmek istemiyorum çünkü asla kendini aç bırakmaz çok ağlar zaten ve ben hala 2 saatte bir emziriyorum.yani her fırsatta ağzına memeyi sokuyorum.sizce hangisi? Birde günde iki kere yarım çay bardağı (yani 1 çay bardağı) çok değil dimi? onun dışında hergün pekmez,su ve 2 günde 1 meyve püresi vermeye çalışıyorum.daha tam olarak başlamadık benim üşengeçliğimden desem yeridir hani

Selamlar

Bugün hiç giremedim dışarıda işlerimiz vardı kızımla. Babamıza hediye aldık. Şimdide yemek şettiricem. Allah'tan adam eve geç geliyor. Vakit kalırsa bide şık bişi giyerim. Öpüldünüz

kızımın gözünde kan var sanırım tırnağını batırdı noktadan büyük doktora gitsek mi acaba kalıcı olurmu

Bizim her cuma e bebek gunumuz:))) e bebekten geliyoz fischet price sevimli gezegen ana kullacgi sallanan koltuk aldik, 220drn 158 e dusmus. 18 kiloya kadarmis sevindirik oldum:)

Merhaba kızlar,

Henüz geçmişe bakamadım. Bugün başka bir şehire gittim, univ. de görüşmem vardı, çok güzel geçti şimdi top bende :)

Tüm gün kızımı ihmal ettim, geldiğimden beri sarmaş dolaş çığlıklar kahkalar öpücükler halindeyiz.

kızımın gözünde kan var sanırım tırnağını batırdı noktadan büyük doktora gitsek mi acaba kalıcı olurmu

Bizde de oldu canım 2 kez hem de birisi kocaman kan dı
1 hafta da geçiyo beyazındaysa sorun olmuyo geçiyo ama belki doktor damla falan verir daha çabuk gider
Biz doktora gitmedik telefonla bebek hemşiresi kuzen var onu aramıştık beyazındaysa dorun olmaz demişti

Hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekleriz
O kavuşma anları muhteşem oluyo
Bende işten gelince öyle çok özlemiş oluuırumki kucak kucağa çığlık kahkaha dolaşıyoruz

İnternetinde sorun varmış o nedenle forumu açamamış.

Atahan ın doktor kontrolü vardı bugün, paşamız anneciğini çok mutlu etmiş çok güzel haberlerle dönmüşler :) yakında diş bekliyor Aybike birde bu paşa erken yürüyecekmiş sanırım, nyse annesine kalsın haberlr ben hepsini anlatmayım :)

Bizim her cuma e bebek gunumuz:))) e bebekten geliyoz fischet price sevimli gezegen ana kullacgi sallanan koltuk aldik, 220drn 158 e dusmus. 18 kiloya kadarmis sevindirik oldum:)

Güle güle kullanın canım batıracak bu ufaklıklar bizi
Bu arada ben chicco pollyi burda 200 tl gibi bi fiyata buldum hem de sokağımızdaki eczanede
Uzaklarda aramışız yarın alıcaz bakalım inşallah kızım sever

Tesekkur ederim canim evet beyazinda gecer buyuk ihtimal yaptiginda buyuk bir aglama olmadi cok acisaydi yikardi ortaligi zaten sonradan farkettim

Çok geçmiş olsun, hemen iyileşsin ben ilk defa şimdi duydum soğuk havaleyi ateşssiz nasıl oluyor anlamadım
korkucak birşey daha çıktı . Oğluna da başka bebeklere de hiç yaklaşmasın bu soğuk havale

Annem gidiyo bugun iyiydik ya.. Pek huzunluyum neyse 3hafta sonra biz onlara gitcez ve 1hafta kalcaz teselli bulayim

Allah kavuştursun senin sayılı günün var tekrar kavuşmaya benim annem temmuzda gelicek ben de gün sayıyorum şimdiden

evet diş geliyor canım. zor kilo alıyorken kilo vermesi canımı sıkıyor zaten zorlamıyorum zorlarsam hemen kusuyor.

Canım, doktor ne diyor tam olarak yani evt az yiyor hareketli ama mide bağırsak vs ultrason çekildimi hiç? Hastanede bir bebek vardı
8 aylık 5 kiloydu onun bağırsakla ilgili bir. Problemi varmış doktorlar ameliyata bile gerek kalmadan 2 günde çözmüşlerdi.
Senin kkzın okadar kötü deil kafanıdakarıştırmak istemem ama bir ultrason çektirsen

Kizlar nevale napti acaba ya merak ettim????

Beğendim

Canım belki yoğurt çalıştırmıltır
Berilde 1 hafta olcAk yapmadı keçi yoğurdunu deneyim eğer o da hergün yaparsa keramet yoğurttadır
Beril bazen 3 saatte bazen saat başı emiyo
Ben de doymafığını düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…