- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.541
De canım ne istersen de :) Yok canım mesela senin hoppala almak istediğini hiç okumadım yada hatırlamıyorum çokda iyi değil hafızam doğumdan sonra böyle oldu önceden daha iyiydi.ben sabah kahvaltıda ne yediğimi hatırlamıyorum, hayranım senin hafızana emelcim :)
bu arada yeni nickin hayırlı olsun, ama ben sana yine emel diyebilir miyim? çok alışmışım elif yabancı gibi geliyor
Anladım canım benim kızımda yemiyor cidden yediği 4-5 tatlı kaşığı oda her zaman değil. Ve inan biraz daha versem öğürüp yediğini de kusuyordu. Bende biraz daha beslenme aralığını uzatacağım bakalım.
nicki mouse burkada aynı şeyi yazmış sanırım ben anlatamadım benm hazırladığım öğünler bunlar. kızımın hazırladığım bir öğünü bitirdiğimi görmem bir elin parmak sayılarını geçmez. ileri de yeme bozukluğu olma ihtimalini biliyorum ama zorlamadan beslemeye çalıştığımda 2 gün boyunca sadece yarım tabak mama yedi kızım. iştahı yok yani....
benimki de tahıllının yarısını yedi bugün. saat 11 de(
benim sütüm yok canım.yediği yiyeceği bunlar ve biberonuda sevmiyor artık bıraktı gıbı bırsey
o yüzden kaşık mamasını yemesine dikkat ve ısrar ediyorum..
senin emel olduğunu sonradan okudum
burka emin ol doymazsınnnnn:) yukarıda dediğim gibi eksik anlatım olmuşş bu yazdıklarımı o öğünde bitirmiyor kız ve yediği kadarını da zorla yiyor. kızma değilde yemeyen çocuk zorluğunu gerçekten çeken bilirmiş. açlıkla huysuz ağlak birşey oluyor iki ucu kötü değnek anlayacağın...
De canım ne istersen de :) Yok canım mesela senin hoppala almak istediğini hiç okumadım yada hatırlamıyorum çokda iyi değil hafızam doğumdan sonra böyle oldu önceden daha iyiydi.
Anladım canım benim kızımda yemiyor cidden yediği 4-5 tatlı kaşığı oda her zaman değil. Ve inan biraz daha versem öğürüp yediğini de kusuyordu. Bende biraz daha beslenme aralığını uzatacağım bakalım.
kötüsü buysa doğumdan öncesini düşünemiyorum :)))
zaten çok konuda hayranım sana, bunu da listeye dahil ettim
Ayy valla çok mersi canım acayip havaya girdim
Karışılıklı canım hayranlık bende sana hayranım bir çok konuda :) Bilhassa güzel yüreğine hayranım. Seni görmek için bir ara geleceğim İzmir'e sende kalacağım inşallah. ( tabi bu mümkün olursa ben kayınvalide 3 çocuk zor olacak senin için )
ah nasıl mutlu olurum :))) siz gelin kuzum, ben sizin için paşam hariç bütün çocukları sepetlerim evden :)
Hicbisi aaaay bunaldim :))ya kızlar akşama ne yapacaksınız ?
Hicbisi aaaay bunaldim :))
Anladım ccanım gercekten zor ama sağlıklı oldukları için şükredelim. Ben Yalova'nın mesajını okuyunca bile kötü oldum, rabbim onun da kuzucuguna tez zamanda şifa verir insallah.
nicki mouse burkada aynı şeyi yazmış sanırım ben anlatamadım benm hazırladığım öğünler bunlar. kızımın hazırladığım bir öğünü bitirdiğimi görmem bir elin parmak sayılarını geçmez. ileri de yeme bozukluğu olma ihtimalini biliyorum ama zorlamadan beslemeye çalıştığımda 2 gün boyunca sadece yarım tabak mama yedi kızım. iştahı yok yani....
benimki de tahıllının yarısını yedi bugün. saat 11 de(
benim sütüm yok canım.yediği yiyeceği bunlar ve biberonuda sevmiyor artık bıraktı gıbı bırsey
o yüzden kaşık mamasını yemesine dikkat ve ısrar ediyorum..
senin emel olduğunu sonradan okudum
burka emin ol doymazsınnnnn:) yukarıda dediğim gibi eksik anlatım olmuşş bu yazdıklarımı o öğünde bitirmiyor kız ve yediği kadarını da zorla yiyor. kızma değilde yemeyen çocuk zorluğunu gerçekten çeken bilirmiş. açlıkla huysuz ağlak birşey oluyor iki ucu kötü değnek anlayacağın...
ya kızlar akşama ne yapacaksınız ?
Anladım ccanım gercekten zor ama sağlıklı oldukları için şükredelim. Ben Yalova'nın mesajını okuyunca bile kötü oldum, rabbim onun da kuzucuguna tez zamanda şifa verir insallah.
Benimki karar vermekle yapılan bbişey ddeğil o yüzden fikir veremiyorum :)
Hımm neden ki ?
Ben yaptım valla uff düşün düşün başım ağırdı valla en sonunda yaptım şükür kurtuldum.
Balık pişircem canım ondan. Ne zaman yesem sütüm artıyor bu arada :) sen ne yaptın? Yarınafikir olur o da :) kkda ne pisirsem ve bebisime ne yapsam köşesi olsa keşke: )
Ah ne iyi olur ne pişireceğim köşesi olsa. Maşallah bol bol yararlı sütün olsun.
Terbiyeli tavuk çorbası - Patlıcan oturtma - Makarna yaptım.
Supersin yahuuuuu!!!!
Kizlar bugun bizimkini yere koydum donecek mi diye, kollarj ve bacaklari acti yerde oooooylecr yatti :) uff cok tembeliz!
Oo süpersin :) bizim evde çok çeşitli yemek yenmez neyse ki, yapmaya da vaktim yok, işte Allah ddağına göre kar verir hesabı kocam tam benlik :) tek makarna yapsam yanına sadece yogurt ister :)Ah ne iyi olur ne pişireceğim köşesi olsa. Maşallah bol bol yararlı sütün olsun.
Terbiyeli tavuk çorbası - Patlıcan oturtma - Makarna yaptım.
Kizlar bugun bizimkini yere koydum donecek mi diye, kollarj ve bacaklari acti yerde oooooylecr yatti :) uff cok tembeliz!
Oo süpersin :) bizim evde çok çeşitli yemek yenmez neyse ki, yapmaya da vaktim yok, işte Allah ddağına göre kar verir hesabı kocam tam benlik :) tek makarna yapsam yanına sadece yogurt ister :)
Bunların ggünü gününü tutmuyor canım bi bakmışsın yuvarlaniyo bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?