- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.521
Burka : iyi haberlerinize çok sevindim canım öpüyorum ozan kuzuyu
Aybike : canım dualarım seninle İnşallah tez vakitte hayırlı bir iş bulursun
Meltowski : canım çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede geçer Aliciğimin alerjisi ve inşallah ameliyata falan gerek kalmıcak testisleri için
Yalova : canım çok geçmiş olsun kıyamam yawruya ya seni çok iyi anlıyorum Kaan'da bi kere ateşlenmişti yawrum ne ılıdı ne soludu 3 gün. O 3 gün ne uyudum ne yedim ne içtim hiç bilmiyorum bide yalnızdım. çok zor gerçekten Allah tez zamanda şifa versin öpüyorum ikinizide.
Lepistes: canım önce çok üzülerek okudum ama sonuna çok sevindim :)) yerim senin eşek sıpanı :)
Gelelim bize
yaklaşık bir haftadır gece uykularımız resmen bitti uyanıp uyanıp ağlıyor uyutuyorum 10 dk sonra yine aynı şey oyun oynamak istiyor gecenin 3ünde 5şinde en son dün gece sinirlerime hakim olamadım bağırdım el kadar çocuğa ama benimkinde pişkinlik diz boyu onuda oyun zannetti sonra babamız geldi aldı üst kata çıktılar beraber adamcağız uğraştı işe gidene kadar zombiye döndüm şu bir haftadır bu akşam da yine 8 de uyuttum 9 da uyandı ağlıo aldım geldim salona kuduruk gibi oynuo enerjisini atamıyor çocuk. Bide bu akşam yüz üstü yatarken sırt üstü dönmeye başladı. Sırt üstüyken yüz üstü dönmüyor ama inatla döndürmeye çalışıyorum ittirio. Huymu değiştirio bi sıkıntısı mı varda uyumuyor çözemedim ama fenalardayımm
çok şükür elif birkaç kez geldi başıma çok zor birşey oda oluk oluk kustu. koltyk moltuk battı kız korkudan ağladı. sebze de zorlarsam öyle oluyr. sebzeyi meyveyi bıraktık. kısa bir dönem için...
bizim menü şöyle...
sabah bir tam yumurta bir çay kaşığı pekmez bir kibrit kutusu peynir iki ölçek mamayla karıştırıyorum. hipp ( özellikle belirtti dr umuz ki hiçbirşey için marka belirtmedi şimdiye kadar, bu yüzden ben de uyuyorum vardır bir bildiği diye) bebe bisküvisi ve biraz buğday ekmek içiyle kıvam veriyorum
sonra tahıllı kaşık maması var ondan veriyorum 14 gibi.
19 gibi ben pirinç unundan mama yapıyorum tavsiye ederim şiddetle meyve yemeyen annelere. bir su bardağı suya iki buçuk kaşık dolu dolu pirinç onu, o vermek istediğiniz bir adet meyve ( elma, armut pişerken muz piştikten sonra) yrm paket vanilya bir güzel blendardan geçirip boza kıvamına gelene kadar pişiriyorum. 40 derece olana kadar soğutup içine 4-5 ölçek devam sütü mamasından katıyorum.
gece yatarkende yerseeee biberon.
yoğurt yemiyor çok güzel yiyordu bir ara. meyveli veriyordum. şimdi öğürüyor. saat 14 öğünü sebze çorbasıydı. böyle revize ettik buara....
Gelişimi iyi ama kilo sıkıntımız var biraz. Boyu 67.5 ama kilomuz 6300gr 6500 dü 1 hafta da 200 gr kaybetti dişten dolayı yemedi. Dişimizin ucu da çok az göründü. Ama hiç zorlamadım yemek için. Hala geceleri ve gün içinde beni emiyor. Gün içinde emmeyi kessem mi diyorum beslenme arasınıda uzatsam acaba çok yer mi.. Şuan 2.5 - 3 arayla besleniyor.senin bebeğin kaç kilo elif gelişimi nasıl yani??
haydeee gelin artık kaanı ısıracağımmmm daha :))
Gelişimi iyi ama kilo sıkıntımız var biraz. Boyu 67.5 ama kilomuz 6300gr 6500 dü 1 hafta da 200 gr kaybetti dişten dolayı yemedi. Dişimizin ucu da çok az göründü. Ama hiç zorlamadım yemek için. Hala geceleri ve gün içinde beni emiyor. Gün içinde emmeyi kessem mi diyorum beslenme arasınıda uzatsam acaba çok yer mi.. Şuan 2.5 - 3 arayla besleniyor.
Nasıl yani Kaan size mi geliyor üüüü
işyerime uğrıcaklar bugün :) caba annesi öptürür mü :)
Herkese güzel bir gün diliyorum. Oğluma hoppala almaya karar verdim, Aybike arkadaşımız almıştı yanlış hatırlamıyorsam, nerden aldığını hatırlayanınız var mı acaba?
