2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok ben sözümü geri aldım o cin gibi bakışlar kafayı dik tutusu hasta falan deil sadece formuna dikkat ediyor kızın

Kirmizi uzum?????

canım o kadar fazla yapmıyor en fazla 3-4 defa yaptı azar azar yapıyor muz yedirmeye çalışıyorum artarsa dediğin gibi doktora götüreceğim...
bu arada kızınada maşallah
Tamam canım inşallah artmaz. Sağol canım. Hepsine maşallah.

annom ben o pastayı değilde seni yerim be saçlar da uzamaya başlamış
Evet canım başladı saçlarımız uzamaya bu arada kızlar bebeklerinizin saçlarını sıfıra vurdurmayı düşünüyor musunuz?

Maşallah sana yavrum benim. Canım armutun içine çok az pekmez koyup denesen sever belki ?

Yok ben sözümü geri aldım o cin gibi bakışlar kafayı dik tutusu hasta falan deil sadece formuna dikkat ediyor kızın
Evet işte doktor da bunu dedi. Hasta olsa bir yeri ağırsa dedi böyle parlak cilde sahip olmaz dedi. Böyle atik olmaz dedi. yüzü solgun olur dedi. Kızının maşallahı var dedi. Bakalım bu ay ne yapacak.İnşallah kilo alır ve açığı kapatır.

kesinlikle düşünmüyorum benimde saçım böyle yokmuş aynı annem sıfıra filan vurdurmamış ama hep kısaymış saçarım uzatmamış şimdi bir görsen o kadar kalın telli ki uzatınca iki kafalık saç oluyor kafamda

Bende düşünmüyorum ilk saçları kıyamıyorum. Benim annemde vurdurmamış kel değilim çok şükür saçım var ama doğumdan sonra bayağı döküldü.

Bende düşünmüyorum ilk saçları kıyamıyorum. Benim annemde vurdurmamış kel değilim çok şükür saçım var ama doğumdan sonra bayağı döküldü.

anam döküldü döküldü de normal ansan saçına döndü kafam şimdi azaldı biraz dökülmesi bu arada senin kızın kilosu az mı ayına göre benm kızım bu ay 150 gr almış pof

anam döküldü döküldü de normal ansan saçına döndü kafam şimdi azaldı biraz dökülmesi bu arada senin kızın kilosu az mı ayına göre benm kızım bu ay 150 gr almış pof

Evet az canım senin kız kaç kilo benim kız 6 ay 20 günlük 6500 ken 6300 e düşmüş kilomuz. Diş geliyor pek iştahımız yok.

burkacım maşallah ne kadar yakışıklı bir oğlun var senin öyle Rabbim nazarlardan saklasın şifa versin bi an önce sandalyenizde bisürü mamalar yiyin sağlık sıhhatle....

ben kpss ye hazırlandığım için 2 aydır kv lerde kalıyorum.
bugün kızımı çamaşır selesinin içine koydum gezdiriken yan gedi meleğim düştü.
çok şükür bişeyi yok korktuğu için biraz ağladı.
kv dışarıdaydı gelince ağlaması geçmişti söyledim kuçağına aldı sevdi.
5-10 dk sonra ben kızımla oynuyordum yürütmeye çalışıyordum kv me doğru.
kızıma baktığım için yüzünü görmüyordum.
sanki içinden gerizekalı aptal dedi gibi geldi.
emin değilim ama duydum sanki.
sizce ne yapmalıyım?

oyyyyyy. maşaallah bu yakışıklıya.
gözüm gönlüm açıldı valla.

kızıma saç bandı aldım kendim de yapmıştım bir sürü ama dün saçlarını keşfetti çıkarıyor taktırmıyor çıkarıyor kendi sizinkilerde de var mı bu durum

kızıma saç bandı aldım kendim de yapmıştım bir sürü ama dün saçlarını keşfetti çıkarıyor taktırmıyor çıkarıyor kendi sizinkilerde de var mı bu durum

evet canım ben takıyorum o çıkartıyor :)
bide benim kız acayip kafasını kaşıyor saçlarımı çıkıyor kafa derisimi kaşınıyor anlamadım sizlerde varmı böyle birşey

iyi akşamlar teyzeler. biz bugün parka gittik salıncak bindik.Eki Görüntüle 975282

maşallah büyümüşte salıncağa binmiş :)

bende 59 kilo ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum. bana da yapıştı bu 4 kilo gitmiyor hepsi de göbekte. beden olarak değişmedi hala 38 giyiyorum ama göbek rahatsız ediyor bu aralar sürekli korse kullanıyorum

çok geçmiş olsun inşallah biraz daha iyidir bebeğin.

yeni eviniz hayırlı olsun mutlu ve huzurlu bir şekilde oturmak nasip olur inşallah ve çok geçmiş olsun.

beklebekle inşallah bebeğinin çapaklanması masajla düzelir de herhangi bir operasyona gerek kalmaz.

emelbaha canım ya sizin doktorun verdiği bir liste vardı onu bende isteyecektim o zaman unuttum yazmayı şimdi aklıma geldi. bana da gönderir misin.

kızım dönmeye başladığından beri neredeyse hiç sırt üstü oynamıyor hemen dönüyor yüzüstü tekrar geride dönemiyor başlıyor bağırmaya. yüzüstüyken tekrar sırt üstü ne zaman dönebilecekler. o kadar abartıyor ki bazen uyurken dönüyor kendini uyandırıyor başlıyor ağlamaya. geçen gece yüzüstü uyurken buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…