2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet bende tütü yapıcam.. birde ana kız- ana oğlan tişörtleri yapmayı düşünüyorum.. teşekkür ederim :) bakalım babam ameliyata girmiş bugün.. boşanık olmalarına rağmen annem bekliyor başında.. çıkabilirse gitcek konuşmaya..

Miniğim hala iyilişmedi. Snırım pazartesiyi beklemeden bugün doktora götüreceğim. Sabah 5 e kadar uyuyamadı. O saatte acile gidecektim. Snra uyugu rahatladı ateşi düştü. Ama yine baştan ateşlendi. Benimde enerjim sıfırlandı.
Haber vereyim deşdm.

Ewtt bi de buradan da nefret edio, bisey diyorum ay forumda m okudun diyo. Ne forummus diyo.

ahh bnmki neler dio buraya karılar kulübü dio gıcık oluyorum ne inanıyosun herkes doğru mu yazıyo dio sen saf saf cvp yaz cnm cicim ne tanıyosun dio sosyete işi dio..daa niler niler..

cnm hakkınızda hayırlısı olsun cnm inş. güzel hbrlerle döner annen.örnekler çk güzel ellerine sağlık süpersin maharetli anne..

off bnde öle oldum bu 3. adetim utanıyorum 3günde 3 pijama battı gece agresiflik bnde de var tripliyim..

uff çk uzadı alıntısız devam edimm

myhoney: paylaşımların çok güzel teşekkürler..bzde tam dik oturamıyoruz kısa aralıklarla durup devriliyo..bulamaca bnde karşıyım herşeyi ezip tek tek veriyorum püre gibi..dün ıspanak tattırmıştım kakasında çıktı :)) tv ye dikkat etmeye çalışıyorum gündüz pek açmıyorum ama size yazarken bazen kucağımda oluyo:26:

ıvy: gez eğlen bzm yerimize de bnce çok şanslısın

minnosh : geçmiş olsun cnm uykusuz ne zor olmulştur yaa inş. hemen düzelir ateşi ve dinlenirisiniz..

kuzucum tam zamanında uyandı ben bitirdim :))

biz bunu aldık aybikeciğim sürüşü çok rahat ,tek elle bile kullanabiliyorum,ayrıca boyum kısa olmasına rağmen taşıma askısı ile katlayıp sırt çantasıymış gibi taşıdığım oldu bir çok kez ,tek sıkıntım alt sepeti biraz kullanışsız, zor sokabiliyorum eşyaları oraya, ben de çantayı falan koluna asıyorum daha rahat oluyor ,ayrıca kırma taş döşeli yollarda bile rahat sürüyoruz biz ...tabi tercih yine sizindir.

Son düzenleme:
arkadaşlar işe başladığımdan beri bir türlü giremedim topiğe ,hep muhabbetten ,bilgilerinizden,paylaşımlarınızdan geri kaldım biraz geçmişe bakacağım ama önce yazayım dedim :) yav bu maratona alışmak çok zor olacak benim için 3 hafta oldu işe başlayalı ama hala pestilim çıkmış bir şekilde eve geliyorum okulda çocuklar çok yoruyor eve çok yorgun geliyorum oğlumla biraz emişip oynuyoruz sonra gece maması yiyip emiyor ve uyuyor ben yarın için çorbasını yoğurdunu hazırlıyorum sınıfa hazırlık yapıyorum ütü yapıyorum sonra yatağa ölü gibi gidiyorum 2 saate bir oğlum uyanıyor gece uykusu yok sabah 6 da uyanıyor bana bir daha uyku yok yani anlayacağınız zombi gibi dolaşıyorum utanmasam başıma yama bağlayıp sıkıp öyle dolaşasım var çünkü yorgunluk ve uykusuzluk müthiş baş ağrısı yapıyor bende vsvsvsvsvs haaaaa bir de kafasına göre takılan bir bakıcım var sağolsun benim oğlum yemezse diye alternatif olarak hazırladığım yiyeceklerin hepsini 3 saatte yedirmeye çalışıyor sonra da çocuk kusuyor yedirme dememe rağmen hem de en sonunda meyve suyu ile formül sütü karıştırıp verince bende şarteller attı iyice estip yağdım gürledim falan ...şimdi herşeyi sorar oldu bana ...yaaaaaaaaaa ele vermek ne zormuş evladı beeeeee....

