- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.741
bende dün aldım, bayıldı :)))
Chicconun on bari hepsiburada da vardi sanirim.
Tadına baktın mı peki ?
Hiç güzel değil mesela ben milupanın irmikli bilmem neyli vardı ondan verdim yemedi ben tattım güzel hipp yulaflısını yiyor onu yedim bildiğin ot
çok güzel birşey canım inşallah satabilirsin satılamayacağını düşünmüyorum zaten o kadar güzel ki hepsi ellerine sağlık ben de tütü etek yapmak için ve saç bantı için de malzeme alıcam en kısa zamanda
Ewtt bi de buradan da nefret edio, bisey diyorum ay forumda m okudun diyo. Ne forummus diyo.
kızlar günaydın.. yaptığım saç bantlarını üretip satmayı düşünüyorum.. annem bugün ç.kalede bi kaç bebek mağazasıyla konuşmaya gidicek. benim iin dua edin lütfen :) yoksa geçinimizi zor sağlıyoruz şuanda.. işimiz çooook zor
gerdiler şekerim gerdilerrrr....dün Manisa mevzusu için adamlar biraz daha zaman istedi. kocamla anası için dalaştık. dalaştık dediğim sanki benim annem, ben bizde kalması lazım artık diyorum o yok abim baksın diyor. yahu adam bakmıyor işte, kadını sokağa bıraktı...
ya bide ben adet oldum ama bu sefer öyle böyle değil, dünden beri kan kaybından gidicem sankisizde de oldu mu böyle. bukadar kanama normal mi?
bu da 6,4 kg muş...kalitesi nasıldır acaba?
bu sefer ağırlığı benim için çok önemli, çünkü genelde yalnız çıkıyorum dışarı ve sitenin havuzuna inmek istediğimizde bizim evden sitenin bahçesine kadar merdivenlerle iniliyor. hem paşamı hemde arabasını indirebilmem lazım. yoksa sevigili kocamın keyfini beklemem lazım sitede dolaşmak için bile
http://www.e-bebek.com/sunny-baby-smart-cift-yonlu-bebek-arabasi_SUN-636639
Ayyy bazen benikide oyle diyor. Ama aksamdan beri onun duymasi gerekenleri okuyorum bebislerin fotolarini falan gosterdim ayyy ne tatlilar dedi. Alis acaklar.Ewtt bi de buradan da nefret edio, bisey diyorum ay forumda m okudun diyo. Ne forummus diyo.
He he y kromozumu tabi bi etken olabilir.yok karar verdim bunların kafa farklı çalışıyor...bence bu durum y kromozomu ile ilgili, adamlarda suç yok :)))
Aaaa mükemmel sen iyi ol bizde oluruz. Birimuz heoimiz icuuuunnnn. Veee yasasin alerjide gececek insallahhhFügen hocabu gidişimde ozana doktorluk değil bana psikologluk yaptı ,
ozanla ilgili muayene konuşma 15 dakika benimle ilgili 45 dakika
çok seviyom ben bu kadını başta soğuk dr house gibi demiştim
geri aldım lafımı çok iyi bir insan ama herkeseyetişemiyor doğal olarak.
Sonuçta ozanın gayet sağlıklı ve besin alerjisinin geçici birşey olduğuna
İkna etti beni , kendimi suçlamalarımı bitirdi suçlu çevre kirliliği
yediklerimizin doğal olmaması ve taaa Geçmişten gelen genler
Beklerken de bir sürü anneyle konuştum birinin aoğlunda varmış alerji
(şimdi 21 yaşında ) 2 yaşında geçmiş herşeyi yemiş ondan sonra
Neyse dün ki dibe vurmam bugün beni baya yükseltti inşallah bir dahaöyle
Salak laflar duymam
Bütün yorum yazan arkadaşlar elleriniz dert görmesin. Çok saolun
Cozmek mi ne demek oBen cozemedim bunlarin kafasinin nasi calistigini valla.
Biz dr aksam tartistik sebebinde ben cocukla niye doktora gitmiyormusum.. Dedim ki 15 gunde bi regl oluyorum annem grlince bi randevu alip gideyim. Anneni niye bekliosun gitseme cocukla dedi. Yaui kadin dogum muayene edecek kizi napcam dedim koyarsin bi yere diyo. Sonra basladi sen zaten cocukla bisey yapamazsin da, ne var bunda herkes yapiyo da. Dedim ki colt doktoru filan olsa neyse de burda muayene var deli misin nesin tek basima 6Aylik bebekle nasi gideyim dedim. Neymis herkes yapiyomus. Gecem eylulde dogum yapan bi arkDas ogluyla bara gitmis facebooka koymustu yok millet bara gidiyomus, cok mu normal dedim 6aylik bebekle bara gitmek?!
