2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canim gecer insallah..

Saat 3ten beri cok afedersiniz agzimiza etti babasiyla. Yemek yemedi yatmadi oturmadi miz miz mizzzz... Delirecektim en son babasiyla yalniz biraktim. Sonra esim iceriden seslendi altina bakalim mi diye. Bi actim ki kaka dolu hatta bikac yer kurumus bile. Derdi varmia yavrumun nasi saatlerce aklima geedi ya simdi emzirmeyi denedim, emdigu an gitti gozler. Kucagimda uyuyo. Of salak kafam((

buarada kızlar bebeğime ev salıncağı almayı düşünüyorum yonca zıpır bebek salıncağı nasıldr sizce hiç kullanan var mı aranızda

Gecmis olsun canım , tez vakitte iyileşsin insallah
Hosgeldiniz
Cok cok gecmis olsun , insallah geçer hemen
Evet kanali ben masajla acacakmisim, o ilac da tedavi amacli antibiyotikli bi damlaymis. Cayla sil dedi gozunu, onu yapmiyorduk yapicam artik.
Gecmis olsun canım , insallah ameliyata gerek kalmaz
Allah kavuştursun tez vakitte :)
Üzüldüm ya insallah kilo almaya baslar , kendini suçlama canım seninle ne alakası var, bebegin yapısıyla alakalı bu kilo isi, hem diş çıkardığı icin kilo almamıştır sıkma canını , düzelir insallah
Ne yaptın emel sen yaa, hani zayıflayacaktik

Kızın da ne kadar akıllı bakmış , koca kız gibi maşallah , akıllı bıdık

Son düzenleme:

Canım güle güle kullanın , iyi günlerde insallah
Hic sıkma canını , bunlar hep imtihan . Insallah bu günlerde geçecek , kuzun tamamen iyileşecek , maşallah cok tatlı ve kilosu da iyi görünüyor , sorun yok Demekki , saglıklı olsunda bosver biraz gec başlasın meyvelere filan , gün gelir bu günlerin acısını çıkartır , bu seferde yeme oğlum diye elinden almaya çalışırsın :))

Emelcim hic bisey yemiyor , iştahsız ya similac mı içirsen acaba, az ve öz olur ,kalorili yemiş olur

Yada direk yas pastalarla başlayacak senin kız , dişleri bi gelsin hele , tez canlı , bebek yiyecekleri kesmiyor onu :))

Kirmizi uzum?????

Evet erik ve üzüm deniycem inşallah yer yani yiyebilir

Tamam canım inşallah artmaz. Sağol canım. Hepsine maşallah

Maşallah sana yavrum benim. Canım armutun içine çok az pekmez koyup denesen sever belki.

Tadından değil alerjiden kustu ve kızardı , tat bilmiyorki yavrum

burkacım maşallah ne kadar yakışıklı bir oğlun var senin öyle Rabbim nazarlardan saklasın şifa versin bi an önce sandalyenizde bisürü mamalar yiyin sağlık sıhhatle....

oyyyyyy. maşaallah bu yakışıklıya.
gözüm gönlüm açıldı valla.

Teşekkurler teyzeleri

Saol Meltemcim , Evet bu da bir sınav biliyorum ama insanın evladına istediğini alıp yedirememesini zor zannederdim
ama varken yedirememek daha zor , sağlığı iyi çok şükür o kötü günleri düşündükçe halimize şükrediyorum.
Kilosu da doğumda kilollu doğduğu için iyi yoksa daha 5,5 ayda 4 kilo bile almadı toplam. Neyse sen nasılsın Ali nasıl dier bebişlerin nasıl?

Mrhb bakıcıya karar verdin mi hangisi?
Merhaba burkacım
Unutmamışsın beni çok sevindim:)) 2 bakıcı adayı daha haberi aldım. Onlarla da görüşmeyi bekliyorum. Seçenekler 4 oldu. Üçüncüsü 2 çocuklu bi bayan. Daha önce hiç çocuk bakmamış. Dördüncüsü de 40 yaşlarında bi bayan eşini kaybetmiş çocuklarını büyütmüş. Baktığı çocuk okula başlamış çocuğun ailesi çok memnunmuş. Bana böyle haber geldi. Şu anda annemdeyim haftaya gidince bi de onlarla görüşeceğim. Acele karar vermek istemiyorum. Allahım inş içime sinen biri çıkar karşıma. En geç Mart15 de başlamak istiyorum. Açıkçası evde çok bunaldım. Kuzuma bakmak iyi ama biraz sosyalleşmeye ihtiyacım var. İnan altı aydır saçım topuz. Evde eşofman, topuz, patik şeklinde geziyorum. Hiç saçımı açmadım bile:)))

