2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben sabah kahvaltıda ne yediğimi hatırlamıyorum, hayranım senin hafızana emelcim :)
bu arada yeni nickin hayırlı olsun, ama ben sana yine emel diyebilir miyim? çok alışmışım elif yabancı gibi geliyor
De canım ne istersen de :) Yok canım mesela senin hoppala almak istediğini hiç okumadım yada hatırlamıyorum çokda iyi değil hafızam doğumdan sonra böyle oldu önceden daha iyiydi.

Anladım canım benim kızımda yemiyor cidden yediği 4-5 tatlı kaşığı oda her zaman değil. Ve inan biraz daha versem öğürüp yediğini de kusuyordu. Bende biraz daha beslenme aralığını uzatacağım bakalım.

kötüsü buysa doğumdan öncesini düşünemiyorum :)))
zaten çok konuda hayranım sana, bunu da listeye dahil ettim

kötüsü buysa doğumdan öncesini düşünemiyorum :)))
zaten çok konuda hayranım sana, bunu da listeye dahil ettim

Ayy valla çok mersi canım acayip havaya girdim

Karışılıklı canım hayranlık bende sana hayranım bir çok konuda :) Bilhassa güzel yüreğine hayranım. Seni görmek için bir ara geleceğim İzmir'e sende kalacağım inşallah. ( tabi bu mümkün olursa ben kayınvalide 3 çocuk zor olacak senin için )

ah nasıl mutlu olurum :))) siz gelin kuzum, ben sizin için paşam hariç bütün çocukları sepetlerim evden :)

ah nasıl mutlu olurum :))) siz gelin kuzum, ben sizin için paşam hariç bütün çocukları sepetlerim evden :)

Valla çok istiyorum kızımla İzmir çıkartması yapalım . Bakalım kısmet kocişi de ikna edersem tamamdır. Pek ikna olmuyor beyefendi özlüyormuş bizi. Annemde bile en fazla 1 hafta bırakıyor.

Anladım ccanım gercekten zor ama sağlıklı oldukları için şükredelim. Ben Yalova'nın mesajını okuyunca bile kötü oldum, rabbim onun da kuzucuguna tez zamanda şifa verir insallah.

ya kızlar akşama ne yapacaksınız ?

Benimki karar vermekle yapılan bbişey ddeğil o yüzden fikir veremiyorum :)

Hımm neden ki ?

Ben yaptım valla uff düşün düşün başım ağırdı valla en sonunda yaptım şükür kurtuldum.

Balık pişircem canım ondan. Ne zaman yesem sütüm artıyor bu arada :) sen ne yaptın? Yarınafikir olur o da :) kkda ne pisirsem ve bebisime ne yapsam köşesi olsa keşke: )

Ah ne iyi olur ne pişireceğim köşesi olsa. Maşallah bol bol yararlı sütün olsun.

Terbiyeli tavuk çorbası - Patlıcan oturtma - Makarna yaptım.

Ah ne iyi olur ne pişireceğim köşesi olsa. Maşallah bol bol yararlı sütün olsun.

Terbiyeli tavuk çorbası - Patlıcan oturtma - Makarna yaptım.
Oo süpersin :) bizim evde çok çeşitli yemek yenmez neyse ki, yapmaya da vaktim yok, işte Allah ddağına göre kar verir hesabı kocam tam benlik :) tek makarna yapsam yanına sadece yogurt ister :)
Kizlar bugun bizimkini yere koydum donecek mi diye, kollarj ve bacaklari acti yerde oooooylecr yatti :) uff cok tembeliz!

Bunların ggünü gününü tutmuyor canım bi bakmışsın yuvarlaniyo bile :)

Canım benim eşimde çok çeşit istemez ama yemek seçer bazı şeyleri yemez. Taze fasulye mesela hiç yemez. ben yaparım mesela çorbamız ve yemeğimiz fazla oldu bugün yeriz yarın başka birşey yaparım öbür gün gine yanı şeyleri yeriz.

Kızım uyumuyor uyumadığı içinde onunla beraber mutfakta yemek yapıyoruz :)

Son düzenleme:
Miraba miraba biz bugün Lepistes teyzemizi iş yerinde ziyaret ettik yaaa kıskanın işteee :))) teyzemiz çok güzel çok alımlı çok hoş hiç doğum yapmış gibi değil veee çok bakımlı kendimden utandım orman gibi kaşlarımı düşününce :))) çok sevdik inşallah yakın zamanda berkay ile de tanışırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…