- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.181
zamanla ikinizde alışırsınız canım, umarım çabucak olur bu.
Niye anlaşmazlık varki, yasal bir uygulama yokmu süt izni kullanımında :s
benm bebişim 21inde tam 6 aylık olacak ve 8100 gr canm bence iyi yani zayıfta değil çok topluda değilKızlar 6 aylık bebeleriniz kaç kilo benımki 8.100 iyi mi kötü mü bilemedim
ogrtmn ve dokuzay Allah yardımcınız olsun ilk zamanlar zor geliyormuş sonra alışırsın diyor herkes inşallah bakıcılarınız çok iyi bakar da aklınız evde kalmaz.
evet canım ben istemiştim. maşallah ne güzel oynuyor çok sevmiş belli. bizim aldığımız ya yatarak ya da oturarak oynayabildiği için ilk gün tam oynayamamıştı ama bugün biraz daha fazla oynadı çözmeye başladı sanırım :)
sen kaça aldın avtivite merkezini?
cnm ne değişik şeyler verıyorsun ne güzel bıde ben bukadar yaratıcı olsammutfakta tatlım bana detaylı yazabılırımısın özel mesajla yada burdan mesela bagdemlı kuşburnu demıssın bn ılk defa duyuyorum..nasıl hepsını karıstırımmı verıyorsun..ben yoğurt çorbasını ıhlamurla sulandırdım acı gıbı oldu tadı döktüm tekrar yoğurt çorbası yaptım pirinçli..of ne becerıksızım
mesela elma püresine tarcınmı atıp verıyorsun bunların bı zararı olmuyor degılmı haşlanmış buğday demıssın.. ay allak bullak oldum bnm bugüne kadar verdıklerımin tam tersı ama ne kadar şifalı seyler verıyorsun bayıldım
yulaflı quark nedir?
bnm menülerde bole sabah
bebe buskıvı 1cay kasıgı pekmez az peynır elma armut havuç puresı kaıstırıp verıodum
öğle ya tarhana yada sebze çorbası verıodum
aksam ustu yoğurt
aksamda muhallebı verıodum
..
ama senin verdıklerınıde öğrenmek ıstıom cnm sen bna detaylı yazabılırsen cok mutlu olurum
Merhaba kızlar,
Henüz geçmişe bakamadım. Bugün başka bir şehire gittim, univ. de görüşmem vardı, çok güzel geçti şimdi top bende :)
Tüm gün kızımı ihmal ettim, geldiğimden beri sarmaş dolaş çığlıklar kahkalar öpücükler halindeyiz.
Oğlum dün akşamdan beri hasta boğaz iltihabı var ve 10 iğne verdi dr. Atesi sürekli çıkıyor ve bir şekilde dusurmeye uğraşıyoruz. Oğlum suan uyuyor ve atesi yok. Yalnız ben bi konuyu tam anlayamadigim için rahat edemiyorum. Soğuk havale denilen şey nedir? Yani ateş olmadan mi havale geçiriliyor yoksa ateş oluyormu? Ne olur biri beni aydinlatsin korkuyorum
Güle güle kullanın canım batıracak bu ufaklıklar bizi
Bu arada ben chicco pollyi burda 200 tl gibi bi fiyata buldum hem de sokağımızdaki eczanede
Uzaklarda aramışız yarın alıcaz bakalım inşallah kızım sever
Sagol canım merak etmissin. Mesaji gormussun
Yariyil tatilinde annemler geldi.ablamlar babam annem cok guzel bir tatildi. Kizin hatirina burada toplandik.
Tatil bitimi bir ev isi vardi. Ve evimizide aldik cok sukur. Seneye tasinacagiz gibi insallah.
Sonrasi ben alerji gibi birsey oldum halada oyleyim kasinma var. Dun artik prof. buldum ve gittik stresten kurdesan midir nedir onu dokuyorsun dedi. Her yanim pul pul icler acisiyim.
Dun hazir hastahanete gitmisken hadi kizinda kontrolunu aadan cikaralim dedik. Kan alindi vucut fonks. ve kan degerlerine bakilsin diye. Hala kan damlasi baslsmadik biz sonuclara gore basliycaz
Ve ek gida listemizi aldik cok sukur. Zaten ben ufak ufak vermeye baslamistim.
Yani benden böyle.
Gecmis cok birikmis
Hiradan vakit bulabilirsem yani eziyeti icin degilde tam bir oyun kusu oldu. Her an oyun kikirdamalar kitap saatleri .
Rabbimin bana bir lutfu bebegim birde kiz olmasi. Ayyy uzattim.
Herkesi coook ozledim.
Herhalde ozlenmisimdirde.
Çok geçmiş olsun, hemen iyileşsin ben ilk defa şimdi duydum soğuk havaleyi ateşssiz nasıl oluyor anlamadım
korkucak birşey daha çıktı . Oğluna da başka bebeklere de hiç yaklaşmasın bu soğuk havale
Allah kavuştursun senin sayılı günün var tekrar kavuşmaya benim annem temmuzda gelicek ben de gün sayıyorum şimdiden
Canım, doktor ne diyor tam olarak yani evt az yiyor hareketli ama mide bağırsak vs ultrason çekildimi hiç? Hastanede bir bebek vardı
8 aylık 5 kiloydu onun bağırsakla ilgili bir. Problemi varmış doktorlar ameliyata bile gerek kalmadan 2 günde çözmüşlerdi.