Ayy benimkide chenn inki gibi annene birak git olayinda anasi bakacakmis. Bakamaz sag gozumden sol gozume inanmam. Ben nereye o oraya.
Bi diyim bana ben mi anormalim yahu??? Kadin doguma nasi gideyim kizimla?????
Ayy bdnimkide hic hassas olunmayacak yerlerde portluyorkoca dedikodusuna başlamışken size ço komik bişey anlatayım, bu akşam yine tartıştık ve niye tartıştık
bugün bakkala süt nerden bulurum diye sordum (yumurtayı ondan alıyorum,bahçesinde kendi tavukları olan bi amca getiriyor) burda istanbuldan gelip yerleşen doktor bir çift varmış keçi çiftliği kurmuşlar, onun telefonunu verdi. kadında hemen bizim alt sitede oturuyormuş meğer. akşam kapıma kadar geldi 1 lt yeni sağılmış keçi sütü getirdi ve fiyatı 3tl
adam bana bunun için kızdı, niye organik saplantısı yapıyormuşum. marketten gidip inek sütü alaymışım adam gibi. yaa diyorum inek sütü alerji yapıyor. ozaman marketten keçi sütü al. doğal olan kapıma kadar gelmiş hemde çok uygun fiyata, marketten bilmediğim şeyi niye daha pahalıya alayım
istanbulda insanlar ne yapıyor, marketten alıyor diyor. veee bomba cümleyi söylüyorum..."güvenmiyorsan markete alma ozaman süt, süt içmiyor diye ölecek değil ya çocuk"
ya bu erkekler çok mu cahil, benimki mi bu model anlamadım...aldığım şeyin başında organik yada doğal geçiyorsa adam kıyameti kopartıyor, kokoşluk yapıyormuşum, çocuğu alıştırmayacakmışım organik beslenmeye...olur canım patates kızartayım yanına da birer kola açın baba oğul oturun yiyin. ay deli etti adam beni
bu arada kızıyor ama yanlış anlaşılmasın bunları öyle dünya paralara falan almıyorum. burada zaten herşey doğal
mesela süt dediğim gibi3tl, yumurta 50kuruş, elma 5tl...yani öyle uçuk paralar falanda harcanmıyor, derdi ne anlamadım. anlamadım ama beni gerdiği kesin
Ne ii yapmisin erkenden olmasi ii olmus. Ben bekledimde ne oldu sanki7aylik evliyken tuttum yumurtladim hamile kaldim:)) aman iyi ki de kalmisim valla.
Tmm sana da bakarim bi resim, ama pztfen sonra bakabilcem haftasonu koca evde, yani iki bebekliyim :))
Canim raya organik gida diye geciyor e berkten aldigim yulaf kepegi, bilgine.
