- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.601
Terlemiştir diecektim :))
Olur bazen öyle. Sen de yapıyorsun belki eşine karşı.
Bizimki de abdestli olduğunda yapıyor öyle:)
Whatsap mı çok iyiymiş) ne kadar bayılıyorsun bu doktora baya tuzludur hemen cevap verdiğine göre
Ben önce mindere koyuyordum, pek ddönemiyor nasılsa diye. Minder de biraz yüksekti. Bigün küt diye düştü yere, çok üzüldüm, ben de battaniyeye geçtim ama sürekli halının desenlerini incelemek için kenara geliyor.Benim yaninda olmadigim sure cok az zaten. Kizim beni oyun arkadasi yapti kendine:)) gerci bizde pek hReket yok ama ne Zaman nokcak belli olmaz.
Kizlar ya alakasiz ama sinir oldum kime anlatsam dedim siz geldini aklima. Esim azoncr uzerini degistriyordu ben oule zamanlarda giderdim sarilirdim filan. Butun aksam sohbet ettik keyifli keyifli filan.. Azonce de giyinirken gel bi opiiim dedim, aninda surati degisti opme opme dedi eliyle.niye dedim opme iste dedi. E sen bilirsin ben yatiyorum dedim dondum arkami gittim. Bu ne ki simdi? Sinir oldum ya. Manyak midir nedir?
Maddi olarak mi? Malum, ziyaretcilerimiz maddiyat duyunca artabilir ozelden yazayim:)
Sessiz sessiz okuyordum yazasımgeldi.
Melis'imize çok geçmişler olsun inşallah hemencecik atlatır. Nasıl oldu acaba.
Ali' mizin düzeleceğine inanıyorum sabah akşam aklımda. Okuduğumdan beri dua ediyorum.
Rabarbacım yeni doktorunu hayırlı olsun. Kimmiş ünlü doktor merak ettim. Sakıncası yoksa yazar mısın. O tosuncuğu da yerim. Koca totosundan.
Beklecim doktorun bu saatte acil olmayan bir konu için watsapp dan yazıyor mu?? Ne güzel rüya gibi. Sakıncası yoksa ismini öğrenebilir miyim. Kız kardeşim size yakın güzel bir çocuk doktoru olamadı hala.
Ben önce mindere koyuyordum, pek ddönemiyor nasılsa diye. Minder de biraz yüksekti. Bigün küt diye düştü yere, çok üzüldüm, ben de battaniyeye geçtim ama sürekli halının desenlerini incelemek için kenara geliyor.
Hüküm vermeden oönce bi kerr daha dene, aynısını yyaparsa da sor. Içine aatıp da şişme sakın.
Bi de kızlar benim sıpayı kendi kendine uuyutmaya cçalışıyorum, bazen yyüzüstü uyuyor, artık birşey olmaz degil mi ?
Bence genel yaz. Gerçekten döyle ilgili anlayışlı doktorlara ihtiyacımız var. Ben bir doktora gitmiştim. Hatrı sayılır bir ücretle sonra gidemedim. Resmen çekindim gitmeye. Nerde kaldı aramak. Nerde kaldı watsapp...
.Sessiz sessiz okuyordum yazasımgeldi.
Melis'imize çok geçmişler olsun inşallah hemencecik atlatır. Nasıl oldu acaba.
Ali' mizin düzeleceğine inanıyorum sabah akşam aklımda. Okuduğumdan beri dua ediyorum.
Rabarbacım yeni doktorunu hayırlı olsun. Kimmiş ünlü doktor merak ettim. Sakıncası yoksa yazar mısın. O tosuncuğu da yerim. Koca totosundan.
Beklecim doktorun bu saatte acil olmayan bir konu için watsapp dan yazıyor mu?? Ne güzel rüya gibi. Sakıncası yoksa ismini öğrenebilir miyim. Kız kardeşim size yakın güzel bir çocuk doktoru olamadı hala.
Miraba miraba biz bugün Lepistes teyzemizi iş yerinde ziyaret ettik yaaa kıskanın işteee :))) teyzemiz çok güzel çok alımlı çok hoş hiç doğum yapmış gibi değil veee çok bakımlı kendimden utandım orman gibi kaşlarımı düşününce :))) çok sevdik inşallah yakın zamanda berkay ile de
Ah CANIM benim korse vardı bende ona rağmen göbeğim saklanmıyorkangren olmadığıma seviniyorum sen çok daha güzel bir bayansın . Saç rengine bayıldm çok yakışmış 10 puan Kaan'ın ellerini unutamıyorum yavrum . Bende çok sevdim sizi ama Kaan bey bana değil Abi'lere yüz verdi sıpaa
Çok sevindim çok da kıskandım yaa. Dostluğunuz daim olur inşallah keşke bende sizlerle tanışabilsem. İstanbul a geldiğimde topluca bir organizasyon yapalım ya.
