- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.281
Avakadoyu denemek bile yasak ama ben 1 ay sonra falan deniycem azcıkk
Çok geçmiş olsun dua ederiz tabii ne demek gerek kalmayacak ameliyata iyi olacak merak etme :)
Ben babaslig aldım hatta hamile olduğumu öğrendikten sonra ilk aldığım şeydi ama hiç kullanamadım paketinde duruyor çok güven vermedi bana belki büyüyünce kullanırım diyesaklıyorum yani bence buaralar kullanmak için babaslng iyi deil kanguru yada wrap daha iyi
Ayy her yazdığına cvp yazdım ama bildiğim konular olduğu için, yumurta alrjisi varsa diğer hayvansalprotenlere de dikkat et yumurtanın beyazını hiç verme başka bir şeye alerjisi çıkmaz inşallah
Beklecim biz de sabahın köründe pallas2 almaya gittik ama ordadenerken tam içime sinmedi içinde otururken kafasını tam kavramıyordu ve bacak larını hareket ettiremeyince sinirlendi ozanbey ve sirona aldık.
Hatta 3 çift vardı hamile kadınlar biz sironayı seçince onlar da pallastan vazgeçip sironayı seçtiler. İnşallah kazasız belasız kullanırız da
Aynı canım aynıslm güzel anneler ben uzun süredir bakamadım inş tüm bebiişlerimizde sizlerde iisinizdiamanlarır.biz son zamanlarda zincişrleme hastalıklarla boğuştuk.önce bebeğim ve ben faranjit olduk(annesi öğretmen ya illa ilk hastalığı öğrtmn hastalığı olacak).neyse onu atlattık benim göğsüm mastit oldu.umma da diyorlar.allahım o ne korkunç bişiymiş sezeryan falan yanında halt etmiş.canınız ne isterse yiyin hemen derim arkadaşlar.inş kimse olmaz berbat bişiy.sonra bebeğim bronşit oldu sabah akşam iğne yaptırdık yeni bitti antibiyotik hala devam.bu arada ben işe başladım ilk gün çok zordu bebeğimi bırakıp gitmek öyle zor geldi ki anlatamam kızlar.ilk tenefüste aradım hemen ağlıyprdu sesini duyunca içim parçalandı resmen.dakika sayıyorum okulda çıkışa kadar.
babaannesi bakıyor şimdilik oğluşuma.
normalde kaç saat uğraşırım uyusun die babannesi yatağına koyuyor kendi kendine uyuyor hemde normalde 45 dk yatan çocuk 2 saat uyuyor hayret ettim valla.ama işin garibi hafta sonu babanne gitti oğluş yine aynı yatağında uyumuyor ağlıyor ve az yatıyor.bana mı naz yapıyor anlamadım ki.çalışan anneler sizde durumlar nasıl merak eettim valla.şimdilik bu kadar bizden haberler.öpüyoruz sizleri
Sagol canım , cvp yazan herkese teşekkürler ,Avakadoyu denemek bile yasak ama ben 1 ay sonra falan deniycem azcıkk
Çok geçmiş olsun dua ederiz tabii ne demek gerek kalmayacak ameliyata iyi olacak merak etme :)
Ben babaslig aldım hatta hamile olduğumu öğrendikten sonra ilk aldığım şeydi ama hiç kullanamadım paketinde duruyor çok güven vermedi bana belki büyüyünce kullanırım diyesaklıyorum yani bence buaralar kullanmak için babaslng iyi deil kanguru yada wrap daha iyi
Ayy her yazdığına cvp yazdım ama bildiğim konular olduğu için, yumurta alrjisi varsa diğer hayvansalprotenlere de dikkat et yumurtanın beyazını hiç verme başka bir şeye alerjisi çıkmaz inşallah
Beklecim biz de sabahın köründe pallas2 almaya gittik ama ordadenerken tam içime sinmedi içinde otururken kafasını tam kavramıyordu ve bacak larını hareket ettiremeyince sinirlendi ozanbey ve sirona aldık.
