2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

onu da düşündüm ama netten çok yapan var. böyle görerek almaları daha iyi olur sanki.. orda pek öle markalaşmış mağazalar yok.. butik gibiler zaten.. bakalım hayırlısı olsun.. kabul etmezlerse tabi ki internete vericem..

Her ikisini de denesen ? Netten çok daha fazla anneye ulaşırsın.

Canim kontrolunuzun guzel gecmesine sevindim. Oturma, donme v.s. Gibi seyler bazi cocukkarda gec olabilir bunu artik hepimiz biliyoruz. Ama o kadar hizli degisiyorlarki bugun oturmuyor dersin 1 saat sonra pat diye oturur. Umarim bu hareketler cok ve hizlica faydali olur.

Sabah kahvaltisini bulamac verdirmesinin bir nedeni var mi?
Bende senin gibi bulamaci hic sevmiyorum, simdiye kadarda hic vermedim, kahvalti da servsi tabagi cikariyorum kizima kendi tabagini, icine yiyeceklerini koyuyorum ayri ayri. Hatta yedigi seyd egistikce agzini sapirdatip gozlerini yukari kaldirarak tadini almaya calismasi cok keyifli, eger tadini begenmisse hemen agzini acarak kafasini one itiyor, begenmemisse kafasini yana ceviriyor. Notr se oyle agzinda gevelemeye devam ediyor :) inanilmaz keyifli izlmek.

Hemen bulunuyor, supersin cnm cok tesekkurler.

Ivy cim cok tesekkurler. Cok yararli olmus. Print alacagim

Canim soyle bir sunum hazirlasan, ornek urunlerin fotograflari ve fiyatlari. Gonderim nasil olacak falan diye. Burada resimlerle paylassan, bizlerde faydalansak, musterin olsak?

Evet sordum neden bulamac diye. Tek tek verince aldigi miktar ile bulamac halindeyken aldigi miktar ayni olmayabiliyormus. Ama senin kizin tek tek olsa da bayagi yiyorsa sorun dgil bence

Ne guzel uzun uzun yazmissin sagol canim. Yalniz kayranin kilo sorunu var miydi ki niye takinti yapiyorsun? Ah iphone anca emzirirken elimr geciyor napayim ama

Ben de hastane ortamina goturmek istemiyorum gereksiz. Randevu alabilsem bugun giderdim ams doktor cok yogun. Onumuzdeki 2 cumsrtesi de annemin yanindayim belki sonraki ctsye alirim randevu.

Yok o srkadaslar bi cuma gecesi goturmuslerdi. İcki de iciyolarmis foto koymuslardi.

Ben de Maclaren quest var. Cok memnunum. Tavsiye ederim. Dedigin gibi cok rahat ve hafif

benimde kardeşimde var, yeğeni Erenköy parklarında gezdirirken tecrübe etmişliğim var

ama almak için önce bizdeki travel ı satmam lazım...o durken alırsam adam bu sefer harp çıkartacak evde. tabi onu satmak için de önce oto koltuğu almam lazım, çünkü hala onun ana kucağını kullanıyorum arabada. offf ne çok "lazım" var hayatımda bu ara

yok hırs yaptım bu ay işlerimi yoluna koyuyorum
Avusturyadaki şirketten de tazminat istedim, enayi miyim dedim doğumdan 18 gün önce işime son vermişler ben sessiz sessiz çekiliyorum kenara... ödemezlerse açıcam davayı, kaç yıl sürerse sürsün

haklısın canım :)
karar verdim olay birazda kıskançlık...ara cümlelerde yakaladım...
mesela "bizim yemeklerimize böyle özenmiyorsun"
"artık dünyan Atahan oldu, başka şey görmüyorsun"
"kendine yada eve hiçbirşey almıyorsun, hep ona alıyorsun"

artık takmayacağım bende...dün mesela delirtti beni, yarım saat sonra hiçbirşey olmamış gibi canım cicim konuşuyor. adam anlık patlıyor

Cok gergin gordum seni

gerdiler şekerim gerdilerrrr....dün Manisa mevzusu için adamlar biraz daha zaman istedi. kocamla anası için dalaştık. dalaştık dediğim sanki benim annem, ben bizde kalması lazım artık diyorum o yok abim baksın diyor. yahu adam bakmıyor işte, kadını sokağa bıraktı...

ya bide ben adet oldum ama bu sefer öyle böyle değil, dünden beri kan kaybından gidicem sanki sizde de oldu mu böyle. bukadar kanama normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…