CANIM seninde tanımayı isterdim Taa buradan pozitif enerjini alıyorum valla.
Bugün Kaan'ı dışarı çıkmak hava almak da kesmedi akşama kadar toplasam bi saat ancak uyumuştur sürekli çığlık çığlığa bağırıyor ama ağlama gibi değil konuşma gibi hiç değil beynim ağrıdı resmen normalde de konuşurken çığlık atardı ama bugün abarttı en son bi saat önce sızdı bakalım ne kadar uyuyacak evde fazla duruyor satayım dediğim bebek arabasından başka yerde uyumuyor bu aralar satacağımı anladı inadına yapıyor hep zarar bu çocuk...
Bizimkide bir haftadır filan kız gibi çığlık atıyor kafam şişti leyn diyorum artık.
Gündüzleride 15 dakika filan yuyormuş valla bakıcı kaçıcak diye korkuyorum çok sevdik . 23 te yatırdım azıcık ta gündüz uyusun diyevalla mık mık çocuk benimki kadıncağız kaçarsa şaşmam bende süt sağma makinemî satayım diyorum bi üşengeçliktir upraşamıyorum. Ay yarın iş var ben Burdayım Offf iyi geceler.
Canım insallah değildir , ben yoğurt yedirince yüzünde hafif kizarikliklari olmuştu , sürtünmeden, temas ile filandir diye düşünmüştüm ama yumurta verince bariz kızardi , kusa kusa bi hal oldu , kesin alerji yani
Birde kakasinda kan yoktu ama yeşil ve sık yapıyordu , belki oda alerjidendi , ek gıdaya geçince düzeldi
Insallah senin bebisde yoktur
Yaa foto çekseydiniz yaa
Tembel köfte senin kız , tosbik :))
Tosun ya yerim onu , foto koymadınız lepistes le askolsun :/
Ay aklımıza gelmedi valla neyse Kaan fotoyu koyarim bende:)
Kizlar ya alakasiz ama sinir oldum kime anlatsam dedim siz geldini aklima. Esim azoncr uzerini degistriyordu ben oule zamanlarda giderdim sarilirdim filan. Butun aksam sohbet ettik keyifli keyifli filan.. Azonce de giyinirken gel bi opiiim dedim, aninda surati degisti opme opme dedi eliyle.niye dedim opme iste dedi. E sen bilirsin ben yatiyorum dedim dondum arkami gittim. Bu ne ki simdi? Sinir oldum ya. Manyak midir nedir?
Sarımsak mı yedin kız. Bacak kıllarını çekip kaçsaydın
Hehe evlenınce böle Nazlı oluyorlar artık randevu alıp öpmemiz lazım kocalarımızı
Kizlar doktora kilodan dolayi yurume gecikebilir yurutec ile ilgili ne diyorsunuz yazmistim. Yurumeyi
Kolaylastirir gibi geliyor demistim aynen yazdigini kopyaliyorum;
Tam tersi.Gucsuzlesir.Yurutec yurumeyi geciktirir.onermiyoruz
Ay CANIM yürüteci önermek değil amacım ama berkayın basması filan sağlam oldu. Bi güven geldi çocuğa yürüteç kullanınca.
Mama sandalyesi alıncada oturup durmayı öğrendi . Hiç güçsüzleştirmedi yani elbette doktor daha iyibilir ama ben hiç güçsüzlük görmedim . He kimi anneler belki rahat edeyim diyip saatlerce tutup dürüyor onu bilmem ama ben istesemde benim sıkıntılı oğlum çok durmuyor. Gene de rahat ettim valla.
Miraba miraba biz bugün Lepistes teyzemizi iş yerinde ziyaret ettik yaaa kıskanın işteee :))) teyzemiz çok güzel çok alımlı çok hoş hiç doğum yapmış gibi değil veee çok bakımlı kendimden utandım orman gibi kaşlarımı düşününce :))) çok sevdik inşallah yakın zamanda berkay ile de
Ah CANIM benim korse vardı bende ona rağmen göbeğim saklanmıyorkangren olmadığıma seviniyorum sen çok daha güzel bir bayansın . Saç rengine bayıldm çok yakışmış 10 puan Kaan'ın ellerini unutamıyorum yavrum . Bende çok sevdim sizi ama Kaan bey bana değil Abi'lere yüz verdi sıpaa
Bizimkide bir haftadır filan kız gibi çığlık atıyor kafam şişti leyn diyorum artık.
