- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.781
kesinlikle aynı fkirdeyim acayip merak içindeyim şu meltemi. umarım iidirler yaaa.Meltemi çok mrk ettim hiçi giremese bile hsonu uğrardı facede onunla konuşan varsa birhbrversin Allah rızası için
ayy inşallah ayrılmaylım günde 1 saat olsada yazalım hemencecik birbirimizeya evet gelince soralım...burdan görüşemeyince ulaşamıyoruz birbirimize
benim endişem yakında bu canavarlar iyice hareketlenmeye başlayınca vakit ayıramayıp buraya kopar mıyız birbirimizden. ben size çok alıştım çünkü. valla arkadaşlarımı merak edip aramıyorum
cnm benim kızımda bı kac haftadır yapıyo gel geli o parmaklar tam yemelık oluyor bi görsen. yerim onunda oo kucuk ellerini.Kızlar çok sevindim hemen paylaşayım dedim
Kızımın karşısına geçip geeel kızım geeel geeel diye elimle çağırdım benimle aynı el hareketini yaptı kedi çağırır gibi elini uzatıp parmaklarını açıp kapatıyo
Rastlantımı diye tekrar geeel geel dedim yine yaptı
Bi de bye Bye diye elimi salladım o da elini yukarı kaldırdı ama sallamadı
Hadi kızım bye bye bye diyorum hemen elini yukarı kaldırıp öylece tutuyo
Heralde bi kaç güne bay bay da yaparız
Bu arada annem döndü bugün Türkiye'ye onsuz ne yapcaz bilmiyorum
bu da 6,4 kg muş...kalitesi nasıldır acaba?
bu sefer ağırlığı benim için çok önemli, çünkü genelde yalnız çıkıyorum dışarı ve sitenin havuzuna inmek istediğimizde bizim evden sitenin bahçesine kadar merdivenlerle iniliyor. hem paşamı hemde arabasını indirebilmem lazım. yoksa sevigili kocamın keyfini beklemem lazım sitede dolaşmak için bile
http://www.e-bebek.com/sunny-baby-smart-cift-yonlu-bebek-arabasi_SUN-636639
kesinlikle aynı fkirdeyim acayip merak içindeyim şu meltemi. umarım iidirler yaaa.
kızlar bu arada telefon numaalarınız var mı birbirinizde bende kim numara toplayıcı ise ona özelden yazayım.
ayy inşallah ayrılmaylım günde 1 saat olsada yazalım hemencecik birbirimize
cnm benim kızımda bı kac haftadır yapıyo gel geli o parmaklar tam yemelık oluyor bi görsen. yerim onunda oo kucuk ellerini.
bu arada Allah kavustursun
Eskiden funda toplardi numaralari doguma acil gidenler ona soylerdi ama diger topicte herhalde artik.
Dün kısa kısayazdım gece uynma nedenleri açlık gaz olabilir ama diş, hastalık da olabilir
Ve bazı bebekler de. Hepsinde deil bu aylarda anneye bir aşırı düşkünlük olur ayrı kalmak
istemez uykuda bile olsa annesini arar dedi , onu da ekliyim arada hatırladıkça aklıma
gelenleri yazarım keşke ses kayıt cihazı falan olsaydı yanımda
kızlar günaydın.. yaptığım saç bantlarını üretip satmayı düşünüyorum.. annem bugün ç.kalede bi kaç bebek mağazasıyla konuşmaya gidicek. benim iin dua edin lütfen :) yoksa geçinimizi zor sağlıyoruz şuanda.. işimiz çooook zor
biz bunu aldık aybikeciğim sürüşü çok rahat ,tek elle bile kullanabiliyorum,ayrıca boyum kısa olmasına rağmen taşıma askısı ile katlayıp sırt çantasıymış gibi taşıdığım oldu bir çok kez ,tek sıkıntım alt sepeti biraz kullanışsız, zor sokabiliyorum eşyaları oraya, ben de çantayı falan koluna asıyorum daha rahat oluyor ,ayrıca kırma taş döşeli yollarda bile rahat sürüyoruz biz ...tabi tercih yine sizindir.
canım benim anlamadığım bu liteway in bi top modeli var bide basic...aradaki fark ne?
bide bu resimde sanki kumaş değilde suni deri gibiymiş gibi duruyor kırmızı olan, öyle mi?
http://www.e-bebek.com/arama?f_subcategory=pusetler&f_brand=chicco
benim kızımda çok uyanıyor önceden böyle değildi gece emer uyurdu şimdi 3-4 sefer uyanıyor ve beni çok zorluyor bu uyku bölünmesi
bide ben odasını ayırdım yanlış zaman mı seçtim acaba
hayırlısı olsun canım inşallah herşey gönlünce olur..
Yararlı iki link paylaşmak istiyorum sizinle
7 bebek yemeği tarifi,
http://www.styleboom.net/2014/02/28/bebek-yemekleri/
Annenin yüz ifadesi bebeği nasıl etkiliyor? Bilimsel deney
http://anfaengerwriter.blogspot.com.tr/2014/02/still-face-experiment-hareketsiz-yuz.html
Okumadan yazmışım aybike. Questte de sepete zor erişiliyor. Bi de katılanına tekerler tenteye değiyor. Peg- prego pliko mini yi de beğenmiştim. Ona da bi bak istersen
Grip kızımdan bana geçti. Dayanamayıp bi tane minoset içtim. Yoğurdu kaşığın ucuna sebze değdirip yedirmeyi başardım. Meyve hala yemiyor
Bu sanki lite way Den daha kullanışlı gibi. Omuz askısı olması açısından.
