- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.621
Bu konuda da diğer konularda olduğu gibi doktordan doktora değişiyor sen içindeki sesi dinle canım ben binmişim yeğenim bindi 9 aylıkken yürüdü. Halada arada bindirio ablam:))
Miraba miraba biz bugün Lepistes teyzemizi iş yerinde ziyaret ettik yaaa kıskanın işteee :))) teyzemiz çok güzel çok alımlı çok hoş hiç doğum yapmış gibi değil veee çok bakımlı kendimden utandım orman gibi kaşlarımı düşününce :))) çok sevdik inşallah yakın zamanda berkay ile de tanışırız
Rabarbacığım, sondan başlayayım , çok sevindim dönmesine dmekki kilolu ama hantal olmayacak bu iyi bir gelişme.
Enerji meselesinde haklısın bence bütün gün yor oynat akşam öyle yatır. Babaya da bir aferin benden iyi yapmış
Sana aferin yok bağırdığın için :). anlıyorum yorgun uykusuz ve sinirli oluyor insan ama bağırma Kaanıma
nefen uyuöuyor bir nedeni vardır mutlaka, ben de hastane olayından önce 2 kez bağırım gece 2-3 e kadar uyumuyordu
ama nedeni virüsmüş sonra çooookvicdan axabı çektim hasta çocuğa bağırdım diye. Emininim sen de kötü olmuşsundur sonra
Uyusun uyumasın yesin yemesin dönsün dönmesin vsvs en önemlisi sağlıkla kendi evinde kendi yatağında ya
İster uyur ister oynar :))
Aybike
Canım sevinmiştim eşinle ilgili düzeldi aranız diye, çok büyük bir sebep yoksa adamı boşama diye yazmıştım daha önce sana
Yine aynısını söylüyorum şimdi sinirlendiğin şeylere belki 1 sene sonra aman niye sinirlenmişim ki diyeceksin.
Kv de anlamıştır artık değerini ortada kalınca eskisi gibi yapamaz artık ,
iş konusu zaten bütün dualarımda önce sana sonra eşine İş az maaşlıfda olsa adamın evde oturmasından iyidir.
5ne1ke
Evet hepsini yiyor gibi anladım pardon, ama zorla yedirmenin zararları konusunda fikrim değişmedi .
Yetersiz beslenseydi boy kilo zihinsel gelişimi geride olurdu. Geri deil ileride . youtube da blw diye arat ve
obebeklere bir bak istersen kendi kendine ne güzel yiyorlar biraz da öyle dene belki kendi yemek istiyordur
Sagol canım , sana ve iyi dileklerini belirten herkese coook teşekkürler
Hayır olsun da korktum bi an :)) Erzincan benim dogum yerim , orda yasamadım ama , nerden geldi aklına hayirdir insallah :))
Coook gecmis olsun , meliscik tez vakitte iyileşsin insallah
Banyodan sonra nemlendirici krem sur canım , ben sürmezsem cok kasınır benimki de, cok kuru cildim
Aybikenin kvde ile imtihanı başlıyor desene. Allah kolaylık versin canım
Kızımda yaptırmadım bende , cok şart degilmis , ama oğlanları saglık Ocağı'na götürdüğüm icin orda yaptılar
Canım belki böylesi daha hayırlıdir , insallah cok iyi bakar kuzuna
Yeni eviniz hayırlı olsun canım , insallah beril de bakıcısına alışır
Canım ben seni anladım , aslında benimde endişem o yöndeydi , yoksa sıvının cok önemi yokta , benimde aklıma bası yapar da yumurtaliklara tehlike olur mu diye gelmişti ama zarar vermezmis , yoksa inmiş testisleri
İnşallah tanışırız bir gün. :)
Benim kızda aynı canım zar zor uyutuyorum. abartısız söylüyorum dalıyor 5 dk sonra cin gibi gözlerle oyun oynamak istiyor. Ağlaya ağlaya uyutuyorum valla.
Günaydın canım nasıl gidiyor hamilelik.
Günaydın kızlar..
Minnoshcum neden yazmıyorsun.?
Rabarbaacım ve beklecim bende abimin kızının yürüteçini aldım. Abimin kızı hiç binmedi emeklemeden yürüdü 9 aylıkken. Kraff tın yürüteç devrilme riski hiç yok zaten ağır birşey halının üzerinde de gitmiyor. Ben yemek yaparken kızımı koyuyorum içine 10 dk bile durmuyor hemen ağlıyor ve onu almamı istiyor. Tekrar koyuyorum acaba ondan mı ağlıyor diye daha koyarkoymaz ellerini kaldırıp ağlıyor.
Sadece iki kere halıyı topladım ve bakalım ne yapacak dedim geri geri yürüdü sonra biraz ileri doğru yürüdü. Benim kız doktor amcamız ellerinden tuttuğunda hemen ayağa kalkanlardan faydası var mı şuan için birşey diyemem ben çok nadir en fazla 10 dk koyuyorum gün içinde.
Beklecim acaba bir şeye canımı sıkıldı. Erkekler canı sıkılınca bir tuhaf oluyorlar.
