2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu durumda bi chicco var fiyatı ve tekeri mantıklı olan ama onda da ön bar yok
sen bulabildin mi bi model

alem oluyor bu çocuklar :)))

geçen benim yeğende babama soruyormuş;
dede yaralar iyileşince nereye gider

alem oluyor bu çocuklar :)))

geçen benim yeğende babama soruyormuş;
dede yaralar iyileşince nereye gider

Evet yani çok kasmamak gerek diye düşünüyorum çocuğu.

Benimde abimin kızı bu sabah annemin ayağına basmış yanlışlıkla hemen özür dilerim babanne acıdı mı demiş ,33333333333333+
dövcem ben benim kızı ya ben yazarke+n lafa giriyor bak :)ndcv

Ooo bu neee kilo ii baston icin biraz fazla fiyat. Graco evo travel kiloda da hafif.
Bu arada sende travel ne var.
Ve neo kullanan var miii

canım artık bana travel almak mantıklı olmaz, baston istiyorum
bende kraft twist travel var, dediğim gibi aslında çok memnunum ama yaz geliyor, o arabayla yürüyerek bi yere gidemem merdivenler yüzünden. katlanmıyor ve çok ağır

iyi eğlenceler canım size, bizim yerimize de gezin

çok güzel birşey canım inşallah satabilirsin satılamayacağını düşünmüyorum zaten o kadar güzel ki hepsi ellerine sağlık ben de tütü etek yapmak için ve saç bantı için de malzeme alıcam en kısa zamanda

Mclaren in tekeri nasıldı hiç hatırlamıyorum. Pahalı geldiği için çok incelememişim. Ama fiyat 600-700 civarına inmişti ben bakarken. Yine iner diye düşünüyorum. Chicco kullanıyorum demiştim sürüşü çokrahat. Tek elle hakim olabiliyorum. Bozuk yollarda da rahat. Ağır çanta asıncada rahat. Mesela koca tekerli ama pierre cardin enigma var arkadaşta hem hafif hem milyon özelliği var ama langur lungur. Dağılacak gibi ve gitmiyor. Chicco nun ön barı olmaması şimdiye kadar beni hiç etkilemedi. Ama kızım büyüdükçe çok ihtiyaç hissedermiyim bilmiyorum. Ayrı satılıyor demişlerdi ama ebebekte yoktu. Sonradan bende araştırmadım.

sende hangi modeli var canım chicconun?
burda yollar çok bozuk, bildiğin kasaba işte :) şimdi kardeşime sordum maclaren şehir arabası, orada rahat edemezsin dedi

bide tek elle taşıyabiliyor musun? ağırlığı nasıl?

Son düzenleme:

Yaw yazdim ya pzt gondericem adam evde iki bebekliyimmmmm:)))

Canim ben de listeyi buldum cok tesekkurler.

Son düzenleme:

Sen sordun diye hatirladim. Hippin sadece yulaf kepegi var mi ya?? Mamasini biliyorum da.

Yaaa ben okadar ayri kalamam nasi dayaniyosunnn geceleri ayri kalmayaaa? İyi gezmeler buarada :)

Sen sordun diye hatirladim. Hippin sadece yulaf kepegi var mi ya?? Mamasini biliyorum da.

Evet canım kaşık maması yulaflı onu kullanıyorum severek yiyor onu ot gibi birşey :) Diğer mamaları yemiyor. Yine de teşekkür ederim. Buarada bende hem isim hemde resim beklerim mailim var nasıl olsa :)

Chicconun on bari hepsiburada da vardi sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…