- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.721
Canim isine karismak gibi olmasin ama bu kucuk duz tekerler sehir icinde (cillop gibi yollarda) cok ideal, ama bizim ulkemizde cok sarsar cocugu. Birde kalin ve cikintili tekerli alirsan plajda da surersin, sehir icinde de, urlanin eski sokaklarinda da... Birde kaldirim veya engel gecerken arkaya bastirip kaldirmak cok zor olur.
Bencede versinler bizim Aybikemizin hakkini. Ara hakkini arkadasim.
bu durumda bi chicco var fiyatı ve tekeri mantıklı olan ama onda da ön bar yok
sen bulabildin mi bi model
maclaren kiloda olayı abartmış :) ama kiloyla beraber fiyatı da... 5,7kg
http://www.e-bebek.com/maclaren-bmw-buggy-bebek-arabasi_MAC-99202
Canım ben sordum mu hatırlamıyorum ama ben zaten hipp yulaflısını kullanıyorum.
Çok sevindim canımm hadi gözün aydın. Buarada gece beslemeden benim kızım durmaz uyanıyor çok azda olsa emiyor. Öyle sakinleşiyor gece .
Hakkında hayırlısı olsun canım. Bende haftaya kısmet olursa annemlere gideceğim.. 15 gün kalmayı düşünüyorum.
Teşekkürler canım. Benim kızım bulamaç yemiyor ben tektek veriyorum istemediğinde ağzını kilit yapıyor sonra emmek istiyor emiyor azda. Doymasa ağlar diye düşünüyorum. Ben benim kıza yoğurtu her şekilde denedim yemedi babymix ile mayalayacağım dün yapamadım kızım durmadı hiç.
Televizyon genelde açık değil ama bazen açık oluyor o zaman biraz bakıyor sonra tv açıkken oyun oynuyoruz oyuna odaklanıyor tvye pek bakmıyor. Bunun bir zararı olur mu bilmiyorum.
Bazen doktorların bazı şeyleri abarttıklarını düşünüyorum. Çok basit evlendiğimde görümcemin kızı 1.5 yaşında idi tv izliyordu hala izler ama çok sık izlemez isterse izler istemezse tv açıkdır o oynar. Öyle bilmişki maşallah cin gibi bir çocuk ezberi ve hafızası süper. Çok basit dayısı ona yengen gitsin sen aycerene bak diyor olmaz diyor ayceren meme emiyor benim memelerim küçük süt yok onlarda yengen emzirebilir diyor. Sonra dayısı bana emel desin hayır dayı yengene emel diyemezsin o senin hayatın karıcığın diyor. Yani öyle çok bilmiş. Dedesine neler diyor.
Ve bu çocuk küçüklüğünden beri tv izliyor çünkü kayınvalidem bakmış annesi çalışıyor annesinin peşinden ağlayınca kayınvalidem tv ile oyalamış.
Ben çok kasmayı düşünmüyorum çocuğumu illa herşeyin fazlası zarar ama çok nadir açık olduğunda da bakmasına izin veriyorum zaten çok kısa bakıp oyuncakları ile oynuyor.
Günaydın ay ne çok konuştum :)
alem oluyor bu çocuklar :)))
geçen benim yeğende babama soruyormuş;
dede yaralar iyileşince nereye gider
Ooo bu neee kilo ii baston icin biraz fazla fiyat. Graco evo travel kiloda da hafif.
Bu arada sende travel ne var.
Ve neo kullanan var miii
Ben ciktim kizlar, hepiniz keyifli bir haftasonu diliyorum... Biz bugun esimle yakinlarda bir sehire gidecegiz, daha once gormemistik, turistik bir yer. Gece kalip yarin aksama donecegiz buyuk ihtimalle. Bakicimiz aksam 3 saat gelecek sadece, aksama kadar ve yarin biz gelene kadar kayinvalidem bakacak kizimiza. Pazar gunu gecmis cok birikmesin lutfen :) az yazin:)
kızlar günaydın.. yaptığım saç bantlarını üretip satmayı düşünüyorum.. annem bugün ç.kalede bi kaç bebek mağazasıyla konuşmaya gidicek. benim iin dua edin lütfen :) yoksa geçinimizi zor sağlıyoruz şuanda.. işimiz çooook zor
bu da 6,4 kg muş...kalitesi nasıldır acaba?
