2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim sen hala cantani kizinin cantasiyla birlestirmedin mi? Cik cik cik, annelerin kol cantasi olamaz. Esim gecenlerde, kol cantalarinin rafa kaldirildigini bilseydim daha erken yapardik bu cocugu diyor :) aksesuar masraflarindan cok cekiyor bu erkekler tabi :)

ne zor bebeklerin hasta olması. benim kızımda idrar yolları enfeksiyonu olduğunda ve kanında mikrop çıktığında ateşlenmişti sürekli inleyip durmuştu yavrum benim. küçükler dertlerini anlatamıyorlar ki. antibiyotik inşallah kısa zamanda fayda ederde Ali bebeğimiz hemen iyileşiverir. Allah bütün hasta bebeklere acil şifalar versin.

Cok sevindim canim, Allah huzurunu bozmasin, hep guzellikler cikarsin karsina insallah. Cocuklarinda saglikli uzun bir omur versin. Benim dualarimda " kk daki melekler ve anneleri" olarak hep varsiniz gercekten, isimle de dualarima ekliyorum sik sik sizleri.

Yok valla o lüksümden henuz vazgecmedim ya kizimin cantasi cok dolu oluyor benimkilere yer kmiyor napiyimmmm

Sagol canım
Sizede cok gecmis olsun , cok zor bebeklerin hasta olması , bir daha hic Hast olmasın insallah
Meltowski beğendi :)
Gecmis olsun yahu kiyamam
Sagol canım , sanada ayrı yazamadım , insallah gözüne müdahaleye gerek kalmadan iyileşir , anestezi olayi benide korkutur hep

benimde kulak sıfır ama işte babanın dj olmasının avantajı
oğluna bir klasör hazırlamıştı doğmadan önce...ninnileride var, oyun oynamamız için müziklerde..hep aynı klasörü dinliyor doğduğundan beri ve sanırım artık kulağı alıştı, radyoda falan aynı parça çalarsa tepki veriyor :))

canım çoook sevindim güzel haberlerine, hadi gözünüz aydın :)
kediler konusunun nekadar önemli olduğunu çektiğim için çok iyi anlıyorum...umarım bende bir düzen kurabilirim. ama bizde sayı fazla olduğu için kolay değil. özellikle paşam ayaklanmaya başlayınca şu mama kapları ve tuvaletleri konusu ne olacak...yarama parmak bastın, bu konuda çok dertliyim. eşim kedileri çok sevdiği için izin de vermiyor değişikliklere

neyse artık zamana bıraktım...oğlu ayaklansın mama tabağına elini atsın ozaman anlayacak ne dediğimi

canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
sizde de çok geçmiş olsun...bende bir ara gıda alerjisini pek bir araştırmıştım. eğer ailede yok ve bebekte var ise 1-2 yaşına kadar kendiliğinden geçiyormuş genelde alerji. umarım sizde en kısa sürede atlatırsınız. dualarımız sizinle

canım çok sevindim güzel haberlerinize :)
valla ben bunda ne var diye düşünmedim çünkü burada anlattığın gibi bir doktorla hiç karşılaşmadım, nekadar güzel ilgilenmiş kuzucukla :)
şu demir takviyesi konusunda bende senden gaz aldım ve senin menünü takip ediyorum...değerleri doktor arkadaşıma sordum, evet düşük ama çok da fazla değil dedi
sizde de öyle mi, bu ay nekadar hızla değişiyorlar...hergün yeni birşey öğrenmiş oluyor ve bayılıyorum bu hallerine

bide size iyi yolculuklar diliyorum. karı koca tadını çıkartın Parisin

canım moralini bozmak istemezdim ama 9. ayda aşı var

bugün oğlum ve benim için pek özel bir gündü :)
paşam bugün 6 aylık oldu ve geçen sene bugün paşamın geleceğini öğrendim :)