Hatta 3 çift vardı hamile kadınlar biz sironayı seçince onlar da pallastan vazgeçip sironayı seçtiler. İnşallah kazasız belasız kullanırız da
Tamam canım bakacağım , cok sagolBen neko marka wrap sling(babyslingin bi modeli) kullaniyorum bak 10kilo oldu hala kullaniyorum. Kangur da vardi kullanamadim bi arkadasa verdim bacaklarini sıktı rahat edemedi kesinlikle babysling derim. Model olarak da wrap olanlar cok rahat bebek icin.
Üzülme canım insallah dişler çıkıp katı gıdaları tamamen yemeye geçince düzelir , sıkma canınıTamam canım bitirince atacağım böyle giderse bizim bebişler kocaman olacak ben
Bende üzüldüm hani almasa yine tamam birde vermiş hemde 1 hafta daİnşallah toparlarız. Kocacığıma süpriz yaptım birde güzel duruyordu çok hafif aslında :) Hepsine kocaman maşallah .
Med söyleyince eşime bir tane aldırdım dün ama sevmedi pek biberona koydum verdim içmedi bugün kalanını mamaya koyup vermeyi düşünüyorum. Biberonun memesini ısırıp durdu.
Anladım canım Çok şükür kilosu sağlığı iyi canım. İlerde başlar annesi üzülme sakın.
Hepsine maşallah canım . Benim görümcemin kızını kazıdılar onun sanki gürleşti gibi. Bende düşünmüyorum kazıtmayı kayınpederim geçen gün gidip kestirelim dedi. Kayınvalidem yok daha küçük dedi. Bana soran yok ? Tabi ben istemediğim için kazıtılmayacak.
Dikkatli olacaksın canım yumurtalı herşeyi verirken dikkat et.
Benim çok şükür birşeye alerjisi çıkmadı ama iştahı yok .
Mesela ben süt içerken öyle iştahlı bakıyor ki ona süt koyuyorum içmiyor. ( sağdığım sütten ) Dün ilk defa ona inek sütünden çay kaşığının ucu ile verdim daha istedi tabi vermedim. Galiba sevecek sütü ilerde.
Bizimde babamız işe gitti oysa ben alışverişe gideriz diye düşünmüştümBen çıksam mı acaba ya?
size de geçmiş olsun canım öksürük başa bela.bu bıdıklar bizi özlüyor galiba.bence huysuzlukları bundan.benim k.valde de şişiniyor ben nasıl uyutuyorum diyeAynı canım aynı
Haftaici 1-1,5 saat uyuyormuş , bugün ben hic uyutamadim canımdan bezdirdi
Cok gecmis olsun , bizimki de 2 haftadır grip öksürük uğraşıp duruyor, Allah bütün bebeklere şifa versin tez vakitte
Sagol canım , cvp yazan herkese teşekkürler ,
insallah ameliyat filan gerekmez , anestezi ürkütüyor insanı
Birde alerji çıkardik 3. Bebekte , neyse Allah beterinden saklasın
Sizinde oto koltuğunuz hayırlı olsun , rahat otursun ozan pasa :)
Kızlar aptamil yin toplatılıyırmuş;( genelde hero baby alıyorum içime siniyor diye ama arada aptamilde alıyorum .
Birde güvenilir göya!!! Bidaha da almam ;(
Haberiniz olsun
sagol canım bizde iyiyiz, benimki de fazla kilo almadı , doğumdan beri toplam 3 kilo almış , 4 kg doğmuştu 7 kilo idi 6 aylık oldugunda.
Neyse saglıklı olsunlar da.
Ali iyi , grip gecti ama hafif öksürük kaldı , oksurdukce uyanıyor , uykumuz 2 haftadır cok kötü
birde hepinizden dua istiyorum, testislerinde hidrosel var ( sıvı , doğuştan var) , salı gunü cok artmıştı , artık kucak gezgini oldugu icin yerçekimine bağlı artarmış , ultrason çektiler fıtık degil sadece su dediler cok sukur ama 1-1,5 yasına kadar geçmezse ameliyat gerekirmiş , insallah geçer bende hic istemiyorum genel anestezi almasını
canım hakkınızda hayırlısı olsun , banada 4. Seçenek iyi göründü , en önemlisi de sizin evinizde bakması olur , cocuklar düzeni değişti mı cok huzursuz oluyor
birde en iyi bakıcı bile kendi cocuğu yanında olursa seninki 2. Plana düşüyor malesef
canim avcilar hospitaldaki onerdigin dr malesef gitmisorada onerebilecegin baska bir dr varmi?artik olmadi eski doktorumuzun oldugu dogan hastanesinden baska bir dr gidicez napalim bu ay dr gitmedi sadece saglik ocaginda rutin kilo boy kontrolu yapildi icim rahat degil biran once dr bulmak sart
Gercekten mi? Hem de 4 aylik ah yavruuuuum(cok duygusalim bu konuda). Annenin yuregi nasi dayanmis genel anesteziye ya?
