2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.. size geçen gün ev bebek bisküvisi tarifi paylaşmıştım.. 2 gün önce yaptım. o kadar sert oldu ki üstüne istediğiniz kadar sıcak su dökün püre olmuyor.. bugün çareyi önce rondodan geçirmekte buldum.. aranızda yapacaklar varsa önce un haline gitirin ondan sonra mama yapın.. yoksa olmuyor..

buarada kızlar bebeğime ev salıncağı almayı düşünüyorum yonca zıpır bebek salıncağı nasıldr sizce hiç kullanan var mı aranızda

halam kullanıyo onu canım.. daha doğrusu kullanmaya çalışıyor.. demirleri çok yakın birbirine.. sürekli yanında olman lazım.. sallanırken elini çıkartırsa Allah korusun kolu sıkışabilir büyüdüğünde tabi.. halamın kızıda sürekli sallanırken kollarını açıyordu ilk kızında fazla kullanamadı.. 2. daha bebek olduğu için rahat..

Gunaydin ve iyi pazarlar sevgili anneler ve tatlı bebisleri :)

kucak gezgini oğluma kanguru alalım diyor babası
Sizce kanguru mu babasling mı daha uygun olur

Kanguru 9 aya kadar yazıyor bazılarında , babaslinge 2 yas demis, hepsiburada da yorumları okudum , siz ne dersiniz

Son düzenleme:
Az önce kahvaltı da ilk kez yumurta verdim ve yüzü kızardi

Anladım ki bizim oğlanın yumurtaya alerjisi varmis malesef , hiçbirinde olmadı 3. Bebekte cikti hic beklemiyordum o yüzden

bababmız dışarıya gitti uzuun zamandır görüşmedği arkadaşlarıyla görüşecek biz kızımla evde yalnız kaldık bebek arabamızda arabanın bagajında kaldı (
evde çok sıkılırsak artık komşudan isteyceğim pffff

Eheh supermissin :)))) benim bukadari aklima gelmezdi kanimca)

Allah sifa versin meltemcim, insallH gerek kalmaz. İnsan kiyamiyor iste.

o zaman tavsiye edebilceğiniz başka marka var mı canm almak istiyorum ama hangi marka alacağımı bilmiyorum

bzim babamızda annesine gitti keşke yakın olsak bizde birbirimize gelir giderdik beyler evde yokken :)

Ben neko marka wrap sling(babyslingin bi modeli) kullaniyorum bak 10kilo oldu hala kullaniyorum. Kangur da vardi kullanamadim bi arkadasa verdim bacaklarini sıktı rahat edemedi kesinlikle babysling derim. Model olarak da wrap olanlar cok rahat bebek icin.

canım bende istiyorum

Tamam canım bitirince atacağım böyle giderse bizim bebişler kocaman olacak ben bitiremeden :)

Ben ben bennn:))
Canımcım seni unutmam mümkün değil. mucuks
Bende üzüldüm hani almasa yine tamam birde vermiş hemde 1 hafta da İnşallah toparlarız. Kocacığıma süpriz yaptım birde güzel duruyordu çok hafif aslında :) Hepsine kocaman maşallah .

Med söyleyince eşime bir tane aldırdım dün ama sevmedi pek biberona koydum verdim içmedi bugün kalanını mamaya koyup vermeyi düşünüyorum. Biberonun memesini ısırıp durdu.

Anladım canım Çok şükür kilosu sağlığı iyi canım. İlerde başlar annesi üzülme sakın.

Hepsine maşallah canım . Benim görümcemin kızını kazıdılar onun sanki gürleşti gibi. Bende düşünmüyorum kazıtmayı kayınpederim geçen gün gidip kestirelim dedi. Kayınvalidem yok daha küçük dedi. Bana soran yok ? Tabi ben istemediğim için kazıtılmayacak.

Anladım ki bizim oğlanın yumurtaya alerjisi varmis malesef , hiçbirinde olmadı 3. Bebekte cikti hic beklemiyordum o yüzden
Dikkatli olacaksın canım yumurtalı herşeyi verirken dikkat et.
Benim çok şükür birşeye alerjisi çıkmadı ama iştahı yok .
Mesela ben süt içerken öyle iştahlı bakıyor ki ona süt koyuyorum içmiyor. ( sağdığım sütten ) Dün ilk defa ona inek sütünden çay kaşığının ucu ile verdim daha istedi tabi vermedim. Galiba sevecek sütü ilerde.

