2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sevindim çok da kıskandım yaa. Dostluğunuz daim olur inşallah keşke bende sizlerle tanışabilsem. İstanbul a geldiğimde topluca bir organizasyon yapalım ya.

Ah ne iyi olur ne pişireceğim köşesi olsa. Maşallah bol bol yararlı sütün olsun.

Terbiyeli tavuk çorbası - Patlıcan oturtma - Makarna yaptım.

Elif tebrik ediyorum seni, ben yemek yapmaktan bıkmış durumdayım. Eşim 12 de yemeğe geliyor isyeri 5dk. Sabah 10 da yemeğe başlıyorum ama öyle 3 çeşit falan değil,bazen karniyarik pilav bazen fasulye nohut pilav ama çoğu zaman tavuk sote yda et kizartiyorum soğan biberle, tek çeşait oluyor ve hic zevkle yapmıyorum, sendeki şevke hayranım

Seviyorum yemek yapmayı aslında daha çok hamur işini seviyorum. Ama malum yaz geliyor zaten çok yememek gerek. Benim eşimde bazen geliyor gündüz ama sağolsun akşamdan kalanı yer yada tost ister yada melemen,sucuk, kavurma gibi kolay şeyler.

Bugün Kaan'ı dışarı çıkmak hava almak da kesmedi akşama kadar toplasam bi saat ancak uyumuştur sürekli çığlık çığlığa bağırıyor ama ağlama gibi değil konuşma gibi hiç değil beynim ağrıdı resmen normalde de konuşurken çığlık atardı ama bugün abarttı en son bi saat önce sızdı bakalım ne kadar uyuyacak evde fazla duruyor satayım dediğim bebek arabasından başka yerde uyumuyor bu aralar satacağımı anladı inadına yapıyor hep zarar bu çocuk...

Bebek arabamız bizimde var ama ben birde puset tipli olanlardan istiyorum bu konuda araştırma yaptın mı canım ? Diş geliyor olmasın.

Ne gelse başımıza dişi suçluyoruz. :)

Çok sevindim çok da kıskandım yaa. Dostluğunuz daim olur inşallah keşke bende sizlerle tanışabilsem. İstanbul a geldiğimde topluca bir organizasyon yapalım ya.

İnşallah canım zaten birbirimiz hakkında çoğu şeyi bildiğimiz için yabancılık çekmiyoruz yüzyüze gelince istanbul Anadolu'ya mı geliyorsun canım Avrupa'ya mı

Bebek arabamız bizimde var ama ben birde puset tipli olanlardan istiyorum bu konuda araştırma yaptın mı canım ? Diş geliyor olmasın.

Ne gelse başımıza dişi suçluyoruz. :)

Canım bizim şuan evdeki nuna satmayı düşündüğüm çünkü o travel ana kucağı da var malum içine sığamıyoruz oto koltuğuna geçtik artık dışarda kullandığım mamas papas sola sanırım sen öle bişey istiyorsun ikisinden de çok memnunum nunayı ana kucağı ile kullandım araba şeklinde sadece evde kullanıyorum satacaktım işte bu gidişle satamayacağım küçük adam onda uyuyor sadece bu arada bende yemek yapmayı severim ama senin kadar becerikli değilim Bir gün yapıp iki gün yiyoruz biz dünden bamya mercimekli makarna ve tarhana vardı ben yedim Kaan uyuyunca kocacık yolda gelince yicek inşallah

İnşallah canım zaten birbirimiz hakkında çoğu şeyi bildiğimiz için yabancılık çekmiyoruz yüzyüze gelince istanbul Anadolu'ya mı geliyorsun canım Avrupa'ya mı
Avrupa'ya geliyorum.

Evet ya ben Allah kısmet ederse ikinci bebeği düşündüğüm için kızımın birşeyini satmıyorum. Yani araba ana kucağı vs kardeşide kullanır ortak renk çünkü. Bende bakayım bakalım mamas papas sola ya sağol canım :)

Ben iki gün üst süte aynı yemeği yemesin kocacık diyorum o yüzden başka yemek yapıyorum. Yani ara veriyoruz sonra ki gün yiyoruz tekrar. Benimde kocacık gelmedi işte daha ben onu bekliyorum yemek için. Kızımı da şimdi doyuracağım.

