- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.501
Burkacim yolladim mesaj.
İstanbul icin 107.4 radyo voyage dinletiyorum ben, dunya muzikleri, cok basarili.
merhaba arkadaşlar geçmiş almış başını gitmiş okumam mğmkğn değil. rahatsız olan bebişlere şifalar diliyorummm.
kızım çokkkkk huysuz hiçbirşey yapamaz oldum. alt iki dişi çıkmıştı biliyorsunuz. kocaman oldular bile.. şimdi üst damağın tamamı neredeyse balon gibi beyaz ve şiş. altta çıkan iki dişin yanındakiler çıktı çıkacak. çok sancısı ağrsı var. yorulduk ikimizde.... geçen kontrolü vardı. gelişimini çok beğendi dr u. bırak yemesin senin bütün damaklarında ızdırap olsa sen yiyebilicek misin dedi:)) arayıı aç dedi 4 saat 5 saatte bir yesin dedi. dedim zaten 5 -6 saatten önce yemiyor oda zorla. yemesin dedi 8 saatte ver dedi...
dalgamı geçiyor anlamadım
geçici bir dönem inş. geceleri ıhh layarak kalkıyor ya kuzum benim. jelin bir işe yaramadığını düşünüyorum kesinlikle. sabah akşam bir çay kaşığı calpol veriyorum.
BEKLEBEKLE bende uyuturken voyage açıyorum gerçekten çok hoş sakin dingin bir müzik akışı var. uykusu boyuncada açık tutuyorum. annelere tavsiiye edilir.
MELTEM sizin durumju okudum cnm. umarım yazdıklarıma kızmazsın. benim eşimden de 1 yaşındayken testislerinden sıvı alınmış. amaameliyatta bir bakmışlar ki testislerin biri inmemiş. o sıvıyla anlaşılmamış....o sırada inememiş testis ameliyatı da olmuş. bazı sıkıntılar yaşadık geçti gitti.
sana bunu yazmamın sebebi. lütfen bir başka daha göz görsün imkanların var ise. inememiş testis ameliyatı daha erken olabiliyormuş. bazı şeyler yaşadığım için ve seni ve oğlunu düşündüğüm için bunları yazıorum. inan amacım felaket tellalığı yapmak değil...
bu vakte kadar çok sıkıntılar yaşadık. bazı dr hataları yaşadık. bu sebepten benim inancım güvenim kalmadı dr lara ve çoğu zaman çift dikiş yapıyorum kızımın sağlığıyla ilgili. malesef...
ki alinin durumu özel bir durum. umarım iyi niyetimi anlarsın. bu konularda insan pekte kötü ve olumsuz şeyler duymak istemiyor biliyorum. ama yazmadan edemedim.
allah şifalar versin. hepimizin evlatlarına.
Muzik iyi de arada reklamlar girip turk hava yollarinin sundugu... Diye baslayinca kizim ara ara gozleri aciuor:))
Size de cok gecmis olsun canim, guzel gunler gelecek insallah hele bi disler ciksin.
beğenmeme mani oldu sevgili kk
doğru diyorsun ama genel anlamda iyi
teşekkür ederim cnm. bir iki aya kızımın ay gibi birsürü dişi olucak
Canım yeni dişleriniz hayırlı olsun. Kilosu ne kadar olmuş. Boyu filan uzamış mı ?
tabi cnm gelişimi iyi. heleki 8 aylık doğan bebek için maşallahı var yavrumun. 8230 gr 75 cm olmuş.
boy genetik. daha öncede soran olmuştu
ağlatarata olsa (biliyorum hiç uygun değil ama elimden başka birşey gelmiyor) sol elimle ağzını açıp sağımla kaşığı sokuştursamda mutlaka yediriyorum.
hem aç hem uykusuz kendisi için çok daha kötü oluyor çünkü. vermeyip aç bıraktığımda oldu. denedim yanii.
Maşallah canım . Zorla yedirmiyorum ben çünkü kusuyor benim ki. Maşallah en azından senin ki kusmuyor.
Teşekkür ederim canım benim kızımda 8 aylık yani 35 haftalık doğdu. Bende deneyeyim bakayım pirinç unu ile yapılan muhallebiyi benim kızda yoğurt ve meyve yemiyor muz u yiyor bir tek.
çok şükür elif birkaç kez geldi başıma çok zor birşey oda oluk oluk kustu. koltyk moltuk battı kız korkudan ağladı. sebze de zorlarsam öyle oluyr. sebzeyi meyveyi bıraktık. kısa bir dönem için...
bizim menü şöyle...
sabah bir tam yumurta bir çay kaşığı pekmez bir kibrit kutusu peynir iki ölçek mamayla karıştırıyorum. hipp ( özellikle belirtti dr umuz ki hiçbirşey için marka belirtmedi şimdiye kadar, bu yüzden ben de uyuyorum vardır bir bildiği diye) bebe bisküvisi ve biraz buğday ekmek içiyle kıvam veriyorum
sonra tahıllı kaşık maması var ondan veriyorum 14 gibi.
19 gibi ben pirinç unundan mama yapıyorum tavsiye ederim şiddetle meyve yemeyen annelere. bir su bardağı suya iki buçuk kaşık dolu dolu pirinç onu, o vermek istediğiniz bir adet meyve ( elma, armut pişerken muz piştikten sonra) yrm paket vanilya bir güzel blendardan geçirip boza kıvamına gelene kadar pişiriyorum. 40 derece olana kadar soğutup içine 4-5 ölçek devam sütü mamasından katıyorum.
gece yatarkende yerseeee biberon.
yoğurt yemiyor çok güzel yiyordu bir ara. meyveli veriyordum. şimdi öğürüyor. saat 14 öğünü sebze çorbasıydı. böyle revize ettik buara....