Gündüzleride 15 dakika filan yuyormuş valla bakıcı kaçıcak diye korkuyorum çok sevdik . 23 te yatırdım azıcık ta gündüz uyusun diyevalla mık mık çocuk benimki kadıncağız kaçarsa şaşmam bende süt sağma makinemî satayım diyorum bi üşengeçliktir upraşamıyorum. Ay yarın iş var ben Burdayım Offf iyi geceler.
Hehe evlenınce böle Nazlı oluyorlar artık randevu alıp öpmemiz lazım kocalarımızı
Ay CANIM yürüteci önermek değil amacım ama berkayın basması filan sağlam oldu. Bi güven geldi çocuğa yürüteç kullanınca.
Mama sandalyesi alıncada oturup durmayı öğrendi . Hiç güçsüzleştirmedi yani elbette doktor daha iyibilir ama ben hiç güçsüzlük görmedim . He kimi anneler belki rahat edeyim diyip saatlerce tutup dürüyor onu bilmem ama ben istesemde benim sıkıntılı oğlum çok durmuyor. Gene de rahat ettim valla.
Halbuki bilmiyor büyüyünce erkekleri değil kızları görünce gülecek. :)) bi ya dan hala Kaan'ı piş pişliyorum buraya da piş piş yazmışım farkında olmadan ağladı ağladı ağladı hala tam dalamadı. Tabi orası biraz loştu 3 parmak çıkan diplerimi farketmedin canım sen ondan güzel göründü gözüne :)) yürütecin bende çok zararlı olduğunu düşünmüyorum açıkcası doktorların da her dediğini sallamıyorum biraz da annelik iç güdülerime başvuruyorum bence çocuk rahatsız olduğu birşeyin içinde mutlu durmaz ancak benim korkum kilomuz biraz fazla kendimizi taşıyamadıkça baskı artar mı
Kizlar doktora kilodan dolayi yurume gecikebilir yurutec ile ilgili ne diyorsunuz yazmistim. Yurumeyi
Kolaylastirir gibi geliyor demistim aynen yazdigini kopyaliyorum;
Tam tersi.Gucsuzlesir.Yurutec yurumeyi geciktirir.onermiyoruz
Benim sinirim gecerse bi daha denerim sansimi. Manyak midir nedir ya gicik oldum.
Ben e bebekten bogulmayi onleyici yastik aldim, baby jem. Soyle ki, dikdortgen sert bi yastik ama delikli bi yastik, hava aliyor yani. Gecen gece yuzustu donmus tepiniyordu bizimki, bunu da arkadasim tavsiye etmisti. Bence aen de alabilirsin.
İnşallah tanışırız bir gün. :)Ah CANIM benim korse vardı bende ona rağmen göbeğim saklanmıyorkangren olmadığıma seviniyorum sen çok daha güzel bir bayansın . Saç rengine bayıldm çok yakışmış 10 puan Kaan'ın ellerini unutamıyorum yavrum . Bende çok sevdim sizi ama Kaan bey bana değil Abi'lere yüz verdi sıpaa
Benim kızda aynı canım zar zor uyutuyorum. abartısız söylüyorum dalıyor 5 dk sonra cin gibi gözlerle oyun oynamak istiyor. Ağlaya ağlaya uyutuyorum valla.Bende iki model var biri kaldığı yerden uyumaya devam ediyor biride kaldığı yerden uyanmaya. Uyumamasına bi lafım yok artık uykusu var uyumuyor gözlerini oluşturuyor uyutuyorum abartmıyorum 5 kere uyudu uyandı 2 saat içinde uyandığı anda enerji ile uyanıyor sanki saatlerce uyumuşta enerji depolamış gibi diğeride konuşuo benle Noldu nie uyumuo daha ben cevap verirken uyumuş keşke uykusunu alsaydı babasının babasına ettiğim şikayetlerı oğluma etmezdim
günaydınlar annecikler :)
Evlenince kadinlar nazli olmaz miydi yahu? Gicik iste ne diyim.
Ya her doktor farkli dusunuyir ne bileyim bizimki boyle dedi.
Bende iki model var biri kaldığı yerden uyumaya devam ediyor biride kaldığı yerden uyanmaya. Uyumamasına bi lafım yok artık uykusu var uyumuyor gözlerini oluşturuyor uyutuyorum abartmıyorum 5 kere uyudu uyandı 2 saat içinde uyandığı anda enerji ile uyanıyor sanki saatlerce uyumuşta enerji depolamış gibi diğeride konuşuo benle Noldu nie uyumuo daha ben cevap verirken uyumuş keşke uykusunu alsaydı babasının babasına ettiğim şikayetlerı oğluma etmezdim
Bu konuda da diğer konularda olduğu gibi doktordan doktora değişiyor sen içindeki sesi dinle canım ben binmişim yeğenim bindi 9 aylıkken yürüdü. Halada arada bindirio ablam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?