- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.581
Canım insallah değildir , ben yoğurt yedirince yüzünde hafif kizarikliklari olmuştu , sürtünmeden, temas ile filandir diye düşünmüştüm ama yumurta verince bariz kızardi , kusa kusa bi hal oldu , kesin alerji yanibebeeğimde besin alerjisi olduğunu nasıl anlarım
hafta sonu etli nohut yedim kahvaltıda yumurta yemiştim bir iki gün sonra farkettim diz kapaklarının arkasında kırmızı noktacıklar vardı
dün yoğurt yedirdim bikaç çay kaşığı küük noktacıklar hafiflemişti ama birkaçtane büyük kızarıklık vardı endişe ediyorum alerjisi mi var diye yardımcı olurmusnuz
Yaa foto çekseydiniz yaahehe öptürdü :) anamm bir görmeniz lazımm kuzuyuuu. tam sevmelik valla.
anneside çok güzel maşallahhh :)
valla sanki kardeşimin çocugu gibiydi çok benimsemişiz burda birbirimizi
Tembel köfte senin kız , tosbik :))Kizlar bugun bizimkini yere koydum donecek mi diye, kollarj ve bacaklari acti yerde oooooylecr yatti :) uff cok tembeliz!
Tosun ya yerim onu , foto koymadınız lepistes le askolsun :/Bugün Kaan'ı dışarı çıkmak hava almak da kesmedi akşama kadar toplasam bi saat ancak uyumuştur sürekli çığlık çığlığa bağırıyor ama ağlama gibi değil konuşma gibi hiç değil beynim ağrıdı resmen normalde de konuşurken çığlık atardı ama bugün abarttı en son bi saat önce sızdı bakalım ne kadar uyuyacak evde fazla duruyor satayım dediğim bebek arabasından başka yerde uyumuyor bu aralar satacağımı anladı inadına yapıyor hep zarar bu çocuk...
Büyüsün sana yyardım da eder annesi :)
Yanında yokken yüksek bi yere bırakma artık, ben yere battaniye serdim üstünde yatıyor. Bugün yyapamadığını yarın yapıyor valla,.dikkatli olmak lazım.
Canım insallah değildir , ben yoğurt yedirince yüzünde hafif kizarikliklari olmuştu , sürtünmeden, temas ile filandir diye düşünmüştüm ama yumurta verince bariz kızardi , kusa kusa bi hal oldu , kesin alerji yani
Birde kakasinda kan yoktu ama yeşil ve sık yapıyordu , belki oda alerjidendi , ek gıdaya geçince düzeldi
Insallah senin bebisde yoktur
Yaa foto çekseydiniz yaa
Tembel köfte senin kız , tosbik :))
Tosun ya yerim onu , foto koymadınız lepistes le askolsun :/
Kizlar moralim cok bozuk ya biz daha kati gidaya gecmedik ufak ufak tatiriyorum ama ben ogluma eline fileyle armut verdim arkasina agzinin cevresi krimizi noktalar oldu arkasindan bir kac bekledim elma verdim hafif hafif yine gordum bu pazar guni havuc suyu verdim simdi yuzu boynu laslarinin uzeri yine kizarik herseyemi alerjimiz var bizim hic mi bisey yiyemicezboynunda ve kafasinin icindede findik buyuklugunde pisik gibi kizarikliklar var onlarda alerjiden mi pisik mi yoksa baska biseymi bilmiyorum canjm cok sıkıldı
Doktora gitmis miydiniz?
Rabarbacığım, sondan başlayayım , çok sevindim dönmesine dmekki kilolu ama hantal olmayacak bu iyi bir gelişme.
Enerji meselesinde haklısın bence bütün gün yor oynat akşam öyle yatır. Babaya da bir aferin benden iyi yapmış
Sana aferin yok bağırdığın için :). anlıyorum yorgun uykusuz ve sinirli oluyor insan ama bağırma Kaanıma
nefen uyuöuyor bir nedeni vardır mutlaka, ben de hastane olayından önce 2 kez bağırım gece 2-3 e kadar uyumuyordu
ama nedeni virüsmüş sonra çooookvicdan axabı çektim hasta çocuğa bağırdım diye. Emininim sen de kötü olmuşsundur sonra
Uyusun uyumasın yesin yemesin dönsün dönmesin vsvs en önemlisi sağlıkla kendi evinde kendi yatağında ya
İster uyur ister oynar :))
Aybike
Canım sevinmiştim eşinle ilgili düzeldi aranız diye, çok büyük bir sebep yoksa adamı boşama diye yazmıştım daha önce sana
Yine aynısını söylüyorum şimdi sinirlendiğin şeylere belki 1 sene sonra aman niye sinirlenmişim ki diyeceksin.
Kv de anlamıştır artık değerini ortada kalınca eskisi gibi yapamaz artık ,
iş konusu zaten bütün dualarımda önce sana sonra eşine İş az maaşlıfda olsa adamın evde oturmasından iyidir.