Teşekkür ederim canım benim kızımda 8 aylık yani 35 haftalık doğdu. Bende deneyeyim bakayım pirinç unu ile yapılan muhallebiyi benim kızda yoğurt ve meyve yemiyor muz u yiyor bir tek.
Bende hipp kullanıyorum. Birde benim kız pekmez yemiyor yeni yeni parmağımın ucu ile diline değdiriyorum ancak öyle yalanıyor. Kaşık ile filan versem yada az fazla gitse ağzına öğürüyorSen pekmez ne veriyorsun ?
bebeeğimde besin alerjisi olduğunu nasıl anlarım
hafta sonu etli nohut yedim kahvaltıda yumurta yemiştim bir iki gün sonra farkettim diz kapaklarının arkasında kırmızı noktacıklar vardı
dün yoğurt yedirdim bikaç çay kaşığı küük noktacıklar hafiflemişti ama birkaçtane büyük kızarıklık vardı endişe ediyorum alerjisi mi var diye yardımcı olurmusnuz
Alerji olduğunu sanmıyorum ben sıcaktan ,terden falan olmuş gibi bence.kusma, ağlama huzursuzluk, kakada kan var mı? Bunlarda alerji belirtisi. Nohut alerji yapmaz et ? Yoğurt yeiğinde ağzının çevresi kızardımı yada kızarıklık çok muydu?
Benimki her gun bi tane bildircin yumurtasinin sarisininyiyor ama? Bi sorun da olmuyor. Bilemedim.
tabi cnm gelişimi iyi. heleki 8 aylık doğan bebek için maşallahı var yavrumun. 8230 gr 75 cm olmuş.
boy genetik. daha öncede soran olmuştu
ağlatarata olsa (biliyorum hiç uygun değil ama elimden başka birşey gelmiyor) sol elimle ağzını açıp sağımla kaşığı sokuştursamda mutlaka yediriyorum.
hem aç hem uykusuz kendisi için çok daha kötü oluyor çünkü. vermeyip aç bıraktığımda oldu. denedim yanii.
çok şükür elif birkaç kez geldi başıma çok zor birşey oda oluk oluk kustu. koltyk moltuk battı kız korkudan ağladı. sebze de zorlarsam öyle oluyr. sebzeyi meyveyi bıraktık. kısa bir dönem için...
bizim menü şöyle...
sabah bir tam yumurta bir çay kaşığı pekmez bir kibrit kutusu peynir iki ölçek mamayla karıştırıyorum. hipp ( özellikle belirtti dr umuz ki hiçbirşey için marka belirtmedi şimdiye kadar, bu yüzden ben de uyuyorum vardır bir bildiği diye) bebe bisküvisi ve biraz buğday ekmek içiyle kıvam veriyorum
sonra tahıllı kaşık maması var ondan veriyorum 14 gibi.
19 gibi ben pirinç unundan mama yapıyorum tavsiye ederim şiddetle meyve yemeyen annelere. bir su bardağı suya iki buçuk kaşık dolu dolu pirinç onu, o vermek istediğiniz bir adet meyve ( elma, armut pişerken muz piştikten sonra) yrm paket vanilya bir güzel blendardan geçirip boza kıvamına gelene kadar pişiriyorum. 40 derece olana kadar soğutup içine 4-5 ölçek devam sütü mamasından katıyorum.
gece yatarkende yerseeee biberon.
yoğurt yemiyor çok güzel yiyordu bir ara. meyveli veriyordum. şimdi öğürüyor. saat 14 öğünü sebze çorbasıydı. böyle revize ettik buara....
Şu anda annemdeyim luboyfcum. Dönünce yüz yüze görüşeceğim bakıcılarla. Umarım en hayırlısı olur. Muhallebi konusu da sanırım daha çok doyunca daha mutlu olur diye düşünüyorlar başka bi mantıkben de kuramadım.canım bakıcı durumu ne oldu ben de sizi merak ediyorum umarım gönlünce ve çok gzüel olur
muhallebi mi mutluluk mu ne ilgisi varmış tey alllammm!!!!
Luboyfa katılıyorum berkay şanslı bi çocuk:)) çok ama çok sevindim sizin adınıza. Allah huzurunuzu mutluluğunuzu bozmasınkızlar bu arada işyerinde müdürlerim değiştiği için artık cuma günleri süt iznimi tüm gün kullanamıyorumyeni müdürlerim uygun görmedi akşamları erken çıkıyorum.
o yüzden çok severek anlaştığım bakıcımı kaçırdım çünkü onun 1 gün bebEk bakım dersleri vardınasıl ağladım yeni müdürler böyle yapınca anlatamam
neyse sonra yine bir tanıdık vahıstasıyla bir bayan gelmiş işyerinde yoktum o gün tlf numu istemiş çocuk bakıcımı için arkadaşlar vermemişler.sonra o da sora sora evimi bulmuş :)
evdeydim eve geldi :) berkayı aldı kucağına Allah ım kucakta sıkılan oğlum bakıcı ablamızın kucağında durdu o gün :)
pazartesi başladık ve yine kucakta uyumayan oğlum dün kucağında uyyakalmış :)
şimdilik iyi herşey çok şükür hayırlısı inşalalh böyle çok daha hzuurlu oldum evimde:)
berkay da mutlu gözüküyor.
Allah hepinizden razı olsun kızlar ve hiçbir evlada kötülük,hastalık göstermesin.salgına çok dikkat edin,.Allah daha büyük dertler vermesin kimsenin yavrusuna benimkinede.hepinizi çok seviyorum,iyi ki varsınız harika insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?