bende madem hem 6. ay hemde yıldönümü dedim aldım paşamı güneşli İzmir gününde (22 derece) ana oğul sahile indik. paşam deniz kokusuyla güzel bir uyku çekti, ördekleri kedileri sevdik. sonra iki tane kocaman köpek gördük ama sevmeye korktuk :)

zaman gerçekten çok çabuk geçiyor...geçen sene bu gece hayatımın şokunu yaşayıp uyku uyuyamamıştım. ne yapıcam nasıl yapıcam biz bu çocuğa nasıl bakacağız...şimdi tam bir küçük adam oldu

eğer hamileliğimi erken öğrenseydim yüksek ihtimal cesaret edemezdim ama Allahım bana 14 haftalıkken söyledi oğlumu...hergün şükrediyorum bana geç söylediği ve hayatımın en büyük hatasını yapmamı engellediği için

ne güzel bir gün geçirmişsiniz ana oğul :) rabbim birlikte daha nice güzel günler nasip eder inşallah yavrunla birlikte sana ve bizlere inşallah.

Merhabalar,
Kısa kısa yazıp kaçıcam. Yazmadan duramadım. Bu ara ders çalışıyorum. İzmirdeyim bu hafta. Pazar günü sınava giricem. Yine de sizi okumaktan kendimi alamıyorum. Kızım ek gıdaya pek alışamadı. Ağzını kilitliyor sıpa. Hatta çok komik öyle ki ağlarken bile ağzı kapalı ağlıyor. Maazallah ağzına kaşık girer belli mi olur:))) Sabah meyve öğle sebze öğrendi akşam yoğurt veriyorum. Geri kalan hep anne sütü. Yediği toplam ek gıda bir çaybardağı bile ölmüyorduk. Alışır herhalde diyerek 2-3 ısrardan sonra zorlamıyorum. Kahvaltıya, kıymaya falan gelecek ay başlayacağız. Doyduğunu hissettiğimden kaşık maması falan vermedim. Komşularım ısrarla vermemi söylüyor bende gerek yok anne sütü ile doyuyor diyorum. Onlara göre kaşık maması, muhallebi yiyen çocuk daha mutlu olurmuş:)) bizden haberler böyle.

Burkacım sıkıntılarınızın azalmasına çok sevindim. Taşınman gibi şu alerjinin de üstesinden gelirsin alimallah.

Meltowski Ali çabucak iyileşir inşallah. Ameliyat mevzusunu hiç düşünme bile. Iyi olacak herşey

Aybike işe başlıyorum diye haber vermeni dört gözle bekliyorum.inşallah olacak bu iş meselesi

Emelcim fıstık kızının gelişimi maşallah çok iyi. Şu dişler bi çıksın bol bol yiyecek herşeyi. Eşinle olan muhabbetiniz, aşkınız hep daim olsun . Yazılarından bağlılığınız hissediliyor.

Ivy iyi gezmeler şimdiden. Keyfini çıkar bence:))

Bekle umarım göz problemi masajla çözülür. Göz işi sıkıntılı. Benim kızımda da 3 aylık göz kontrolünde astigmat çıkmıştı 6 aylık olunca geçer dedi kontrolde geçmemiş doktor 4-5 yaşında gözlük vereceğiz diyor. Eşim kızım bizi bulanık görüyor diye dalga geçiyor:)) genetik biraz galiba

Kısa kısa dedim doldurmuşum baya. Herkese iyi geceler dikiyorum

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin oğluşuna

ne güzel bir gün geçirmişsiniz ana oğul :) rabbim birlikte daha nice güzel günler nasip eder inşallah yavrunla birlikte sana ve bizlere inşallah.

Aminnn canım, hepimize inşallah....Allahım bizlere kuzucuklarımızın üzüntüsünü göstermesin, hep böyle güzel şeyleri paylaşamayı nasip etsin birbirimizle

ah inşallah canım....
umarım sınavın çok güzel geçer, başarılar diliyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…