2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ewt direk annem geldi aklima cok bi benziyolar bu noktada:))

ikinci incimizde yolda :) ilkini pazar günü farkettim bugüne kadar epey çktı tırtıklı bişi
ama kızım mızmız ve ishal gibi kaka yapıyor

çok teşekkür ederım cnm saol ...
bu arada aynen soyledıgın gıbı kafam allak bullak alışabılcekmıyım bılmıyorum ınsallah alışırım ..
çorbalarını bi şekilde sebze ekleyerek cıkararak yapacağım

muhallebılerınıde arı mamadan verıom bazen bebelac verıom hazır bazende pirinç unundan yapıom aman ne bilim bakımyazdıklaırnızıa ekliyip çıkarım bi düzen oturtcam ınsalahh.saol tatlımm tekrardan

Ben seni aylardir bir baska uyeyle karistiriyormusum ya. Hafizam cok kotu bu aralar, cok samimi buldugum, sevdigim ve eskidn ozlden mesajlastigim birisiyle karistirmisim hemde, aslinda sana yazdigim hic bir sey -sana yazilmamistii. Ha bir tanesi haric, sana en son bir soru sormustum (post no:68454) Yanit gelmemisti ha yanit vermis olsaydinda guler gecerdim heralde. Bir onemi yok artik.

Bizim her cuma e bebek gunumuz:))) e bebekten geliyoz fischet price sevimli gezegen ana kullacgi sallanan koltuk aldik, 220drn 158 e dusmus. 18 kiloya kadarmis sevindirik oldum:)
Güle güle kullansın güzel kızın canım. :)

Bizde kızımla gittik aldık geldik yemek yaptık birde bir pasta yaptım çok kolay :) Ama süper duruyor bir ara resmini atarım.

Merhaba ivycim çok sevindim hadi bakalım. :) Güzel şeyler olsun.
Bu arada aybikeden mesaj getirmişsin sağolasın canım. İş olayı ne oldu acaba ?

Sizinde mama sandalyeniz hayırlı olsun bakalım. Güzel güzel yesin bol bol kaka yapsın :)

Canım doktorumuz doğum kilosuna rağmen iyi diyor. Birde boyumuz ve başımız büyüdüğü içinde normalmiş. Bu ay daha bakacağız bakalım eğer kilo alırsa sorun yok almazsa o zaman yapılacak bazı şeyler. Birde dişimiz geliyor ondan da iştahı yoktu. ve İshal olmuştu. Diş yüzünden neyse ki 1 günde geçti ishalimiz bol sıvı tüketerek.

ikinci incimizde yolda :) ilkini pazar günü farkettim bugüne kadar epey çktı tırtıklı bişi
ama kızım mızmız ve ishal gibi kaka yapıyor

Canım bol bol sıvı ver sıvı kaybı oluyor çok. Ben ıhlamur bile demleyip verdim. Bizde olduk 6 saatte 8 kez yaptı düşün. Ondan öncekileri saymayı unuttum. Pişik bile oldu çok şükür geçti. İstersen doktorada götür.

Günaydın kızlar ...

Eşimde bana süpriz yapmış hiç beklemiyordum aslında. Yüzük almış :)

Kolaysa pastanin tarifimi isteriiiiiz:) ne becerikli kadinsin yahuu!

Buarada ben de beklemiyordum ama benim de esim cok guzel bir orkide almis gelmis. Bizim bi cicekcimoz vardir en bi taze orkideleri verir bize, oradan almis:)

Kolaysa pastanin tarifimi isteriiiiiz:) ne becerikli kadinsin yahuu!

Buarada ben de beklemiyordum ama benim de esim cok guzel bir orkide almis gelmis. Bizim bi cicekcimoz vardir en bi taze orkideleri verir bize, oradan almis:)

Nette buldum kız yaptım yoksa başka bir pasta yapacaktım bu 15-20 dk hazır oluyor mis hemde hafif valla :)

Yanardağ pasta :)

1 paket krem şanti
1 tane kakaolu hazır pasta tabanı
6 tane halley ya da 1 paket petibör bisküvi hangisini tercih ederseniz
1 tane muz
1 paket meyve sosu ( orman meyveli )
Süt
İlk önce meyve sosunu tarifindeki gibi hazırlayıp soğumaya bırakıyoruz. Daha sonra krem şantiyi sütle çırpıyoruz içine halleyi ya da bisküviyi ( ben halley kullandım ) parçalara ayırıp ekliyoruz. Muzu doğruyoruz ve şantiyle harmanlıyoruz ( isterseniz içine damla çikolatada ilave edebilirsiniz ben sevmediğim için kullanmadım ). Sonra pasta tabanının tekini 8 eşit parçaya bölüyoruz diğerininde üzerine kaşıkla süt döküp ıslatıyoruz ve ortasına kubbe olacak şekilde hazırladığımız harcı dolduruyoruz kenarlardan biraz boşluk bırakarak dolduruyoruz. Üçgen şekilde kestiğimiz kek dilimlerini biraz sütle ıslatıp eşit bir şekilde pastamızın üzerine diziyoruz. 1 parça artıyor 7 parça tam geliyor. Üzerine de meyve sosunu döküp servis yapıyoruz. Ben dolapta bekletmedim isterseniz bekletebilirsiniz. Krem şanti yerine pasta kremasıyla da yapabilirsiniz. Üstüne meyve sos yerine çikolata sosu da dökebilirsiniz :)) Afiyet olsun.

Kızımda bana bakıyor ne yapıyorum diye resmini çekerken :)

Canım pasta muhteşem, ama senin tatlı kızın yanında sönük kalmış kocaman bir maşallah ona.

Ay super musait bir zamanda deneyeyim ben de. Kizina da kocaman masallahhhh:))) "anne napiyon yaaaa" diyo:)))

Maşşallahh sana yaaaa. Cingöz bişi bu emel.

canım o kadar fazla yapmıyor en fazla 3-4 defa yaptı azar azar yapıyor muz yedirmeye çalışıyorum artarsa dediğin gibi doktora götüreceğim...
bu arada kızınada maşallah

annom ben o pastayı değilde seni yerim be saçlar da uzamaya başlamış

Merhabalar,
Kardeşim sabah kahvaltıya geldi ve montajını da yaptı .
Şekli şemali güzel ağırlığı güzel ama oturma kısmı çok plastik plastik yazın terletir maalesef
üstüne örtü kılıf birşey uydurmak lazım bence

Faturayı da ekledim kusura bakmayın lütfen aldığım şeyin fiyatıylaövünmek gibi hiç deil
Sizdüşünmezsiniz bikiyorum ama Zzziyarettçiler benim bedava indirimli vs aldığımı sanmasınlar diye ekledim

Asılsorun şu ki mamasandalyesinde ne yiyecek

Portakal,mandalina, greyfurt,kivi,ananas, muz,avakado,çilek,kavun ,böğürlen, nar denemek bileyasak

Elma yedi amaBütün vücudu kızardı, armut ve havucu ağzına değer değmez kustu ve kızardı

Başka ne kaldı meyve? Kafam durdu dahasebze tahıl vs tek tek denemem lazım offfff

Eklentiler

• $image.webp
    24 KB · Görüntüleme: 54
  • $image.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…