- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.241
maşallah büyümüşte salıncağa binmiş :)
bende 59 kilo ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum. bana da yapıştı bu 4 kilo gitmiyor hepsi de göbekte. beden olarak değişmedi hala 38 giyiyorum ama göbek rahatsız ediyor bu aralar sürekli korse kullanıyorum
çok geçmiş olsun inşallah biraz daha iyidir bebeğin.
yeni eviniz hayırlı olsun mutlu ve huzurlu bir şekilde oturmak nasip olur inşallah ve çok geçmiş olsun.
beklebekle inşallah bebeğinin çapaklanması masajla düzelir de herhangi bir operasyona gerek kalmaz.
emelbaha canım ya sizin doktorun verdiği bir liste vardı onu bende isteyecektim o zaman unuttum yazmayı şimdi aklıma geldi. bana da gönderir misin.
Tamam canım zaten kimler istemişti tam hatırlamıyorum da :)
evet canım ben takıyorum o çıkartıyor :)
bide benim kız acayip kafasını kaşıyor saçlarımı çıkıyor kafa derisimi kaşınıyor anlamadım sizlerde varmı böyle birşey
kızıma saç bandı aldım kendim de yapmıştım bir sürü ama dün saçlarını keşfetti çıkarıyor taktırmıyor çıkarıyor kendi sizinkilerde de var mı bu durum
Gecmis olsun canım , tez vakitte iyileşsin insallahOğlum dün akşamdan beri hasta boğaz iltihabı var ve 10 iğne verdi dr. Atesi sürekli çıkıyor ve bir şekilde dusurmeye uğraşıyoruz. Oğlum suan uyuyor ve atesi yok. Yalnız ben bi konuyu tam anlayamadigim için rahat edemiyorum. Soğuk havale denilen şey nedir? Yani ateş olmadan mi havale geçiriliyor yoksa ateş oluyormu? Ne olur biri beni aydinlatsin korkuyorum
HosgeldinizSagol canım merak etmissin. Mesaji gormussun
Yariyil tatilinde annemler geldi.ablamlar babam annem cok guzel bir tatildi. Kizin hatirina burada toplandik.
Tatil bitimi bir ev isi vardi. Ve evimizide aldik cok sukur. Seneye tasinacagiz gibi insallah.
Sonrasi ben alerji gibi birsey oldum halada oyleyim kasinma var. Dun artik prof. buldum ve gittik stresten kurdesan midir nedir onu dokuyorsun dedi. Her yanim pul pul icler acisiyim.
Dun hazir hastahanete gitmisken hadi kizinda kontrolunu aadan cikaralim dedik. Kan alindi vucut fonks. ve kan degerlerine bakilsin diye. Hala kan damlasi baslsmadik biz sonuclara gore basliycaz
Ve ek gida listemizi aldik cok sukur. Zaten ben ufak ufak vermeye baslamistim.
Yani benden böyle.
Gecmis cok birikmis
Hiradan vakit bulabilirsem yani eziyeti icin degilde tam bir oyun kusu oldu. Her an oyun kikirdamalar kitap saatleri .
Rabbimin bana bir lutfu bebegim birde kiz olmasi. Ayyy uzattim.
Herkesi coook ozledim.
Herhalde ozlenmisimdirde.
Gecmis olsun canım , insallah ameliyata gerek kalmazEvet kanali ben masajla acacakmisim, o ilac da tedavi amacli antibiyotikli bi damlaymis. Cayla sil dedi gozunu, onu yapmiyorduk yapicam artik.
Allah kavuştursun tez vakitte :)Ozledik valla benim de gecen aklima gelmistin nerelerde bu kiz dedim ama asilardan beri huzursuzuz genelde okuyup ciktim. Bende de stresten egzama basladi, sinirlendigimde filan kollarim bacaklar
Kasiniyor, sac egzamasi diye basladi simdi heryerde var. Allah yardimcimiz olsun. Benim de pazar gununden beri annem yanimdaydi pek mutluydum aslinda ama nasi gecti anlamadim
Bugun donuyor huzunluyum(
Üzüldüm ya insallah kilo almaya baslar , kendini suçlama canım seninle ne alakası var, bebegin yapısıyla alakalı bu kilo isi, hem diş çıkardığı icin kilo almamıştır sıkma canını , düzelir insallahEvet geçen aynı doktorumuz baktı. Valla bilmiyorum ya netten tartı arıyorum bakalım olmazsa alacağım bir tartı tartacağım evde. Tamam zayıf bir çocuk olacak şişman olmayacak ama kilo vermesi canımı sıktı. Yani kendimi sorguluyorum bakamıyormuyum diye. Çünkü geçen hafta ve bu hafta cidden yemedi yediremedim öğürdü hep.