annem hep anlatır. bende ilk çocukmuşum. el üstünde tutmuşlar hep :)
seni hastaneye götürdük diyo,ameliyathanenin önünde hemşireler aldı kucağımdan içeri soktular. sonra kapılar kapandı. hayatımın en zor bekleyişiydi. sen çıkana kadar ağladım diyo :)
sonra baygın halde getirip annemin kucağına geri vermişler. ayıldıktan sonra hiç bir şey yokmuş. çok şükür.
tabi o anı yaşamak çok zor.
annem şimdi anımsarken bile gözleri doluyor. ama hiç korkma sonuçta çocuğunun sağlığı ve iyiliği için yapılan birşey.
Rabbim daha büyük dertler vermesin inşallah...
Günaydın
Bugün 6. Ay kontrolümüz ve aşılarımız varbakalım inşallah rahat atlatırız. Cumartesi akşamı yatılı misafir geldi dün akşam gittiler. Girip okudum arada ama genelde dışarıdaydık. Kızımı yeşillik açık hava bi yere götürdüm. Salıncağa beraber bindik. Şu büyüklerin bindiği oturaklı 4 kişilik olanlardan. İlk defa bi köpekle iletişim kurdu kızım. Bakıştılar bol bol. Güneşlendik bol bol ama sadece yüzü ve elleri gördü güneşi. Öyle işte öpüldünüz
Irmakcım bebeğinin cinsiyeti erkek olarak görünüyordu tam olarak belli oldu mu :)
annem hep anlatır. bende ilk çocukmuşum. el üstünde tutmuşlar hep :)
seni hastaneye götürdük diyo,ameliyathanenin önünde hemşireler aldı kucağımdan içeri soktular. sonra kapılar kapandı. hayatımın en zor bekleyişiydi. sen çıkana kadar ağladım diyo :)
sonra baygın halde getirip annemin kucağına geri vermişler. ayıldıktan sonra hiç bir şey yokmuş. çok şükür.
tabi o anı yaşamak çok zor.
annem şimdi anımsarken bile gözleri doluyor. ama hiç korkma sonuçta çocuğunun sağlığı ve iyiliği için yapılan birşey.
Rabbim daha büyük dertler vermesin inşallah...
Ben bile kotu oldum, fenaymisAllah buyuk dert vermesin gercekten buna da bin sukur.
yok canım 26 şubat 'ta kontrolüm, o zaman öğrenicez. bütün falcılar erkek diyo. kendimi iyice alıştırdım erkeğe :)
kız ise eğer harika bir sürpriz olacak.
bu arada cumartesi akşamı duş alırken zehirlendim. çok komik ama genital bölge temizleyici jeller var ya onlardan yuttum.
okadar çok korktuk ki .bebeğe bişey olacak diye.
ama Allaha şükür bişey olmadı. yinede kadın doğumcuma erken gidip bir muayene olsam mı diye düşünüyorum.
Meltemcim canım sakın üzülme anneme de söyledim dua edecek bende edeceğim. Biz anneler dua edince kabul oluyor çok şükür bak. Oğluşununda testislerinde ki su kalmayacak 1 yaşına kadar.Sagol canım bizde iyiyiz, benimki de fazla kilo almadı , doğumdan beri toplam 3 kilo almış , 4 kg doğmuştu 7 kilo idi 6 aylık oldugunda.
Neyse saglıklı olsunlar da.
