2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım iyi dileklerin için çok sağol.Kaan'ın da bu huy değişikliği umarım çok kısa sürer ve geçicidir.Çocuk büyütmek zor gerçekten ama ben şu 3 gündür hastalıkla uğraştığım için kızımın sağlıklıyken gece sık kalkmalarına ve lıkır lıkır emip sütümün yetmeyip mızırdanmasına ne çok şükretmem gerektiğini anladım.grip olmasına çok üzülmedim,tabi olacaklar ama onun gözler burun kıpkırmızı ve sümük içinde,ağzından nefes almaya çalışıp ağrısının acısının olduğunu ve bişey yapamadığını görmek mahvediyor insanı.neyse,Allah bu kadar ve böyle hastalıklar versin ve daha büyük hastalıklarla evlatlarımızı ve bizi sınamasın.sümüklü Melis'imle birlikte öpüyoruz sizi.

haydeee gelin artık kaanı ısıracağımmmm daha :))

bzizmkide öyle yanında insan istiyorlar sanırım korkuyorklar mı ne anlamadım.
tv karsısında anakucağında sallayıp uyutunca uyuıyor eşek .ama nasıl söylene söylene ''suss bakayım '' diyorum kızarmış gibi susuyor ama yatağına koyayım sanki diken var sırtında basıyor çığlığı eciş bücüş yattı akşam anakucağında :)

sonra yatağına alıyorum. arada uyanıyor etrafa bakınıyor eğer biri varsa ses yok birini göremezse sanki biryerini koparıyorlar sanarsın:)

canım milupanın gece çayını dene istersen birde belki daha rahat uyur.bizimki bazen onu da içmiyor ilaçların çubukları var ya onlarla içiyor oynaya oynaya şımarık şey.

akşamları babası bakınca oynamaya çalışıyor uyanıp , babamız oynuyor çünkü bir gece baktım babamız bakacaktı ona berkay mırmır mır konuşuyor babamız gülüyor. fırsatçı oğlum açmış gözleri :)işte böyle olunca nöbeti devir alıyorum :) yoksa gece uykularımız bitcek :)
ona ben yüz vermiyorum geceleri ''hıımm berkay saat kaç haberin var mı ''diyorum susuyor. valla bunlar çok uyanık herbirşeyi anlıyorlar :)

bazende kıyamayorum yazık tüm gün göremedi diyorum bir garip geliyor yavrum bana. mesela bu sabah nasıl bakıyor bana gülmedi artık montumu giyince siyah siyah anlıyor sanrım gideceğimi hiç gülmedi bu sabah gidip yüzünü okşadım sevdim o zman güldü.
ahhh yüreğimin telini titreten oğlum seni seviyorum...

sanrırm bizi kandırdılar bu bebeişler büyüdükçe akıllanıp uyumuyorlar hele misafir varken bizimki nasıl mutlu oluyor geç yatıyor resmen uyutamıyorum biri varken :)

neyse bugün kaan gelicekk :) yuppi

Son düzenleme:

Canım bence haksızlık yapıyorsun bebisine, oğlum bunların 1/4ünü yese mutluluktan uçarım, daha ne yesin cçocuk. Maşallah gelişimi de iyi, ustelik diş çıkarmasına rağmen. Çok zorlama, ilerde yeme bozukluklarına neden olabilir. Oğlum bu sabah 1 tatlı kaşığı 7 tahilli mamanin 1/4ünü yedi ve ağzını kilitledi, buna rağmen zorlamadım. Düşün artık

senin bebeğin kaç kilo elif gelişimi nasıl yani??
Gelişimi iyi ama kilo sıkıntımız var biraz. Boyu 67.5 ama kilomuz 6300gr 6500 dü 1 hafta da 200 gr kaybetti dişten dolayı yemedi. Dişimizin ucu da çok az göründü. Ama hiç zorlamadım yemek için. Hala geceleri ve gün içinde beni emiyor. Gün içinde emmeyi kessem mi diyorum beslenme arasınıda uzatsam acaba çok yer mi.. Şuan 2.5 - 3 arayla besleniyor.

haydeee gelin artık kaanı ısıracağımmmm daha :))

Nasıl yani Kaan size mi geliyor üüüü

işyerime uğrıcaklar bugün :) caba annesi öptürür mü :)

Herkese güzel bir gün diliyorum. Oğluma hoppala almaya karar verdim, Aybike arkadaşımız almıştı yanlış hatırlamıyorsam, nerden aldığını hatırlayanınız var mı acaba?