bu sefer ağırlığı benim için çok önemli, çünkü genelde yalnız çıkıyorum dışarı ve sitenin havuzuna inmek istediğimizde bizim evden sitenin bahçesine kadar merdivenlerle iniliyor. hem paşamı hemde arabasını indirebilmem lazım. yoksa sevigili kocamın keyfini beklemem lazım sitede dolaşmak için bile
http://www.e-bebek.com/sunny-baby-smart-cift-yonlu-bebek-arabasi_SUN-636639
Canim tepetaklak eklenmisde o yuzden :) bend tablette duz ama ekleyince tersi donmus. Kursun kalemle yazilanlari mi okuyamadin? Yazayim mi sana ayrica?
Mclaren in tekeri nasıldı hiç hatırlamıyorum. Pahalı geldiği için çok incelememişim. Ama fiyat 600-700 civarına inmişti ben bakarken. Yine iner diye düşünüyorum. Chicco kullanıyorum demiştim sürüşü çokrahat. Tek elle hakim olabiliyorum. Bozuk yollarda da rahat. Ağır çanta asıncada rahat. Mesela koca tekerli ama pierre cardin enigma var arkadaşta hem hafif hem milyon özelliği var ama langur lungur. Dağılacak gibi ve gitmiyor. Chicco nun ön barı olmaması şimdiye kadar beni hiç etkilemedi. Ama kızım büyüdükçe çok ihtiyaç hissedermiyim bilmiyorum. Ayrı satılıyor demişlerdi ama ebebekte yoktu. Sonradan bende araştırmadım.
Done! :)))))) beklemedeyim.
Gunaydin Gunaydin haydi kalk uyan
Gel katil bize
Gir aramiza.....
Her sabah kizima soylerim bu sarkiyi.
Bugunde size gelsin...
Myhoney yine balligini gosterip yazmışsın bizim icin uzun uzun. Cok saol. Gercekten cok iyi oldu ek gidanin mamadan daha kalorili oldugunu anlamis oldum. Bulamac olayi evet iki uc kez denedim feci tobe tobe ama ayri ayridan daha cok yedi gercekten bende kolaya kacmamak icin hergun vermiyorum. Arada bir iste . Hersey inlar icin.
Benim kizimda oturmak istiyor duz yerde yatamiyor ama biz 8 aya kadar destekli oturtulur diye biliriz. Donme isi bizde de yarim. Poposunu attiriyor altini acinca.o yonde cok hareketli.
Hera hadi hsyirlisi ne iyi olur bizde aliriz insallah canim el emegi goz nurlarini. Allah rast getirsin.
Ivy gunde kac kez mama iciyordu bu durumda ve kac ml
Bekle maili kontrol edicem simdi godermediysen sana trip aticam.
Aybikeeee iste gelisme var mi motilium dan kalan dualari gonderecegim.
Ve bugunde hava kapali kocis suanda kahvalti haxirliyor kiz kendi kendine uyumaya calisiyor bende aylakci.
Maclaren quest bakayim bakalim.
Birseycik daha babyhope besik almayi düşünüyorum resmini bulsam paylasicam kendindrn cibindilikli tahta buyuk olandan. Bizde suanda sepet var. Biraz daha kullansa sonra idare edemeyecek bizi. Var mi kullanan ya da park mi almaliyim
Rica ederim cnm, sana da çok teşekkürler: )
Isim veriliyomu bilmiyorum ama g...g... sitedinden satış yyapabilirsin. Gerçekten çok ggüzel olmuşlar.
Öyle tabi, sadece bbi arkadaşım emmiyor diye pes etmiş ben çok üzüldüm. Gerçekten ggeçiciymiş neyseki. Link atamiyorum cnm, linke tiklayinca direkt indiriyor. Yağız yyemek listesi diye kayıtlı doc dosyası, ivy bulmuş, tekrar dene istersen.
Park yatağa karşıydım ama en mmantıklısı o diye aldım çok memnunum. Az büyüyünce normal yyatak alcaz, onu da katlayip kaldircaz. Artik 2.ye kadar :) beşik alsak çocuk büyüyünce onu ne yapacaktık? Hemen 2. Düşünmediğim için park yatak mantıklı, sen düşünüyorsan normal beşik al bence.
