- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.261
buarada kızlar bebeğime ev salıncağı almayı düşünüyorum yonca zıpır bebek salıncağı nasıldr sizce hiç kullanan var mı aranızda
Az önce kahvaltı da ilk kez yumurta verdim ve yüzü kızardi
Anladım ki bizim oğlanın yumurtaya alerjisi varmis malesef , hiçbirinde olmadı 3. Bebekte cikti hic beklemiyordum o yüzden
Sağolun kızlar,
İnşallah dedikleri gibidir. Memnun olan ailenin numarasını bulmaya çalışıyoruz şimdi. Ayrıntılı konuşmak istiyorum sonra da bakmak isteyen kadınla konuşacağım. Bi çok şeyi ayrıntılı konuşmak istiyorum. Ikisinin söyledikleri birbirini tutuyor mu falan ona bakıcam. Yalan var mı falan yani. Haber eden mi övmüş yoksa gerçekten övüyorlar mı? Çünkü 1 ay önce çok önerdikleri birinin referansını aradığımda kadının yalan söylediği ortaya çıktı. Dedektif gibi inceliyorum insanları :)) boşuna yıllardır CSI izlemedik herhalde di mi:))
Sagol canım bizde iyiyiz, benimki de fazla kilo almadı , doğumdan beri toplam 3 kilo almış , 4 kg doğmuştu 7 kilo idi 6 aylık oldugunda.
Neyse saglıklı olsunlar da.
Ali iyi , grip gecti ama hafif öksürük kaldı , oksurdukce uyanıyor , uykumuz 2 haftadır cok kötü
Birde hepinizden dua istiyorum, Testislerinde hidrosel var ( sıvı , doğuştan var) , salı gunü cok artmıştı , artık kucak gezgini oldugu icin yerçekimine bağlı artarmış , ultrason çektiler fıtık degil sadece su dediler cok sukur ama 1-1,5 yasına kadar geçmezse ameliyat gerekirmiş , insallah geçer bende hic istemiyorum genel anestezi almasını
Canım hakkınızda hayırlısı olsun , banada 4. Seçenek iyi göründü , en önemlisi de sizin evinizde bakması olur , cocuklar düzeni değişti mı cok huzursuz oluyor
Birde en iyi bakıcı bile kendi cocuğu yanında olursa seninki 2. Plana düşüyor malesef
halam kullanıyo onu canım.. daha doğrusu kullanmaya çalışıyor.. demirleri çok yakın birbirine.. sürekli yanında olman lazım.. sallanırken elini çıkartırsa Allah korusun kolu sıkışabilir büyüdüğünde tabi.. halamın kızıda sürekli sallanırken kollarını açıyordu ilk kızında fazla kullanamadı.. 2. daha bebek olduğu için rahat..
bababmız dışarıya gitti uzuun zamandır görüşmedği arkadaşlarıyla görüşecek biz kızımla evde yalnız kaldık bebek arabamızda arabanın bagajında kaldı(
evde çok sıkılırsak artık komşudan isteyceğim pffff
Gunaydin ve iyi pazarlar sevgili anneler ve tatlı bebisleri :)
kucak gezgini oğluma kanguru alalım diyor babası
Sizce kanguru mu babasling mı daha uygun olur
Kanguru 9 aya kadar yazıyor bazılarında , babaslinge 2 yas demis, hepsiburada da yorumları okudum , siz ne dersiniz
canım bende istiyorum
Canımcım seni unutmam mümkün değil. mucuksBen ben bennn:))
Bende üzüldüm hani almasa yine tamam birde vermiş hemde 1 hafta daGecmis olsun canım , tez vakitte iyileşsin insallah
Hosgeldiniz
Cok cok gecmis olsun , insallah geçer hemen
Gecmis olsun canım , insallah ameliyata gerek kalmaz
Allah kavuştursun tez vakitte :)
Üzüldüm ya insallah kilo almaya baslar , kendini suçlama canım seninle ne alakası var, bebegin yapısıyla alakalı bu kilo isi, hem diş çıkardığı icin kilo almamıştır sıkma canını , düzelir insallah
Ne yaptın emel sen yaa, hani zayıflayacaktik
Kızın da ne kadar akıllı bakmış , koca kız gibi maşallah , akıllı bıdık
Med söyleyince eşime bir tane aldırdım dün ama sevmedi pek biberona koydum verdim içmedi bugün kalanını mamaya koyup vermeyi düşünüyorum. Biberonun memesini ısırıp durdu.Emelcim hic bisey yemiyor , iştahsız ya similac mı içirsen acaba, az ve öz olur ,kalorili yemiş olur
Yada direk yas pastalarla başlayacak senin kız , dişleri bi gelsin hele , tez canlı , bebek yiyecekleri kesmiyor onu :))
Anladım canım Çok şükür kilosu sağlığı iyi canım. İlerde başlar annesi üzülme sakın.Evet erik ve üzüm deniycem inşallah yer yani yiyebilir
Tadından değil alerjiden kustu ve kızardı , tat bilmiyorki yavrum
Teşekkurler teyzeleri
Saol Meltemcim , Evet bu da bir sınav biliyorum ama insanın evladına istediğini alıp yedirememesini zor zannederdim
ama varken yedirememek daha zor , sağlığı iyi çok şükür o kötü günleri düşündükçe halimize şükrediyorum.