Öptürür öptürür sen benim yerime de öp Kaan ı ve tatlı annesini :)

hehe öptürdü :) anamm bir görmeniz lazımm kuzuyuuu. tam sevmelik valla.
anneside çok güzel maşallahhh :)
valla sanki kardeşimin çocugu gibiydi çok benimsemişiz burda birbirimizi

hehe öptürdü :) anamm bir görmeniz lazımm kuzuyuuu. tam sevmelik valla.
anneside çok güzel maşallahhh :)
valla sanki kardeşimin çocugu gibiydi çok benimsemişiz burda birbirimizi
Evet çok sevdik çok benimsedik öyle olmasa birimizin bebeği hasta olduğunda üzülmeyiz dua etmeyiz. İyi ki seviyoruz birbirimizi.

Bakayım, teşekkürler

Rica ederim canım.

Kızlar ben emel nickimi değiştirdim. Neden derseniz bir nedeni yok. Canım istedi bir kere değiştirme hakkımız varmış bende değiştirdim.

ah canım saolasın inşallah...

ben sabah kahvaltıda ne yediğimi hatırlamıyorum, hayranım senin hafızana emelcim :)
bu arada yeni nickin hayırlı olsun, ama ben sana yine emel diyebilir miyim? çok alışmışım elif yabancı gibi geliyor

canım yeni eviniz şimdiden hayırlı olsun...
eğer evde yatılı birisi varsa iki katlı olması gerçekten çok büyük avantaj, bende kv den tecrübeliyim ya
ayrıca bahçe olayına çok sevindim. çocukların toprakla tanışması günümüzde nekadar büyük bir lüks oldu

Herkese güzel bir gün diliyorum. Oğluma hoppala almaya karar verdim, Aybike arkadaşımız almıştı yanlış hatırlamıyorsam, nerden aldığını hatırlayanınız var mı acaba?

Bugun ebebekte hoppalalarda % 28indirim var ama stokta kalmadi yetistiremedim bende istedigimi almaya son bi tane kalmis bak belki begenirsin

nicki mouse burkada aynı şeyi yazmış sanırım ben anlatamadım benm hazırladığım öğünler bunlar. kızımın hazırladığım bir öğünü bitirdiğimi görmem bir elin parmak sayılarını geçmez. ileri de yeme bozukluğu olma ihtimalini biliyorum ama zorlamadan beslemeye çalıştığımda 2 gün boyunca sadece yarım tabak mama yedi kızım. iştahı yok yani....

benimki de tahıllının yarısını yedi bugün. saat 11 de (

benim sütüm yok canım.yediği yiyeceği bunlar ve biberonuda sevmiyor artık bıraktı gıbı bırsey

o yüzden kaşık mamasını yemesine dikkat ve ısrar ediyorum..

senin emel olduğunu sonradan okudum

burka emin ol doymazsınnnnn:) yukarıda dediğim gibi eksik anlatım olmuşş bu yazdıklarımı o öğünde bitirmiyor kız ve yediği kadarını da zorla yiyor. kızma değilde yemeyen çocuk zorluğunu gerçekten çeken bilirmiş. açlıkla huysuz ağlak birşey oluyor iki ucu kötü değnek anlayacağın...

bende cümleyi yazarken beni hamile sanacaklar diye düşünmüştüm :))
canım Allah hamile acıyor 4. çocuğu vermiyor, sende muhtemelen aynı şekilde düşünmüşsündür ondan sevinmişsindir :)

şaka bir yana ama gerçekten tırlatmama çok az kaldı..adam nekadar kendini toparlasa da bazı huylar değişmiyor. şimdi kv yine geliyor ve yine sinir harbi. bide iş stresi...böyle sıralayınca da nankörlük yapıyormuşum gibi geliyor. en azından paşamın sağlığı iyi ve bu en önemlisi. ama işte yinede bazen insanın sabrı tükeniyor

ne demek canım...birbirimize verdiğimiz enerjiye, ettiğimiz dualara çok inanıyorum
Melis kuzucuk teyzelerinin dualarıyla en kısa zamanda kurtulacak burnundaki sümüklerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…