2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yani gozunun dibine bi beyazlik oturuyo capak gibi iste. Sulanma da var. Mikrop demedi doktor, zaten dogdugundan beri gecmedi, mikrop olsa daha kotu olurdu sanrim. Bizimki standart.

benim kızımın çok kötü olmuştu bir ara sabahları yapışıyordu gözü damla verdi ondan sonra sulanma devam etti bir müddet masaj filan bir baktm geçmiş

canım aklında bulunsun pişirdiğin çorbalar o gün yemediye sonraki gün de verebilirsin.piridğin sebze iki küçük kavanoza bölersen ve sıcakken kapatırsan vakum olduğu için kendinden konserve gibi kapaniyor.buzdolaba 2 gün kalabilir yedirebilirsin.Bizm dr şunu demişti direk kavanozdan yedirme yediririsen kalanı at bebeğin aqğızndaki mikreplar var ve kaşıkla birlikte kavanoz mamasına yerleişrler ve sonraki gün yedirirsen o mikroplar karn ağrısnı yapar ishale de sebeb olurlar.
Az suda pişririsen suyunu süzemeni gerk kalmaz çünkü suda eriliyen vitaminler boşa gitmesin.Yada tel züzgeci kullanırak sebzeleri buharda pişirebi,lirsin.

Zaten onlara ayrı bir tatil alacaktık bizimki ok. Bodrum o kadar tuzlu olmaz diye düşünüyorum.

Al benden de o kadar. 4 gün yine iyi haftayı buluyor bazen. Zeytinyağı verdim bi ara ama farketmeyince boşuna yağ vermek istemedim. Armut veriyorum her gün. Yoğurt veya ayran dediler onuda veriyorum. Patates ve muz bende hiç vermedim. Hatta havuçta kabız yapıyor dediler onuda vermedim. Su verebildiğim kadar veriyorum. Pekmez veriyorum her gün 1 çay kaşığı (eşimin ananesi kabız için hep pekmez içer) yine yok yine yok. Şimdi ıhlamuru duydum çarşıya gidebilirsem alıcam. Ek gıda sadece kahvaltıda yumurta sarısı 1/8 ve aynı miktarda peynir veriyorum. Ve diğer öğünler armut, yoğurt ve çorba veriyorum. Hepside azar azar %90 süt ile doyuyor.

canım erik kaynatıp ver.
ben kızıma içirmiştim.
mutfağa gidip geldim alt dolu.
hemen etki ediyor yani

Oğlum dün akşamdan beri hasta boğaz iltihabı var ve 10 iğne verdi dr. Atesi sürekli çıkıyor ve bir şekilde dusurmeye uğraşıyoruz. Oğlum suan uyuyor ve atesi yok. Yalnız ben bi konuyu tam anlayamadigim için rahat edemiyorum. Soğuk havale denilen şey nedir? Yani ateş olmadan mi havale geçiriliyor yoksa ateş oluyormu? Ne olur biri beni aydinlatsin korkuyorum

Sagol canım merak etmissin. Mesaji gormussun
Yariyil tatilinde annemler geldi.ablamlar babam annem cok guzel bir tatildi. Kizin hatirina burada toplandik.
Tatil bitimi bir ev isi vardi. Ve evimizide aldik cok sukur. Seneye tasinacagiz gibi insallah.
Sonrasi ben alerji gibi birsey oldum halada oyleyim kasinma var. Dun artik prof. buldum ve gittik stresten kurdesan midir nedir onu dokuyorsun dedi. Her yanim pul pul icler acisiyim.
Dun hazir hastahanete gitmisken hadi kizinda kontrolunu aadan cikaralim dedik. Kan alindi vucut fonks. ve kan degerlerine bakilsin diye. Hala kan damlasi baslsmadik biz sonuclara gore basliycaz
Ve ek gida listemizi aldik cok sukur. Zaten ben ufak ufak vermeye baslamistim.
Yani benden böyle.
Gecmis cok birikmis
Hiradan vakit bulabilirsem yani eziyeti icin degilde tam bir oyun kusu oldu. Her an oyun kikirdamalar kitap saatleri .
Rabbimin bana bir lutfu bebegim birde kiz olmasi. Ayyy uzattim.
Herkesi coook ozledim.
Herhalde ozlenmisimdirde.

Yukarida anlattigim gibi.
Herkesi cok ozledim.
Hasta olanlar varsa acil sifalar dilerim.
Dertlilerede deva.
Hayirlida cumalar.
Ve tabi ki sevgililer gununuz esinizle bebeislerinizle kutlu olsun.

Evet kanali ben masajla acacakmisim, o ilac da tedavi amacli antibiyotikli bi damlaymis. Cayla sil dedi gozunu, onu yapmiyorduk yapicam artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…