Senin kkzın okadar kötü deil kafanıdakarıştırmak istemem ama bir ultrason çektirsen
Beğendim
Annem gidiyo buguniyiydik ya.. Pek huzunluyum neyse 3hafta sonra biz onlara gitcez ve 1hafta kalcaz teselli bulayim
eveeeet dokuzaydan haberler:
artık çalıştığım için eskisi kadar sık giremiyorum ama özledim sizi. bu hafta zor geçti birkaç kez ağlayarak gittim işeama sanki bugün daha iyiydim. bakıcımızı kızmda bende sevdik inşallah. o da bizi sevdi gibi. sanki evde annem varmış gibi hissettirdi beni. bugün eve geldim evleri süpürmüş kızımın yıkanan çamaşırlarını katlamış eşyalarını düzenlemiş. kızımı da güzel doyuruyor galiba ben geldiğimde bile hemen beni emmek istemiyor. inşallah böyle devam eder. buarada bugün çok ilginç bir olay oldu. eşim hadi dışarda yiyelim bugün dedi. neyse gittik yan masada da genç bi çift var. biz yemeği yedik tam kalkarken yandaki genç çift seslendi meğer bakıcmızın kızı ve damadıymış.daha önce hiç tanışmamıştık ama benm kızımın fotoğrafını görmüş annesinin telefonunda ordan tanımış. eşimle vay be dünya çok küçük dedik :)
CANIM NİHAYET İKNA OLDULAR İNŞALLAH ÖĞLEDEN SONRALARI TOPLU KULLANCAM SÜT İZNİMİ
benm bebişim 21inde tam 6 aylık olacak ve 8100 gr canm bence iyi yani zayıfta değil çok topluda değil
teşekkür ederim kardelencim inşallah.
kardeş candır...Bugün sabah 10 da kapıya kargocu geldi ben yanlış herhalde benim kargodan beklediğim bir şey yok dedim.
Aaa bir baktım holmer kutusu Allah Allah dedim Aybike de firma burkaya hediye yollsa falan demişti
acaba hediyemi adresimi nerden buldular derken faturaya baktım kardeşimin adı.
Taşınma sırasında yardıma gelmişti bana mama sandalyesi ne istediğimi sordu ben de holmer alıcamona karar verdim ama
Biraz elimiz rahatlasın sonra demiştim İthalatçı firmadan fiyat aldım falan diye hiç kınuyı uzatmamıştım.
O yiğenine yarı yaş hediyesi almış bana sürpriz olsun diye de söylememiş.
Şimdi kutusunda druyor yarın kurmaya gelicek .Ozanın ilk beşiğini de o almıştı hep çok istediğim lazım şeyleri alır hediye olarak
Yani okadar firmayla yazıştım ama ordan almak kısmet değilniş
Sagol canim. Niye temmuzda gelior senin annen cok mu uzak??
Bugün sabah 10 da kapıya kargocu geldi ben yanlış herhalde benim kargodan beklediğim bir şey yok dedim.
Aaa bir baktım holmer kutusu Allah Allah dedim Aybike de firma burkaya hediye yollsa falan demişti
acaba hediyemi adresimi nerden buldular derken faturaya baktım kardeşimin adı.
Taşınma sırasında yardıma gelmişti bana mama sandalyesi ne istediğimi sordu ben de holmer alıcamona karar verdim ama
Biraz elimiz rahatlasın sonra demiştim İthalatçı firmadan fiyat aldım falan diye hiç kınuyı uzatmamıştım.
O yiğenine yarı yaş hediyesi almış bana sürpriz olsun diye de söylememiş.
Şimdi kutusunda druyor yarın kurmaya gelicek .Ozanın ilk beşiğini de o almıştı hep çok istediğim lazım şeyleri alır hediye olarak
Yani okadar firmayla yazıştım ama ordan almak kısmet değilniş
Allah kavustursun canim
Yok uzaklıktan değil 90 yaşındaki dedeme bakıcı tutuyoruz o buraya geldiği zaman dedemi kime bırakıp gelicek?
Diğer kardeşler hiç bakmıyorlar dedeme 13 yıldır annem bakıyor.
Aybike den haber verdiğin için çok teşekkurler mrk etmiştim ama tovbeliyım ya .....nerde vs yazmaya oyuzden
iyi olduklarını sayende öğrendim içim rahatladı.
kardeş candır...
iyiki varlar....
On numara bes yildiz kardesin varmis helal olsunnn :)))
Evet kardeş candır, ama ben oğluma kardeş yapamayacağım benim kardeşimle oln duygularımı yaşadıklarımızı o yaşayamayacak
Bu yaştan sonra ve maddi manevi bu kadar sıkıntı ile iknci çooooook zor
hayırlısı olsun canım.
kaderde ne yazılı ise o olur.
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı etsin inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?