2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

baston bakanlara belki bir faydam olur diye sizin yardımlarınızla elimizde kalan iki seçeneği paylaşayım dedim

http://www.e-bebek.com/chicco-liteway-top-puset_CHI-78360
http://www.e-bebek.com/sunny-baby-smart-cift-yonlu-bebek-arabasi_SUN-636639

sanki sunny baby öncelikli gibi geldi çünkü ağırlık 6,4kg...chicco da 7kg
ayrıca sunny de omuz taşıma askısı var
ve son olarak sunny de ön bar var ( ne kadar gerekli bilmiyorum gerçi, yaşadıkça öğreneceğiz ihtiyaç var mı diye )

elediklerim ise
http://www.e-bebek.com/maclaren-new-quest-bebek-arabasi_MAC-95600
çok rahat ama şehir arabası, bozuk yollarda kullanışlı değil
http://www.netreyonum.com/urun/peg-...java_138648.aspx?CatId=5698&ref=akakce&v=1.50
ağırlık fazla 9,7kg
http://www.kidycity.com/tr-TR/P/UrunDetay/doll-bebek-arabasi-711a/5e6d0
yine ağırlık fazla 9,4 kg

Son düzenleme:

sunny baby e karar vermiş bulunmaktayım çünkü İzmirin deli sıcağında çok önemli bir özelliği atlamışım
diğer arabalarda tente yarım kapanıyor ve güneşten yeteri kadar korumuyor
ama sunny baby de tam kapanıyor
http://www.hepsiburada.com/liste/su...roductId=ailedalpasb-315s&categoryId=60002064

Çok geçmiş olsun canım,iyileşirsiniz inşallah biran önce.ben de tekrar hasta olcak gibiyim.antibiyotik kullanıp serum yediğim halde üstelik.gerçi benim miskin kocamında boğazı ağrıdığı için ve doktora gitmek bir tarafına zor geldiği için benim antibiyotiğin yarısını içip,bende dün yenîsini almayı unutunca tedavi yarım kalıp nüksetti.yazık şimdi tekrar hasta olursam ve yavruma bulaşırsa.daha öksürüğü bile geçmedi yavrumun,10 gündür o da bende çok ilaç kullandık ve eşimin miskinlik ve sorumsuzluğu nedeniyle kızım tekrar hasta olursa gözüm hiçten görmez onu.kocamın sinirlerimi zıplattığı çok mu belli oldu yazdıklarımdan. :))))))Aybike'cim bende bakıyorum araba ve park yatak.haftaya almam lazım,bi de alternatif olarak e-bebek'te şu an indirimde olan mamas papas sola ve armadillo modelleri var.ben beğendim,sen şu mühendis kafanla yine bir artı eksi tablosu oluşturup diğerleriyle kıyaslayıp değerlendirde bende hazıra konayım.

çok geçmiş olsun canım koca kelimesini duyunca tepemin tüyü atıyor artık, paşamın babasına sevgisi olmasa 50 kere boşamıştım adamı

ne demek canım, hazır konuya bukadar kaptırmışken kendimi dur onlarada bakayım yazayım size sizler iş güç derken vakit bulamıyorsunuz, ben nasıl olsa bu ara boş gezenin boş kalfasıyım :)))

canım tekrardan geçmiş olsun.. aynı sorunu 4 yıl önce ben yaşadım.. sürekli başım dönüyodu halsizdim miğdem bulanıyordu.. ama grip değildim.. kan da iltihap bulunmuştu.. 1 hafta boyunca sabah akşam antibiyotik iğne oldum.. geçmişti ohh be dünya var demiştim.. bence bebeğin böyle daha çok çile çeker.. kullan derim.. tek çözümü antibiyotik.. sen yine de sor.

Bugün Ozan tam 6 aylık oldu yani yarı yaşına girdi. Dünakşam kardeşim pasta alıp gelmiş yarı yaşını kutlamak için
ben de babası da Unutmuştuk hamileyken 6. Ayda pasta keselim yarı yaşını kutlayalım demiştik kardeşim unutmamış
Kardeşim dediğime bakmayın aslında o benim ilk oğlum gibi 13 yaşında annebabamızayrılınca ben onayemek ütü yaptım
ben veli toplantılarına gittim hasta olunca ben sabaha kadar başında bekledim. Allah razı olsun. O da her
zorzamanımdayanımdaoldu Bazen takışsak da kardeş apayrı birşey.