Kızlar ben İstanbul a gelince yapalım bir İstanbul çıkartması çocuklarla beraber olur mu ?
Kizlar doktora kilodan dolayi yurume gecikebilir yurutec ile ilgili ne diyorsunuz yazmistim. Yurumeyi
Kolaylastirir gibi geliyor demistim aynen yazdigini kopyaliyorum;
Tam tersi.Gucsuzlesir.Yurutec yurumeyi geciktirir.onermiyoruz
sağol canım hamilelik iyi diyelim iyi olsun :)
ne yazıkki çoğu zaman hamile olduğumu bile unutuyorum, oğlanla uğraşmaktan düşünüp keyif yapmaya fırsat kalmıyor ne yazıkki
oğluşumun bir kaç gündür burun akıntısı vardı ve hapşırıyordu.dün şiddetli öksürük ve tıkanma eklendi. nefes alamadı çok korktum. hemen hastaneye götürdük.iltihap ciğerlere inmiş.göğsü sıkışmış. dedi doktor. bütün gece hava verildi.iğne serum derken.tüm geceyi hastanede geçirdik. Allaha şükür rahatladı da eve getirdik . bende sabah işe geldim.ama perişanım uykudan ölüyorum.akşam nasıl olcak bilemiyorum valla
Bende iki model var biri kaldığı yerden uyumaya devam ediyor biride kaldığı yerden uyanmaya. Uyumamasına bi lafım yok artık uykusu var uyumuyor gözlerini oluşturuyor uyutuyorum abartmıyorum 5 kere uyudu uyandı 2 saat içinde uyandığı anda enerji ile uyanıyor sanki saatlerce uyumuşta enerji depolamış gibi diğeride konuşuo benle Noldu nie uyumuo daha ben cevap verirken uyumuş keşke uykusunu alsaydı babasının babasına ettiğim şikayetlerı oğluma etmezdim
çöm . zççüi vs.s
Evet kızım yazdı deli oluyor laptopa :)
günaydınlar annecikler :)
İnşallah tanışırız bir gün. :)
Benim kızda aynı canım zar zor uyutuyorum. abartısız söylüyorum dalıyor 5 dk sonra cin gibi gözlerle oyun oynamak istiyor. Ağlaya ağlaya uyutuyorum valla.
Günaydın canım nasıl gidiyor hamilelik.
Günaydın kızlar..
Minnoshcum neden yazmıyorsun.?
Rabarbaacım ve beklecim bende abimin kızının yürüteçini aldım. Abimin kızı hiç binmedi emeklemeden yürüdü 9 aylıkken. Kraff tın yürüteç devrilme riski hiç yok zaten ağır birşey halının üzerinde de gitmiyor. Ben yemek yaparken kızımı koyuyorum içine 10 dk bile durmuyor hemen ağlıyor ve onu almamı istiyor. Tekrar koyuyorum acaba ondan mı ağlıyor diye daha koyarkoymaz ellerini kaldırıp ağlıyor.
Sadece iki kere halıyı topladım ve bakalım ne yapacak dedim geri geri yürüdü sonra biraz ileri doğru yürüdü. Benim kız doktor amcamız ellerinden tuttuğunda hemen ayağa kalkanlardan faydası var mı şuan için birşey diyemem ben çok nadir en fazla 10 dk koyuyorum gün içinde.
Beklecim acaba bir şeye canımı sıkıldı. Erkekler canı sıkılınca bir tuhaf oluyorlar.
Kızlar ben İstanbul a gelince yapalım bir İstanbul çıkartması çocuklarla beraber olur mu ?
evet canım bende aynı nedenden almadım yürüteç, aktivite merkezi aldım
doktorumuza sorduğumda yürüyebilmek için belinden doğru ittiriyor o yüzden kalça çıkılığı olabiliyor demişti
ama aktivite merkezini dene istersen, bacakları güçlendiriyor çünkü. ben 1 haftada farkı gördüm. bide kendine güveni geliyor dik durunca
İzin alma imkanın yok mu. İzin alıp eve gitsen uyusan. Geçmiş olsun oğluşuna.
Aybikecim onu da 11 kiloya kadar diolardi senin em son 9 kiloydu dimi? Biz gecen ay 10280 ciktik 11kiloya kadarsa yalan olur. Dusunceni alabilir miyim buu noktada?
Kizlar bu iki arkadas nerelerde acep??? Meraklandim
sağol canım benim.
işyerinde durumlar biraz karışık ya. geçen hafta annem hastaydı çocuğa bakamadı. işe gelemedim bende yıllık izin kullandım. rapor aldım herşey üst üste geldi. bu ara okadar çok devamsızlık yaptım ki.
izin istemeye utanıyorum artık
sağol canım benim.
işyerinde durumlar biraz karışık ya. geçen hafta annem hastaydı çocuğa bakamadı. işe gelemedim bende yıllık izin kullandım. rapor aldım herşey üst üste geldi. bu ara okadar çok devamsızlık yaptım ki.
izin istemeye utanıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?