2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benımkı hala alısamadı muzık e takıoruz pılleri dudaklarını buzup buzup aglıor hemen cıkartıoruz cok hareketli oglum ayakları hıc durmuo oyle olunca ordan oraya gezıor korıdordakı halıyı falan topladım gezsın yavrum:) ama sımdı yenı bı sorunumz war dıs cıkartıoruz erken degılmı yaa

hmmm çok kolaymış emelcim, ama bak yine bence senin farkın var bu konuda da, ben hiç farketmemeiştim bunu.

canım oğluşun bence çok şanslı, bi şey oluyo hopp bakıcı ayağınıza geliyor, maşallah hep böyle şanslı olsun

oglum 23 agustos dogumlu dıs cıkmaya absladı erken dıılmı kızlar yaa ıstahı tum kapandı hıc bısı yemıo tum gun ac gezıo ne yapacagımı sasrdım

çoktandır halimizi anlatamıyorum ben de, bi yoğunluktur sormayın
bakıcımız geldi türkmenistandan 2 gün önce,
beril hala alışamadı, kadın ilk gün kucağına aldı bizimki yırrttı ortalığı 1 saat susuturamadım kadına baktı baktı ağladı
zavallı kadıncağız da şok oldu
önce sen alma uzaktan alışsın dedik, 2 gündür inceleyip duruyor, dün akşam baya bi şebeklik yaptı karşısında bizimki kıkır kıkır kahkahalar attı, iyiye işaret deyip tekrar verdik kucağına bu sefer 5 dakika ağlamadan durdu güldü falan sonra yine kadına bakıp bakıp ağlamaya başladı, bu sabah da 10 dakika durmuş
böyle yavaş yavş bu sürenin artacağını düşünüyorum annem 2 hafta sonra gidiyor heralde 2 haftaya alışır
bakıcmız temiz yüzlü bi kadın, iyi de türkçe konuşuyor genç, birlikte otorup yiyoruz yemeklerimizi, edep adap biliyor,
2 günde hemen yemekleri de yaptı evi de temzilemiş, çamaşırları attı ütü falan baya hızlı girdi işe
şimdi annem var diye o işleri boş durmasın diye yaptı ama ilerde sadece kızıma bakmasını istiyorum, önemli olan kızımla yeterince ilgilenmesi
evde 2 kadınla olmaz diye yardıma gelen kadın sadece haftada 2 kez gelicek, diğer türlü çok kalabalık oluyor ev beril de uyumuyor o zaman
son haberim taşınıyoruz, 2 katlı dublex bi ev bulduk bahçeli falan, beril içinde iyi olacak bahçesinde bisiklet sürer falan az yürümeye başlasın, bir de evin en üst katında bi oda var banyolu falan, o odayı bakıcımıza vericez, düz daire tipi evlerde zor oluyor yabancı biriyle yaşamak, yatak odamı açıyorum karşı kapısında hemen onun odası insan rahatsız oluyor yine de,
bu ev umarım bi sorun çıkmazda bir an önce taşınırız, zaten sadece giysilerimizi alıp çıkıyoruz evden eşyalı evler.

İnşallah Beril çabucak alışır bakıcı ablasına. Yeni evde de sorun çıkmazda tez vakitte taşınırsınız inşallah. Hayırlı olur sizin için inşallah.

Bıldırcın yumurtası sormuşsunuz arkdaşlar büüyk oğlum kansız olduğu için ben de bu yumurta vereyim mi sorunca kesinlikle kocaman bir HAYIOR almıştım:)))şimdi de 5.5 yaşında olmasına rağamen dr pek onay vermiyor tek tük verebilirisn ama normla tavuk yumurtasını yiyorsa hiç gerk yok diyor. siz de nette bakabilirisniz bu yumurta evet çok faydalı ama bebekler için çok sakıncalı da olabilir.Normal ymurtayı 1/8 başlıyorsak bunu daha da az vermemeiz gerek.evet besine zengin bir yumurta ve bunun için tavuk yumurtadan daha az miktarda vermek lazım.

bu sitelerde siz de okuyabilirsiniz http://www.gurmebebek.com/bildircin-yumurtasi-574
http://www.kundak.org/anne-bebek/bildircin-yumurtasi-nasil-tuketilmelidir.html
http://saglik-kaynagi.blogspot.com.tr/2011/08/bldrcn-yumurtasnn-faydalar-yararlar.html

Ay cok sevindim inan. Biz de bakici aramaya baslicaz sanirim akraba isi olmadi ( umarim iyi insanlarla karsilasiriz.

İnşallah istediğiniz gibi bir bakıcı bulursunuz, dün ki park gözlemim de burdaki bütün çalışan anneler için dua ettm iyi parktaki gibi iyi bakıcılar baksın çocuklarına diye

Yaptın oldu :)

Nick değişikliği yaptım kızlar :)

Ee biz sana emel. Mi elif mi diyelim , yeni nickin hayırlı olsun

Önce sondan başlayayım, taşınmak sizedeiyi gelecek ben eşyaları da taşıdığım çok yorulduğum halde iyiki taşınmışızdiyorum tedbili mekanda ferahlık var gerçekten. Hem denormal daireden bahçeli eve ohhh süper olur Berili için de. Bakıcı konusunda babasını bile yabancılamıştı Beril yanlış hatırlamıyorsam bakıcıya da zamanla alışır inşallah. En önemlisi temiz yüzlü demişsin ya o düzgün bakıcı bumak hele sizin gibi gurbette çok zor.

İstediğini de canım elif de hem benim hemde kızımın göbek adı :)

Dublex diyincr gozlerim acildi, niz de istanbulda zekeriyakoydeki villslara bakmiatik ben cook begenmistim ama esim karsiya tasinmak istemedi ve kaldi o is. Ben yapamadim ama senin adina cok sevindim. Kizin da alisir ims kolayca. Kamera filan kuracak misiniz??

Benimki her gun bi tane bildircin yumurtasinin sarisininyiyor ama? Bi sorun da olmuyor. Bilemedim.

İnsallah burkacim.z annem ben bakicam diyor ama ona da yazik bilemiyorum emin degilim napcam. Bu gidisle vericem istifayi bikac sene kicimi kirip oturcam valla.

Benimki de rekor kırdı gündüz uykusu 1.5 saat. :) Kayınvalidem de şaşırdı zaten :) Çünkü en fazla 40 dk uyuyordu kızım.

Canım benim kızım 30-40 dk arası uyuyor. Memede uyuyakaldığı için emziksiz uyumuş oluyor. Sonra uyanıyor kendi kendine konuşurken nevresimin desenlerine ellemeye çalışırken buluyorum onu. Ama ben uyandı deyip kucağıma almıyorum. Emzik takıp tekrar uyutmaya çalışıyorum. Dış etken bi şey yoksa yani başbaşaysak fazla direnemiyor geri uyuyor. 10 dk sonra bakıyorum emziğide atmış derin uykuya geçmiş. 2 saate falan tamamlıyor. Bazen1,5 tabi. 30-40 dk uyuyunca mızmız oluyor zaten uykusunu alamamış oluyor.

İşte benim kız da aynen huzursuz oluyor gün boyu. Emzik almadı canım 1 ay emdi bir daha emmedi. Şimdi deniyorum almıyor. Acaba değiştirsem mi emziği. Kayınvalidem ayağında sallamış sürekli o yüzden uyumuş kızım.

Eh hayirli olsun madem :)

Sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…