- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.661
Evet canim, iyiki dogurmusuz bu minikleri :)
Bekliyorum resimm
Dün kısa kısayazdım gece uynma nedenleri açlık gaz olabilir ama diş, hastalık da olabilir
Ve bazı bebekler de. Hepsinde deil bu aylarda anneye bir aşırı düşkünlük olur ayrı kalmak
istemez uykuda bile olsa annesini arar dedi , onu da ekliyim arada hatırladıkça aklıma
gelenleri yazarım keşke ses kayıt cihazı falan olsaydı yanımda
kızlar günaydın.. yaptığım saç bantlarını üretip satmayı düşünüyorum.. annem bugün ç.kalede bi kaç bebek mağazasıyla konuşmaya gidicek. benim iin dua edin lütfen :) yoksa geçinimizi zor sağlıyoruz şuanda.. işimiz çooook zor
paşamı uyutup geliyorum dedim, tam o uyudu bu seferde büyük çocuk uyandı :))) bende malum iki çocuk var
pek hareketli bir gündü ama aklım hep sizdeydi, meraktan ara ara girip okudum zaten
paşam artık yerinde durmuyor uyku sayısı 4 e çıkıp süresi 45 dk ya indi bu da bana hiç birşey yaptırmıyor demek oluyor
Manisadaki iş görüşmem şimdilik askıya alındı, adamlar biraz zaman istedi. sanki bende zaman çok dabende haftaya bir görüşme için istanbula gitmeye karar verdim. istediğim gibi şekillendirip neticelendirirsem hemen haber vericem size
sevgili kvciğim haftaya perşembe geliyor, bu akşam belli oldu. ama benim kocacığım öyle bir hale soktu ki beni sanki gelen benim annem, ben gelsin diye çok istiyorum, o yüzden gelip bizimle yaşayacak artık...adam deli midir nedir anlamadım. kadının kahrını çekecek olan ben, geliyor diye bana tavır yapıyor
Kizlar hadi biraz keyiflenelim su ikizlere bakin yerimmm
http://www.yokboylebirsey.com.tr/video/11_aylik_ikizler_en_sevdikleri_sarkiyi_duyunca.html
koca dedikodusuna başlamışken size ço komik bişey anlatayım, bu akşam yine tartıştık ve niye tartıştık
bugün bakkala süt nerden bulurum diye sordum (yumurtayı ondan alıyorum,bahçesinde kendi tavukları olan bi amca getiriyor) burda istanbuldan gelip yerleşen doktor bir çift varmış keçi çiftliği kurmuşlar, onun telefonunu verdi. kadında hemen bizim alt sitede oturuyormuş meğer. akşam kapıma kadar geldi 1 lt yeni sağılmış keçi sütü getirdi ve fiyatı 3tl
adam bana bunun için kızdı, niye organik saplantısı yapıyormuşum. marketten gidip inek sütü alaymışım adam gibi. yaa diyorum inek sütü alerji yapıyor. ozaman marketten keçi sütü al. doğal olan kapıma kadar gelmiş hemde çok uygun fiyata, marketten bilmediğim şeyi niye daha pahalıya alayım
istanbulda insanlar ne yapıyor, marketten alıyor diyor. veee bomba cümleyi söylüyorum..."güvenmiyorsan markete alma ozaman süt, süt içmiyor diye ölecek değil ya çocuk"
ya bu erkekler çok mu cahil, benimki mi bu model anlamadım...aldığım şeyin başında organik yada doğal geçiyorsa adam kıyameti kopartıyor, kokoşluk yapıyormuşum, çocuğu alıştırmayacakmışım organik beslenmeye...olur canım patates kızartayım yanına da birer kola açın baba oğul oturun yiyin. ay deli etti adam beni
bu arada kızıyor ama yanlış anlaşılmasın bunları öyle dünya paralara falan almıyorum. burada zaten herşey doğal
mesela süt dediğim gibi3tl, yumurta 50kuruş, elma 5tl...yani öyle uçuk paralar falanda harcanmıyor, derdi ne anlamadım. anlamadım ama beni gerdiği kesin
Haklisin canim, okumak icin cok mucadle ediyorum ama cogu zaman atlamak zorunda kaliyorum cunku zaman cok az oluyor, hemende yakalandimcezam neyse cekerim ?
Biz dr aksam tartistik sebebinde ben cocukla niye doktora gitmiyormusum.. Dedim ki 15 gunde bi regl oluyorum annem grlince bi randevu alip gideyim. Anneni niye bekliosun gitseme cocukla dedi. Yaui kadin dogum muayene edecek kizi napcam dedim koyarsin bi yere diyo. Sonra basladi sen zaten cocukla bisey yapamazsin da, ne var bunda herkes yapiyo da. Dedim ki colt doktoru filan olsa neyse de burda muayene var deli misin nesin tek basima 6Aylik bebekle nasi gideyim dedim. Neymis herkes yapiyomus. Gecem eylulde dogum yapan bi arkDas ogluyla bara gitmis facebooka koymustu yok millet bara gidiyomus, cok mu normal dedim 6aylik bebekle bara gitmek?!
Bi diyim bana ben mi anormalim yahu??? Kadin doguma nasi gideyim kizimla?????
İvy ben resimi okuyamadim ya net degil sanirim
Fügen hocabu gidişimde ozana doktorluk değil bana psikologluk yaptı ,
ozanla ilgili muayene konuşma 15 dakika benimle ilgili 45 dakika
çok seviyom ben bu kadını başta soğuk dr house gibi demiştim
geri aldım lafımı çok iyi bir insan ama herkeseyetişemiyor doğal olarak.
Sonuçta ozanın gayet sağlıklı ve besin alerjisinin geçici birşey olduğuna
İkna etti beni , kendimi suçlamalarımı bitirdi suçlu çevre kirliliği
yediklerimizin doğal olmaması ve taaa Geçmişten gelen genler
Beklerken de bir sürü anneyle konuştum birinin aoğlunda varmış alerji
(şimdi 21 yaşında ) 2 yaşında geçmiş herşeyi yemiş ondan sonra
Neyse dün ki dibe vurmam bugün beni baya yükseltti inşallah bir dahaöyle
Salak laflar duymam
Bütün yorum yazan arkadaşlar elleriniz dert görmesin. Çok saolun
Sana öm attım bakar mısın?
Aaa iyiymis valla hadi hayirlisi
Dün kısa kısayazdım gece uynma nedenleri açlık gaz olabilir ama diş, hastalık da olabilir
Ve bazı bebekler de. Hepsinde deil bu aylarda anneye bir aşırı düşkünlük olur ayrı kalmak
istemez uykuda bile olsa annesini arar dedi , onu da ekliyim arada hatırladıkça aklıma
gelenleri yazarım keşke ses kayıt cihazı falan olsaydı yanımda
yok canım, ben sabah uçakla gidip akşama dönücem eve...babası bakacak artık o gün. gündüz pek emmiyor zaten artık
Saol Ivy, evet artık rahat rahat çıkıp gezebilirim hasta değil artık , senden feyz alıyorum zaten her konuda olduğu gibi bu konudada
kızlar günaydın.. yaptığım saç bantlarını üretip satmayı düşünüyorum.. annem bugün ç.kalede bi kaç bebek mağazasıyla konuşmaya gidicek. benim iin dua edin lütfen :) yoksa geçinimizi zor sağlıyoruz şuanda.. işimiz çooook zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?