2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok karar verdim bunların kafa farklı çalışıyor...bence bu durum y kromozomu ile ilgili, adamlarda suç yok :)))

Fügen hocabu gidişimde ozana doktorluk değil bana psikologluk yaptı ,
ozanla ilgili muayene konuşma 15 dakika benimle ilgili 45 dakika
çok seviyom ben bu kadını başta soğuk dr house gibi demiştim
geri aldım lafımı çok iyi bir insan ama herkeseyetişemiyor doğal olarak.
Sonuçta ozanın gayet sağlıklı ve besin alerjisinin geçici birşey olduğuna
İkna etti beni , kendimi suçlamalarımı bitirdi suçlu çevre kirliliği
yediklerimizin doğal olmaması ve taaa Geçmişten gelen genler
Beklerken de bir sürü anneyle konuştum birinin aoğlunda varmış alerji
(şimdi 21 yaşında ) 2 yaşında geçmiş herşeyi yemiş ondan sonra
Neyse dün ki dibe vurmam bugün beni baya yükseltti inşallah bir dahaöyle
Salak laflar duymam

Bütün yorum yazan arkadaşlar elleriniz dert görmesin. Çok saolun

Son düzenleme:

Burka ne guzel gun gecirmissin oglunla herseye degmistir valla yemek menunuz cok guzel ne guzel mama sandalyesinde yenicek gunler basladi desene figen hanima gittiginde cok iyi olmus bazen bu konusmalar insani cok rahatlatiyor

Ben de bugun "ne bulursam ekledim" corbasi yaptim:) icinde kereviz, ispanak, brokoli, havuc, patates var. Biraz yumusaynca irmik ekledim. Yalniz alti biraz tutmak uEreymis:) ustunu siyirdim kiz uyaninca rondodan gecircem.

Ohhh afiyet olsun yarasin...cannim buarada gorumcen anneni arayinca pek gururlanmistir annen bilsinler kiymetini artik nerde boyle gelinler:)

Gecmis olsun canim bizde de hafif kirginlik vardi limonlu ihlamurla atlattik 2 gunde

Pek okunmuyor ama ellerine saglik bilgilerden faydalaniriz artik sagol:)

Kizlar bizim oglan iyice kudurdu bu saat oldu hala uyuaya calisiyorum alttaki dislerde boyle huzursuz degildik ya bu usteki disler bizi mahfetti artik sabah insallah uyuruz

İcinin rahatlamasina cok cok sevindim birak o arkadasini da gitsinn yoluna..

bnce kafaları basmıyo bazı konularda bnm ki de ayrı bi uç..bnde çook dertliyim bu konuda ama tersten.. Aybike demiş ya y kromozomundan galiba..bnm eşimde çocukla hiç bi yere gitmemi istemio babanne bakacakmış tamam bebekle gidilcek yer var gidilmicek yer var çok şükür şanslıyız ama bazen abartıyo sürekli babanneye bırak al olur mu? bara da gidlmez ama ya onlar abartmış, ben arkadaşlarıma oturmaya, markete hemen 3-5parça alışverişe bzmle yemeğe artık gelebilir diorum o bırakalım istio ama..dışarı çıkasım gelmio her gittiğimiz yeri hbr edioz gibiçocuğu bırakınca

oo maşallah ya ne güzel gezmişsiniz saatlerce, imrendim ama ben asla yapamam 3-4 saate razıyım

saol cnmm burdaki tüm bebekler çoook tatlııı.. 2 saate bi emme bzde de var çok zoruma gido 6. ay oldu azaltacağına çoklaştırdı emmeyi bu işte bi tuhaflık var diodum ama burda bi çok kişi aynı durumdaymış, nie böle oldular diş dertlerinden mi ki ama biz çoktan çıkarttık bittii:26:

Burka değerli bilgiler yazmışsın dr sonrası teşekkürler..gece sık emmeye takıldım gündüz nasıl az emzireceğim emmeden ikna olmuyo kii..gaz diil eminim emmek istiyo..

al birini vur birine oyun konusunda çileden çıkarttılar bizi yetmedi bebeğin beslenmesine takıyolar bnmki de öle avakado nie yesin tadı kötü, o kadınlar kulübüne gire gire saçma sapan şeylere taktın (keçi sütü-organik muhabbeti) bizim zamanımızda böle şeyler yoktu bzm neyimiz eksik kola da içirir bnmki sigarada bu gidişle evde içme diom kokulu kokulu araba zaten üstü zift bide mutfak camında içiyo buram buram, çocuk bağımlı olucak yakında..

Yuhhh hicbiyrre cikarms diye titizleniyo sonra da evde sigara mi iciyo??? P da ayri bi tez konusuymus! Ben hayatts birakamam annemden baskasina ya . Gece cok kalkma bizde de var ne yazik ki

heh işte :)))
bence içlerinden biri replikleri yazıyor sonrada hepsine dağıtıyor, kesin bunlarında var bir grubu :))
o grubu okuya okuya böyle oldun zaten, bizim zamanımızda keçi sütü organik sebze mi vardı.... ulen bizim zamanımızda organik kelimesi yoktu çünkü herşey doğaldı. sütçünüz kapıya gelirdi taze taze alırdınız sütü
geçen cam rendeye takmış, bizim zamanımızda cam rende mi vardı, çatalla ez...yuh dedim, bana bişey demeden git annene sor önce.

Ohh sefaniz olsun :) seni yine boyle enerjik, guclu gormk cok guzel canim. Ozanda hic uzmemis annesini afeim ona, bundan sonra oglunla istanbul turu yaparsiniz artik, parklara, akvaryumlara, sokak showlarina falan hep gotur canim, anlamaz deme, oyle bir anliyorlarki, Ozan a bizden selam ve opucukler ilet lutfen.

Cok gergin gordum seni

Ise donusun hayirli olsun canim, basarilarr dilerim.

Listeyi paylastim. Haftasonu oluncada bizim evde yogunluk artiyor o yuzden aceleyle ekledim ciktim hemen, umarim olmustur. Havuz fotolarini ig ye eklerim o zaman tamam :) ya her fotoda benim bir parcam mutlaka cikmis, kesincede sadece kizimin islak saci gorunuyor :)) havuzmu kuvetmi belli bile degil, hocalarla yapmaya basladiginda ben cikip cekecegim, hocanin bir itirazi olmaz mayolu fotografinin dolasmasina :)

İnanmıyorum kelimesi kelimesine aynı cam rende alıcam dedim bizim zamanımızda cam rendemi vardı dedi
onun yanında tel açtım anneme sesini hopörlere verdim anne sen meyveyi sebzeyi biz bebekken neyle yapıyordun dedim
Cevabı duyunca hiç birşey söyleyemedi. Benim eşim organik alma konusunda benden hevesli ama eşyaya gelince
ona ne gerek var Olmazsa olmazmı olmayınca bebek büyümüyor mu? Üfff yani

Saol Ivy, evet artık rahat rahat çıkıp gezebilirim hasta değil artık , senden feyz alıyorum zaten her konuda olduğu gibi bu konudada

Ewtt bi de buradan da nefret edio, bisey diyorum ay forumda m okudun diyo. Ne forummus diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…