2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun onu dedim esime, Allah test etmeyi hicc nasip etmesin biz sadece onlem aliyoruz dedim. Hayirli olsun sizinki de, guzel gunlerde insallah

Aynı canım aynı
Haftaici 1-1,5 saat uyuyormuş , bugün ben hic uyutamadim canımdan bezdirdi
Cok gecmis olsun , bizimki de 2 haftadır grip öksürük uğraşıp duruyor, Allah bütün bebeklere şifa versin tez vakitte
Sagol canım , cvp yazan herkese teşekkürler ,
insallah ameliyat filan gerekmez , anestezi ürkütüyor insanı
Birde alerji çıkardik 3. Bebekte , neyse Allah beterinden saklasın
Sizinde oto koltuğunuz hayırlı olsun , rahat otursun ozan pasa :)

Tamam canım bakacağım , cok sagol

Sophie den haberim yok diye gülmüştü my honey, 3. Cocukta hbrim oldu :)) simdi babysling i de 3. Cocukta öğrendim :)) çünkü diger bebeklerde KK dan hbrim yoktu :))
Bumbo ve mamas in bebek icin oturaklarini da burdan öğrendim cok faydalı oldu benim icin
Üzülme canım insallah dişler çıkıp katı gıdaları tamamen yemeye geçince düzelir , sıkma canını
Benim diger oğlum da zayifti , 1 yasından sonra düzene girdi , 2,5 yasında normal simdi kilosu

size de geçmiş olsun canım öksürük başa bela.bu bıdıklar bizi özlüyor galiba.bence huysuzlukları bundan.benim k.valde de şişiniyor ben nasıl uyutuyorum diye aslında sadece yatağına koyuyor o kadar

Canım göreceksin hiç ameliyata gerek kalmadan iyikeşecek Ali.Hem içinden geldi hem de çok içten dua attim.Bütün hasta bebişler,annelerinizi üzmeden nolur bir an önce iyileşin.Anneleriniz sizi öyle öksürüp burnu akıyor yada tıkalı görünce kahroluyor çünkü.bende de var bir sümüklü,balgamı öğürttürüp duruyor ama çok şükür keyfi çok kötü değil.Rabbim daha beterlerinden korusun,hastalıklarımız tek bu kadar olsun.Sizi ve yavrularınızı öpüyorum.Emel'cim,tek derdi kilo olsun ama o bile anne olunca dert oluyor di mi?200 gr için üzülebileb tek insanlarız.inşallah toparlar çirkin kızın :)))) iyi geceler hepimize

Kızlar aptamil yin toplatılıyırmuş;( genelde hero baby alıyorum içime siniyor diye ama arada aptamilde alıyorum .
Birde güvenilir göya!!! Bidaha da almam ;(
Haberiniz olsun

nihayet geldimmmmm...superonline bağlantı sorununu çözmüş :)

bende bugün başıma geleni diyeyim dedim sana...aptamil kullanıyorum bende, bugün migrostan aldım. eve gelip açtığımda o içteki kapak varya orada sanki pekmez gibi tatlı bişey vardı. baktım kapağın altındada var, yani mama ile de temas etmiş her neyse. yarın iade edeceğim migrosa

bağlantı sorunumuz çözüldü ve bir hızla geçmişi okudum gözümden uyku akarak...alıntı yaparak yazacaklarımı yan sekmede açtım, sabah yazacağım çünkü ölüyorum uykudan...bu arada doktor ve sevgililer günü anılarımızı da anlatmazsam çatlarım

gerçi doktor haberlerimizi saolsun Ivyciğim size vermiş özet şeklinde...Allahtan face varda orada iki çift laf edebildik, gerçi face bile çok zor açılıyordu

bu arada meltowski çok geçmiş olsun canım, sıkma sakın canını iyi düşün iyi olsun
Burka canım bence de boz artık şu tövbeni :))) beni nezaman istersen merak edebilirsin canım, söz fırça atmam
emelcim pasta zaten güzelde ben cimcimenin tipine bayıldım :))
min seninkiler benim kvyi de geçmiş yahu :)) bencede tekrar laf ederse söyle elde yıkasın

hadi gözlerim kapanıyor, yarın hepinize tek tek laf yetiştireceğim geçmişe dönüp...
bide Ivy canım eğer atlarsam ayıp etmiş olurum şimdi aklımdayken söyleyeyim, görüşmen için tebrik ediyorum canım :)

Slm kizlar nezamandir bakamiyorum kv bizdeydi gecmisi okumaya calistim ama atladiklarimda oldu emelcigim kizin icin uzulme distendir sikintisi benim oglumda cok istahsiz 10 gundur burdaki arkadaslarin tecrubesinden fark ettim dis oldugunu ve dun incilerini iyice gosterdi zorda olsa sipa elletmiyor agzini ustelik 2 tane incimiz var bizde 200 gr kaybetmisiz biraz tombis oldugumuzdan pek belli etmiyoruz disten dediler burkacigim uzulme alerjisi neden goremedim ama bizede yumurta sut urunleri baharat gibi urunler yasak bizimde alerjimiz var bunlari yediklerimize dikkat ederek bulduk bizde atapoik dermatit yavrum bir kasiniyor hele ayaklarini ama ne hikmetse bir kac gundur kasinmiyoruz kizariklarda gecti bilmiyorum nedendir banada dr yemiyceklerini saydiginda senin gibi ne yiycek yavrum demistim insallah atlatiriz meltwoski cok gecmis olsun insallah atlatir ivy canim gorusmen hayirli olsun hersey gonlunuzdeki gibi olur insallah topikteki diger rahatsizlananlar hepinize ve yavrulariniza gecmis olsun buarada emel pastani gordum harikaydi halleyi bende baska turlu yapiyorum halleyli pasta guzel oluyor kizinada bayildim 41 kere masallah allahim korusun

