2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim yaninda olmadigim sure cok az zaten. Kizim beni oyun arkadasi yapti kendine:)) gerci bizde pek hReket yok ama ne Zaman nokcak belli olmaz.
Ben önce mindere koyuyordum, pek ddönemiyor nasılsa diye. Minder de biraz yüksekti. Bigün küt diye düştü yere, çok üzüldüm, ben de battaniyeye geçtim ama sürekli halının desenlerini incelemek için kenara geliyor.

Hüküm vermeden oönce bi kerr daha dene, aynısını yyaparsa da sor. Içine aatıp da şişme sakın.

Bi de kızlar benim sıpayı kendi kendine uuyutmaya cçalışıyorum, bazen yyüzüstü uyuyor, artık birşey olmaz degil mi ?

Maddi olarak mi? Malum, ziyaretcilerimiz maddiyat duyunca artabilir ozelden yazayim:)

Bence genel yaz. Gerçekten döyle ilgili anlayışlı doktorlara ihtiyacımız var. Ben bir doktora gitmiştim. Hatrı sayılır bir ücretle sonra gidemedim. Resmen çekindim gitmeye. Nerde kaldı aramak. Nerde kaldı watsapp...

Canim sana da ozelden yazayim, ama rabarbaya yeni msj attim 5dkda bir atabiliomusum azicik bekleticem seni.

Benim sinirim gecerse bi daha denerim sansimi. Manyak midir nedir ya gicik oldum.

Ben e bebekten bogulmayi onleyici yastik aldim, baby jem. Soyle ki, dikdortgen sert bi yastik ama delikli bi yastik, hava aliyor yani. Gecen gece yuzustu donmus tepiniyordu bizimki, bunu da arkadasim tavsiye etmisti. Bence aen de alabilirsin.

.
Canım özelden yazıyorum

Kizlar doktora kilodan dolayi yurume gecikebilir yurutec ile ilgili ne diyorsunuz yazmistim. Yurumeyi
Kolaylastirir gibi geliyor demistim aynen yazdigini kopyaliyorum;

Tam tersi.Gucsuzlesir.Yurutec yurumeyi geciktirir.onermiyoruz

Bende iki model var biri kaldığı yerden uyumaya devam ediyor biride kaldığı yerden uyanmaya. Uyumamasına bi lafım yok artık uykusu var uyumuyor gözlerini oluşturuyor uyutuyorum abartmıyorum 5 kere uyudu uyandı 2 saat içinde uyandığı anda enerji ile uyanıyor sanki saatlerce uyumuşta enerji depolamış gibi diğeride konuşuo benle Noldu nie uyumuo daha ben cevap verirken uyumuş keşke uykusunu alsaydı babasının babasına ettiğim şikayetlerı oğluma etmezdim

Kizlar doktora kilodan dolayi yurume gecikebilir yurutec ile ilgili ne diyorsunuz yazmistim. Yurumeyi
Kolaylastirir gibi geliyor demistim aynen yazdigini kopyaliyorum;

Tam tersi.Gucsuzlesir.Yurutec yurumeyi geciktirir.onermiyoruz

Bu konuda da diğer konularda olduğu gibi doktordan doktora değişiyor sen içindeki sesi dinle canım ben binmişim yeğenim bindi 9 aylıkken yürüdü. Halada arada bindirio ablam:))

Herkese günaydın, yine erkenden güne bbaşladık.
Oğlum çok rahat dönüyor artık ondan belki bişey olmaz gibi gelmişti ama bilemedim yine. Yastık fikrini düşüncem. Saol canım

İnşallah tanışırız bir gün. :)

Benim kızda aynı canım zar zor uyutuyorum. abartısız söylüyorum dalıyor 5 dk sonra cin gibi gözlerle oyun oynamak istiyor. Ağlaya ağlaya uyutuyorum valla.

günaydınlar annecikler :)

Günaydın canım nasıl gidiyor hamilelik.

Günaydın kızlar..

Minnoshcum neden yazmıyorsun.?
Rabarbaacım ve beklecim bende abimin kızının yürüteçini aldım. Abimin kızı hiç binmedi emeklemeden yürüdü 9 aylıkken. Kraff tın yürüteç devrilme riski hiç yok zaten ağır birşey halının üzerinde de gitmiyor. Ben yemek yaparken kızımı koyuyorum içine 10 dk bile durmuyor hemen ağlıyor ve onu almamı istiyor. Tekrar koyuyorum acaba ondan mı ağlıyor diye daha koyarkoymaz ellerini kaldırıp ağlıyor.

Sadece iki kere halıyı topladım ve bakalım ne yapacak dedim geri geri yürüdü sonra biraz ileri doğru yürüdü. Benim kız doktor amcamız ellerinden tuttuğunda hemen ayağa kalkanlardan faydası var mı şuan için birşey diyemem ben çok nadir en fazla 10 dk koyuyorum gün içinde.

Beklecim acaba bir şeye canımı sıkıldı. Erkekler canı sıkılınca bir tuhaf oluyorlar.

Kızlar ben İstanbul a gelince yapalım bir İstanbul çıkartması çocuklarla beraber olur mu ?

Son düzenleme:

Benim ikinci model direk uyuyor uyanmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…