Öptürür öptürür sen benim yerime de öp Kaan ı ve tatlı annesini :)
Canım Aybike hoppala almadı diye biliyorum. Aktivite merkezi almıştı. Aldığı sitede stok kalmamıştı.
Bak burada fiyatı çok uygun 207 idi 189 a düşmüş şimdi.
http://www.alisverisduskunu.com/asp...0002-Entertain-ve-Grow-Bebek-Aktivite-Merkezi
Evet çok sevdik çok benimsedik öyle olmasa birimizin bebeği hasta olduğunda üzülmeyiz dua etmeyiz. İyi ki seviyoruz birbirimizi.hehe öptürdü :) anamm bir görmeniz lazımm kuzuyuuu. tam sevmelik valla.
anneside çok güzel maşallahhh :)
valla sanki kardeşimin çocugu gibiydi çok benimsemişiz burda birbirimizi
Bakayım, teşekkürler
Burka : iyi haberlerinize çok sevindim canım öpüyorum ozan kuzuyu
Aybike : canım dualarım seninle İnşallah tez vakitte hayırlı bir iş bulursun
Meltowski : canım çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede geçer Aliciğimin alerjisi ve inşallah ameliyata falan gerek kalmıcak testisleri için
Yalova : canım çok geçmiş olsun kıyamam yawruya ya seni çok iyi anlıyorum Kaan'da bi kere ateşlenmişti yawrum ne ılıdı ne soludu 3 gün. O 3 gün ne uyudum ne yedim ne içtim hiç bilmiyorum bide yalnızdım. çok zor gerçekten Allah tez zamanda şifa versin öpüyorum ikinizide.
Lepistes: canım önce çok üzülerek okudum ama sonuna çok sevindim :)) yerim senin eşek sıpanı :)
işyerime uğrıcaklar bugün :) caba annesi öptürür mü :)
Canım Aybike hoppala almadı diye biliyorum. Aktivite merkezi almıştı. Aldığı sitede stok kalmamıştı.
Bak burada fiyatı çok uygun 207 idi 189 a düşmüş şimdi.
http://www.alisverisduskunu.com/asp...0002-Entertain-ve-Grow-Bebek-Aktivite-Merkezi
çoktandır halimizi anlatamıyorum ben de, bi yoğunluktur sormayın
bakıcımız geldi türkmenistandan 2 gün önce,
beril hala alışamadı, kadın ilk gün kucağına aldı bizimki yırrttı ortalığı 1 saat susuturamadım kadına baktı baktı ağladı
zavallı kadıncağız da şok oldu
önce sen alma uzaktan alışsın dedik, 2 gündür inceleyip duruyor, dün akşam baya bi şebeklik yaptı karşısında bizimki kıkır kıkır kahkahalar attı, iyiye işaret deyip tekrar verdik kucağına bu sefer 5 dakika ağlamadan durdu güldü falan sonra yine kadına bakıp bakıp ağlamaya başladı, bu sabah da 10 dakika durmuş
böyle yavaş yavş bu sürenin artacağını düşünüyorum annem 2 hafta sonra gidiyor heralde 2 haftaya alışır
bakıcmız temiz yüzlü bi kadın, iyi de türkçe konuşuyor genç, birlikte otorup yiyoruz yemeklerimizi, edep adap biliyor,
2 günde hemen yemekleri de yaptı evi de temzilemiş, çamaşırları attı ütü falan baya hızlı girdi işe
şimdi annem var diye o işleri boş durmasın diye yaptı ama ilerde sadece kızıma bakmasını istiyorum, önemli olan kızımla yeterince ilgilenmesi
evde 2 kadınla olmaz diye yardıma gelen kadın sadece haftada 2 kez gelicek, diğer türlü çok kalabalık oluyor ev beril de uyumuyor o zaman
son haberim taşınıyoruz, 2 katlı dublex bi ev bulduk bahçeli falan, beril içinde iyi olacak bahçesinde bisiklet sürer falan az yürümeye başlasın, bir de evin en üst katında bi oda var banyolu falan, o odayı bakıcımıza vericez, düz daire tipi evlerde zor oluyor yabancı biriyle yaşamak, yatak odamı açıyorum karşı kapısında hemen onun odası insan rahatsız oluyor yine de,
bu ev umarım bi sorun çıkmazda bir an önce taşınırız, zaten sadece giysilerimizi alıp çıkıyoruz evden eşyalı evler.
Herkese güzel bir gün diliyorum. Oğluma hoppala almaya karar verdim, Aybike arkadaşımız almıştı yanlış hatırlamıyorsam, nerden aldığını hatırlayanınız var mı acaba?