Ne yaptın emel sen yaa, hani zayıflayacaktikNette buldum kız yaptım yoksa başka bir pasta yapacaktım bu 15-20 dk hazır oluyor mis hemde hafif valla :)
Yanardağ pasta :)
1 paket krem şanti
1 tane kakaolu hazır pasta tabanı
6 tane halley ya da 1 paket petibör bisküvi hangisini tercih ederseniz
1 tane muz
1 paket meyve sosu ( orman meyveli )
Süt
İlk önce meyve sosunu tarifindeki gibi hazırlayıp soğumaya bırakıyoruz. Daha sonra krem şantiyi sütle çırpıyoruz içine halleyi ya da bisküviyi ( ben halley kullandım ) parçalara ayırıp ekliyoruz. Muzu doğruyoruz ve şantiyle harmanlıyoruz ( isterseniz içine damla çikolatada ilave edebilirsiniz ben sevmediğim için kullanmadım ). Sonra pasta tabanının tekini 8 eşit parçaya bölüyoruz diğerininde üzerine kaşıkla süt döküp ıslatıyoruz ve ortasına kubbe olacak şekilde hazırladığımız harcı dolduruyoruz kenarlardan biraz boşluk bırakarak dolduruyoruz. Üçgen şekilde kestiğimiz kek dilimlerini biraz sütle ıslatıp eşit bir şekilde pastamızın üzerine diziyoruz. 1 parça artıyor 7 parça tam geliyor. Üzerine de meyve sosunu döküp servis yapıyoruz. Ben dolapta bekletmedim isterseniz bekletebilirsiniz. Krem şanti yerine pasta kremasıyla da yapabilirsiniz. Üstüne meyve sos yerine çikolata sosu da dökebilirsiniz :)) Afiyet olsun.
Eki Görüntüle 978316
Kızımda bana bakıyor ne yapıyorum diye resmini çekerken :)
Eki Görüntüle 978317
Merhabalar,
Kardeşim sabah kahvaltıya geldi ve montajını da yaptı .
Şekli şemali güzel ağırlığı güzel ama oturma kısmı çok plastik plastik yazın terletir maalesef
üstüne örtü kılıf birşey uydurmak lazım bence
Faturayı da ekledim kusura bakmayın lütfen aldığım şeyin fiyatıylaövünmek gibi hiç deil
Sizdüşünmezsiniz bikiyorum ama Zzziyarettçiler benim bedava indirimli vs aldığımı sanmasınlar diye ekledim
Asılsorun şu ki mamasandalyesinde ne yiyecek
Portakal,mandalina, greyfurt,kivi,ananas, muz,avakado,çilek,kavun ,böğürlen, nar denemek bileyasak
Elma yedi amaBütün vücudu kızardı, armut ve havucu ağzına değer değmez kustu ve kızardı
Başka ne kaldı meyve? Kafam durdu dahasebze tahıl vs tek tek denemem lazım offfff
Kirmizi uzum?????
Tamam canım inşallah artmaz. Sağol canım. Hepsine maşallah
Maşallah sana yavrum benim. Canım armutun içine çok az pekmez koyup denesen sever belki.
burkacım maşallah ne kadar yakışıklı bir oğlun var senin öyle Rabbim nazarlardan saklasın şifa versin bi an önce sandalyenizde bisürü mamalar yiyin sağlık sıhhatle....
oyyyyyy. maşaallah bu yakışıklıya.
gözüm gönlüm açıldı valla.
Canım güle güle kullanın , iyi günlerde insallah
Hic sıkma canını , bunlar hep imtihan . Insallah bu günlerde geçecek , kuzun tamamen iyileşecek , maşallah cok tatlı ve kilosu da iyi görünüyor , sorun yok Demekki , saglıklı olsunda bosver biraz gec başlasın meyvelere filan , gün gelir bu günlerin acısını çıkartır , bu seferde yeme oğlum diye elinden almaya çalışırsın :))
Merhaba burkacımMrhb bakıcıya karar verdin mi hangisi?
