- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.161
evet diş geliyor canım. zor kilo alıyorken kilo vermesi canımı sıkıyor zaten zorlamıyorum zorlarsam hemen kusuyor.
canım kilo vermesine çok üzüldüm ya. okuyunca girip yazmak geldi içimden. sanırım sen artık şu similac mamaya başlamalısın diye düşünüyorum. biz de 19 unda gideceğiz kontrole. bu ay similac vermedim ben. geçen ayla bu ayı kıyaslamak istiyorum. bakalım ne göreceğim sonucunda. bir de sen tekirdağda mıydın canım ya.
Hoşgeldin canım . Teşekkür ederim yazdığın için söyledim doktorumuza gerek yok dedi . Bu ay bakacağız dedi. Yok canım Lüleburgaz dayım.
oy oy ne çektik be emelcim seninle. homini de gırtlak bir bebe istiyom ben ya
Sorma buna da şükür diyorum ama işte kilo vermesi cidden canımı sıkıyor. Ya insan zorla yer mi ? Karşısında yapmadığım şaklabanlık kalmıyor yediği 3-4 çay kaşığı. Tarhana bile yemiyor ya oysa severek içmişti bir kereAllahım sen bizleri evlatlarımız ile sınama.
Bende homini gırtlak bir bebek istiyorum en azından anası gibi herşeyi yiyen bir çocuk olsun yaa.
Neden sormuştun canım nerede olduğumu ?
zaten çok kilo alıyorlar bir de vermiyorlar mı uyuz oluyor insan )) Tekirdağ da isen bir şey soracaktım da gerek kalmadı cnm.
Kizlar nevale napti acaba ya merak ettim????
kızımın gözünde kan var sanırım tırnağını batırdı noktadan büyük doktora gitsek mi acaba kalıcı olurmu
Merhaba kızlar,
Henüz geçmişe bakamadım. Bugün başka bir şehire gittim, univ. de görüşmem vardı, çok güzel geçti şimdi top bende :)
Tüm gün kızımı ihmal ettim, geldiğimden beri sarmaş dolaş çığlıklar kahkalar öpücükler halindeyiz.
Bizim her cuma e bebek gunumuz:))) e bebekten geliyoz fischet price sevimli gezegen ana kullacgi sallanan koltuk aldik, 220drn 158 e dusmus. 18 kiloya kadarmis sevindirik oldum:)
Bizde de oldu canım 2 kez hem de birisi kocaman kan dı
1 hafta da geçiyo beyazındaysa sorun olmuyo geçiyo ama belki doktor damla falan verir daha çabuk gider
Biz doktora gitmedik telefonla bebek hemşiresi kuzen var onu aramıştık beyazındaysa dorun olmaz demişti
Oğlum dün akşamdan beri hasta boğaz iltihabı var ve 10 iğne verdi dr. Atesi sürekli çıkıyor ve bir şekilde dusurmeye uğraşıyoruz. Oğlum suan uyuyor ve atesi yok. Yalnız ben bi konuyu tam anlayamadigim için rahat edemiyorum. Soğuk havale denilen şey nedir? Yani ateş olmadan mi havale geçiriliyor yoksa ateş oluyormu? Ne olur biri beni aydinlatsin korkuyorum
Annem gidiyo buguniyiydik ya.. Pek huzunluyum neyse 3hafta sonra biz onlara gitcez ve 1hafta kalcaz teselli bulayim
evet diş geliyor canım. zor kilo alıyorken kilo vermesi canımı sıkıyor zaten zorlamıyorum zorlarsam hemen kusuyor.
Kizlar nevale napti acaba ya merak ettim????
İyi akşamlar kızlar...Daha önce Toprak Ali'nin 3,4 günde bir kaka yaptığını söylemiştim ya ben 5 gündür sabah akşam keçi sütünden yoğurt veriyordum, o da reddetmiyor sağolsun oğlum benim üç gündür her gün kaka yapıyor ve beklemediği için bu kaka kahverengi ve çok kötü kokulu değil,sarı.Acaba diyorum sadece sütle doymuyor muydu da kaka yapmıyordu?yoksa yoğurt bağırsaklarına mı iyi geldi? doymamasını düşünmek istemiyorum çünkü asla kendini aç bırakmaz çok ağlar zaten ve ben hala 2 saatte bir emziriyorum.yani her fırsatta ağzına memeyi sokuyorum.sizce hangisi? Birde günde iki kere yarım çay bardağı (yani 1 çay bardağı) çok değil dimi? onun dışında hergün pekmez,su ve 2 günde 1 meyve püresi vermeye çalışıyorum.daha tam olarak başlamadık benim üşengeçliğimden desem yeridir hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?