Canım bence haksızlık yapıyorsun bebisine, oğlum bunların 1/4ünü yese mutluluktan uçarım, daha ne yesin cçocuk. Maşallah gelişimi de iyi, ustelik diş çıkarmasına rağmen. Çok zorlama, ilerde yeme bozukluklarına neden olabilir. Oğlum bu sabah 1 tatlı kaşığı 7 tahilli mamanin 1/4ünü yedi ve ağzını kilitledi, buna rağmen zorlamadım. Düşün artık
Gelişimi iyi ama kilo sıkıntımız var biraz. Boyu 67.5 ama kilomuz 6300gr 6500 dü 1 hafta da 200 gr kaybetti dişten dolayı yemedi. Dişimizin ucu da çok az göründü. Ama hiç zorlamadım yemek için. Hala geceleri ve gün içinde beni emiyor. Gün içinde emmeyi kessem mi diyorum beslenme arasınıda uzatsam acaba çok yer mi.. Şuan 2.5 - 3 arayla besleniyor.
Nasıl yani Kaan size mi geliyor üüüü
Canım maaşallah kızına çok güzel gelişimi ama niyeağlata ağlata yediriyorsun ki , sabah kahvaltıda ona yedirdiklerini ben de yesem
4-5 saat acıkmam :) uzun aralarla çok yiyor anladığım kadarıyla . Az azversn daha çabuk acıkır ya da açık havayaçıkarsan daha çok acıksa dayedirsen . Yazık zorla yedirme ilerde daha dazorolur ,
sen nerden biliyorsun dersen benim kuzenimin kızı öyleydi zorla yedire. Yedire kız iyicenefret ediyor yemekten 3 yaşında hala zorla yediriyorlar. Aç kalınca yer nasıl olsa diycem kızıcaksın ama
insan vücudunun yaratılışına aykırı aç aç durmak.
Cümlenin başını okuyunca aaaaa hamile mi dedim sonra devamını okuyunca oh değilmiş dedim niye hamileolmamana sevindysem
Bilmiyorum .kv konusunda inşallah aklı başına gelmiştir.
Teşekkur ederim sizin deiyi haberlerinizibekliyorum
Çoooooook geçmiş olsun , nasl üzüldüm anlatamam. Ateşölçer konusunu yazmışsın ya dahane beter salaklıklar yaşanıyor hastanelerde
Özel yada devlet okadar hastane maceram oldu ki kısacası artık hiçbirdoktora hemşiry. Güvnim yoksen de güvenmemekle iyiyapmışsın tekrar ölçtüumekle, ilaç konusunda daen az iki doktorun görüşünü al bence çünkü birinin kesin alması gerek dediğinediğerigerekyokdiyebiliyor. allah bir daha acilleredüşürmesin hiç birimizi
Allah hepinizden razı olsun kızlar ve hiçbir evlada kötülük,hastalık göstermesin.salgına çok dikkat edin,ben taşıdım heralde mikrobu hastanelerden ama çok kötü oldu yavrum.Aybike,çok sağol canım mesajımı ilettiğin için ve dualarınız için.Melis'im gözünü açıp azıcık gülümsese dünyalar bizim oldu dün gece.39,2 ateşle gece hastanedeydik.gözler,burun,ağız şıkır şıkır akıyordu.hapşırık,öksürük,areş derken verdikleri şurubuda içmedi ve hep kustu.bu sabah doktoruna gittik ve grip ama ateş bu kadar olmamalıydı dedi.gece boyu calpol,ibufen ve katarin kullanıp en fazla ateşini 38,4'e düşürebildik.bunu söyleyince akciğer röntgeni istedi.şükür ciğerler temizmiş ve ilaçlara devam ama ağlayıp içmeyip kusuyor ilaçları.gece boyu 10 cc ancak emmiştir,hala da emmiyor çünkü burnunu ne kadar açmaya çalışsakta tıkalı.işin ilginci hem gece acildeki doktorda hemde çocukçuda aynı ateş ölçer var ve yanluş ölçüyor,çıldırıcam bunu düşündükçe.gece evde ölçüp 39,2'yi gördüm,15 dakika sonra hastanede 37 ölçtü doktor.çocuk cayır cayır yanarken hemde.tüm alnı sürttürerek temas ile ölçen bir ateşölçerdi.bugün çocukçudada aynısı vardı be ben 38,9'la götürdüm yine 15 dakikada ulaşıp ölçüldü 36,7 çıktı.bende evde braun kulaktan ateşölçerle ölçtüğümü ve yüksek olduğunu söyleyince en iyisi makattan ölçelim dedi ve 38,9 çıktı.nasıl böyle önemli bir parametrede ölçüm hatası olabilir?şu an uyudu yavrum,bende işi astım ve uzandım uyumaya çalışıcam biraz.3 gecedir uyumuyorum çünkü.Allah daha büyük dertler vermesin kimsenin yavrusuna benimkinede.hepinizi çok seviyorum,iyi ki varsınız harika insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?