- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.641
günaydın canım :)
merakla bekliyoruz belli olmadı mı daha? topicimizin yeni bebeği kız mı erkek mi?
sonradan gördüm 2. mesajını, çoook geçmiş olsun canım.Allahım acil şifalar versin
Geldimi de hepsi üst üste geliyor.
3 sepet ütü var nasıl birikti derseniz bende anlamadım 1,5 sepet kızın 1,5 sepet bizim :/
bizim kiloda bi gariplik oldu...
bu ay doktor değiştirdik, çok güzel bir doktorumuz var...paşamı tamamen soydu bezini çıkardı öyle tarttı. bundan öncekiler hep kıyafet ve bezle tartıyordu...kilosu 8400gr çıktı. bukadar fark olur mu, kilo mu verdi bu çocuk dedim. eğer bez doluysa 300-400gr gelir zaten dedi. önümüzdeki ay belli olacak artık kilo almıyor mu önceki ölçümler mi yanlış
kaç kiloya kadar hatırlamıyorum canım. ama şu var; çocuk oturma kısmından sadece destek alıyor, tüm ağırlığı oraya vermiyor. ilk günler bütün ağırlığını oturma kısmına verdi ama şimdi ayaklarının üstüne basıyor. yoruldukça dinlenmek için oturuyor. benim izlediğim videolarda 18 aylık bebeklerde vardı. yani demek ki kiloyu kaldırabiliyor. ama tabi bu sadece benim fikrim, yinede okuyanları yanıltmayayım
evet kayıplardalar, benimde geçen aklıma geldi ne yaptı acaba bebeği diye
canım kontrolüm çarşamba günü 16 haftada artık cinsiyet belli olur heralde :)
bende heyecanla bekliyorum çarşambayı:)
Selamlar
2 gündür sağ göğsümde sıkışıp kalan sütü açmaya çalışıyorum. Emziriyorum sürekli. Dün sıcak havlularla ve pompaya uğraştım yok açılmadı. Hep olurdu ama açılırdı bi şekil. Drth 21- az bunlarıda kızım yazdı:)) neyse 14 te Dr randevumuz var inşallah antibiyotik vermez yine. Öpüldünüz. Not: kv nazarı kurbanıyım o akşam onlar vardı.
Bende severim ütü yapmasını bitti çok şükür :)ben ütü yapmayı çok seviyorum .
hele oğlumun minik minik cicilerini ütülemek çok zevkli oluyor.
ama yapıyormusun diye sorarsan, hiç vaktim yok bende yapamıyorum :)
Çok geçmiş olsun. İnşallah hemen iyileşir başka bir doktora daha götürsen .MERABA kızlar yavrum çok hasta nabıcağımı bilemiyorum bronşit dedi dr kafayı yemek üzereyim geceleri öksürmekten uyuyamıyor canı acıyor ağlıyor sürekli bi hırıltı birde burnu akıyor nabıcamı bilemiyorum bu hastlık beni benden aldı içim acıyor elimden bişey gelmiyor dr asist surupla antibiyotik verdi daha kötü olursa basla antibiyotiğe geçti gibiyse başlama dedi ama gittikçe kötüleşiyor yavrum bugun basladım antibiyotiğe o iştahlı bebeğim ne meme emiyor ne mama ne çorba ağzıa ne versem öğürüyor memeyi bırakcak diye korkuyorum bi üstüne 2 dişimiz birden patladı nabıcamı bilemiyorum :S
Geçmiş olsun canım . Maşallah kızına da analarından devralacaklar yakında :)Selamlar
2 gündür sağ göğsümde sıkışıp kalan sütü açmaya çalışıyorum. Emziriyorum sürekli. Dün sıcak havlularla ve pompaya uğraştım yok açılmadı. Hep olurdu ama açılırdı bi şekil. Drth 21- az bunlarıda kızım yazdı:)) neyse 14 te Dr randevumuz var inşallah antibiyotik vermez yine. Öpüldünüz. Not: kv nazarı kurbanıyım o akşam onlar vardı.
Bende severim ütü yapmasını bitti çok şükür :)
Kızımın kıyafetlerini doğduğundan beri ütülüyorum hem yeni gibi oluyor hemde ütülü daha güzel görünüyor :)
Çok geçmiş olsun. İnşallah hemen iyileşir başka bir doktora daha götürsen .
Geçmiş olsun canım . Maşallah kızına da analarından devralacaklar yakında :)
MERABA kızlar yavrum çok hasta nabıcağımı bilemiyorum bronşit dedi dr kafayı yemek üzereyim geceleri öksürmekten uyuyamıyor canı acıyor ağlıyor sürekli bi hırıltı birde burnu akıyor nabıcamı bilemiyorum bu hastlık beni benden aldı içim acıyor elimden bişey gelmiyor dr asist surupla antibiyotik verdi daha kötü olursa basla antibiyotiğe geçti gibiyse başlama dedi ama gittikçe kötüleşiyor yavrum bugun basladım antibiyotiğe o iştahlı bebeğim ne meme emiyor ne mama ne çorba ağzıa ne versem öğürüyor memeyi bırakcak diye korkuyorum bi üstüne 2 dişimiz birden patladı nabıcamı bilemiyorum :S
goturmek istiyorum bi yandaan ama bi yandanda korkuyorum canini yakcaklar yavrumun diye cocuk hastanesine goturdum bi defa orada hemen hastaneye yatiriyolar bronsitli hastalari cok kararsizim nabca[ii bilemiyorum ya
MERABA kızlar yavrum çok hasta nabıcağımı bilemiyorum bronşit dedi dr kafayı yemek üzereyim geceleri öksürmekten uyuyamıyor canı acıyor ağlıyor sürekli bi hırıltı birde burnu akıyor nabıcamı bilemiyorum bu hastlık beni benden aldı içim acıyor elimden bişey gelmiyor dr asist surupla antibiyotik verdi daha kötü olursa basla antibiyotiğe geçti gibiyse başlama dedi ama gittikçe kötüleşiyor yavrum bugun basladım antibiyotiğe o iştahlı bebeğim ne meme emiyor ne mama ne çorba ağzıa ne versem öğürüyor memeyi bırakcak diye korkuyorum bi üstüne 2 dişimiz birden patladı nabıcamı bilemiyorum :S
Hırıltısı arttıysa antibiyotiğe başlaman iyi olmuş.daha kötü olur yoksa hastaneye yatırmak zorunda kalırdın.sana bu durumun ciddiyetini anlatmalıydı yani biz 1 aylıktık öyle ciğerlerine inmek üzereydi atlattık antibiyotikle.niye eziyet ediyorsun kendine de,ona da.ıhlamur ver akşamları,ayaklarına da çok az vikis sürüp çorap giydir de öksürüğü de azalsın.o emer sonra endişelenme biz de hasta olunca canımız birşey istemez o da öyle yavrum.çok geçmiş olsun
Canım Allah göstermesin ama benim bebeğime böyle ciddi bir teşhis konsa ben başka bir doktora daha götürürdüm. Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?