2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebekler için kullanan viks benzeri bi ürün var bitkisel bize doktorumuz vermişti boynuna sürüyorum burnu falan tıkantığında şuan dışardayım eve gidince yazarım doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz birde en burun tıkanıklığına grip stop ile çözüm buldum doktorumuz verdi onuda çok memnunum burnuna iki damla damlatıyorum ohh miss doktorunuza danışın derim burun tıkanıklığından çok çekmiş biri olarak şiddetle tavsiye ederim

Evet canım doğduğundan beri ütülüyorum. Daha ne kadar ütülerim bilmiyorum ama büyük ihtimal hep ütüleyeceğim.
Emel ben :)

Evet canım doğduğundan beri ütülüyorum. Daha ne kadar ütülerim bilmiyorum ama büyük ihtimal hep ütüleyeceğim.
Emel ben :)

Bende ütülüyorum düzenli yaptığım bi o var ütüsüz birşey ne giymeyi ne giydirmeyi sevmiyorum pijamaları iç çamaşırlarına da ütülüyordum Kaan'dan önce şimdi o kadarını yapamıyorum bazen bizimkiler çok bekliyor ama kaanınkiler mecbur ütülenyor sirkülasyon çok hızlı çünkü çocuğun giyecek bir şeyi kalmamış yine herşey küçük geliyor yarım yine bir forum yaparız birde arkadaşımız var o tarafta bahane ile onu görüyoruz. Kahvaltıda da misafirim var bide karga kahvaltısını yapmadan gelecek piffff

Aynen bizimkiler bekliyor. Bende ütülüyorum ütüsüz giydirmeyi sevmiyorum. Bizimde küçüldü bugün ütülenenlerden bir posta kalktı bazanın altına. Bizde yarın yada öbür gün gideriz birşeyler almaya. Kolay gelsin sana :/

kızlar cahilliğimi mazur görün yulaf almaya gittim aktara yulaf ezmesi aldım başka çeşidi yok dediler doğrumu yoksa beni keklediler mi?

aybike senin oğluşla benm kızışın boy ve kiloları aynı bizde bugün 6. ay kntrlündeydik. ama ebe az uzamış dedi geçen ay 66dıydı buay 68 iyi değilmi ki bence iyi :) sevgililer günnüze ve eşinizle muhabbetinizede maşallah. hiç keyfiniz bozulmasın inşallah

Kizlar bugun bizimkini yere koydum donecek mi diye, kollarj ve bacaklari acti yerde oooooylecr yatti :) uff cok tembeliz!

hehe benmkide pek tembel canım hadi seninkini eti butu yerinde benmki çok topluda değil 8400 ama içinden gelmiyo yapcak bişey yok. oturmaya bayılıyor ama dönmeyle hele hele yüzüstü durmayla hiiiç işi olmuyor. kazara döndü mü hemen çığlığı basıyor

neysem benden havadislere geçeyim. bakıcımz ve kızım çok şükür şimdilik güzel anlaşıyorlar bu beni çoook mutlu ediyor. ev iş bebek yorucu oluyor. millet ek gıda da hep ileriye giderken biz geriye gidiyoruz canm bitek ona sıkkın. ben çalışmaya başlayınca birde bu hafta misafirlik trafği yoğun olunca ek gıda falan kaldı kenarda anne süütüne devam ettik.millet et vermeye başlamış maşallah darısı başımıza

Bazi bebekler yatis modunu severmis bizimkiler de oyle sanirim. 68 gayet ii bence ebe kendisine baksin

Ya ek gida zor ismis valla emzirmek ve onunla doymasi ne kolaydi, peh!

Kızlar biliyorsunuz Kaan'ın bu aralar uyku problemi var çocuk yandım Allah uyumam diyor. Eşimle yıkadık emzirdim baya uğraştım uyumadı sonra dediki ver ben uğraşayım sen biraz dinlen ok dedim çıktım üst kata çocuk deli gibi ağlıyor bebek arabasını indirdim aşağıya onda daha kolay uyuyor die tam çıktım ağlama katılmaya döndü baktım kucaklamış yukarı getiriyor çocuğu yıkadığımız odada elektrikli yandı oda diğer odalara göre daha sıcak üstelik ağlamaktan sucuk gibi terlemiş çocuğu almış çıkıo yukarı dedim aşkım çıkarma öle. uyumıcak bırak oynasın Dio tamam oynasın da çocuk hasta olur böyle ver dedim ben bakarım ben bakamıormuyum Dio dedim bakamıyorsun çocuğun terine üstüne başına dikkat etmiyorsun söylendi söylendi söylendi koydu önüme çocuğu al karışmıyorum dedi. Bide ağlaya ağlaya uyuycak Dio valla Allah bilmişte analığı kadınlara vermiş yoksa erkeklerin elinde perişan olurdu bu yawrular

İyi akşamlar herkese Zar zor geçmişi bitirebildim nerdeyse bi haftalık fln birikmişti günlerdir okuom
Çok geçmiş olsun görünce yazmadan geçemedim
Tamamen aynı durumu biz daha yeni atlattık hem üstüste îki diş çıkardı hem de bronşit oldu
Bizim Dr buhar tedavisi verdi ilaçlı daha önce De yazmıştım balgamlı sökecek olanın bu olduğunu söyledi 2 haftaya yakın kullandık Druna bi sor istersen
Ne kadar zor olmuştur senin için çok çok geçmiş olsun
Tam ben diyecektim rabarbaa da yazmış vicks yerine yakaya ya da yastığa sürülen bitkisel bi damlayı tavsiye ediolar Dr lar

Rabat'ta diş çıktı mı Kaan'da
Bu uyumama bence büyük ihtimal dişten
Çünkü benim oğlum da gece deliksiz uyurdu ama ıyku düzeni geçenlerde altüst oldu
Nedeni De yeni belli oldu işte 10 gün arayla ikî tane birden diş çıkardı
Şimdi allahıma şükür düzelio yine
İnş sizin uykular da düzene girer biran önce

Benimki okadar aglatmiyor aslinda. Ama bi ben olamaz tabii. Yok annelik baska bisi cidden. İsin sonunda noldu onu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…