Canim avcilar hospitaldaki onerdigin dr malesef gitmisorada onerebilecegin baska bir dr varmi?artik olmadi eski doktorumuzun oldugu dogan hastanesinden baska bir dr gidicez napalim bu ay dr gitmedi sadece saglik ocaginda rutin kilo boy kontrolu yapildi icim rahat degil biran once dr bulmak sart

Günaydın
Bugün 6. Ay kontrolümüz ve aşılarımız var bakalım inşallah rahat atlatırız. Cumartesi akşamı yatılı misafir geldi dün akşam gittiler. Girip okudum arada ama genelde dışarıdaydık. Kızımı yeşillik açık hava bi yere götürdüm. Salıncağa beraber bindik. Şu büyüklerin bindiği oturaklı 4 kişilik olanlardan. İlk defa bi köpekle iletişim kurdu kızım. Bakıştılar bol bol. Güneşlendik bol bol ama sadece yüzü ve elleri gördü güneşi. Öyle işte öpüldünüz

çok geçmiş olsun inşallah kendiliğinden geçerde ameliyata gerek kalmaz.

bunu duyduğuma çok üzüldüm bu hafta içi kontrolümüz vardı ya tam bir doktora alışıyorsun o bebeği tanıyor takip etmeye başlıyor sonra gidiyor şimdi yeni doktor nerden bulacağız sende araştırıyorsun iyi bir doktor bulursan banada haber verirsin olur mu?

GÜNAYDIN,

bizimde bugün 6. ay aşılarımız olacak.. ateşleri huzursuzlukları olmazda inşallah sizde bizde rahat atlatırız.

Irmakcım bebeğinin cinsiyeti erkek olarak görünüyordu tam olarak belli oldu mu :)

yok canım 26 şubat 'ta kontrolüm, o zaman öğrenicez. bütün falcılar erkek diyo. kendimi iyice alıştırdım erkeğe :)
kız ise eğer harika bir sürpriz olacak.
bu arada cumartesi akşamı duş alırken zehirlendim. çok komik ama genital bölge temizleyici jeller var ya onlardan yuttum.
okadar çok korktuk ki .bebeğe bişey olacak diye.
ama Allaha şükür bişey olmadı. yinede kadın doğumcuma erken gidip bir muayene olsam mı diye düşünüyorum.

çok geçmiş olsun. inşallah bebeğe bir zararı olmamıştır. yine sen bilirsin ama bence erkenden gidip bebeğe baktır .

Meltemcim canım sakın üzülme anneme de söyledim dua edecek bende edeceğim. Biz anneler dua edince kabul oluyor çok şükür bak. Oğluşununda testislerinde ki su kalmayacak 1 yaşına kadar.

]

Canım üzülmem zaten erken geldi zor kil alıyor öyle çok iştahlı bir çocuk değil. Yani 2 ayından beri beni en fazla 5 dk emiyor. düşün ne kadar iştahlı. Kilosu olsa sorun etmeyeceğim.
Meltemcim canım Ali nin öksürüğü için ayaklarının altına vikis sür çorap giydir gece yatarken bilhassa 2 güne geçer ama çok sürme ayağının altının her yerine sür. Benim kızda da öksürük vardı doktor dişten dedi biraz kızarmış dedi peditus verdi vermedim ilaç vikis sürdüm azıcık sonra geçti 1 günde.

İnşallah canım size de geçmiş olsun. Öyle ama canım 2 ayda 600 gr aldı 1 haftada 200 gr geri verdi. Kilosu iyi olsa sorun etmeyeceğim zaten.

Çok şükür geldin canım. Sahi senin iş görüşmenden haber var mı ? :Yazdın da ben mi görmedim.

Dişten canım evet ama benim derdim zaten zayıf üstüne birde kilo vermesi canımı sıkıyor. Kilosu iyi olsa sorun etmeyeceğim.
Hepsine maşallah sen nasıl yapıyorsun canım .?
Günaydın canım. Güzel haberle gelin inşallah kolayca geçsin aşılarınız.

Ya deliricem. Aylarca guzel guzel uyuyam cocuk son bi haftadir geceleri uyumaz oldu. Gozu kapali agliyor. Kafayi kacircam. Dis de yok. Ama agliyor.poffff
Canım diş belirtisi yok ama işte benim kızda öyle uyanıyordu doktora götürdüm dişlerden dedi.

Burka cımve beklecim hayırlı olsun oto koltuklarınız kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allahım.

yok canım ya
cumaya kadar müsade istemişlerdi benden ama cevap çıkmadı...bugün ben arasam mı diye düşünüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…