- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.221
Nette buldum kız yaptım yoksa başka bir pasta yapacaktım bu 15-20 dk hazır oluyor mis hemde hafif valla :)
Yanardağ pasta :)
1 paket krem şanti
1 tane kakaolu hazır pasta tabanı
6 tane halley ya da 1 paket petibör bisküvi hangisini tercih ederseniz
1 tane muz
1 paket meyve sosu ( orman meyveli )
Süt
İlk önce meyve sosunu tarifindeki gibi hazırlayıp soğumaya bırakıyoruz. Daha sonra krem şantiyi sütle çırpıyoruz içine halleyi ya da bisküviyi ( ben halley kullandım ) parçalara ayırıp ekliyoruz. Muzu doğruyoruz ve şantiyle harmanlıyoruz ( isterseniz içine damla çikolatada ilave edebilirsiniz ben sevmediğim için kullanmadım ). Sonra pasta tabanının tekini 8 eşit parçaya bölüyoruz diğerininde üzerine kaşıkla süt döküp ıslatıyoruz ve ortasına kubbe olacak şekilde hazırladığımız harcı dolduruyoruz kenarlardan biraz boşluk bırakarak dolduruyoruz. Üçgen şekilde kestiğimiz kek dilimlerini biraz sütle ıslatıp eşit bir şekilde pastamızın üzerine diziyoruz. 1 parça artıyor 7 parça tam geliyor. Üzerine de meyve sosunu döküp servis yapıyoruz. Ben dolapta bekletmedim isterseniz bekletebilirsiniz. Krem şanti yerine pasta kremasıyla da yapabilirsiniz. Üstüne meyve sos yerine çikolata sosu da dökebilirsiniz :)) Afiyet olsun.
Eki Görüntüle 978316
Kızımda bana bakıyor ne yapıyorum diye resmini çekerken :)
Eki Görüntüle 978317
Merhabalar,
Kardeşim sabah kahvaltıya geldi ve montajını da yaptı .
Şekli şemali güzel ağırlığı güzel ama oturma kısmı çok plastik plastik yazın terletir maalesef
üstüne örtü kılıf birşey uydurmak lazım bence
Faturayı da ekledim kusura bakmayın lütfen aldığım şeyin fiyatıylaövünmek gibi hiç deil
Sizdüşünmezsiniz bikiyorum ama Zzziyarettçiler benim bedava indirimli vs aldığımı sanmasınlar diye ekledim
Asılsorun şu ki mamasandalyesinde ne yiyecek
Portakal,mandalina, greyfurt,kivi,ananas, muz,avakado,çilek,kavun ,böğürlen, nar denemek bileyasak
Elma yedi amaBütün vücudu kızardı, armut ve havucu ağzına değer değmez kustu ve kızardı
Başka ne kaldı meyve? Kafam durdu dahasebze tahıl vs tek tek denemem lazım offfff
Tamam canım inşallah artmaz. Sağol canım. Hepsine maşallah.canım o kadar fazla yapmıyor en fazla 3-4 defa yaptı azar azar yapıyor muz yedirmeye çalışıyorum artarsa dediğin gibi doktora götüreceğim...
bu arada kızınada maşallah
Evet canım başladı saçlarımız uzamaya bu arada kızlar bebeklerinizin saçlarını sıfıra vurdurmayı düşünüyor musunuz?annom ben o pastayı değilde seni yerim be saçlar da uzamaya başlamış
Maşallah sana yavrum benim. Canım armutun içine çok az pekmez koyup denesen sever belki ?Merhabalar,
Şekli şemali güzel ağırlığı güzel ama oturma kısmı çok plastik plastik yazın terletir maalesef
Faturayı da ekledim kusura bakmayın lütfen aldığım şeyin fiyatıylaövünmek gibi hiç deil
Sizdüşünmezsiniz bikiyorum ama Zzziyarettçiler benim bedava indirimli vs aldığımı sanmasınlar diye ekledim
Portakal,mandalina, greyfurt,kivi,ananas, muz,avakado,çilek,kavun ,böğürlen, nar denemek bileyasak
Elma yedi amaBütün vücudu kızardı, armut ve havucu ağzına değer değmez kustu ve kızardı
Başka ne kaldı meyve? Kafam durdu dahasebze tahıl vs tek tek denemem lazım offfff
Evet işte doktor da bunu dedi. Hasta olsa bir yeri ağırsa dedi böyle parlak cilde sahip olmaz dedi. Böyle atik olmaz dedi. yüzü solgun olur dedi. Kızının maşallahı var dedi. Bakalım bu ay ne yapacak.İnşallah kilo alır ve açığı kapatır.Yok ben sözümü geri aldım o cin gibi bakışlar kafayı dik tutusu hasta falan deil sadece formuna dikkat ediyor kızın
Tamam canım inşallah artmaz. Sağol canım. Hepsine maşallah.
