2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cok saolun rabbim kimsenin bebegine gostermesin umarim yavrum cabucak iyilesir onlar degil biz hasta olsak keske nerden geldi bu bronsit anlamiyorum ya herseyden koruyoruz sakiniyoruz ama iste genede oldu boyle disariya cikmaya odum kopuyor daha kotu olcak diye

Hemen doktora git o kızarıklıklar geçmedn göster , sadece kafasında mı var kolları bacakları nasıl? Daha önce mamayediğinde bir sorun olmuşmuydu? Sadhoh ağız çevresi olsa kendi tükürüğüdür diyecektim kendi tükğrüğünün değdiği yerlerde böyle ufak kızarıklık normal

Ben de bi sorayim whatsapp'dan, bayiliyorum hemen cvp verior

Neeee whatsapptan cvp veren. Hem de acil olmayan bir konuya cvpveren doktormu var? Bana da yazarmısın ismini

Çokkk geçmiş olsun, Yalovanın kızı. Senin oğlun ne oldu bebeklerimşze böyle? Keşke izinalma imkanın olsaydı
İnşallah çabucak iyileşir.

gözün aydın canım...çok sevindim. bakıcı çok büyük sıkıntı ve nekadar şanslısın Berkay ın sevdiği biri çıkmış karşına

boyle bronsit olan var mi hic bisey yemiyor ya nabicam ben f'k'r vercek yardimci olcask b' allahin kulu yok mu ya kafayi yemek ]zereyim belk' b' f'kr' olan olur d'ye yaziyorum k'msede g,rm]yor ben' burda

Canım bronşitle ilgili hiç bir fikrim yok ama mama yememesine üzülme oşuanda enerjisinihazım yapmya değil iyileşmeye harcayacak iiyileşince eksiğini tamamlar daha fazla yiyerek demişti doktorlar bana, çok zOrlama yemesi için ama doktorunla konuş tabii bu benim oğlum için söylenendi bana

cok sa[ol bu vicisi denicem ci[rleri a[zina geliyor oksururken resmen balgaminida atamiyor disari yutuyor geri buyuk de[il ki tukursun umarim oksurugu gecer gercekten cok sagol

canım o balgamı antibiyotikle geçicek artık aklında olsun balgam varsa asla ilaçsız iyileşmiyorlar çok zor oluyor.ama üzülme 3 güne düzelir en azından keyfi yerine gelir.çok geçmiş olsun.

Eet canim gece 23.30da cvp yazdi bana. Asi zamani da orada misiniz yazmistim 00.45te noldu demisti. Yazarim ozelden. Ya senin onceki mesajini da yeni gordum kusura bakma. Yaziom.

boyle bronsit olan var mi hic bisey yemiyor ya nabicam ben f'k'r vercek yardimci olcask b' allahin kulu yok mu ya kafayi yemek ]zereyim belk' b' f'kr' olan olur d'ye yaziyorum k'msede g,rm]yor ben' burda

canım ben de yazdım sabah benim oğlumda bronşit.
dün çok sıkıştı nefes alamıyordu resmen kuş gibi öttü çocuk inliye inliye.
hemen acile götürdük.bütün gece hastanedeydik. 3 kere hava verdiler. ciğerleri açılsın diye. burnundan aşağı hortum saldılar bütün burnu temizlediler.kanlı sümük geldi
iğne yaptılar. müşade altında tuttular.saat başı kontrol edildi. Allaha şükür açıldı kuzum mışıl mışıl uyudu sonra.
doktor antibiyotik verdi. calpol kullan dedi. birde balgam sökücü verdi.
ayrıca 3 gün iğne olacak.
otribebe nazal burun aspiratörü aldırdı. en önemli şey burnu temizlemek miş.
akıntı ciğerlere inip iltihap yapıyormuş.
önce serum fizyolojik le burun akıntısı yumuşatılacak. sonra aspiratörle çekilecek. günde 4-5 kere muhakkak yapılmalı. burnu kesinlikle tıkalı kalmamalı dedi.
şimdi aklıma gelenler bunlar. hastane de o müdahaleler olmasaydı açılmazdı çocuk. tek yol doktor kontrolü

İki yaşından önce viks önerilmiyor. Kullanmayın.

haklısın önerilmiyor ama bebeği daha bir aylıkken bronşiyolit olmuş bir anne olarak kendimce yarar zarar değerlendirmesi yaparak bu cahilce görünse de bebeğimin ayaklarının altında kullandım ve öksürüğü tık kesildi.çünkü artık o ciğerleri öksürmekten ağzına gelicek durumdaydı.bu şu an bir çoğumuzun kullandığı demir ve d vitaminlerinin içindeki kimyasallarla bebeklerimizin tanışmış olması gibi bir şey.Tartışma yaratmak için yazmadım yanlış anlama lütfen aslında arkadaşa tavsiye ederken bunu bildiğim halde yazmadım,aklıma bile gelmedi.sen yazmışsın.teşekkür ederim

Kısa yollu yazmıştım ama açıklıyım. bebeğim sanırım üç aylık civarında gribal bir durum geçirdik ailecek. O zaman kullandım viks evde vardı hiç düşünmedim bile güzelce abisini viksledim sonra da miniğimin boynuna sürdüm. Çünkü bizim çocukluğumuz vilsle geçmişti. Sonra şeytan dürttü yan etkisi var mı acep dedim. Bir baktım internete aklımda kaldığı kadarıyla şöyle bir etkisi var. İçinde bulunan doğal bir madde beyne burun açıldı mesajı gönderiyor. Mentol burnu açmasa bile beyin burun açık algılıyor. Ve Allah korusun çocuk nefessiz kalabiliyor. Okuduktan sonra hiç kullanmadım. İki yaşından önce önerilmiyormuş.
Onun yerine odalarına kaynayan suya nane atarak buharını verdim. Okaliptus yağı damlattım. Kalorifeerlerini kapattım. Serinde ha güzel uyunuyor.

Geldimi de hepsi üst üste geliyor.

3 sepet ütü var nasıl birikti derseniz bende anlamadım 1,5 sepet kızın 1,5 sepet bizim :/

elifcim harikasın valla yazmadan geçemedim
ben kızınkileri hiç ütülemiyorum, ütületmiyorum da minicik minicik çok zor olur, düzgünce katlayıp koyuyoruz
olur da dışarı çıkarsak pantolonunu falan ütülüyoruz o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…