Ay Ozanın 6. Ayı doldu ben kardeşimden bahsediyorum :) , inşallah yaşgününü vebirçok yaşgünü de birlikte kutlarıZ.
Allaha şükürler olsun Ozanım iyi çok sıkıntılar yaşadık şu altı ayda ama şimdi iyiyiz :)

Yalovacığım Melisimin de yarı yaşı kutlu olsun Allah nice nice yaşlarını görmeyi nasip etsin!

Evet bunu beğendim bence de bunu al! Sanki bana soruyormuşsun gibi cvp yazdım ama
insan birşey alacağı zaman destek arıyor ya ondan. Şimdiden hayırlı olsun gülegüle iyi günlerde kullanın inşallah

Kan değerlerini yazar mısın bana crp kaç çıkmış? Ona göre yorum yaZıcam da( dr gibi konuştum)

Geçmiş olsun Helenascığım , meyveyi birkaç gün ara verip tekrar dene sonra birkaç gün
aa verip tekrar yani zorla yedirmeye çalışma aman. Mevyeyi tadını alcak kadar yese yeter zaten.

gencim, güzelim, havam var benim :)))))

Gunaydinnnnnnnn iyi pazarlarrrrr.
Aybike ne aktifiz maşallah bu aralar. Benimde elim os. Calismayinca boyle oluyir demek.
Gencsin ohhhh guzelsinnnn havalisin tabi ki. Urlayida cok severim ekleyim dedim.
Sunny baby hayirli olsun ama gorerek al hani kalitesine bsk. Elinde kakmasin.
Ya kanz 6, 7 kg di ama city form olan.
Ve aybike benim icin birde wollex hakkindawollex premium onu mu alsam.
Senle ben su arabalari alsak topic rahatlayacaj kanimca
Yalova minnosh coook gecmis olsun.
Yari yasi olan burka ve yalova Allah yas gunlerini gormeyi nasib eylesin.

Günaydın ve iyi pazarlar can arkadaşlarım benim.Burka'cım Ozan'ında daha nice yaşlarını görmek kısmet olsun inşallah,Nurumhiram çok sağol canım kutladığın için.inşallah herkes evladının sağlıklı,mutlu ve huzurlu nice yaşlarını görür.bugün tam 6 aylığız ama şubat 28 çektiği için beynen 2-3 gün sonra tam 6 aylık olucaz modundayım.Rabbim daha nice yaşlarını göstersin sağlık ve mutlulukla.AMİN.herkese iyi pazarlar ama şu pazar gününden nefret ediyorum.

Kardesini anneme mama sandalyedi aldiginda da benzetmistim :) seviyorum jest yapan dusunceli insanlari ya. Yari yasi da kutlu olsun Ozan'in, nice yaslarini gorursunuz insallah saglikla.

Yalovacim siz de nice yaslarini gorun insallah Melis'in. Buarada pazar gunlerinden nefret ediyorum diyince aklima geldi noldu sizin paZar gunu olayiniz? Hani Melis kv ilr güne gidecekti ya merak ettim nasi hallettin

canım böyle abla-kardeş ilişkisini Allah herkese nasip etsin etsin inş.. ne ablalar ne abiler ne kardeşler var.. Ozan ımızında yarı yaşı kutlu olsun.. saçlarına aklar düşsün koca koca dede olarak mutlu huzurlu yıllar devirsin inş.. :) bu arada mesaj attım..

Görünce aklıma geldi birara bir yazı paylaşmıştın kansorwjen içeren markalarla ilgili c&a da vardı içinde

Siz c&a dan alışveriş yapıyor musunuz son durum ne bilgin var mı?

Almanya muhabirimiz Ivy den cvp bekliyoruz

Kaka pazari kocis bana kocamannnnn bir tost yaptigi icin seviyorum.
Lakin bugun evi supurmem lazim.
Ortaligi toplamam.
Ve tabi utude var.
Kociste disari cikacakkk.
Yine iyi pazarlar.
Hava raporu hava feci kapali ve buzzz.

Kaka pazari kocis bana kocamannnnn bir tost yaptigi icin seviyorum.
Lakin bugun evi supurmem lazim.
Ortaligi toplamam.
Ve tabi utude var.
Kociste disari cikacakkk.
Yine iyi pazarlar.
Hava raporu hava feci kapali ve buzzz.

Bnm de misafirim var ogleden sinra, lise arkadasim geliyor, kizimi ve evimi gormeye kizi uyuttum emziriyorum uyaninca supurge acicam. Yine pasta borek modundayiz.

Ben c a giydiriyorum ya cok guzel seyler var. O listede yanlis hatirlamiyorsam puma filan da vardi yani herseyde var aslinda. Sahrayicedit Optimum c a candır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…