Ali iyi , grip gecti ama hafif öksürük kaldı , oksurdukce uyanıyor , uykumuz 2 haftadır cok kötü
Birde hepinizden dua istiyorum, Testislerinde hidrosel var ( sıvı , doğuştan var) , salı gunü cok artmıştı , artık kucak gezgini oldugu icin yerçekimine bağlı artarmış , ultrason çektiler fıtık degil sadece su dediler cok sukur ama 1-1,5 yasına kadar geçmezse ameliyat gerekirmiş , insallah geçer bende hic istemiyorum genel anestezi almasını
Canım hakkınızda hayırlısı olsun , banada 4. Seçenek iyi göründü , en önemlisi de sizin evinizde bakması olur , cocuklar düzeni değişti mı cok huzursuz oluyor
Birde en iyi bakıcı bile kendi cocuğu yanında olursa seninki 2. Plana düşüyor malesef
Canım üzülmem zaten erken geldi zor kil alıyor öyle çok iştahlı bir çocuk değil. Yani 2 ayından beri beni en fazla 5 dk emiyor. düşün ne kadar iştahlı. Kilosu olsa sorun etmeyeceğim.Tamam canım bakacağım , cok sagol
Sophie den haberim yok diye gülmüştü my honey, 3. Cocukta hbrim oldu :)) simdi babysling i de 3. Cocukta öğrendim :)) çünkü diger bebeklerde KK dan hbrim yoktu :))
Bumbo ve mamas in bebek icin oturaklarini da burdan öğrendim cok faydalı oldu benim icin
Üzülme canım insallah dişler çıkıp katı gıdaları tamamen yemeye geçince düzelir , sıkma canını
Benim diger oğlum da zayifti , 1 yasından sonra düzene girdi , 2,5 yasında normal simdi kilosu
İnşallah canım size de geçmiş olsun. Öyle ama canım 2 ayda 600 gr aldı 1 haftada 200 gr geri verdi. Kilosu iyi olsa sorun etmeyeceğim zaten.Canım göreceksin hiç ameliyata gerek kalmadan iyikeşecek Ali.Hem içinden geldi hem de çok içten dua attim.Bütün hasta bebişler,annelerinizi üzmeden nolur bir an önce iyileşin.Anneleriniz sizi öyle öksürüp burnu akıyor yada tıkalı görünce kahroluyor çünkü.bende de var bir sümüklü,balgamı öğürttürüp duruyor ama çok şükür keyfi çok kötü değil.Rabbim daha beterlerinden korusun,hastalıklarımız tek bu kadar olsun.Sizi ve yavrularınızı öpüyorum.Emel'cim,tek derdi kilo olsun ama o bile anne olunca dert oluyor di mi?200 gr için üzülebileb tek insanlarız.inşallah toparlar çirkin kızın :)))) iyi geceler hepimize
bağlantı sorunumuz çözüldü ve bir hızla geçmişi okudum gözümden uyku akarak...alıntı yaparak yazacaklarımı yan sekmede açtım, sabah yazacağım çünkü ölüyorum uykudan...bu arada doktor ve sevgililer günü anılarımızı da anlatmazsam çatlarım
gerçi doktor haberlerimizi saolsun Ivyciğim size vermiş özet şeklinde...Allahtan face varda orada iki çift laf edebildik, gerçi face bile çok zor açılıyordu
bu arada meltowski çok geçmiş olsun canım, sıkma sakın canını iyi düşün iyi olsun
Burka canım bence de boz artık şu tövbeni :))) beni nezaman istersen merak edebilirsin canım, söz fırça atmam
emelcim pasta zaten güzelde ben cimcimenin tipine bayıldım :))
min seninkiler benim kvyi de geçmiş yahu :)) bencede tekrar laf ederse söyle elde yıkasın
hadi gözlerim kapanıyor, yarın hepinize tek tek laf yetiştireceğim geçmişe dönüp...