Bizimde babamız işe gitti oysa ben alışverişe gideriz diye düşünmüştüm Ben çıksam mı acaba ya?

o zaman tavsiye edebilceğiniz başka marka var mı canm almak istiyorum ama hangi marka alacağımı bilmiyorum

bzim babamızda annesine gitti keşke yakın olsak bizde birbirimize gelir giderdik beyler evde yokken :)

Ahh keşke :)

Helenascım bana da şimdi 4. aday daha iyi gibi geldi. İnşallah doğru kişilerle kaşılarşırsın.

ay evet ya yakın olsaydık pazar günü genelde beyler evde oluyor kimseyle görüşemiyosun

Tamam canım bitirince atacağım böyle giderse bizim bebişler kocaman olacak ben bitiremeden :)

Bizimde babamız işe gitti oysa ben alışverişe gideriz diye düşünmüştüm Ben çıksam mı acaba ya?

hayırlısı olsun bitirirsin yaa :)

ay ben biliyodum gideceğini ama bukdar erken gideceğini bilmiyodum bizi biraz gezdirir öyle gider diye düşünmüştüm ama gitti kızım bile huysuz babası gitti diye neyseki sonunda uyudu

Bizde gezmeye gidecektin telefonun geldi gitti

Mrhb iki indirim hbr verip cıkıcam ozan durmuyor.

1- carrefourda 100 lüprima aktif 38 TL
2- ebebekte cybex otqokoltuğu indirrimde

Mrhb iki indirim hbr verip cıkıcam ozan durmuyor.

1- carrefourda 100 lüprima aktif 38 TL
2- ebebekte cybex otqokoltuğu indirrimde

E bebekte lansinoh urunleri ve baby jem urunleri de indirimde. İse basladiktan sonra lazim olacak diye sut saklama posetlerinden aldim. Bi de cybex pallas 2 fix aldik, 799dan 575edustu bizim kiz icinde hemen uyudu bile:)) ön bardan dolayi en guvenli 10koltul icinde bu.

slm güzel anneler ben uzun süredir bakamadım inş tüm bebiişlerimizde sizlerde iisinizdiamanlarır.biz son zamanlarda zincişrleme hastalıklarla boğuştuk.önce bebeğim ve ben faranjit olduk(annesi öğretmen ya illa ilk hastalığı öğrtmn hastalığı olacak).neyse onu atlattık benim göğsüm mastit oldu.umma da diyorlar.allahım o ne korkunç bişiymiş sezeryan falan yanında halt etmiş.canınız ne isterse yiyin hemen derim arkadaşlar.inş kimse olmaz berbat bişiy.sonra bebeğim bronşit oldu sabah akşam iğne yaptırdık yeni bitti antibiyotik hala devam.bu arada ben işe başladım ilk gün çok zordu bebeğimi bırakıp gitmek öyle zor geldi ki anlatamam kızlar.ilk tenefüste aradım hemen ağlıyprdu sesini duyunca içim parçalandı resmen.dakika sayıyorum okulda çıkışa kadar.
babaannesi bakıyor şimdilik oğluşuma.
normalde kaç saat uğraşırım uyusun die babannesi yatağına koyuyor kendi kendine uyuyor hemde normalde 45 dk yatan çocuk 2 saat uyuyor hayret ettim valla.ama işin garibi hafta sonu babanne gitti oğluş yine aynı yatağında uyumuyor ağlıyor ve az yatıyor.bana mı naz yapıyor anlamadım ki.çalışan anneler sizde durumlar nasıl merak eettim valla.şimdilik bu kadar bizden haberler.öpüyoruz sizleri

Avokado denemis miydin canim?

Avakadoyu denemek bile yasak ama ben 1 ay sonra falan deniycem azcıkk

Çok geçmiş olsun dua ederiz tabii ne demek gerek kalmayacak ameliyata iyi olacak merak etme :)

Ben babaslig aldım hatta hamile olduğumu öğrendikten sonra ilk aldığım şeydi ama hiç kullanamadım paketinde duruyor çok güven vermedi bana belki büyüyünce kullanırım diyesaklıyorum yani bence buaralar kullanmak için babaslng iyi deil kanguru yada wrap daha iyi

Ayy her yazdığına cvp yazdım ama bildiğim konular olduğu için, yumurta alrjisi varsa diğer hayvansalprotenlere de dikkat et yumurtanın beyazını hiç verme başka bir şeye alerjisi çıkmaz inşallah

Beklecim biz de sabahın köründe pallas2 almaya gittik ama ordadenerken tam içime sinmedi içinde otururken kafasını tam kavramıyordu ve bacak larını hareket ettiremeyince sinirlendi ozanbey ve sirona aldık.
Hatta 3 çift vardı hamile kadınlar biz sironayı seçince onlar da pallastan vazgeçip sironayı seçtiler. İnşallah kazasız belasız kullanırız da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…