buarada kızlar bebeğime ev salıncağı almayı düşünüyorum yonca zıpır bebek salıncağı nasıldr sizce hiç kullanan var mı aranızda
Gecmis olsun canım , tez vakitte iyileşsin insallah
Hosgeldiniz
Cok cok gecmis olsun , insallah geçer hemen
Gecmis olsun canım , insallah ameliyata gerek kalmaz
Allah kavuştursun tez vakitte :)
Üzüldüm ya insallah kilo almaya baslar , kendini suçlama canım seninle ne alakası var, bebegin yapısıyla alakalı bu kilo isi, hem diş çıkardığı icin kilo almamıştır sıkma canını , düzelir insallah
Ne yaptın emel sen yaa, hani zayıflayacaktik
Kızın da ne kadar akıllı bakmış , koca kız gibi maşallah , akıllı bıdık
Merhaba burkacım
Unutmamışsın beni çok sevindim:)) 2 bakıcı adayı daha haberi aldım. Onlarla da görüşmeyi bekliyorum. Seçenekler 4 oldu. Üçüncüsü 2 çocuklu bi bayan. Daha önce hiç çocuk bakmamış. Dördüncüsü de 40 yaşlarında bi bayan eşini kaybetmiş çocuklarını büyütmüş. Baktığı çocuk okula başlamış çocuğun ailesi çok memnunmuş. Bana böyle haber geldi. Şu anda annemdeyim haftaya gidince bi de onlarla görüşeceğim. Acele karar vermek istemiyorum. Allahım inş içime sinen biri çıkar karşıma. En geç Mart15 de başlamak istiyorum. Açıkçası evde çok bunaldım. Kuzuma bakmak iyi ama biraz sosyalleşmeye ihtiyacım var. İnan altı aydır saçım topuz. Evde eşofman, topuz, patik şeklinde geziyorum. Hiç saçımı açmadım bile:)))
Evet erik ve üzüm deniycem inşallah yer yani yiyebilir
Tadından değil alerjiden kustu ve kızardı , tat bilmiyorki yavrum
Teşekkurler teyzeleri
Saol Meltemcim , Evet bu da bir sınav biliyorum ama insanın evladına istediğini alıp yedirememesini zor zannederdim
ama varken yedirememek daha zor , sağlığı iyi çok şükür o kötü günleri düşündükçe halimize şükrediyorum.
Kilosu da doğumda kilollu doğduğu için iyi yoksa daha 5,5 ayda 4 kilo bile almadı toplam. Neyse sen nasılsın Ali nasıl dier bebişlerin nasıl?
Canım inşallah hayırlısı hangisiyse o olur. İlk yazdığında ikisi d içime sinmemişti şimdi 4 seçenekten dördüncüsü diyorum,
Deneyimli referans verebiken evine gelip bakıcak çok genç yada yaşlı değil ben oyumu dört numaraya veriyorum.
Evde bunalma kısmı fazlasıyla var ama benim işe başlamam en erken 2 yaşında olur o da olursa yani.
Topuz konusunda ben yıkarken saçımı açınca bile kendimi garp hissediyorum bunlar ne kafamda diye:)
Zamanında çok büyük konuşmuşum bebbek olunca kendini salıyor kadınlar vs diye o kendini salmakdeilkendineayırcakvakti olmamakmış anladım
Ben de 4.drn yanayim. İlk ikisini begenmemistim oyuzden cvp yazmadim ama bu sonuncu iyi gibi.
Nette buldum kız yaptım yoksa başka bir pasta yapacaktım bu 15-20 dk hazır oluyor mis hemde hafif valla :)
Yanardağ pasta :)
1 paket krem şanti
1 tane kakaolu hazır pasta tabanı
6 tane halley ya da 1 paket petibör bisküvi hangisini tercih ederseniz
1 tane muz
1 paket meyve sosu ( orman meyveli )
Süt
İlk önce meyve sosunu tarifindeki gibi hazırlayıp soğumaya bırakıyoruz. Daha sonra krem şantiyi sütle çırpıyoruz içine halleyi ya da bisküviyi ( ben halley kullandım ) parçalara ayırıp ekliyoruz. Muzu doğruyoruz ve şantiyle harmanlıyoruz ( isterseniz içine damla çikolatada ilave edebilirsiniz ben sevmediğim için kullanmadım ). Sonra pasta tabanının tekini 8 eşit parçaya bölüyoruz diğerininde üzerine kaşıkla süt döküp ıslatıyoruz ve ortasına kubbe olacak şekilde hazırladığımız harcı dolduruyoruz kenarlardan biraz boşluk bırakarak dolduruyoruz. Üçgen şekilde kestiğimiz kek dilimlerini biraz sütle ıslatıp eşit bir şekilde pastamızın üzerine diziyoruz. 1 parça artıyor 7 parça tam geliyor. Üzerine de meyve sosunu döküp servis yapıyoruz. Ben dolapta bekletmedim isterseniz bekletebilirsiniz. Krem şanti yerine pasta kremasıyla da yapabilirsiniz. Üstüne meyve sos yerine çikolata sosu da dökebilirsiniz :)) Afiyet olsun.