Kilosu da doğumda kilollu doğduğu için iyi yoksa daha 5,5 ayda 4 kilo bile almadı toplam. Neyse sen nasılsın Ali nasıl dier bebişlerin nasıl?
Hepsine maşallah canım . Benim görümcemin kızını kazıdılar onun sanki gürleşti gibi. Bende düşünmüyorum kazıtmayı kayınpederim geçen gün gidip kestirelim dedi. Kayınvalidem yok daha küçük dedi. Bana soran yok ? Tabi ben istemediğim için kazıtılmayacak.pasta çok güzel görünüyor ellerine sağlık ama kızın çok çok daha güzel ve tatlı görünüyor maşallah.
mama sandalyeniz hayırlı olsun. sandalyesinde bol bol yesin bol bol kilo alsın inşallah. oğlunda çok yakışıklı maşallah
saçlarını kazıtmayı düşünüyordum araştırdım ve sonuç; saçları kazıtmak gürleştirmiyormuş o yüzden vazgeçtim.
benim kızımda öyle başında bant tutmuyor yüzüne çekip ağzında emmeye başlıyor.
ilk adaylar benimde çok içime sinmemişti ama bu yazdıklarından sonra benimde fikrim 4. seçenek. inşallah içine sinen kişi en iyisi olur da kuzuna çok iyi bakar.
Dikkatli olacaksın canım yumurtalı herşeyi verirken dikkat et.Az önce kahvaltı da ilk kez yumurta verdim ve yüzü kızardi
Anladım ki bizim oğlanın yumurtaya alerjisi varmis malesef , hiçbirinde olmadı 3. Bebekte cikti hic beklemiyordum o yüzden
Bizimde babamız işe gitti oysa ben alışverişe gideriz diye düşünmüştümbababmız dışarıya gitti uzuun zamandır görüşmedği arkadaşlarıyla görüşecek biz kızımla evde yalnız kaldık bebek arabamızda arabanın bagajında kaldı(
evde çok sıkılırsak artık komşudan isteyceğim pffff
Benim bi arkadasimda yonca cocuksu salincak vardino memnundu.
o zaman tavsiye edebilceğiniz başka marka var mı canm almak istiyorum ama hangi marka alacağımı bilmiyorum
bzim babamızda annesine gitti keşke yakın olsak bizde birbirimize gelir giderdik beyler evde yokken :)
o zaman tavsiye edebilceğiniz başka marka var mı canm almak istiyorum ama hangi marka alacağımı bilmiyorum
bzim babamızda annesine gitti keşke yakın olsak bizde birbirimize gelir giderdik beyler evde yokken :)
Tamam canım bitirince atacağım böyle giderse bizim bebişler kocaman olacak ben bitiremeden :)
Bizimde babamız işe gitti oysa ben alışverişe gideriz diye düşünmüştümBen çıksam mı acaba ya?
ay evet ya yakın olsaydık pazar günü genelde beyler evde oluyor kimseyle görüşemiyosun
hayırlısı olsun bitirirsin yaa :)
ay ben biliyodum gideceğini ama bukdar erken gideceğini bilmiyodum bizi biraz gezdirir öyle gider diye düşünmüştüm ama gitti kızım bile huysuz babası gitti diye neyseki sonunda uyudu
acaba bu yonca çocuksuyla zıpırın farkı ne?
Mrhb iki indirim hbr verip cıkıcam ozan durmuyor.
1- carrefourda 100 lüprima aktif 38 TL
2- ebebekte cybex otqokoltuğu indirrimde
Avokado denemis miydin canim?
Sagol canım bizde iyiyiz, benimki de fazla kilo almadı , doğumdan beri toplam 3 kilo almış , 4 kg doğmuştu 7 kilo idi 6 aylık oldugunda.
Neyse saglıklı olsunlar da.
Ali iyi , grip gecti ama hafif öksürük kaldı , oksurdukce uyanıyor , uykumuz 2 haftadır cok kötü
Birde hepinizden dua istiyorum, Testislerinde hidrosel var ( sıvı , doğuştan var) , salı gunü cok artmıştı , artık kucak gezgini oldugu icin yerçekimine bağlı artarmış , ultrason çektiler fıtık degil sadece su dediler cok sukur ama 1-1,5 yasına kadar geçmezse ameliyat gerekirmiş , insallah geçer bende hic istemiyorum genel anestezi
Gunaydin ve iyi pazarlar sevgili anneler ve tatlı bebisleri :)
kucak gezgini oğluma kanguru alalım diyor babası
Sizce kanguru mu babasling mı daha uygun olur
Kanguru 9 aya kadar yazıyor bazılarında , babaslinge 2 yas demis, hepsiburada da yorumları okudum , siz ne dersiniz
Az önce kahvaltı da ilk kez yumurta verdim ve yüzü kızardi
E bebekte lansinoh urunleri ve baby jem urunleri de indirimde. İse basladiktan sonra lazim olacak diye sut saklama posetlerinden aldim. Bi de cybex pallas 2 fix aldik, 799dan 575edustu bizim kiz icinde hemen uyudu bile:)) ön bardan dolayi en guvenli 10koltul icinde bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?