2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet tastamam bu model benimki kırmızısı bir de çok gıcık sinek yeşili var (tabi zevkler farklıdır) sepetinin büyük göründüğüne bakma sepete komanı engelleyecek demir geçiyor ortadan çapraz olarak saçma bişey yapmışlar ama sürüşü rahat sanki hiç birşey hissetmiyorsun sürerken o kadar hafif sürüşü rahat katlanıp açılıyor ,boyum kısa olmasına rağmen rahtça da taşıyabiliyorum sırtımda...sadece eymen beni zorluyor çünkü artık arabadan daha ağır :))

Son düzenleme:
Yok bu adam bu kizi kesin dusurur ya.. Koltukta oynuyor, ucuna dogru yaklasiyor aman diyorum
Kavga cikariyor huzur er bi cocuk oynuyo diye ben de olduktan sonra laf etmenin anlami yok olmadan edeyim de lafimi dedim. Kucaginda tutRken de poposunun altindan tek elle tutuyor e cocuk donup duruyo gecen mutfagin kapisina carpti, annesi bizdeydi bisey diyemedim yoksa ben de carpacaktim bi tane. Gunlerdir diyorum bi elin de sirtinda olsun cocuk hareketlendi boyu uzadi diye yok anlamiyo. Eskidrn tek birakir giderdim bi yerlere, artik resmen guvenemiyorum. Kendi anasi bile bi kez dedi cocuk cok dikkat ister aman gozunu ayirma oglum dedi o kafasini carptigi gun. La havle la havleeee!!!!!

Cnm sorum olacak nerde oturuyorsun sehir olarak
Hani bende kucuk bir sehirdeyim. Ozekden yazarim istersen.
Kraft burada o kadar meshur ki almayani dovuyorlar

bende genel anlamda çok memnunum aslında canım
biz Urlada oturuyoruz...bebek arabamız hep arabada duruyor ve çarşıya falan arabayla gidiyorum o yüzden sorun olmuyor
ama dediğim gibi artık havalar düzeliyor ve sitede dolaştırayım istiyorum hergün. bizim site yokuşa kurulmuş ve ben en üst evdeyim. aşağıya inmek için 50 basamak falan var şuandaki arabayı o basamaklardan oğlumla indirmem mümkün değil

o yüzden baston bakmaya başladım

saolasın canım :)
benimde almam için önce bu travel ı satmam lazım. bu varken alırsam bu sefer adam beni kesin vurur :)))

Kızlar çok sevindim hemen paylaşayım dedim
Kızımın karşısına geçip geeel kızım geeel geeel diye elimle çağırdım benimle aynı el hareketini yaptı kedi çağırır gibi elini uzatıp parmaklarını açıp kapatıyo
Rastlantımı diye tekrar geeel geel dedim yine yaptı
Bi de bye Bye diye elimi salladım o da elini yukarı kaldırdı ama sallamadı
Hadi kızım bye bye bye diyorum hemen elini yukarı kaldırıp öylece tutuyo
Heralde bi kaç güne bay bay da yaparız
Bu arada annem döndü bugün Türkiye'ye onsuz ne yapcaz bilmiyorum

canım bu super bir haber :)))) öpüyorum minik kuzuyu
bide Allah kavuştursun, hiç endişe etme halledersin sen

kız o eli yerim cimcime. maşaallah fıstığa.
bay bay deyince benimki de kaldırıyor ama gel demeyi denemedim bir de onu deneyeyim...

Maaşallah daha ne oyunlar yapacak annesi sana

Annenle de Allah kavuştursun ilk günler biraz zorgeçer ama o da memleketini evini varkını özlemiştir yazık

Meltemi çok mrk ettim hiçi giremese bile hsonu uğrardı facede onunla konuşan varsa birhbrversin Allah rızası için

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak iyileşir
Vay be bakıcıya bak kendi dediğini yapıyor. Neyse ki konuşup halletmişsin canım. Gece mama filan versen acaba uzun uyur mu ?

bende merak ettim, onun face var mı acaba?

Kızlar bende ekli değil ama gelir gelmez face si varsa sorup ekleyeceğim.

Lite way var. Benim belim rahatsız. Fıtık ameliyatı olmuştum 3,5 sene önce. Tek elle denemedim ama arabanın bagajına rahatlıkla koyabiliyorum. Birde 3-5 basamak çıkmak gerekirse içinde kızım varken kaldırıp yukarı koyabiliyorum. Sürüşü bana göre rahat. Buralarında yolları çok iyi değildir.

Neler yapıyorsunuz ne havadisler var geçmişi tam okuyamıyorum yazmaktan hiç bahsetmiyorum bile benim küçük canavarım çok haylaz oldu ilginin bir an bile ondan ayrılmasına dayanamıyor göz temasını kaybetmeye görelim yaygara yaygara. Deliriyor yine umarım herkes iyidir hepinizi öpüyorum ve çok seviyorum

Bizde kv öyle tutuyor, onun kucagindayken yüreğim ağzımda. Bi de ona bırakıp işe gidiyorum

Bi tek benim kocam değilmiş burayla dalga geçen :) aman onlar ne anlar. Neyseki aldığımda, hassasiyetime karışmaz.

Oğlumun saçları çok uzadı, gözüne giriyor. Berbere götürsek durur mu ya da götürmeli mi bilemedim. Var mı saçları uzun olan ?

canım benim anlamadığım bu liteway in bi top modeli var bide basic...aradaki fark ne?

bide bu resimde sanki kumaş değilde suni deri gibiymiş gibi duruyor kırmızı olan, öyle mi?

http://www.e-bebek.com/arama?f_subcategory=pusetler&f_brand=chicco

ya evet gelince soralım...burdan görüşemeyince ulaşamıyoruz birbirimize
benim endişem yakında bu canavarlar iyice hareketlenmeye başlayınca vakit ayıramayıp buraya kopar mıyız birbirimizden. ben size çok alıştım çünkü. valla arkadaşlarımı merak edip aramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…