Sagol meltemcim, operim

Canım inşallah hayırlısı hangisiyse o olur. İlk yazdığında ikisi d içime sinmemişti şimdi 4 seçenekten dördüncüsü diyorum,
Deneyimli referans verebiken evine gelip bakıcak çok genç yada yaşlı değil ben oyumu dört numaraya veriyorum.
Evde bunalma kısmı fazlasıyla var ama benim işe başlamam en erken 2 yaşında olur o da olursa yani.
Topuz konusunda ben yıkarken saçımı açınca bile kendimi garp hissediyorum bunlar ne kafamda diye:)
Zamanında çok büyük konuşmuşum bebbek olunca kendini salıyor kadınlar vs diye o kendini salmakdeilkendineayırcakvakti olmamakmış anladım

Avokado denemis miydin canim?

Ben de 4.drn yanayim. İlk ikisini begenmemistim oyuzden cvp yazmadim ama bu sonuncu iyi gibi.

Sağolun kızlar,
İnşallah dedikleri gibidir. Memnun olan ailenin numarasını bulmaya çalışıyoruz şimdi. Ayrıntılı konuşmak istiyorum sonra da bakmak isteyen kadınla konuşacağım. Bi çok şeyi ayrıntılı konuşmak istiyorum. Ikisinin söyledikleri birbirini tutuyor mu falan ona bakıcam. Yalan var mı falan yani. Haber eden mi övmüş yoksa gerçekten övüyorlar mı? Çünkü 1 ay önce çok önerdikleri birinin referansını aradığımda kadının yalan söylediği ortaya çıktı. Dedektif gibi inceliyorum insanları :)) boşuna yıllardır CSI izlemedik herhalde di mi:))

pasta çok güzel görünüyor ellerine sağlık ama kızın çok çok daha güzel ve tatlı görünüyor maşallah.

mama sandalyeniz hayırlı olsun. sandalyesinde bol bol yesin bol bol kilo alsın inşallah. oğlunda çok yakışıklı maşallah

saçlarını kazıtmayı düşünüyordum araştırdım ve sonuç; saçları kazıtmak gürleştirmiyormuş o yüzden vazgeçtim.

kızıma saç bandı aldım kendim de yapmıştım bir sürü ama dün saçlarını keşfetti çıkarıyor taktırmıyor çıkarıyor kendi sizinkilerde de var mı bu durum

bizimki saç bandını ağzına indrip yemeye çalışıyor canm

benim kızımda öyle başında bant tutmuyor yüzüne çekip ağzında emmeye başlıyor.

ilk adaylar benimde çok içime sinmemişti ama bu yazdıklarından sonra benimde fikrim 4. seçenek. inşallah içine sinen kişi en iyisi olur da kuzuna çok iyi bakar.

Sagol canım bizde iyiyiz, benimki de fazla kilo almadı , doğumdan beri toplam 3 kilo almış , 4 kg doğmuştu 7 kilo idi 6 aylık oldugunda.
Neyse saglıklı olsunlar da.
Ali iyi , grip gecti ama hafif öksürük kaldı , oksurdukce uyanıyor , uykumuz 2 haftadır cok kötü

Birde hepinizden dua istiyorum, Testislerinde hidrosel var ( sıvı , doğuştan var) , salı gunü cok artmıştı , artık kucak gezgini oldugu icin yerçekimine bağlı artarmış , ultrason çektiler fıtık degil sadece su dediler cok sukur ama 1-1,5 yasına kadar geçmezse ameliyat gerekirmiş , insallah geçer bende hic istemiyorum genel anestezi almasını
Canım hakkınızda hayırlısı olsun , banada 4. Seçenek iyi göründü , en önemlisi de sizin evinizde bakması olur , cocuklar düzeni değişti mı cok huzursuz oluyor
Birde en iyi bakıcı bile kendi cocuğu yanında olursa seninki 2. Plana düşüyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…