bide Ivy canım eğer atlarsam ayıp etmiş olurum şimdi aklımdayken söyleyeyim, görüşmen için tebrik ediyorum canım :)
Dişten canım evet ama benim derdim zaten zayıf üstüne birde kilo vermesi canımı sıkıyor. Kilosu iyi olsa sorun etmeyeceğim.Slm kizlar nezamandir bakamiyorum kv bizdeydi gecmisi okumaya calistim ama atladiklarimda oldu emelcigim kizin icin uzulme distendir sikintisi benim oglumda cok istahsiz 10 gundur burdaki arkadaslarin tecrubesinden fark ettim dis oldugunu ve dun incilerini iyice gosterdi zorda olsa sipa elletmiyor agzini ustelik 2 tane incimiz var bizde 200 gr kaybetmisiz biraz tombis oldugumuzdan pek belli etmiyoruz disten dediler burkacigim uzulme alerjisi neden goremedim ama bizede yumurta sut urunleri baharat gibi urunler yasak bizimde alerjimiz var bunlari yediklerimize dikkat ederek bulduk bizde atapoik dermatit yavrum bir kasiniyor hele ayaklarini ama ne hikmetse bir kac gundur kasinmiyoruz kizariklarda gecti bilmiyorum nedendir banada dr yemiyceklerini saydiginda senin gibi ne yiycek yavrum demistim insallah atlatiriz meltwoski cok gecmis olsun insallah atlatir ivy canim gorusmen hayirli olsun hersey gonlunuzdeki gibi olur insallah topikteki diger rahatsizlananlar hepinize ve yavrulariniza gecmis olsun buarada emel pastani gordum harikaydi halleyi bende baska turlu yapiyorum halleyli pasta guzel oluyor kizinada bayildim 41 kere masallah allahim korusun
Günaydın canım. Güzel haberle gelin inşallah kolayca geçsin aşılarınız.Günaydın
Bugün 6. Ay kontrolümüz ve aşılarımız varbakalım inşallah rahat atlatırız. Cumartesi akşamı yatılı misafir geldi dün akşam gittiler. Girip okudum arada ama genelde dışarıdaydık. Kızımı yeşillik açık hava bi yere götürdüm. Salıncağa beraber bindik. Şu büyüklerin bindiği oturaklı 4 kişilik olanlardan. İlk defa bi köpekle iletişim kurdu kızım. Bakıştılar bol bol. Güneşlendik bol bol ama sadece yüzü ve elleri gördü güneşi. Öyle işte öpüldünüz
Canım diş belirtisi yok ama işte benim kızda öyle uyanıyordu doktora götürdüm dişlerden dedi.Ya deliricem. Aylarca guzel guzel uyuyam cocuk son bi haftadir geceleri uyumaz oldu. Gozu kapali agliyor. Kafayi kacircam. Dis de yok. Ama agliyor.poffff
Meltemcim canım sakın üzülme anneme de söyledim dua edecek bende edeceğim. Biz anneler dua edince kabul oluyor çok şükür bak. Oğluşununda testislerinde ki su kalmayacak 1 yaşına kadar.
]
Canım üzülmem zaten erken geldi zor kil alıyor öyle çok iştahlı bir çocuk değil. Yani 2 ayından beri beni en fazla 5 dk emiyor. düşün ne kadar iştahlı. Kilosu olsa sorun etmeyeceğim.
Meltemcim canım Ali nin öksürüğü için ayaklarının altına vikis sür çorap giydir gece yatarken bilhassa 2 güne geçer ama çok sürme ayağının altının her yerine sür. Benim kızda da öksürük vardı doktor dişten dedi biraz kızarmış dedi peditus verdi vermedim ilaç vikis sürdüm azıcık sonra geçti 1 günde.
İnşallah canım size de geçmiş olsun. Öyle ama canım 2 ayda 600 gr aldı 1 haftada 200 gr geri verdi. Kilosu iyi olsa sorun etmeyeceğim zaten.
Çok şükür geldin canım. Sahi senin iş görüşmenden haber var mı ? :Yazdın da ben mi görmedim.
Dişten canım evet ama benim derdim zaten zayıf üstüne birde kilo vermesi canımı sıkıyor. Kilosu iyi olsa sorun etmeyeceğim.
Hepsine maşallah sen nasıl yapıyorsun canım .?
Günaydın canım. Güzel haberle gelin inşallah kolayca geçsin aşılarınız.
Canım diş belirtisi yok ama işte benim kızda öyle uyanıyordu doktora götürdüm dişlerden dedi.
Burka cımve beklecim hayırlı olsun oto koltuklarınız kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?