2 tane biberona ve bir küçük termosa sıcak su koyup aldım yanıma
mamayıda kullanacağım kadarını başka büyük biberona koydum
4 tane de bez ve önlük 2 de oyuncak tamam
Parkta, muayenehanede, cafede, ve ebebekte yedirdim
Ben 1 hafta evden uzak kalmışım 9 saat ne ki :)
OZANIN 6-9 ay EKGIDA MENÜSÜ
( besin alerjisi ve karaciğer enzim yüksekliği var)
Bu listede olmayan herşey YASAK
Sabah
Üzüm pekmezi 1 çk ( sonra dut 1 yaşından sonra keçiboynuzu deneyerek)
210ml mama içine bebelac mısırlı çavdarlı ( gittikçe miktar arttırılarak 2 tk)/ muhallebi
Öğlen
sebze çorbası ( max 150 ml) 1 tk zeytinyağıyla (asit oranı endüşük olandan )
(sıralama: havuç,havuçpatates,havuçpatateskabak, havuçpatateskabak ve her 2günde bir yeni sebze sıralama
( mevsime göre değişecek ve deneyerek)
Brokoli,
ıspanak,
pırasa,
kereviz,
sonra dönüşümlü olarak irmik ve ince bulgur eklenecek pirinç mecbur kalınırsa olur
Sonra kuzu eti eklenecek önce suyu, sonra 1/2 parmak, ...ençok 2 parmak
Tavuk,hindi,danaeti yasak
Öğleden sonra
Mama
Ve
Hipp yulaflı mama
Akşam
Mama
Hatırlayabildiklerim
SORULARIM. CEVAPLARI
Hazır mama ? hipp, milupa,bebelac
Demir damlası ? günde 2- 10 damla (kan tahliline göre eksikse dışardan alması şart)
Bitki çayı. ? 1 yaşından önce gerek yok normal su içsin daha iyi
sonra arada bir sürekli değil
Pekmez. ? Üzün,dut keçiboynuzu yoğurtla birliktede olur
Et. ? Kuzu, dana,hindi,tavuk
Meyve. ? Tropikaller 1 yaşından önce gerek yok
Ev ısısı. ? 21-23 ideal daha sıcak ve katkat giydirmek iç organlara zararlı
Gece sık uyanmak. ? 1- açtır öğleden sonra öğününü azaltıp akşam öğününü arttır
2-çok yemiştir gaz hazımsızlık sorunu vardır / az yedir gazını yice çıkart akşamları
Ateş ? Ateş düşürücüye rağmen düşmüyorsa acile gidin 40 ı geçmesini beklemeyin
Yemezse. ? Hazırla sun yemezse 2 gün sonra dene
yemezse 5 gün sonra dene sakın zorlama hazır olunca yer
Zorlarsan çok daha büyük sıkıntılar olur ilerde
Yoğurt. ? Ev yoğurdu olsun hazır hayır
Gece mama ? artık yok saat 22-06 arası besleme uyusun hormonları düzene girsin
Açık hava soğuk. ? Hiçbirşey olmaz sıkı giydir çıkart hergün açık havaya
biz bunu aldık aybikeciğim sürüşü çok rahat ,tek elle bile kullanabiliyorum,ayrıca boyum kısa olmasına rağmen taşıma askısı ile katlayıp sırt çantasıymış gibi taşıdığım oldu bir çok kez ,tek sıkıntım alt sepeti biraz kullanışsız, zor sokabiliyorum eşyaları oraya, ben de çantayı falan koluna asıyorum daha rahat oluyor ,ayrıca kırma taş döşeli yollarda bile rahat sürüyoruz biz ...tabi tercih yine sizindir.
Miniğim hala iyilişmedi. Snırım pazartesiyi beklemeden bugün doktora götüreceğim. Sabah 5 e kadar uyuyamadı. O saatte acile gidecektim. Snra uyugu rahatladı ateşi düştü. Ama yine baştan ateşlendi. Benimde enerjim sıfırlandı.
Haber vereyim deşdm.
Miniğim hala iyilişmedi. Snırım pazartesiyi beklemeden bugün doktora götüreceğim. Sabah 5 e kadar uyuyamadı. O saatte acile gidecektim. Snra uyugu rahatladı ateşi düştü. Ama yine baştan ateşlendi. Benimde enerjim sıfırlandı.
Haber vereyim deşdm.
Haber vereyim deşdm.
Bekle bekluyorum gercekten ok.
Ivyyy evet cook geziyorsun.
Dedim ya hava kapali gibu burada bilemedim kuz usur mu diye cokkkk sıkıldım esim evde bakar kiza ama yalniz cikmak istemiyorum.
Aybike sendeki evet biraz yapili model bencede. Su litewayin onbar olayi varsa alinir. Burada araba koktuguve bastonu 690 tl buldum.
Aybike ya o travellar rahat mi hani merdiven sıkıntı n disinda cok mu hantal oluyo
valla canım ben çok memnun kaldım, bendeki bunun kırmızısı
http://www.joker.com.tr/urun/kraft-twist-rlx-travel-puset-desenli/35774
üst kısım 360 dönüyor...ne işe yarıyor dersen cafe falan otururken masada yön değiştirmek istediğimizde araba sabit üst kısmı döndürüyoruz kendimize..bide oturma kısmı tam yatak oluyor, o yüzden dışarda uyutmak çok rahat
tekerlekler hantal görünüyor ama bozuk yolda çok rahat araba
ama işte artık yaz geliyor...oğlumu hergün sitenin havuzuna indirmek istiyorum. o yüzden baston istiyorum merdivenlerden taşımak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?