2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla kıskandım :))) bende Kaanı mıncıklamak istiyorum
Lepistesin güzelliğini tahmin edebiliyoruz ama sende kendine haksızlık etme kuzucum, 18 liklere taş çıkartırsın

haklısın canım, o yüzden sabır çekip duruyorum
bide paşam babasına çok düşkün oldu, adamı görünce çığlıklar atıyor ne yapacağını şaşırıyor. bir çocuğu babasız bırakmak ona gerçekten büyük haksızlık
duaların için çok saol canım. zaten eminim işe başlasam gözüme herşey bukadar batmayacak

ah saolasın canım...başlıyor valla
ama sanırım biraz ders aldı oralarda, eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum. bende karar verdim eskisi gibi olmayacağım. sinirimi bozan birşey yaptığında hiç alttan almaya niyetim yok
zaten telefonda dedim; madem bu evde yaşayacaksın bu evin kurallarına uyacaksın, misafir değilsin artık

sağol canım hamilelik iyi diyelim iyi olsun :)
ne yazıkki çoğu zaman hamile olduğumu bile unutuyorum, oğlanla uğraşmaktan düşünüp keyif yapmaya fırsat kalmıyor ne yazıkki
oğluşumun bir kaç gündür burun akıntısı vardı ve hapşırıyordu.dün şiddetli öksürük ve tıkanma eklendi. nefes alamadı çok korktum. hemen hastaneye götürdük.iltihap ciğerlere inmiş.göğsü sıkışmış. dedi doktor. bütün gece hava verildi.iğne serum derken.tüm geceyi hastanede geçirdik. Allaha şükür rahatladı da eve getirdik . bende sabah işe geldim.ama perişanım uykudan ölüyorum.akşam nasıl olcak bilemiyorum valla

Kizlar doktora kilodan dolayi yurume gecikebilir yurutec ile ilgili ne diyorsunuz yazmistim. Yurumeyi
Kolaylastirir gibi geliyor demistim aynen yazdigini kopyaliyorum;

Tam tersi.Gucsuzlesir.Yurutec yurumeyi geciktirir.onermiyoruz

evet canım bende aynı nedenden almadım yürüteç, aktivite merkezi aldım
doktorumuza sorduğumda yürüyebilmek için belinden doğru ittiriyor o yüzden kalça çıkılığı olabiliyor demişti
ama aktivite merkezini dene istersen, bacakları güçlendiriyor çünkü. ben 1 haftada farkı gördüm. bide kendine güveni geliyor dik durunca

İzin alma imkanın yok mu. İzin alıp eve gitsen uyusan. Geçmiş olsun oğluşuna.

canım acaba dönemsel birşey mi ki
bizdede aynısı var. çocuk uyuduğu saati kayıp sayıyor. çığlık çığlığa oyunlar oynuyor :) bukadar enerjiyi nerden buluyor anlamıyorum
hele bazen bağırmaktan sesi kısılıyor çok komik olmuyor sessiz çığlık atarken :)))

Aman ne biliyim cani sıkkınsa soylesin madem, gayet sohbet ettigimiz bi anda terslenmesine ne gerek var?

Aybikecim onu da 11 kiloya kadar diolardi senin em son 9 kiloydu dimi? Biz gecen ay 10280 ciktik 11kiloya kadarsa yalan olur. Dusunceni alabilir miyim buu noktada?

İzin alma imkanın yok mu. İzin alıp eve gitsen uyusan. Geçmiş olsun oğluşuna.

sağol canım benim.
işyerinde durumlar biraz karışık ya. geçen hafta annem hastaydı çocuğa bakamadı. işe gelemedim bende yıllık izin kullandım. rapor aldım herşey üst üste geldi. bu ara okadar çok devamsızlık yaptım ki.
izin istemeye utanıyorum artık

Aybikecim onu da 11 kiloya kadar diolardi senin em son 9 kiloydu dimi? Biz gecen ay 10280 ciktik 11kiloya kadarsa yalan olur. Dusunceni alabilir miyim buu noktada?

bizim kiloda bi gariplik oldu...
bu ay doktor değiştirdik, çok güzel bir doktorumuz var...paşamı tamamen soydu bezini çıkardı öyle tarttı. bundan öncekiler hep kıyafet ve bezle tartıyordu...kilosu 8400gr çıktı. bukadar fark olur mu, kilo mu verdi bu çocuk dedim. eğer bez doluysa 300-400gr gelir zaten dedi. önümüzdeki ay belli olacak artık kilo almıyor mu önceki ölçümler mi yanlış

kaç kiloya kadar hatırlamıyorum canım. ama şu var; çocuk oturma kısmından sadece destek alıyor, tüm ağırlığı oraya vermiyor. ilk günler bütün ağırlığını oturma kısmına verdi ama şimdi ayaklarının üstüne basıyor. yoruldukça dinlenmek için oturuyor. benim izlediğim videolarda 18 aylık bebeklerde vardı. yani demek ki kiloyu kaldırabiliyor. ama tabi bu sadece benim fikrim, yinede okuyanları yanıltmayayım

şimdi senin çizelgeyi görünce aklıma geldi...deli gibi merakla beklerdim acaba bu sefer çizelgede ne yazacak, gelişimde neler oluyor diye :))
ne çabuk geçti o günler, özledim bir an

Geldimi de hepsi üst üste geliyor.

3 sepet ütü var nasıl birikti derseniz bende anlamadım 1,5 sepet kızın 1,5 sepet bizim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…