- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.121
Canım, çokgeçmil olsun iyi olacak ameliyata falan gerek kalmayacak bak zaman bile veriyorum 2 aya kalmadan geçecek içime doğdu!
Yani gozunun dibine bi beyazlik oturuyo capak gibi iste. Sulanma da var. Mikrop demedi doktor, zaten dogdugundan beri gecmedi, mikrop olsa daha kotu olurdu sanrim. Bizimki standart.
canım aklında bulunsun pişirdiğin çorbalar o gün yemediye sonraki gün de verebilirsin.piridğin sebze iki küçük kavanoza bölersen ve sıcakken kapatırsan vakum olduğu için kendinden konserve gibi kapaniyor.buzdolaba 2 gün kalabilir yedirebilirsin.Bizm dr şunu demişti direk kavanozdan yedirme yediririsen kalanı at bebeğin aqğızndaki mikreplar var ve kaşıkla birlikte kavanoz mamasına yerleişrler ve sonraki gün yedirirsen o mikroplar karn ağrısnı yapar ishale de sebeb olurlar.Gec gördüm ama yinede yazmak istedim ben bir havuç bir patates bir tatli kaşığı pirinci bir bardak suyla pişirirdim.tel suzgecte süzüp cay kaşığı z.yagi ile karistirdim pasam 6-7 kasik yedi ama kalani çöp oldu taze olmasi lazim diye dökmek zo r unda kaldim
Tatiliniz hayırlı olsun şimdiden canım :) böyle hediye geri çevirilir mi ya, kimse istemesse ben alabilirim seve sevekayınvaliden çok ayıp etmiş ama olsun, hem başbaşa tatil hem eşinin hoşgörüsü hemde yazlığa tıkılmaktan kurtulmak olmuş ödülün:)
Bu arada Akdenizin tuz oranı çok yüksek, domtoruna mutlaka danış gitmeden canım.
emelcim nasıl yapıyosun bana da söyle
kızım sürekli kabız
ıkına ıkına kıpkırmızı oluyor
4 günde bir kaka yapıyor zaten onu da zorla
kaka baya büyük adam kakası gibi oldu artık eski bebek kakası değil
oysaki beslenmesinin 100 de 100e yakını anne sütü nerdeyse
ne değişti anlamıyorum
kabız yapmasın diye patates muz vermedim daha hiç
neden bu kadar zor yapıyor çözebilmiş değilim akşam ağladı yapamadı kakasını yıktı ortalığı ne yapcam bilmiyorum
Al benden de o kadar. 4 gün yine iyi haftayı buluyor bazen. Zeytinyağı verdim bi ara ama farketmeyince boşuna yağ vermek istemedim. Armut veriyorum her gün. Yoğurt veya ayran dediler onuda veriyorum. Patates ve muz bende hiç vermedim. Hatta havuçta kabız yapıyor dediler onuda vermedim. Su verebildiğim kadar veriyorum. Pekmez veriyorum her gün 1 çay kaşığı (eşimin ananesi kabız için hep pekmez içer) yine yok yine yok. Şimdi ıhlamuru duydum çarşıya gidebilirsem alıcam. Ek gıda sadece kahvaltıda yumurta sarısı 1/8 ve aynı miktarda peynir veriyorum. Ve diğer öğünler armut, yoğurt ve çorba veriyorum. Hepside azar azar %90 süt ile doyuyor.
Agzindan bal damliyo bal. Sagol burkacim. Allah hepimizin evladina sglik sihhat versin insallahhhh. Sen de dert etme alerji konusunu siz cok guclu bir anne ogulsunuz.
canım erik kaynatıp ver.
ben kızıma içirmiştim.
mutfağa gidip geldim alt dolu.
hemen etki ediyor yani
Kuru erik dimi? Kuruyemişçilerde satılan.
kuru yaş farketmez canım.
ama markette yaşı varsa daha çabuk kaynar.
benim acil durumlar için buzlukta var annem yaşken kesip poşetlemişti.
kızım kabızken yoktu pazardan alıp kaynatmıştım.
Teşekkür ederim yarın alıp deneyeyim.
canım bir de o ilaç kanalı açmak için değil çapağını götürmek için ben kızıma küçük mendiller yapmıştım güzelce ütüleyip onlarla siliyordum sürekli mikrop kapmaması lazım o zaman çapak oluyor işte
İsin garibi bizde goz acilmayacak kadar capak hic olmadi, azicik ucundan modunda oluyo bu capaklanma olayi. Bilemedim.benim kızımın çok kötü olmuştu bir ara sabahları yapışıyordu gözü damla verdi ondan sonra sulanma devam etti bir müddet masaj filan bir baktm geçmiş
İyiymis:) ömrü uzun olsun...14 şubat önceden sevgililer gününü ifade ediyordu benim için.
ama artık kızımın yarı yaşı oluyor...
biz 6 aylık olduk...
geçmiş olsun canım.
tez vakitte geçer inşaallah.
kıyamam ben o miniğe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?