Ewtt bi de buradan da nefret edio, bisey diyorum ay forumda m okudun diyo. Ne forummus diyo.
Ayyy bazen benikide oyle diyor. Ama aksamdan beri onun duymasi gerekenleri okuyorum bebislerin fotolarini falan gosterdim ayyy ne tatlilar dedi. Alis acaklar.

yok karar verdim bunların kafa farklı çalışıyor...bence bu durum y kromozomu ile ilgili, adamlarda suç yok :)))
He he y kromozumu tabi bi etken olabilir.
Aaaa mükemmel sen iyi ol bizde oluruz. Birimuz heoimiz icuuuunnnn. Veee yasasin alerjide gececek insallahhh
Ben cozemedim bunlarin kafasinin nasi calistigini valla.
Cozmek mi ne demek o

Ayy bdnimkide hic hassas olunmayacak yerlerde portluyor
7aylik evliyken tuttum yumurtladim hamile kaldim:)) aman iyi ki de kalmisim valla.

Tmm sana da bakarim bi resim, ama pztfen sonra bakabilcem haftasonu koca evde, yani iki bebekliyim :))
Ne ii yapmisin erkenden olmasi ii olmus. Ben bekledimde ne oldu sanki
Canim raya organik gida diye geciyor e berkten aldigim yulaf kepegi, bilgine.

Ya burkacim cok saol bu gece beslenmesi beni delirtiyodu cok guzel tek tek yazmissin cok saol.
Eee artik kizlarda soylemis kutlarsiniz mama sandalyenizi

saol canım bilgi verdiğin için...alt sepet son bakacağım özellik aslında. benim için en önemlisi taşıyabilmem, bide bozuk yolda kullanabilmem

http://www.e-bebek.com/sunny-baby-smart-cift-yonlu-bebek-arabasi_SUN-636639
bu dimi sende ki model? ama sepeti büyük görünüyor bunun?

Son düzenleme:

Çok geçmiş lsun ateşi düşmezse mutlaka götürün dra, ne lu ne olmax, Allah korusun yavrunu

canım çoook geçmiş olsun.. tez vakitte şifa versin Allah.. öpüyorum miniğini...

çok geçmiş olsun canım
Allah tez vakitte şifa versin

Bekle bekluyorum gercekten ok.
Ivyyy evet cook geziyorsun.
Dedim ya hava kapali gibu burada bilemedim kuz usur mu diye cokkkk sıkıldım esim evde bakar kiza ama yalniz cikmak istemiyorum.
Aybike sendeki evet biraz yapili model bencede. Su litewayin onbar olayi varsa alinir. Burada araba koktuguve bastonu 690 tl buldum.
Aybike ya o travellar rahat mi hani merdiven sıkıntı n disinda cok mu hantal oluyo

valla canım ben çok memnun kaldım, bendeki bunun kırmızısı

http://www.joker.com.tr/urun/kraft-twist-rlx-travel-puset-desenli/35774

üst kısım 360 dönüyor...ne işe yarıyor dersen cafe falan otururken masada yön değiştirmek istediğimizde araba sabit üst kısmı döndürüyoruz kendimize..bide oturma kısmı tam yatak oluyor, o yüzden dışarda uyutmak çok rahat
tekerlekler hantal görünüyor ama bozuk yolda çok rahat araba

ama işte artık yaz geliyor...oğlumu hergün sitenin havuzuna indirmek istiyorum. o yüzden baston istiyorum merdivenlerden taşımak için

Baston puset araştırmalarında başarılar arkadaşım, ben almayacağım için konu dışında takılıyorum.

Chicco liteway var , memnunmuyum ? Valla başkasını kullanmadığım için kıyas yapamıyorum ama işimi görüyor mu görüyor

Cnm sorum olacak nerde oturuyorsun sehir olarak
Hani bende kucuk bir sehirdeyim. Ozekden yazarim istersen.
Kraft burada o kadar meshur ki almayani dovuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…