Canım ben sordum mu hatırlamıyorum ama ben zaten hipp yulaflısını kullanıyorum.
Çok sevindim canımm hadi gözün aydın. Buarada gece beslemeden benim kızım durmaz uyanıyor çok azda olsa emiyor. Öyle sakinleşiyor gece .
Hakkında hayırlısı olsun canım. Bende haftaya kısmet olursa annemlere gideceğim.. 15 gün kalmayı düşünüyorum.
Teşekkürler canım. Benim kızım bulamaç yemiyor ben tektek veriyorum istemediğinde ağzını kilit yapıyor sonra emmek istiyor emiyor azda. Doymasa ağlar diye düşünüyorum. Ben benim kıza yoğurtu her şekilde denedim yemedi babymix ile mayalayacağım dün yapamadım kızım durmadı hiç.
Televizyon genelde açık değil ama bazen açık oluyor o zaman biraz bakıyor sonra tv açıkken oyun oynuyoruz oyuna odaklanıyor tvye pek bakmıyor. Bunun bir zararı olur mu bilmiyorum.
Bazen doktorların bazı şeyleri abarttıklarını düşünüyorum. Çok basit evlendiğimde görümcemin kızı 1.5 yaşında idi tv izliyordu hala izler ama çok sık izlemez isterse izler istemezse tv açıkdır o oynar. Öyle bilmişki maşallah cin gibi bir çocuk ezberi ve hafızası süper. Çok basit dayısı ona yengen gitsin sen aycerene bak diyor olmaz diyor ayceren meme emiyor benim memelerim küçük süt yok onlarda yengen emzirebilir diyor. Sonra dayısı bana emel desin hayır dayı yengene emel diyemezsin o senin hayatın karıcığın diyor. Yani öyle çok bilmiş. Dedesine neler diyor.
Ve bu çocuk küçüklüğünden beri tv izliyor çünkü kayınvalidem bakmış annesi çalışıyor annesinin peşinden ağlayınca kayınvalidem tv ile oyalamış.
Ben çok kasmayı düşünmüyorum çocuğumu illa herşeyin fazlası zarar ama çok nadir açık olduğunda da bakmasına izin veriyorum zaten çok kısa bakıp oyuncakları ile oynuyor.
Günaydın ay ne çok konuştum :)
Ben ciktim kizlar, hepiniz keyifli bir haftasonu diliyorum... Biz bugun esimle yakinlarda bir sehire gidecegiz, daha once gormemistik, turistik bir yer. Gece kalip yarin aksama donecegiz buyuk ihtimalle. Bakicimiz aksam 3 saat gelecek sadece, aksama kadar ve yarin biz gelene kadar kayinvalidem bakacak kizimiza. Pazar gunu gecmis cok birikmesin lutfen :) az yazin:)
Sen sordun diye hatirladim. Hippin sadece yulaf kepegi var mi ya?? Mamasini biliyorum da.
Mclaren in tekeri nasıldı hiç hatırlamıyorum. Pahalı geldiği için çok incelememişim. Ama fiyat 600-700 civarına inmişti ben bakarken. Yine iner diye düşünüyorum. Chicco kullanıyorum demiştim sürüşü çokrahat. Tek elle hakim olabiliyorum. Bozuk yollarda da rahat. Ağır çanta asıncada rahat. Mesela koca tekerli ama pierre cardin enigma var arkadaşta hem hafif hem milyon özelliği var ama langur lungur. Dağılacak gibi ve gitmiyor. Chicco nun ön barı olmaması şimdiye kadar beni hiç etkilemedi. Ama kızım büyüdükçe çok ihtiyaç hissedermiyim bilmiyorum. Ayrı satılıyor demişlerdi ama ebebekte yoktu. Sonradan bende araştırmadım.
Evet canım kaşık maması yulaflı onu kullanıyorum severek yiyor onu ot gibi birşey :) Diğer mamaları yemiyor. Yine de teşekkür ederim. Buarada bende hem isim hemde resim beklerim mailim var nasıl olsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?