5ne1ke
Evet hepsini yiyor gibi anladım pardon, ama zorla yedirmenin zararları konusunda fikrim değişmedi .
Yetersiz beslenseydi boy kilo zihinsel gelişimi geride olurdu. Geri deil ileride . youtube da blw diye arat ve
obebeklere bir bak istersen kendi kendine ne güzel yiyorlar biraz da öyle dene belki kendi yemek istiyordur
Canım beraber fotoğraf çekilmek aklımıza gelmedi vallahi inşallah bidaha ki sefere ama ben senin için kaantomun resmini koyarım igye :))Canım insallah değildir , ben yoğurt yedirince yüzünde hafif kizarikliklari olmuştu , sürtünmeden, temas ile filandir diye düşünmüştüm ama yumurta verince bariz kızardi , kusa kusa bi hal oldu , kesin alerji yani
Birde kakasinda kan yoktu ama yeşil ve sık yapıyordu , belki oda alerjidendi , ek gıdaya geçince düzeldi
Insallah senin bebisde yoktur
Yaa foto çekseydiniz yaa
Tembel köfte senin kız , tosbik :))
Tosun ya yerim onu , foto koymadınız lepistes le askolsun :/
Hayir oglum ay sonu dogumlu ayin sonunda daha yeni 6aylik olucaz dr kati gidayi 6aylkk olunca konusucaz dedi ama ben ifak ufak tattirmak istedim yarin hemen doktora gidiyim diyorum belki yaniliyorumddur diye gecen seferler gitmedim ama baya belli oluyor agiz cevresinde ozllekle cok var acaba emzik cok mu emiyor ondan mi oluyor diyede dusunuyorum
Ewt tosbik kofte tembel kofte:)
Canım bende senin gibi düşündüm bi rahatsızlığımı var die çünkü daha önce iki kere ateşlendi ikisinde de belirti gece uyumama idi hatta ilk başta çok korktum hasta olucak die çok şükür iyi ama bir haftadır böle işim özü bi haftadır babamız evde ve akşamları çok kuduruyorlar ben birazda buna yoruyorum çünkü uyutmaya çalışmazsam keyfine diecek yok çok uyarıldığı için sanıyorum tam dalamıor galiba ama bugün gündüz de hiç uyumadı 6-9 arası uyudu akşam şuan uyanık bakalım kaçta uyuruz hani arkadaşlar diyor ya yemiyor yemiyor die benimkide bu ara uyumuyor bildiğin. Ağır bi bebek sürekli kucak istiyor bu sebeple akşama kadar çok yoruluyorum gece de uyumayınca yorgunluktan başım dönüyor midem bulanıyor. Çok şikayet ettim yawrumdan kötü annesağlıklı olsun önemli olan o herşeyi razıyım ben ama uyumaya da ihtiyacı var gelişimi için 10 saati bulmuyor toplamda uyuduğu uyku ve derin diil sürekli uyanıyor
Hadi dönmek neysede bizimkiler geç yürüyecekler tehlikenin farkındamısın gitgide daha ağırlaşarak kucakta taşınacaklar ben yürüteç alıcam azcık bacak kasları güçlensin çok bindirmesemde bindiriricem
Ewt gec yuruyecek muhtemelen ama ben yurutec yanlisi degilim yani elbet yuruyecek bu cocuk, ne bileyim.. Yazin elinden tutup deniz girme hayalim vardi bu gidisle kucagimda denize gircem.
Bende sürekli binmesinden yana değilim ama az az kullanmayı düşünüyorum . Doktorunu değiştirdik baya ünlü bi doktor bakalım bide ona sorucam önümüzdeki ay
Kizlar ya alakasiz ama sinir oldum kime anlatsam dedim siz geldini aklima. Esim azoncr uzerini degistriyordu ben oule zamanlarda giderdim sarilirdim filan. Butun aksam sohbet ettik keyifli keyifli filan.. Azonce de giyinirken gel bi opiiim dedim, aninda surati degisti opme opme dedi eliyle.niye dedim opme iste dedi. E sen bilirsin ben yatiyorum dedim dondum arkami gittim. Bu ne ki simdi? Sinir oldum ya. Manyak midir nedir?
Bilemedimki şimdi acaba terketmişti falan o yüzden mi istemedi ki
Kizlar ya alakasiz ama sinir oldum kime anlatsam dedim siz geldini aklima. Esim azoncr uzerini degistriyordu ben oule zamanlarda giderdim sarilirdim filan. Butun aksam sohbet ettik keyifli keyifli filan.. Azonce de giyinirken gel bi opiiim dedim, aninda surati degisti opme opme dedi eliyle.niye dedim opme iste dedi. E sen bilirsin ben yatiyorum dedim dondum arkami gittim. Bu ne ki simdi? Sinir oldum ya. Manyak midir nedir?
Ben de bi sorayim whatsapp'dan, bayiliyorum hemen cvp verior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?