2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım :)
merakla bekliyoruz belli olmadı mı daha? topicimizin yeni bebeği kız mı erkek mi?

sonradan gördüm 2. mesajını, çoook geçmiş olsun canım.Allahım acil şifalar versin

canım kontrolüm çarşamba günü 16 haftada artık cinsiyet belli olur heralde :)
bende heyecanla bekliyorum çarşambayı:)

MERABA kızlar yavrum çok hasta nabıcağımı bilemiyorum bronşit dedi dr kafayı yemek üzereyim geceleri öksürmekten uyuyamıyor canı acıyor ağlıyor sürekli bi hırıltı birde burnu akıyor nabıcamı bilemiyorum bu hastlık beni benden aldı içim acıyor elimden bişey gelmiyor dr asist surupla antibiyotik verdi daha kötü olursa basla antibiyotiğe geçti gibiyse başlama dedi ama gittikçe kötüleşiyor yavrum bugun basladım antibiyotiğe o iştahlı bebeğim ne meme emiyor ne mama ne çorba ağzıa ne versem öğürüyor memeyi bırakcak diye korkuyorum bi üstüne 2 dişimiz birden patladı nabıcamı bilemiyorum :S

Selamlar

2 gündür sağ göğsümde sıkışıp kalan sütü açmaya çalışıyorum. Emziriyorum sürekli. Dün sıcak havlularla ve pompaya uğraştım yok açılmadı. Hep olurdu ama açılırdı bi şekil. Drth 21- az bunlarıda kızım yazdı:)) neyse 14 te Dr randevumuz var inşallah antibiyotik vermez yine. Öpüldünüz. Not: kv nazarı kurbanıyım o akşam onlar vardı.

Gorup, kizimi oturtuo filan almak lazim. Pfff bilemedim ya.

Buarada kilo vermemistir aen istahi yerinde diyorsun zaten, merak etme.

Bizde de oluyor. Gorustugumuz gunun gecesinde kizim uyumuyor (

boyle bronsit olan var mi hic bisey yemiyor ya nabicam ben f'k'r vercek yardimci olcask b' allahin kulu yok mu ya kafayi yemek ]zereyim belk' b' f'kr' olan olur d'ye yaziyorum k'msede g,rm]yor ben' burda

Son düzenleme:
ben ütü yapmayı çok seviyorum .
hele oğlumun minik minik cicilerini ütülemek çok zevkli oluyor.
ama yapıyormusun diye sorarsan, hiç vaktim yok bende yapamıyorum :)
Bende severim ütü yapmasını bitti çok şükür :)
Kızımın kıyafetlerini doğduğundan beri ütülüyorum hem yeni gibi oluyor hemde ütülü daha güzel görünüyor :)

Çok geçmiş olsun. İnşallah hemen iyileşir başka bir doktora daha götürsen .
Geçmiş olsun canım . Maşallah kızına da analarından devralacaklar yakında :)

goturmek istiyorum bi yandaan ama bi yandanda korkuyorum canini yakcaklar yavrumun diye cocuk hastanesine goturdum bi defa orada hemen hastaneye yatiriyolar bronsitli hastalari cok kararsizim nabca[ii bilemiyorum ya

Kızlar tek tek alıntı yapamıyorum malum bu aralar derbederim kafamın üstünde çalan bir davulla geziyorum sanki

Aybike; canım umarım dönemsel bir şeydir Pazartesi günü aşılarımız var iice kötüye gidecek die korkuyorum
Bekle : içine kullanmak pek sinmiyor ise alma canım ya boşuna para verme bizede ananemiz alacak sağolsun :))
Emel : evet çok güzel olur :)) buluşsak
Irmakk : canım öncelikle çok geçmiş olsun rüyamda seni gördüm daha doğrusu rüyamda kk okuyordum :)) cinsiyeti öğrenmişsin onu yazmışsın ) erkekmiş dedin bende üzülüyordum kızı olsaydı die ama sağlıklı olsun önemli olan o Allah gönlüne göre versin inşallah senin yazdıklarını okuyunca da kendimden utandım ben sanırım yeterince dayanıklı ve sabırlı değilim hem bir çocuk hem iş hem hamilelik gıpta ile bakıyorum maşallah sana
MT: canım bende de oldu pompa ile açtım ben bide alt kısımda düğümlenmişti benim çok zor oldu ama duşta fiskiye ile masaj yaparak yumuşattım çıkan süt te 30 cc anca ama beni mahvetmişti

Hırıltısı arttıysa antibiyotiğe başlaman iyi olmuş.daha kötü olur yoksa hastaneye yatırmak zorunda kalırdın.sana bu durumun ciddiyetini anlatmalıydı yani biz 1 aylıktık öyle ciğerlerine inmek üzereydi atlattık antibiyotikle.niye eziyet ediyorsun kendine de,ona da.ıhlamur ver akşamları,ayaklarına da çok az vikis sürüp çorap giydir de öksürüğü de azalsın.o emer sonra endişelenme biz de hasta olunca canımız birşey istemez o da öyle yavrum.çok geçmiş olsun

hayırlı günler herkese umarım iyisinizdir bende üç çocukla artık fırsat bulamaz oldum buraya gelmeye gençannecik sanırım senin bebiş hasta endişelenme geçicek inşallah benim oğlumda öksürürüyor bir türlü geçmedi eve nebulizatör aldım on günlük hava vericem inşallah düzelirler allah yardımcımız olsun

goturmek istiyorum bi yandaan ama bi yandanda korkuyorum canini yakcaklar yavrumun diye cocuk hastanesine goturdum bi defa orada hemen hastaneye yatiriyolar bronsitli hastalari cok kararsizim nabca[ii bilemiyorum ya

Canım Allah göstermesin ama benim bebeğime böyle ciddi bir teşhis konsa ben başka bir doktora daha götürürdüm. Çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım. Fazla giremiyorum ben de senin gibi yeni gördüm. Korkma canım bırakmaz inşaallah. Bol bol dua et yavruna biz de dua edelim topikcek. Geçmeyen bi hastslık değil geçer inşaallah. Kusmazsa ıhlamur pekmez içir canım. Bide soğanı kaynatıp içirebilirsin antibiyotik etkisi varmış. Söz konusu bebeğimiz olunca daha hassasız tabi ama dirençli olmaya çalış annesi. Allah yardımcın olsun...

aşıdan geldik kızlar aman ne ağladı ne ağladı...hemen orda emzirdim hem içini çekiyo hem mememi çekiyor. alem oğlan:)geçen ay kıyafetlerle 7700 dü bu ay kıyafetlerle 8700 olmuşuz.boy da 68 cm.sevindim tabi.kilosu çok olmadığı için bu aldığı 1 kilo da beni endişelendirmedi doğal olarak.son 10 gündür keçi yoğurdu verdim her gün 2 defa 5 er tatlı kaşığı kadar.(yani 10 tatlı kaşığı falan günlük)demiştim hem kakaları düzeldi hem de kiloya faydası olmuştur diye düşünüyorum.bu arada ben demire başlamamıştım. vegaferon verdi kullanmaya başlıycam artık.aklımda sorular var ama napıyım vericem artık

cok sa[ol bu vicisi denicem ci[rleri a[zina geliyor oksururken resmen balgaminida atamiyor disari yutuyor geri buyuk de[il ki tukursun umarim oksurugu gecer gercekten cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…