Eki Görüntüle 978316
Kızımda bana bakıyor ne yapıyorum diye resmini çekerken :)
Eki Görüntüle 978317
Merhabalar,
Kardeşim sabah kahvaltıya geldi ve montajını da yaptı .
Şekli şemali güzel ağırlığı güzel ama oturma kısmı çok plastik plastik yazın terletir maalesef
üstüne örtü kılıf birşey uydurmak lazım bence
Faturayı da ekledim kusura bakmayın lütfen aldığım şeyin fiyatıylaövünmek gibi hiç deil
Sizdüşünmezsiniz bikiyorum ama Zzziyarettçiler benim bedava indirimli vs aldığımı sanmasınlar diye ekledim
Asılsorun şu ki mamasandalyesinde ne yiyecek
Portakal,mandalina, greyfurt,kivi,ananas, muz,avakado,çilek,kavun ,böğürlen, nar denemek bileyasak
Elma yedi amaBütün vücudu kızardı, armut ve havucu ağzına değer değmez kustu ve kızardı
Başka ne kaldı meyve? Kafam durdu dahasebze tahıl vs tek tek denemem lazım offfff
Tamam canım inşallah artmaz. Sağol canım. Hepsine maşallah.
Evet canım başladı saçlarımız uzamaya bu arada kızlar bebeklerinizin saçlarını sıfıra vurdurmayı düşünüyor musunuz?
Maşallah sana yavrum benim. Canım armutun içine çok az pekmez koyup denesen sever belki ?
Evet işte doktor da bunu dedi. Hasta olsa bir yeri ağırsa dedi böyle parlak cilde sahip olmaz dedi. Böyle atik olmaz dedi. yüzü solgun olur dedi. Kızının maşallahı var dedi. Bakalım bu ay ne yapacak.İnşallah kilo alır ve açığı kapatır.
kızıma saç bandı aldım kendim de yapmıştım bir sürü ama dün saçlarını keşfetti çıkarıyor taktırmıyor çıkarıyor kendi sizinkilerde de var mı bu durum
bizimki saç bandını ağzına indrip yemeye çalışıyor canm
Merhaba burkacım
Unutmamışsın beni çok sevindim:)) 2 bakıcı adayı daha haberi aldım. Onlarla da görüşmeyi bekliyorum. Seçenekler 4 oldu. Üçüncüsü 2 çocuklu bi bayan. Daha önce hiç çocuk bakmamış. Dördüncüsü de 40 yaşlarında bi bayan eşini kaybetmiş çocuklarını büyütmüş. Baktığı çocuk okula başlamış çocuğun ailesi çok memnunmuş. Bana böyle haber geldi. Şu anda annemdeyim haftaya gidince bi de onlarla görüşeceğim. Acele karar vermek istemiyorum. Allahım inş içime sinen biri çıkar karşıma. En geç Mart15 de başlamak istiyorum. Açıkçası evde çok bunaldım. Kuzuma bakmak iyi ama biraz sosyalleşmeye ihtiyacım var. İnan altı aydır saçım topuz. Evde eşofman, topuz, patik şeklinde geziyorum. Hiç saçımı açmadım bile:)))
Sagol canım bizde iyiyiz, benimki de fazla kilo almadı , doğumdan beri toplam 3 kilo almış , 4 kg doğmuştu 7 kilo idi 6 aylık oldugunda.Evet erik ve üzüm deniycem
Saol Meltemcim , Evet bu da bir sınav biliyorum ama insanın evladına istediğini alıp yedirememesini zor zannederdim
ama varken yedirememek daha zor , sağlığı iyi çok şükür o kötü günleri düşündükçe halimize şükrediyorum.
Kilosu da doğumda kilollu doğduğu için iyi yoksa daha 5,5 ayda 4 kilo bile almadı toplam. Neyse sen nasılsın Ali nasıl dier bebişlerin nasıl?
Canım hakkınızda hayırlısı olsun , banada 4. Seçenek iyi göründü , en önemlisi de sizin evinizde bakması olur , cocuklar düzeni değişti mı cok huzursuz oluyorMerhaba burkacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?