2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar.. günaydın.. dün geçmişi okurken gördüm girip yazma fırsatı bulamadım.. Aptamilin toplatılmasından konuşulmuş.. aptamilin sadece pdf olan maması kaldırılıyor.. oda içinde iyot bulunduğu için.. biz zaten fos/gos kullanıyoruz.. içiniz rahat ve bilginiz olsun.. seviyorum siziii

Son düzenleme:
Canım seni rüyamda gördüm. Şöyleki benim eşimin anne tarafı erzincanlı biz Doğu Anadolu turu gibi bi yolculuk yapıyoruz. Erzincan'da 1 gece kalıp Van'a geçicekmişiz. Orda da görev yapan akraba biri varmış. Neyse Erzincan'da bi evde ağırlanıyoruz. Senin çocuklarının yaşlarına uygun çok çok güzel 3 çocuk ve zayıf hamarat bi güzel kadın var. Yalnız niyeyse esmer versiyonlarınız. Halbuki kızını çok net hatırlıyorum sarışın ama ben öyle yorum katmışım. İçimden diyorumki bu kesin meltowski. Ama söylemiyeyim eve gidince kk dan yazarım o bendim seni tanıdım diye diyorum. Sen bi malzeme hazırlıyorsun kesme makarna gibi anlıyorum ama adını farklı söylüyorsun hadi çorbasını sen yap diyorsun. Bende tarif et yaparım ben onu bilmiyorum diyorum. Öyle uyandım kızımın ıkınmalarına. Ve sabah sabah karnına ayaklarını bastıra bastıra zar zor biraz kaka yaptırdım kızıma. Ama resmen büyük insan kakası gibi. Bu güzel rüyada kakaya bağlandı ya püffff.

Sagol canim iyi dileklerin icin. Umarim gecer. Pazar gunu de basarilar dilerim insallah istedigin gibi plur hersey. Bosver komsulari sen:)

kızlar sabah Yalova mesaj göndermişti, ozaman yazmış

hepimizin dualarına ihtiyacı var şuan. Melis in gece ateşi yükselmiş, acile gitmişler. şimdide doktora gidiyorlar
nedir bu halimiz, bu arada bebişlere nazar mı değdi Allahım hepsini korusun

günaydınlar herkese..

rabbim acil şifalar versin inşallah. ciddi bir şey değildir umarım

Helenas sınavında başarılar dilerim çok çok güzel bir sınav olur inşallah :)

Allah şifa versin. Okuduysan hatırlarsın doktorun kapısı çok kalabalıktı hep bebekler hasta ve ateşliydi yeniden salgın başladı sanırım yazmıştım. Bu sefer 2-3 yaşlarında kimse yoktu hep 1 yaş altıydı. Hatta daha küçük. Allah korusun evden çıkmama olayına mı girsek.

Anladım canım ben genelde hep yıkayıp gittim. Gerçi 4. aydı galiba aşı günü bolca kaka yapınca mecbur bir daha yıkamıştım.

Maşallah size :)

İnşallah bir aksilik çıkmazda yaparız hepimiz. :)

Maşallah sana küçük hanım.
zaten bende dayanamadım aradım :)))
yarın yönetim kurulu toplantısı varmış, orada görüşülecekmiş
İyi yapmışsın hadi bakalım güzel haberlerle arasınlar seni ve hayırlısı ise olsun bu iş.

Rabbim kimseye yaşatmasın yengem yaşadı aynı acıyı. Yaşasaydı şimdi 3 aylık olacaktı.

Atahan' a ve babasına kocaman maşallah diyorum. :) İki çocuk bakıyorsun valla canım.

Canım mesajın başını okudum dün ama yazamadım misafirim vardı öyle mutlu oldum çok şükür geçti bitti. Hepsi geçecek alerjide.

Daha alıntılarım vardı ama ne oldu anlamadım .

Helenas canım sınavında başarılar diliyorum. Rabbim dilediğini nasip etsin inşallah.
Meltemcim çok ama çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede atlatır Ali.
İvy cim çok sevindim güzel haberler almanıza bende kızımın çorbasına et suyu koydum çok şükür burun kıvırmadı içti.
Beklecim bende kol çantamı bıraktım ve sadece cüzdanımı alıyorum kızımın çantasının yanına :)

Uff ne yazacağımı da unuttum.Yorgunum ya.

Dün eşimin arkadaşı geldi hanımı ve çocukları ile bebek görmeye. Bir türlü denk gelmemişti görüşememiştik. Dün geldiler ev temizle birşeyler yap derken öldüm.

Bu arada luboyf cum pekmez bizimkilerde pancar yapmıştı ama ben kızıma vermedim. bir faydası olur mu olmaz mı araştırmadığım için. Bir tanıdıktan dut aldık ama kızım beğenmedi. Koska nın keçiboynuzu pekmezinden verdim yedi. Ama öyle çok severek yemiyor çay kaşığı ucu ile diline değdiriyorum. Her gün vermiyorum çünkü hazır bir ürün. Çok nadir dediğim gibi diline değdiriyorum.

Parka filan cikarken ben de bi cuzdan aliyorum ama arabayla cikinca ev araba anahtarlar ruhsat cuzdan derken canta gerekiyo, yine bi duzenlemeye caliscam ama.

Ben de diyorum emel nerde:) misafirin varmis meger.

Parka filan cikarken ben de bi cuzdan aliyorum ama arabayla cikinca ev araba anahtarlar ruhsat cuzdan derken canta gerekiyo, yine bi duzenlemeye caliscam ama.

Ben de diyorum emel nerde:) misafirin varmis meger.
Anladım canım .

Sorma hazırlık vs yaptım haberim vardı geleceklerinden ama anca yetiştim. Allahtan kızı kayınvalideme bıraktım evi süpürürken camları açtım diye.Kızımda ilk defa 1.5 saat uyumuş :)

Kizlar dun gece uyuyamadim 2saat, hala devam ediyor. Bacaklarim deli gibi kasiniyor eskiden kolonya surunce gecerdi simdi gcmiyor napabilirim (((

Ben önce sabunla lifliyorum sonra kolonya sürüyorum.

Ohhh ne guzel bir gun gecirmissiniz insallah her gununuz boyle guzel olur

Hosgeldin topicte yoklugun belli oluyorbu kuzularin biz yokken uyumasi bende anneme biraktim alisveris pazar ilaclarim vardi yazilacak derken ben gelene kadar kalkmadan 3 saat uyumus dogdugundan beri rekor :)

Hosgeldin topicte yoklugun belli oluyorbu kuzularin biz yokken uyumasi bende anneme biraktim alisveris pazar ilaclarim vardi yazilacak derken ben gelene kadar kalkmadan 3 saat uyumus dogdugundan beri rekor :)

Benimki de rekor kırdı gündüz uykusu 1.5 saat. :) Kayınvalidem de şaşırdı zaten :) Çünkü en fazla 40 dk uyuyordu kızım.

evet canım ya burda da salgın var
eve kapatmak da istemiyorum, bir yandan da korkuyorum...offff şu kışı bir bitirsek artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…