2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz de yeni geçtik ek gıdaya sayılır ben de havuç patates veriyorum yoğurdu meyveli verdim bir kaç kere de artık sade vereyim dedim yoğurdun kendi tadını bilsin diye .peyniri de sütü kaynatıyorum altını kapatıyorum içine biraz limon sıkıyorum kesmeye başlıyor bir kaç dk sonra tülbente aktarıyorum süzülüyor soğuyunca dolaba koyuyorum

Canım çok geçmiş olsun ne oluyor böyle yaa eskiden alerji okadar nadir görülürmüş ki doktorlar meslek hayatlarında 1-2kez karşılaşırmış şimdi nekadar arttı, sana da garip geliyor biliyorum ne ki bu falan oluyorsun ama Allah beterinden korusun dikkayli olun doktorun dediğini yapın benim gibi acele etmeyin inallah kısazamanda geçer buarada emziriyorsan bol bol emzir.

Ivy hoşgeldin eksikliğin hissediliyor, kızının sorunsuz odayı ayırmana sevindim havuz maceralarını daayrıca çok seviyorum

ıvycim çok güzel haberler
en ince detayına kadar okuyup mutlu oluyorum sizin haberlere, maşallah kuzuna ismini hala öğrenemedik ama:):):)
siz hamburgtamısnız yoksa berlin mi?
berlin de arkadaşlarımız var nisan mayıs gibi kısa bir ziyaret planlıyoruz oraya

emelcim tez canlılığın ve pratikliğin burdan bile belli oluyor
üşenmeden tek tek alıntı yapıp ayrı ayrı cevaplıyorsun valla süpersin arkadaşım!!!!
ben bi türlü beceremedim bu çoklu alıntı yapmayı

sorma canım, 3. çocukta yolda sevgili kvdem 10 gün sonra geliyor

canım bakıcı durumu ne oldu ben de sizi merak ediyorum umarım gönlünce ve çok gzüel olur
muhallebi mi mutluluk mu ne ilgisi varmış tey alllammm!!!!

merhaba,

hasta bebişlerimize geçmiş olsun hepsi bir an önce iyileşir umarım. benim bir sorum var 6.ay aşılarıyla ilgili. normalde 2şubat aşı günümüz çalıştığım için 7sinde götürdüm. dr sadece aşıyaptı (3tane) geçen hafta sağlık ocağındaki hemşire bilgi almak için aradığında ağızdan damla olduğunu söyledi. bende dr u arayıp sordum karma aşı içinde çocuk felci yapıldığı için gerek görülmüyormuş. isterseniz yaptırın yaptırılmasa da zararı yok dendi. bende bu hafta götürüp yaptırayım diyordum ama hastalık salgın vs konuları beni korkuttu açıkçası siz 6.ayda hangi aşıları yaptırdınız benim gibi sadece 3 aşı yaptıran var mı??

AH CANIM VALLA ÇOK ZOR .ÇOK ŞÜKÜR OLSUN Kİ SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA ALDIK İNŞALLAHTA UZUN YILLAR SAĞLICAKLA YAŞARIZ HEP BİRLİKTE

NE VERİCEĞİMİ ŞAAŞIRDIM BENDE :)
ARADA VERİYORUM PEKMEZ SEVMİYOR EŞEK SIPAM

Kizlar dun gece uyuyamadim 2saat, hala devam ediyor. Bacaklarim deli gibi kasiniyor eskiden kolonya surunce gecerdi simdi gcmiyor napabilirim (((

canım doktor bana bir krem vermişti hamileylen olmuştum çok fenaa o geçirmişti duruyorsa akşam bakayım bir

Lifleme isine ben de bakayim anlamadim bu isi ya

Tmm cnm sagol bekliyorum.

Daha alıntılarım vardı ama uçmuş anlamadım. Aslında çok kolay mesajı alıntı yaparken yanında kutucuk var onu tıklıyorsun o seçiyor alıntı yapacağın mesajları.

Kolay gele . Allah nasıl bir iyilik yaptığının farkında canım. Bu iyiliğinin mükafatını alacaksın inşallah.

Lifleme isine ben de bakayim anlamadim bu isi ya

İnşallah geçer canım.