Evet canım başladı saçlarımız uzamaya bu arada kızlar bebeklerinizin saçlarını sıfıra vurdurmayı düşünüyor musunuz?
Maşallah sana yavrum benim. Canım armutun içine çok az pekmez koyup denesen sever belki ?
Evet işte doktor da bunu dedi. Hasta olsa bir yeri ağırsa dedi böyle parlak cilde sahip olmaz dedi. Böyle atik olmaz dedi. yüzü solgun olur dedi. Kızının maşallahı var dedi. Bakalım bu ay ne yapacak.İnşallah kilo alır ve açığı kapatır.
kesinlikle düşünmüyorum benimde saçım böyle yokmuş aynı annem sıfıra filan vurdurmamış ama hep kısaymış saçarım uzatmamış şimdi bir görsen o kadar kalın telli ki uzatınca iki kafalık saç oluyor kafamda
Bende düşünmüyorum ilk saçları kıyamıyorum. Benim annemde vurdurmamış kel değilim çok şükür saçım var ama doğumdan sonra bayağı döküldü.
anam döküldü döküldü de normal ansan saçına döndü kafam şimdi azaldı biraz dökülmesi bu arada senin kızın kilosu az mı ayına göre benm kızım bu ay 150 gr almış pof
Evet az canım senin kız kaç kilo benim kız 6 ay 20 günlük 6500 ken 6300 e düşmüş kilomuz. Diş geliyor pek iştahımız yok.
Merhabalar,
Merhabalar,
kızıma saç bandı aldım kendim de yapmıştım bir sürü ama dün saçlarını keşfetti çıkarıyor taktırmıyor çıkarıyor kendi sizinkilerde de var mı bu durum
kızıma saç bandı aldım kendim de yapmıştım bir sürü ama dün saçlarını keşfetti çıkarıyor taktırmıyor çıkarıyor kendi sizinkilerde de var mı bu durum
iyi akşamlar teyzeler. biz bugün parka gittik salıncak bindik.Eki Görüntüle 975282
Canım bende de kaldı kilo gitmiyor bir türlü benimde hamile kalmadan önce vermem gereken 10 kilom vardı üzerine hamile kalınca ve 12 kilo alınca oldu mu 22 kilo. Doğumdan çıktığımda 72 kiloydum süt olsun diye yedim 76 oldum şimdi 74 de takılı kaldım birşey yapmıyorum hala homini gırtlak yiyorum. :) 1 ay sonra spora başlamayı düşünüyorum ama emziriyorum diye sütüm kesilir diye korkuyorum
Oğlum dün akşamdan beri hasta boğaz iltihabı var ve 10 iğne verdi dr. Atesi sürekli çıkıyor ve bir şekilde dusurmeye uğraşıyoruz. Oğlum suan uyuyor ve atesi yok. Yalnız ben bi konuyu tam anlayamadigim için rahat edemiyorum. Soğuk havale denilen şey nedir? Yani ateş olmadan mi havale geçiriliyor yoksa ateş oluyormu? Ne olur biri beni aydinlatsin korkuyorum
Sagol canım merak etmissin. Mesaji gormussun
Yariyil tatilinde annemler geldi.ablamlar babam annem cok guzel bir tatildi. Kizin hatirina burada toplandik.
Tatil bitimi bir ev isi vardi. Ve evimizide aldik cok sukur. Seneye tasinacagiz gibi insallah.
Sonrasi ben alerji gibi birsey oldum halada oyleyim kasinma var. Dun artik prof. buldum ve gittik stresten kurdesan midir nedir onu dokuyorsun dedi. Her yanim pul pul icler acisiyim.
Dun hazir hastahanete gitmisken hadi kizinda kontrolunu aadan cikaralim dedik. Kan alindi vucut fonks. ve kan degerlerine bakilsin diye. Hala kan damlasi baslsmadik biz sonuclara gore basliycaz
Ve ek gida listemizi aldik cok sukur. Zaten ben ufak ufak vermeye baslamistim.
Yani benden böyle.
Gecmis cok birikmis
Hiradan vakit bulabilirsem yani eziyeti icin degilde tam bir oyun kusu oldu. Her an oyun kikirdamalar kitap saatleri .
Rabbimin bana bir lutfu bebegim birde kiz olmasi. Ayyy uzattim.
Herkesi coook ozledim.
Herhalde ozlenmisimdirde.
Canım liste henüz hazır değil işlerden ve kızımdan fırsat buldukça yazıyorum. Mesela bugün hiç yazamadım
tamam canım liste bitince benide isteyenler arasına eklersen sevinirim :)
Tamam canım zaten kimler istemişti tam hatırlamıyorum da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?