Yok canım kumaş. Çadır kumaşının yumuşak ve kaliteli versiyonu gibi. Top da altına örtülen içi polar bir örtü ve ona fermuarlanan bacak örtüsü vede yağmurluk çıkıyor kutudan Basic te bunlar yok sadece araba. Başka bi fark yok. Lite way de de sepete ulaşmak için diz çökmek zorunda kalıyorum. Ama ben sepeti pek kullanmıyorum. Yağmurluk duruyor sürekli içinde. Birde alt örtüsünü sürekli kullanıyorum. Onu daha sık yıkıyorum. Herhangi bir örtüden farkı emniyet kemerlerinin geçebileceği delikleri olması. Yazın terletir diye çıkarırım. Zaten o zamana baya büyümüş olur bu kadar sakınmam. Ha birde bugün eşimin kuzeni bendeydi beraber 20 dk lık yürüme mesafesine Migros'a çıktık. Baya bi şey aldık. Kuzen dedi nasıl taşıycaz. Dedim arabaya asıcaz. 4 poşet falan vardı sütüne varıncaya kadar astık gayet rahat eve geldik. Reklamcı olurmuş benden :)
bakayım canım saolasın...maclaren hoşuma gidiyor benimde ama kardeşimde söyledi şehir arabası sizin bozuk yollara gelmez diye
mesela bizim sokağın adı sokak, bildiğin patika yol :))
çarşı içi desen daha beter, bide yazın biz hep kumsaldayız...
hava atarmış gibi olmasın havuz kumsal falan derken, bak kötü hissettim kendimiyanlış anlamadınız dimi
Miniğim hala iyilişmedi. Snırım pazartesiyi beklemeden bugün doktora götüreceğim. Sabah 5 e kadar uyuyamadı. O saatte acile gidecektim. Snra uyugu rahatladı ateşi düştü. Ama yine baştan ateşlendi. Benimde enerjim sıfırlandı.
Haber vereyim deşdm.
cnm ya nasıl ayırdın odayı telsız falan var mı ben kıyamıyorum bılmıyorum yanlış mı ama erken gibide geliyor sankı
bugun dışarıya çıktım kızım ıcın organık yumurta tavuk buğday ve ınce bulgur aldım. evet evet eşim y kromozomunun vermiş olduğu dna lıkla hıhhh bunlarda ne dedi.
hıpp mama aldım. aptamıl ıle donuşumlu kullanıyorum.
soru: bız 2 no mamalara ne zaman gececegız.
kızıma bır kucuk termos daha aldım.
ıvyyy soru: orada rossmana bakısınız nasıl
ıvyyy soru:kanz a bakısınız nasıl bır bebek arabası buldumda nasıl acaba
he ya aybıkeeee kanz da doll cıty form baston chıcco lıtewayın aynısı on barıda var peşin 350 tl. uygunda ve ben begendım. hafıf bırseyde.
valla çıkmak biraz ıı geldi.
Eskiden funda toplardi numaralari doguma acil gidenler ona soylerdi ama diger topicte herhalde artik.
aybıke cok kıskandım cokkk havalı şey senııı
:)
Çok geçmiş lsun ateşi düşmezse mutlaka götürün dra, ne lu ne olmax, Allah korusun yavrunu
canım çoook geçmiş olsun.. tez vakitte şifa versin Allah.. öpüyorum miniğini...
çok geçmiş olsun canım
Allah tez vakitte şifa versin
Cnm cok gecmis olsun cok uzuldum.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak iyileşir
Vay be bakıcıya bak kendi dediğini yapıyor. Neyse ki konuşup halletmişsin canım. Gece mama filan versen acaba uzun uyur mu
Kızlar bende ekli değil ama gelir gelmez face si varsa sorup ekleyeceğim.
bugun dışarıya çıktım kızım ıcın organık yumurta tavuk buğday ve ınce bulgur aldım. evet evet eşim y kromozomunun vermiş olduğu dna lıkla hıhhh bunlarda ne dedi.
hıpp mama aldım. aptamıl ıle donuşumlu kullanıyorum.
soru: bız 2 no mamalara ne zaman gececegız.
kızıma bır kucuk termos daha aldım.
ıvyyy soru: orada rossmana bakısınız nasıl
ıvyyy soru:kanz a bakısınız nasıl bır bebek arabası buldumda nasıl acaba
he ya aybıkeeee kanz da doll cıty form baston chıcco lıtewayın aynısı on barıda var peşin 350 tl. uygunda ve ben begendım. hafıf bırseyde.
valla çıkmak biraz ıı geldi.
Okumadan yazmışım aybike. Questte de sepete zor erişiliyor. Bi de katılanına tekerler tenteye değiyor. Peg- prego pliko mini yi de beğenmiştim. Ona da bi bak istersen
Grip kızımdan bana geçti. Dayanamayıp bi tane minoset içtim. Yoğurdu kaşığın ucuna sebze değdirip yedirmeyi başardım. Meyve hala yemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?