Allah hepinizden razı olsun kızlar ve hiçbir evlada kötülük,hastalık göstermesin.salgına çok dikkat edin,ben taşıdım heralde mikrobu hastanelerden ama çok kötü oldu yavrum.Aybike,çok sağol canım mesajımı ilettiğin için ve dualarınız için.Melis'im gözünü açıp azıcık gülümsese dünyalar bizim oldu dün gece.39,2 ateşle gece hastanedeydik.gözler,burun,ağız şıkır şıkır akıyordu.hapşırık,öksürük,areş derken verdikleri şurubuda içmedi ve hep kustu.bu sabah doktoruna gittik ve grip ama ateş bu kadar olmamalıydı dedi.gece boyu calpol,ibufen ve katarin kullanıp en fazla ateşini 38,4'e düşürebildik.bunu söyleyince akciğer röntgeni istedi.şükür ciğerler temizmiş ve ilaçlara devam ama ağlayıp içmeyip kusuyor ilaçları.gece boyu 10 cc ancak emmiştir,hala da emmiyor çünkü burnunu ne kadar açmaya çalışsakta tıkalı.işin ilginci hem gece acildeki doktorda hemde çocukçuda aynı ateş ölçer var ve yanluş ölçüyor,çıldırıcam bunu düşündükçe.gece evde ölçüp 39,2'yi gördüm,15 dakika sonra hastanede 37 ölçtü doktor.çocuk cayır cayır yanarken hemde.tüm alnı sürttürerek temas ile ölçen bir ateşölçerdi.bugün çocukçudada aynısı vardı be ben 38,9'la götürdüm yine 15 dakikada ulaşıp ölçüldü 36,7 çıktı.bende evde braun kulaktan ateşölçerle ölçtüğümü ve yüksek olduğunu söyleyince en iyisi makattan ölçelim dedi ve 38,9 çıktı.nasıl böyle önemli bir parametrede ölçüm hatası olabilir?şu an uyudu yavrum,bende işi astım ve uzandım uyumaya çalışıcam biraz.3 gecedir uyumuyorum çünkü.Allah daha büyük dertler vermesin kimsenin yavrusuna benimkinede.hepinizi çok seviyorum,iyi ki varsınız harika insanlar

kızlar bu arada işyerinde müdürlerim değiştiği için artık cuma günleri süt iznimi tüm gün kullanamıyorum yeni müdürlerim uygun görmedi akşamları erken çıkıyorum.

o yüzden çok severek anlaştığım bakıcımı kaçırdım çünkü onun 1 gün bebEk bakım dersleri vardı nasıl ağladım yeni müdürler böyle yapınca anlatamam

neyse sonra yine bir tanıdık vahıstasıyla bir bayan gelmiş işyerinde yoktum o gün tlf numu istemiş çocuk bakıcımı için arkadaşlar vermemişler.sonra o da sora sora evimi bulmuş :)
evdeydim eve geldi :) berkayı aldı kucağına Allah ım kucakta sıkılan oğlum bakıcı ablamızın kucağında durdu o gün :)
pazartesi başladık ve yine kucakta uyumayan oğlum dün kucağında uyyakalmış :)
şimdilik iyi herşey çok şükür hayırlısı inşalalh böyle çok daha hzuurlu oldum evimde:)
berkay da mutlu gözüküyor.

Cümlenin başını okuyunca aaaaa hamile mi dedim sonra devamını okuyunca oh değilmiş dedim niye hamileolmamana sevindysem

Bilmiyorum .kv konusunda inşallah aklı başına gelmiştir.

Canim iyi haberlerine cok cok cok sevindim insallah alerji olayinida en kisa zamanda atlatirsiniz

Teşekkur ederim sizin deiyi haberlerinizibekliyorum

Çoooooook geçmiş olsun , nasl üzüldüm anlatamam. Ateşölçer konusunu yazmışsın ya dahane beter salaklıklar yaşanıyor hastanelerde
Özel yada devlet okadar hastane maceram oldu ki kısacası artık hiçbirdoktora hemşiry. Güvnim yoksen de güvenmemekle iyiyapmışsın tekrar ölçtüumekle, ilaç konusunda daen az iki doktorun görüşünü al bence çünkü birinin kesin alması gerek dediğinediğerigerekyokdiyebiliyor. allah bir daha acilleredüşürmesin hiç birimizi

çok geçmiş olsun melis kuzuya.. insanın içi parçalanıyor miniklerin hastalanmasına çok çaresiz duruyorlar... Rabbim şifa versin tez zamanda.. bir yaşına kadar kulaktan ölçümün doğru olmadığını duymuştum.. en doğru ölçüm makatmış öyle demişti doktor.. ama dediğin gibi doktorların ölçüm yaptıgı cihazın bukadar farklı sonuç vermesi can sıkıcı...

Hayırlı olsun bbakıcınız ne güzel oğlunda sevmiş herşey yolunda gitsin inşallah... bi kapı kapanır bi kapı açılırmış öyle olmuş sizede :)))

Cok gecmis olsun Allah yardimciniz olsun canim.

Ay cok sevindim inan. Biz de bakici aramaya baslicaz sanirim akraba isi olmadi ( umarim iyi insanlarla karsilasiriz.

Çok ama çok geçmiş olsun canım inşallah çok kısa zamanda iyileşir Melis kuzusu. Bebekler hasta olmasın çok zor valla.

Yeni bakıcınız hayırlı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…