Ben beklesemde yemeğe bizim oğlan huzur vermio ki rahat rahat yiyelim uyurken yedim gitti bende.. Diorum ya canım sen beceriklisin maşallah ben bulduğunu yesin diorum sağolsun oda yiyor hiç şikayet etmez söylemiştim arkadaşım doğum yaptı die eve çıkmışlardı bugün yanına gittim ve bir kez daha şükrettim eşime eve kadın Sezeryanlı 3 gün olmuş doğuralı kahvaltı yapacaklardı kocası olacak hödük kurulmuş baş köşeye kızdan bıçak istiyor bu olay oturma odasında gelişiyor kız mutfağa gidip beyfendiye bıçak getirecek kan beynimden ılık ılık indi hissettim yani ne adamlar var

Bizim kızda bazen durmuyor ben yine de tek yiyemiyorum canım birşey istemiyor düşün sabah eşimle kahvaltı yapıyorum bazen 8 de bir daha akşam 6 ya kadar birşey yemiyorum bisküvi meyve dışında. Yani çoğu zaman böyle ve eşimi beklerken açlıktan öleceğim bir gün.

Benim kocam sadece yemek seçer onun dışında sevdiği birşey varsa söylenmeden üst üste 2-3 gün yer.

Ay yaninda ben yokken yuvarlanmasin da! Allah korusun :)

Sagol canım , sana ve iyi dileklerini belirten herkese coook teşekkürler
Hayır olsun da korktum bi an :)) Erzincan benim dogum yerim , orda yasamadım ama , nerden geldi aklına hayirdir insallah :))
Coook gecmis olsun , meliscik tez vakitte iyileşsin insallah
Kizlar dun gece uyuyamadim 2saat, hala devam ediyor. Bacaklarim deli gibi kasiniyor eskiden kolonya surunce gecerdi simdi gcmiyor napabilirim (((
Banyodan sonra nemlendirici krem sur canım , ben sürmezsem cok kasınır benimki de, cok kuru cildim
sorma canım, 3. çocukta yolda sevgili kvdem 10 gün sonra geliyor
Aybikenin kvde ile imtihanı başlıyor desene. Allah kolaylık versin canım
Kızımda yaptırmadım bende , cok şart degilmis , ama oğlanları saglık Ocağı'na götürdüğüm icin orda yaptılar
Canım belki böylesi daha hayırlıdir , insallah cok iyi bakar kuzuna
Yeni eviniz hayırlı olsun canım , insallah beril de bakıcısına alışır
Canım ben seni anladım , aslında benimde endişem o yöndeydi , yoksa sıvının cok önemi yokta , benimde aklıma bası yapar da yumurtaliklara tehlike olur mu diye gelmişti ama zarar vermezmis , yoksa inmiş testisleri

Son düzenleme:

Rabarbacığım, sondan başlayayım , çok sevindim dönmesine dmekki kilolu ama hantal olmayacak bu iyi bir gelişme.
Enerji meselesinde haklısın bence bütün gün yor oynat akşam öyle yatır. Babaya da bir aferin benden iyi yapmış
Sana aferin yok bağırdığın için :). anlıyorum yorgun uykusuz ve sinirli oluyor insan ama bağırma Kaanıma
nefen uyuöuyor bir nedeni vardır mutlaka, ben de hastane olayından önce 2 kez bağırım gece 2-3 e kadar uyumuyordu
ama nedeni virüsmüş sonra çooookvicdan axabı çektim hasta çocuğa bağırdım diye. Emininim sen de kötü olmuşsundur sonra
Uyusun uyumasın yesin yemesin dönsün dönmesin vsvs en önemlisi sağlıkla kendi evinde kendi yatağında ya
İster uyur ister oynar :))

Aybike

Canım sevinmiştim eşinle ilgili düzeldi aranız diye, çok büyük bir sebep yoksa adamı boşama diye yazmıştım daha önce sana
Yine aynısını söylüyorum şimdi sinirlendiğin şeylere belki 1 sene sonra aman niye sinirlenmişim ki diyeceksin.
Kv de anlamıştır artık değerini ortada kalınca eskisi gibi yapamaz artık ,
iş konusu zaten bütün dualarımda önce sana sonra eşine İş az maaşlıfda olsa adamın evde oturmasından iyidir.

5ne1ke

Evet hepsini yiyor gibi anladım pardon, ama zorla yedirmenin zararları konusunda fikrim değişmedi .
Yetersiz beslenseydi boy kilo zihinsel gelişimi geride olurdu. Geri deil ileride . youtube da blw diye arat ve
obebeklere bir bak istersen kendi kendine ne güzel yiyorlar biraz da öyle dene belki kendi yemek istiyordur

Meltemcim banyo zamani da degildi ki? Ben anlamadim bu isi ya

Beğendim, ayrıca oğlun nasıl oldu iyileştimi biraz?

Büyüsün sana yyardım da eder annesi :)

Ay yaninda ben yokken yuvarlanmasin da! Allah korusun :)

Yanında yokken yüksek bi yere bırakma artık, ben yere battaniye serdim üstünde yatıyor. Bugün yyapamadığını yarın yapıyor valla,.dikkatli olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…