- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.761
saol canım bilgi verdiğin için...alt sepet son bakacağım özellik aslında. benim için en önemlisi taşıyabilmem, bide bozuk yolda kullanabilmem
http://www.e-bebek.com/sunny-baby-smart-cift-yonlu-bebek-arabasi_SUN-636639
bu dimi sende ki model? ama sepeti büyük görünüyor bunun?
Cnm sorum olacak nerde oturuyorsun sehir olarak
Hani bende kucuk bir sehirdeyim. Ozekden yazarim istersen.
Kraft burada o kadar meshur ki almayani dovuyorlar
Baston puset araştırmalarında başarılar arkadaşım, ben almayacağım için konu dışında takılıyorum.
Chicco liteway var , memnunmuyum ? Valla başkasını kullanmadığım için kıyas yapamıyorum ama işimi görüyor mu görüyor
Kızlar çok sevindim hemen paylaşayım dedim
Kızımın karşısına geçip geeel kızım geeel geeel diye elimle çağırdım benimle aynı el hareketini yaptı kedi çağırır gibi elini uzatıp parmaklarını açıp kapatıyo
Rastlantımı diye tekrar geeel geel dedim yine yaptı
Bi de bye Bye diye elimi salladım o da elini yukarı kaldırdı ama sallamadı
Hadi kızım bye bye bye diyorum hemen elini yukarı kaldırıp öylece tutuyo
Heralde bi kaç güne bay bay da yaparız
Bu arada annem döndü bugün Türkiye'ye onsuz ne yapcaz bilmiyorum
Kızımın karşısına geçip geeel kızım geeel geeel diye elimle çağırdım benimle aynı el hareketini yaptı kedi çağırır gibi elini uzatıp parmaklarını açıp kapatıyo
Meltemi çok mrk ettim hiçi giremese bile hsonu uğrardı facede onunla konuşan varsa birhbrversin Allah rızası için
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak iyileşirMiniğim hala iyilişmedi. Snırım pazartesiyi beklemeden bugün doktora götüreceğim. Sabah 5 e kadar uyuyamadı. O saatte acile gidecektim. Snra uyugu rahatladı ateşi düştü. Ama yine baştan ateşlendi. Benimde enerjim sıfırlandı.
Haber vereyim deşdm.
Vay be bakıcıya bak kendi dediğini yapıyor. Neyse ki konuşup halletmişsin canım. Gece mama filan versen acaba uzun uyur mu ?arkadaşlar işe başladığımdan beri bir türlü giremedim topiğe ,hep muhabbetten ,bilgilerinizden,paylaşımlarınızdan geri kaldım biraz geçmişe bakacağım ama önce yazayım dedim :) yav bu maratona alışmak çok zor olacak benim için 3 hafta oldu işe başlayalı ama hala pestilim çıkmış bir şekilde eve geliyorum okulda çocuklar çok yoruyor eve çok yorgun geliyorum oğlumla biraz emişip oynuyoruz sonra gece maması yiyip emiyor ve uyuyor ben yarın için çorbasını yoğurdunu hazırlıyorum sınıfa hazırlık yapıyorum ütü yapıyorum sonra yatağa ölü gibi gidiyorum 2 saate bir oğlum uyanıyor gece uykusu yok sabah 6 da uyanıyor bana bir daha uyku yok yani anlayacağınız zombi gibi dolaşıyorum utanmasam başıma yama bağlayıp sıkıp öyle dolaşasım var çünkü yorgunluk ve uykusuzluk müthiş baş ağrısı yapıyor bende vsvsvsvsvs haaaaa bir de kafasına göre takılan bir bakıcım var sağolsun benim oğlum yemezse diye alternatif olarak hazırladığım yiyeceklerin hepsini 3 saatte yedirmeye çalışıyor sonra da çocuk kusuyor yedirme dememe rağmen hem de en sonunda meyve suyu ile formül sütü karıştırıp verince bende şarteller attı iyice estip yağdım gürledim falan ...şimdi herşeyi sorar oldu bana ...yaaaaaaaaaa ele vermek ne zormuş evladı beeeeee....
bende merak ettim, onun face var mı acaba?
sende hangi modeli var canım chicconun?
burda yollar çok bozuk, bildiğin kasaba işte :) şimdi kardeşime sordum maclaren şehir arabası, orada rahat edemezsin dedi
bide tek elle taşıyabiliyor musun? ağırlığı nasıl?
Meltemi çok mrk ettim hiçi giremese bile hsonu uğrardı facede onunla konuşan varsa birhbrversin Allah rızası için
Yok bu adam bu kizi kesin dusurur ya.. Koltukta oynuyor, ucuna dogru yaklasiyor aman diyorum
Kavga cikariyor huzur er bi cocuk oynuyo diye ben de olduktan sonra laf etmenin anlami yok olmadan edeyim de lafimi dedim. Kucaginda tutRken de poposunun altindan tek elle tutuyor e cocuk donup duruyo gecen mutfagin kapisina carpti, annesi bizdeydi bisey diyemedim yoksa ben de carpacaktim bi tane. Gunlerdir diyorum bi elin de sirtinda olsun cocuk hareketlendi boyu uzadi diye yok anlamiyo. Eskidrn tek birakir giderdim bi yerlere, artik resmen guvenemiyorum. Kendi anasi bile bi kez dedi cocuk cok dikkat ister aman gozunu ayirma oglum dedi o kafasini carptigi gun. La havle la havleeee!!!!!
Lite way var. Benim belim rahatsız. Fıtık ameliyatı olmuştum 3,5 sene önce. Tek elle denemedim ama arabanın bagajına rahatlıkla koyabiliyorum. Birde 3-5 basamak çıkmak gerekirse içinde kızım varken kaldırıp yukarı koyabiliyorum. Sürüşü bana göre rahat. Buralarında yolları çok iyi değildir.
Bende ig de kayıtlı ama orda da msj atma şeysi yok
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak iyileşir
Vay be bakıcıya bak kendi dediğini yapıyor. Neyse ki konuşup halletmişsin canım. Gece mama filan versen acaba uzun uyur mu ?
Kızlar bende ekli değil ama gelir gelmez face si varsa sorup ekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?