- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.661
Geçmiş olsun canım. Fazla giremiyorum ben de senin gibi yeni gördüm. Korkma canım bırakmaz inşaallah. Bol bol dua et yavruna biz de dua edelim topikcek. Geçmeyen bi hastslık değil geçer inşaallah. Kusmazsa ıhlamur pekmez içir canım. Bide soğanı kaynatıp içirebilirsin antibiyotik etkisi varmış. Söz konusu bebeğimiz olunca daha hassasız tabi ama dirençli olmaya çalış annesi. Allah yardımcın olsun...
en iyisi goturmek gotureyim ben hafta sonu girmeden araya tesekur ederim
Kizlar moralim cok bozuk ya biz daha kati gidaya gecmedik ufak ufak tatiriyorum ama ben ogluma eline fileyle armut verdim arkasina agzinin cevresi krimizi noktalar oldu arkasindan bir kac bekledim elma verdim hafif hafif yine gordum bu pazar guni havuc suyu verdim simdi yuzu boynu laslarinin uzeri yine kizarik herseyemi alerjimiz var bizim hic mi bisey yiyemicezboynunda ve kafasinin icindede findik buyuklugunde pisik gibi kizarikliklar var onlarda alerjiden mi pisik mi yoksa baska biseymi bilmiyorum canjm cok sıkıldı
Ben de bi sorayim whatsapp'dan, bayiliyorum hemen cvp verior
sağol canım hamilelik iyi diyelim iyi olsun :)
ne yazıkki çoğu zaman hamile olduğumu bile unutuyorum, oğlanla uğraşmaktan düşünüp keyif yapmaya fırsat kalmıyor ne yazıkki
oğluşumun bir kaç gündür burun akıntısı vardı ve hapşırıyordu.dün şiddetli öksürük ve tıkanma eklendi. nefes alamadı çok korktum. hemen hastaneye götürdük.iltihap ciğerlere inmiş.göğsü sıkışmış. dedi doktor. bütün gece hava verildi.iğne serum derken.tüm geceyi hastanede geçirdik. Allaha şükür rahatladı da eve getirdik . bende sabah işe geldim.ama perişanım uykudan ölüyorum.akşam nasıl olcak bilemiyorum valla
kızlar bu arada işyerinde müdürlerim değiştiği için artık cuma günleri süt iznimi tüm gün kullanamıyorumyeni müdürlerim uygun görmedi akşamları erken çıkıyorum.
o yüzden çok severek anlaştığım bakıcımı kaçırdım çünkü onun 1 gün bebEk bakım dersleri vardınasıl ağladım yeni müdürler böyle yapınca anlatamam
neyse sonra yine bir tanıdık vahıstasıyla bir bayan gelmiş işyerinde yoktum o gün tlf numu istemiş çocuk bakıcımı için arkadaşlar vermemişler.sonra o da sora sora evimi bulmuş :)
evdeydim eve geldi :) berkayı aldı kucağına Allah ım kucakta sıkılan oğlum bakıcı ablamızın kucağında durdu o gün :)
pazartesi başladık ve yine kucakta uyumayan oğlum dün kucağında uyyakalmış :)
şimdilik iyi herşey çok şükür hayırlısı inşalalh böyle çok daha hzuurlu oldum evimde:)
berkay da mutlu gözüküyor.
Rica ederim götür ondan sonra ne yapman gerekse ona göre yaparsın. İlaçlarını da götür. Ayrıca vikis iyi geliyor.
Aldirmis olabilir mi((
myhoney de yok ortalarda...geldi de ben mi kaçırdım acep
Ben de mrk ettim Myhoney i , 1 haftadır yok heralde, kötü birşey yoktur umarım. Tövbemi de Myhoney için bozdum artık
boyle bronsit olan var mi hic bisey yemiyor ya nabicam ben f'k'r vercek yardimci olcask b' allahin kulu yok mu ya kafayi yemek ]zereyim belk' b' f'kr' olan olur d'ye yaziyorum k'msede g,rm]yor ben' burda
boz canım boz, zaten onun için bozmaya değer
belki yarın haftasonu diye gelir
cok sa[ol bu vicisi denicem ci[rleri a[zina geliyor oksururken resmen balgaminida atamiyor disari yutuyor geri buyuk de[il ki tukursun umarim oksurugu gecer gercekten cok sagol
cok sa[ol bu vicisi denicem ci[rleri a[zina geliyor oksururken resmen balgaminida atamiyor disari yutuyor geri buyuk de[il ki tukursun umarim oksurugu gecer gercekten cok sagol
Hemen doktora git o kızarıklıklar geçmedn göster , sadece kafasında mı var kolları bacakları nasıl? Daha önce mamayediğinde bir sorun olmuşmuydu? Sadhoh ağız çevresi olsa kendi tükürüğüdür diyecektim kendi tükğrüğünün değdiği yerlerde böyle ufak kızarıklık normal
Neeee whatsapptan cvp veren. Hem de acil olmayan bir konuya cvpveren doktormu var? Bana da yazarmısın ismini
Çokkk geçmiş olsun, Yalovanın kızı. Senin oğlun ne oldu bebeklerimşze böyle? Keşke izinalma imkanın olsaydı
İnşallah çabucak iyileşir.
boyle bronsit olan var mi hic bisey yemiyor ya nabicam ben f'k'r vercek yardimci olcask b' allahin kulu yok mu ya kafayi yemek ]zereyim belk' b' f'kr' olan olur d'ye yaziyorum k'msede g,rm]yor ben' burda
İki yaşından önce viks önerilmiyor. Kullanmayın.
haklısın önerilmiyor ama bebeği daha bir aylıkken bronşiyolit olmuş bir anne olarak kendimce yarar zarar değerlendirmesi yaparak bu cahilce görünse de bebeğimin ayaklarının altında kullandım ve öksürüğü tık kesildi.çünkü artık o ciğerleri öksürmekten ağzına gelicek durumdaydı.bu şu an bir çoğumuzun kullandığı demir ve d vitaminlerinin içindeki kimyasallarla bebeklerimizin tanışmış olması gibi bir şey.Tartışma yaratmak için yazmadım yanlış anlama lütfen aslında arkadaşa tavsiye ederken bunu bildiğim halde yazmadım,aklıma bile gelmedi.sen yazmışsın.teşekkür ederim
Geldimi de hepsi üst üste geliyor.
3 sepet ütü var nasıl birikti derseniz bende anlamadım 1,5 sepet kızın 1,5 sepet bizim :/
İki yaşından önce viks önerilmiyor. Kullanmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?