2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Meltemi çok mrk ettim hiçi giremese bile hsonu uğrardı facede onunla konuşan varsa birhbrversin Allah rızası için
kesinlikle aynı fkirdeyim acayip merak içindeyim şu meltemi. umarım iidirler yaaa.
kızlar bu arada telefon numaalarınız var mı birbirinizde bende kim numara toplayıcı ise ona özelden yazayım.
ayy inşallah ayrılmaylım günde 1 saat olsada yazalım hemencecik birbirimize
cnm benim kızımda bı kac haftadır yapıyo gel geli o parmaklar tam yemelık oluyor bi görsen. yerim onunda oo kucuk ellerini.
bu arada Allah kavustursun

Maclaren quest te omuz askısı var aybikecim. Omzuna asar atahanı da kucağına alır inersin

Okumadan yazmışım aybike. Questte de sepete zor erişiliyor. Bi de katılanına tekerler tenteye değiyor. Peg- prego pliko mini yi de beğenmiştim. Ona da bi bak istersen

Grip kızımdan bana geçti. Dayanamayıp bi tane minoset içtim. Yoğurdu kaşığın ucuna sebze değdirip yedirmeyi başardım. Meyve hala yemiyor

Eskiden funda toplardi numaralari doguma acil gidenler ona soylerdi ama diger topicte herhalde artik.

benim kızımda çok uyanıyor önceden böyle değildi gece emer uyurdu şimdi 3-4 sefer uyanıyor ve beni çok zorluyor bu uyku bölünmesi
bide ben odasını ayırdım yanlış zaman mı seçtim acaba

hayırlısı olsun canım inşallah herşey gönlünce olur..

bugun dışarıya çıktım kızım ıcın organık yumurta tavuk buğday ve ınce bulgur aldım. evet evet eşim y kromozomunun vermiş olduğu dna lıkla hıhhh bunlarda ne dedi.
hıpp mama aldım. aptamıl ıle donuşumlu kullanıyorum.
soru: bız 2 no mamalara ne zaman gececegız.
kızıma bır kucuk termos daha aldım.
ıvyyy soru: orada rossmana bakısınız nasıl
ıvyyy soru:kanz a bakısınız nasıl bır bebek arabası buldumda nasıl acaba
he ya aybıkeeee kanz da doll cıty form baston chıcco lıtewayın aynısı on barıda var peşin 350 tl. uygunda ve ben begendım. hafıf bırseyde.
valla çıkmak biraz ıı geldi.

Bu sanki lite way Den daha kullanışlı gibi. Omuz askısı olması açısından.

Yok canım kumaş. Çadır kumaşının yumuşak ve kaliteli versiyonu gibi. Top da altına örtülen içi polar bir örtü ve ona fermuarlanan bacak örtüsü vede yağmurluk çıkıyor kutudan Basic te bunlar yok sadece araba. Başka bi fark yok. Lite way de de sepete ulaşmak için diz çökmek zorunda kalıyorum. Ama ben sepeti pek kullanmıyorum. Yağmurluk duruyor sürekli içinde. Birde alt örtüsünü sürekli kullanıyorum. Onu daha sık yıkıyorum. Herhangi bir örtüden farkı emniyet kemerlerinin geçebileceği delikleri olması. Yazın terletir diye çıkarırım. Zaten o zamana baya büyümüş olur bu kadar sakınmam. Ha birde bugün eşimin kuzeni bendeydi beraber 20 dk lık yürüme mesafesine Migros'a çıktık. Baya bi şey aldık. Kuzen dedi nasıl taşıycaz. Dedim arabaya asıcaz. 4 poşet falan vardı sütüne varıncaya kadar astık gayet rahat eve geldik. Reklamcı olurmuş benden :)

cnm ya nasıl ayırdın odayı telsız falan var mı ben kıyamıyorum bılmıyorum yanlış mı ama erken gibide geliyor sankı

bakayım canım saolasın...maclaren hoşuma gidiyor benimde ama kardeşimde söyledi şehir arabası sizin bozuk yollara gelmez diye
mesela bizim sokağın adı sokak, bildiğin patika yol :))
çarşı içi desen daha beter, bide yazın biz hep kumsaldayız...
hava atarmış gibi olmasın havuz kumsal falan derken, bak kötü hissettim kendimi yanlış anlamadınız dimi

hay Allah razı olsun, deli oldum farkı buladım diye :)))
ben sebepsiz yere chicco markasına takıntılıyım hamileliğimden beri...neden sevemedim bilmiyorum, hiçbir ürününğ kullanıp beğenmemişliğim yok oysaki
işte bende o migrosa girip 4 poşetle çıkan tiplerdenim :))

aybıke cok kıskandım cokkk havalı şey senııı
:)

çok geçmiş olsun canım en kısa sürede iyileşirsiniz inşallah

cnm ya nasıl ayırdın odayı telsız falan var mı ben kıyamıyorum bılmıyorum yanlış mı ama erken gibide geliyor sankı

canım odalarımız yan yana kapılar açık gece uyandığnda ağlıyor zaten sesi duymamak mümkün degil... rahatsızlığı oldugunda odada tek kişilik yatak var bende orda yatıyorum... telsiz alamadık.. inşallah birşey olmaz diye dua edip okuyp Rabbime emanet ediyorum...

ben çözümü buldum canım, hiç öyle organik falan demiyorsun, marketten aldım diyorsun sadece adamlar organik kelimesine kıl

2 nolu mamaya 6 ay geçiyorsun canım, yani geçtik bile
dur kanza da bi bakayım canım...acaba bizim aramızda kullanan var mı ki Kanz? söylese kullanımı nasıl diye

Çok geçmiş lsun ateşi düşmezse mutlaka götürün dra, ne lu ne olmax, Allah korusun yavrunu

canım çoook geçmiş olsun.. tez vakitte şifa versin Allah.. öpüyorum miniğini...

çok geçmiş olsun canım
Allah tez vakitte şifa versin

Cnm cok gecmis olsun cok uzuldum.

Sağolasınız kızlar
gittik doktora. Fiziksel bulgu yok. Kan ve idrar tahlili istedi. Kanında enfeksiyon var antibiyotik başla dedi. Hiç istemiyorum. Uff acil doktorları hep böyledr zaten antibiyotiği yazıp yollar. Bir yandan güvenemiyorum vermiyorum ilacı. Bir yandan da çok ağlıyor belliki ağrısı var. Cıkamadım içinden. Pazartesi doktoruyla konuşmalıyım.

canım kanz a baktım da 9,4kg diyor...bence baston için ağır bir araba

canım bunda da ağırlık fazlaymış 9,7kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…